Denver Broncos
Közben Parks Philly 1év, 1,6 millióért.. viszont kezdő pozíciót akart amit mi nem tudtunk megadni.
Heurmann Cut?
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
Win-win, legalább lesz kiért örülni ha végre tényleg nem chokerkedik el a következő évet 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
ez ilyen sérült csávó szokott lenni, vagy bírja a strapát ?Szakadt már el a térde (2015-ben a szezon végén), de az elmúlt 4 évben csak 7 meccset hagyott ki sérülés miatt, ami egy RB-nél sztem egyáltalán nem sok. Szal nem gondolom h szignifikánsabb a sérülésveszély nála, mint pl. Lindsaynél.
Zalán
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
"I love this sport. I hate this sport."
Something to note in the Melvin Gordon move for Denver. Gordon vs stacked boxes since 2018:
— James Palmer (@JamesPalmerTV) March 20, 2020
- Yards per rush: 4.8 (2nd)
- TDs; 11 (T-2nd)
- 10+ yard run %: 16.9 (2nd)
Per Troy Renck and @NextGenStats:
— Emmett Smith (@DocBearOMD) March 20, 2020
"Gordon brings unique talent against eight defenders in the box. He ranks second in yards per carry (4.8), touchdowns (11) and runs of 10-plus yards in these situations."
Hated seeing PL going into the pile in the middle. This may help greatly
Personally, I think 47 total touchdowns over the last 4 seasons is good. That's what Melvin Gordon brings to Denver
— ThatsGoodSports (@BrandonPerna) March 20, 2020
Ezek azért elég meggyőző statok, különösen a középső futásosak. Azt is lássuk h ez azért nem egy Todd Gurley vagy Zeke féle szerződés 15+-os átlaggal meg 4-5 évvel, nem fogja bedönteni a sapkát (a Sutton, Chubb féle brigádnál már nem fog terhet okozni).
+1 aspektus:
My final take - if signing Gordon ensures that Denver stays far away from drafting a RB in the first five rounds this year and next, then every penny of that $8M per year and $13.5M guaranteed is worth it. #BroncosCountry
— Jeffrey Essary (@JeffreyEssary) March 20, 2020
Lindsay miatt se kell aggódni, jövőre RFA, kap majd egy első körös tendert h örüljön, utána meg ha akarjuk meg tudjuk tartani.
A WR2 hiány miatt meg ne aggódjunk, ezen a drafton jó esélyünk van h az ölünkbe hullik a 3 top WR közül egy, de utánuk is van egy csokor, aki jelenleg nem néz ki rosszabbul mint Sutton anno, szal amiatt nem kell aggódni.
Egy Amukamara viszont érkezhetne és akkor a második kört el lehet lőni egy CB-re és akkor pofás lenne az a sor is.
Szerkesztette: Általános Doktor

Fal belseje is okes, csak az OT pozival kéne még valamit kezdeni, mert az viszont trauma. James ha egyszer egészséges tudna lenni az is jobban festene, de a tavalyi szezon után erre nem számítanék egyelőre. Viszont ez a Lock, Lindsay, Sutton, új WR, Gordon, Fant sor nem hangzik rosszul.
„History is a set of lies agreed upon.”
De az O erősítésére elsősorban egy épkézláb WR kéne Sutton mellé, de nagyon.
Positive Vibration
nem ülni kell rajta, deFreeman gyakorlatilag kuka. A 3. számú RB kb 10 cipelésben reménykedhet egész évben.Mi értelme ülni a pénzen? Pláne, hogy most olcsó QB is van aki nem teljesen homály, most lehet 1-2 poszton tulkoltekezni szerintem. Amíg még Von-nak van pár jó éve meg kéne nyomni, hogy egy SB győzelemmel vonuljon vissza a 🐔 farmra
Gordonnak évi 8-at adni, több mint felét garantáltan, van olyan mint a Keenum offer volt, de simán top 3 legszarabb FA igazolás Elwaytől... (Előzetesen. James és Callahan akkor még azt lehetett hinni róluk, hogy fognak játszani)
Black_Adder
FLZOLI
1) majdnem minden poszt szarabbul festett mint az RB.
