Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀
roberto23
Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
Hátha végre egyszer a Broncos is jön már Európába valamikor...
Gerichill
vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogott

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 542
Mondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀
roberto23
Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
Hátha végre egyszer a Broncos is jön már Európába valamikor...
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Flacco-nak nincs értéke,pláne hogyha majd Allen vagy Lock is többet- vagy legalább annyit mutat mint ő.
Bíztam abban hogy komoly előrelépést hoz majd a támadásban,de egyelőre átlagos,illetve ahhoz képest hogy volt ő valamikor fasza irányító,ahhoz képest ez meg kevés,de nagyon...
Majd nézzük mi is mint Minnesotában tették,ahogy vágja a grimaszokat a padon... 😕
Foresz
Baltimoreban volt, nem Minnesotában.
20+ millióért nem fog cserepadon ülni. Vagy kezd vagy cutoljuk minimális DMmel.
Black_Adder
Igen,tévedtem.Köszönöm a javítást.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Flacco szerintem mindenképpen cut. Semmi értelme megtartani, ha egy 6. körös, 2016. óta éles meccsen nem is játszó qb hozza a szintjét. Egyébként Allen nekem kellemes csalódás volt. Nyilván nem megváltó, de ha tartja ezt a szintet, esetleg még javul is, átmeneti megoldásnak jó lehet. Persze akkor megint ott vagyunk, hogy átmeneti qb-bol megyünk átmeneti qb-ba. És én már ezt baromira unom. Viszont akárhogy is játszik Allen, szvsz muszáj lesz Lock-ot kipróbálni, ha már készen áll (akármit is jelentsen ez Elway olvasataban).

Maga a meccs egyébként nekem tetszett. Mindkét oldalon értékelhető teljesítményt nyújtottunk, Fangio-bol talán még lehet is valami. Mondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Flacco-nak nincs értéke,pláne hogyha majd Allen vagy Lock is többet- vagy legalább annyit mutat mint ő.
Bíztam abban hogy komoly előrelépést hoz majd a támadásban,de egyelőre átlagos,illetve ahhoz képest hogy volt ő valamikor fasza irányító,ahhoz képest ez meg kevés,de nagyon...
Majd nézzük mi is mint Minnesotában tették,ahogy vágja a grimaszokat a padon... 😕
Foresz
Baltimoreban volt, nem Minnesotában.
20+ millióért nem fog cserepadon ülni. Vagy kezd vagy cutoljuk minimális DMmel.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
több mint 6 éve
Én a tavalyi edzéseket nézném szívesebben. Azok mind nagyszerűen sikerültek...

Flacco után nincs DM. Pontosabban úgy volt, hogy nincs DM, de a szezon előtt volt egy átstrukturálás, szóval most már lehet hogy van, de vélhetően akkor se sok. Olcsó cutolni, trade-elni senki nem fog érte.

Fangiot nem kell hagyni. Anélkül is 100% hogy marad. 1 év után nem baszunk ki HC-t, VJvel se tettük, pedig ha volt még kókler edzői székben...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Én is szívesebben nézem az ideit. Lehet naív vagyok, de ha Flaccót fizetések terén sikerülne valahogy úgy elcserélni, hogy oda az FA-ról be tudjunk tuszkolni egy nívós támadófalembert, a drafton pedig megtaláljuk az irányítónkat, és Sutton párját, akkor itt sokkal gyorsabban lehet rebuild, mint azt sokan jósolják (tehát masszív évek). De persze ebben a történetben továbbra is az irányító a kulcs. Fangiót hagynám a mostani helyzet alapján, a D egyre jobb. Viszont azt nem bánnám, ha egy igazi modern gondolkodású, bevállalós OC-t találnánk. Csak sajnos őket kapkodják HC-nak a csapatok, mint a cukrot. Én már azt se bánom, ha a következő 5 évben nem húzunk első körben, csak találjuk már meg azt a kúbét, aki köré lehet építeni hosszútávon.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 992 — The Mathematician
nyilván, de ha kikapunk ezen a meccsen megint a legvégén és azt mondjuk hogy 2-7 minden szar ugyanúgy becsapjuk magunkat

az igazság valahol félúton van, és valszeg a rookie hc-ban kell keresni, kérdés van-e idő megtalálni

én ezt a szezont továbbra is szivesebben nézem mint az előzőt még akkor is ha az eredmény nem túl jó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Ja, csak magunkat csapjuk be ha úgy számolunk mintha minden megnyerhető meccset megnyertnek számolnánk, de azért tény hogy eddig szerencsénk se volt és tény hogy a védelmünk egyre inkább NFL D#-nek tűnik, kivéve amikor 3&longra 3 men rusht hív Fangio mester...
Ha van megoldásunk QBra, az a következő 2 meccsen kiderül, ahogy az is, ha valóban jó úton jár a csapat. Ha szétesünk mint a KC ellen a Mile Highon, akkor még keressük magunkat, de ha úgy játsszunk mint a Colts ellen vagy tegnap, akkor talán lehet bizakodni valami szebb közel vagy középtávoli jövőben.

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Amúgy ha a 3 utolsó perces vereségből akár csak kettőt behúzunk akkor mehetne a harc a PO-ért. De akkor is ugyanilyen “szar” lenne a csapat. Talán jobb idén is a reality check, és így tényleg meg lehet kérdőjelezni az itt játszó/dolgozó személyeket, mert most akarmivel állnánk a csapat ugyanolyan 0 lenne összességében csak jobb mérleggel.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Nálunk gyengébb vagy rosszabb passzban lévő csapatok ellen tudunk jól játszani, akár nyerni is. A jobbak, feltörlik velünk a padlót. Ez a Browns nem olyan, mint amilyennek szezon előtt beharangozták.