2) egy RB nem ér ennyit, mintahogy a liga nagy része évek óta rájött már...
Túlfizettünk egy nem need posztot, miközben teli vagyunk needekkel. Ennél az is jobb lett volna, ha csak nem költjük el, hanem átvisszük jövőre...
Nem baj, majd Lindsayvel nem hosszabbítunk mert ott lesz a nagy szelet a sapkából Gordonnál...
szerk.:
3) Ezzel a bottom10 pass D-vel meg olyan hamar akkora hátrányba kerülünk, hogy még az első félidőben teljesen fel kell adni a futást
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Freeman gyakorlatilag kuka. A 3. számú RB kb 10 cipelésben reménykedhet egész évben.Mi értelme ülni a pénzen? Pláne, hogy most olcsó QB is van aki nem teljesen homály, most lehet 1-2 poszton tulkoltekezni szerintem. Amíg még Von-nak van pár jó éve meg kéne nyomni, hogy egy SB győzelemmel vonuljon vissza a 🐔 farmra
Gordonnak évi 8-at adni, több mint felét garantáltan, van olyan mint a Keenum offer volt, de simán top 3 legszarabb FA igazolás Elwaytől... (Előzetesen. James és Callahan akkor még azt lehetett hinni róluk, hogy fognak játszani)
Black_Adder
Oke. Azt irtam, APn kivul nem sokat. Erre felsoroltal egyet. Akkor most nyertel? 😀Frank Gore?Azt pletykálják Gordonnak volt 20 milliós offerje is, de végül minket választott.Hat persze, mert a 20 millio velhetoen nem csak ket evre szolt, volna, hanem haromra. Vagy ha az is keteves volt, akkor a garantalt volt sokkal kisebb, olyan szerzodes, aminel nagy volt az esely ra, hogy egy ev utan repul. Igy nonsense volt. Ebben nagyon sok a garantalt.
Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás utánFLZOLIHa Heuerman cutolva lenne, legalább még két Gordon férne bele és a draft. Szóval nyugi, még bőven van hely a védelem rotációjába. Olyannyira, hogy szerintem támadóoldalra az FA-ról már nem jön senki, legalábbis meglepne. 😊
Cruyffista
Az mas teszta, hogy az elozo idenyben vegig dongette nagypofajuan a mellet, ugy gondolta, hogy akkora kiraly, hogy majd o is kapni fog 35-40 millios szerzodest 25 millio garantalttal. A piac viszont csunyan bearazta, amit nem is csodalok. Manapsag a 26-27 eves futokat mar nemigen fizetik meg, teszem hozza, en sem tennem. Hany futo dominal 28 eves kora kornyeken ugy, hogy meg akkor is tobb idenyen at, stabilan elit es megbizhato? Nem sokat lehetne sorni APn kivul az elmult 15-20 evbol.
Stez
Amadeus
"I love this sport. I hate this sport."
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Frank Gore?Azt pletykálják Gordonnak volt 20 milliós offerje is, de végül minket választott.Hat persze, mert a 20 millio velhetoen nem csak ket evre szolt, volna, hanem haromra. Vagy ha az is keteves volt, akkor a garantalt volt sokkal kisebb, olyan szerzodes, aminel nagy volt az esely ra, hogy egy ev utan repul. Igy nonsense volt. Ebben nagyon sok a garantalt.
Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás utánFLZOLIHa Heuerman cutolva lenne, legalább még két Gordon férne bele és a draft. Szóval nyugi, még bőven van hely a védelem rotációjába. Olyannyira, hogy szerintem támadóoldalra az FA-ról már nem jön senki, legalábbis meglepne. 😊
Cruyffista
Az mas teszta, hogy az elozo idenyben vegig dongette nagypofajuan a mellet, ugy gondolta, hogy akkora kiraly, hogy majd o is kapni fog 35-40 millios szerzodest 25 millio garantalttal. A piac viszont csunyan bearazta, amit nem is csodalok. Manapsag a 26-27 eves futokat mar nemigen fizetik meg, teszem hozza, en sem tennem. Hany futo dominal 28 eves kora kornyeken ugy, hogy meg akkor is tobb idenyen at, stabilan elit es megbizhato? Nem sokat lehetne sorni APn kivul az elmult 15-20 evbol.
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Azt pletykálják Gordonnak volt 20 milliós offerje is, de végül minket választott.Hat persze, mert a 20 millio velhetoen nem csak ket evre szolt, volna, hanem haromra. Vagy ha az is keteves volt, akkor a garantalt volt sokkal kisebb, olyan szerzodes, aminel nagy volt az esely ra, hogy egy ev utan repul. Igy nonsense volt. Ebben nagyon sok a garantalt.
Cruyffista
Én bárkinek örülök, aki Yiadom elé jön. 😀 de ja, nagyon kéne még legalább 2 CB.Nem tudom mennyi zsé marad mondjuk egy Gordon aláfirkálás után, de 3 értelmes corner legalább kell egy csapatba, szóval 2 igazolást el tudnék ide még képzelni. Trumaine Johnson, Ryan, Darby, Rhodes is a piacon strihel még, jó lenne elhozni valamelyiket. Mondjuk R kezdő betűs legyen 😀Drafton első körben jön is egy szerintem. 😊De ha valóban az a cél, hogy miénk legyen a liga egyik legsokoldalúbb O-ja, akkor az OC elképzeléséhez való igazodás elég fontos szerintem. Janovich már egy jel volt erre, ha Shurmurnak valóban kell egy catching, nagyobb darab RB, akkor szerintem ide fognak hozni valakit. Nem Lindsay helyére, hanem mellé. Szóval nem lepne meg, ha Gordon érkezne, hamár Gurley-re nem mentek rá Elwayék..Mondjuk ahoz a csoda O#-hez nem ártana, ha nem 1 értelmes WR lenne a csapatban 😊
Cruyffista
FLZOLI
Amúgy én még Amukamara-t várom mára. És bár nem sanszos, de Wolfe visszahozatalának is örülnek. Kezd elég tetszetős lenni az idei FA. Igazatok volt, korai volt leszólni. 😊
roberto23
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
Gordon érkezik, 2 év 16 millióért.Nem rossz pénz ez, mondjuk ennyiért akkor játszatni is kell. Lindsay szerintem hamar No2 lesz ha tényleg rügyet növeszt a fakeze és nem fekszik neki a séma sem
Cruyffista
Sources confirm: Melvin Gordon has agreed to a two-year, $16M deal with the Broncos. Includes $13.5M in guarantees.
— Nicki Jhabvala (@NickiJhabvala) March 20, 2020
So the Broncos and Chargers swap No. 25s -- Chris Harris is a Charger and Gordon will be a Bronco.
Személy szerint irtózok a nagy RB-s fizetésektől, ez méretéből adódóan nem tragédia (15 a csúcsfizu, annak a fele + ha jól emlékszem a 10/évet dobta vissza a nyáron), de azért arányaiban sok a gari.
Pro:
- csak két éves, nem kötjük le magunkat sokáig
- gyűlöli a chargerst a jelek szerint, így égni fog a tűz benne h bizonyítson
- nincs agyonhasználva, de cserébe a nagyobb RB-k egyike, aki elkapni is tud, kiváló lesz Lindsayvel
- tavaly nem volt az igazi, de ezek azért elég jó statok
In the last four seasons, Melvin Gordon has averaged 14.1 touchdowns every 16 games -- the second-highest rate among all running backs and wide receivers in the NFL in that span.
— Andrew Mason (@MaseDenver) March 20, 2020
He has 23 total TDs in 24 games in the last 2 seasons -- a shade under 1.0 TDs per game.
Azt pusmogják h Freemant áruljuk...
Szerkesztette: Általános Doktor