De végre egy szoros meccs, amit meg tudtunk nyerni. Az a game winning wildcat hívás mehet a kirakatba, kár, hogy a Colts ellen 3&5re nem volt valami hasonló.

Fant labdával a kezében veszélyesnek tűnik, többször kéne őt könnyebb helyzetbe hozni, vagy ha nyakán van a védő, precízebb passzokat kéne felé döbni, de leginkább azt tenne jót az offensenek, ha labdával a kezében tudna felgyorsítani, onnantól nem könnyű szerelni. Pár bubble screen mondjuk. Szuboptimális hogy így tervezgetni kell rá, de legalább vannak olyan szituációk, forgatókönyvek, amikben jó lehet.
OT poszton sajnos nem látom még a fényt az alagút végén. Hiba volt Veldheert elengedni, Jamesszel még csak többen sem vagyunk, mert állandóan sérült. Amúgy így a 9. héten azt sem értem, hogy Callahan miért nem tettük IR-re, mostanra már onnan is vissza lehetne hozni, csak foglalja a roster spotot, na nem mintha olyan szörnyű nagy veszteségek értek volna keretszűkítéskor...

Persze minden ilyen kérdés, másodlagos, amíg nincs QB. Van QBnk? Hát, nyertünk Allennel. Kíváncsi vagyok bye után ki kezd, Ő vagy Lock. Azért Allen most úgy játszott, hogy nem nagyon volt anyag amiből lehetett volna készülni ellene, végig előnyben játszhattunk egy bravúr Sutton elkapás miatt, aztán hárman csúsztak le Fantről. Nem elvenni akarom az érdemeit, de nehezebb lejönni úgy a szerelésről, ha a védő a kezét is használja, nem csak és kizárólag vállal akarja elintézni a dolgot. Mindenesetre ezek a második szándékból történő megindulások, új fegyverek az "arzenálban"
Rendben volt ez a teljesítmény, de három-négy hét múlva ugyanebből nehezebb lesz főzni. Mondjuk én azt is őszintén kétlem, hogy Lockkal ennél fantáziadúsabb lenne az offense.

Flaccoval is szereztünk 24 pontot, a negyedik ötödik hét környékén egész biztató volt az offense, aztán visszaestünk a földre. Allennel is, Lockkal is ez a valószínű forgatókönyv. Ha csak megnézem a hátralevő meccseket nem azok a tipikus önbizalomgyűjtő, veszett szezont kozmetikázó matchupok. Most a bye után 7ből 4 meccs is idegenbeli 1 órási lesz. A mostaninál lényegesen erősebb Broncosoknak is volt ez kriptonitja. Vikes, Bills, Texans, KC, mind egyértelműen jobb csapatok nálunk.
Egyelőre szerintem becsüljük meg és örüljünk ennek a győzelemnek és ne azt találgassuk melyik QBnkat mikor iktatják be a HOFbe...

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Fú, hát nekem az egyik szemem sír, a másik meg nevet.
Nevet, mert jó meccs volt, pici szerencsével, meglepően jó Allen-nel, brutal D-vel.
Sír, mert ha nincs a D# (a Browns ugyanis 7x volt a RZ-ban ha jol számoltam, és abból csak 4FG lett és 1TD), akkor a barnák is megesznek reggelire/vacsorára.
Az irány jó, tetszetős, de nem szabad elszállni. A következő 2-3 meccs lesz a mérvadó.
De mindenféleképpen felüdülés volt látni ahogy egy denveri QB megfutja a 1st down-t..
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Ezt a teljesítményt majd az fogja beárazni, hogy mi lesz a következő meccseken. Mutatott jó dolgokat az offense és a defense is, kérdés, hogy előbbi mennyire volt Allen ismeretlen státuszának betudható, utóbbi meg a Browns gyengélkedésének...

Én Fant teljesítményének örülök, ha most elindul tovább ezen az úton, akkor bőven megdolgozik azért az első körös pick-ért, de ehhez a mostanihoz mondjuk kellett az is, hogy olyan passzot kapjon, aminél nem neki kellett korrigálni, az most neki még nem erőssége, remélhetőleg majd javulni fog benne idővel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
by weekre ment a brigád ? Olvasnám az elemzéseket. Azért Fant megmutatta, Sutton az új DT. Rémálmaimban felsejlik az a remek Latimer pick. Ilyen csávók is vannak a második körben? Lindsay az Linzi... Egy Brandon Allen mögött Bolles sem egy üres kukáshordó. Nem tudom ki ez az Allen, de ilyet Oswitól, Lyncht, Macskától, Keenumtól, Flaccoról nem láttunk. Nem gondolom hogy megváltó lesz. Mindenesetre az azonban látszik, hogy “masok levetett szarjait” nem kéne felvennünk. Újhullám kell. És a Sutton-Lindsay-Fant vonalat kell erősíteni. A D odatette magát, egyre nagyobb potenciált érzek bennük. Wolfe egy állat még mindig. Felejtsük el a sb50 védelmet. Új dominánsok kellenek. Ma mindent egy picivel jobbnak látok, mert értelmezhető csapat voltunk mindkét oldalon.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Allen remek game manager QB volt, de ennyi és nem több. Sutton sokszor segítette ki a klasszisával, Fant pedig a nagy játékával. Ha jobb lesz, annak csak örülni lehet, viszont ha ezt a szintet tartja, nem szabad abba a hibába esni, hogy elhisszük neki.

Fant remélhetőleg egy remek nagydarab slot wr lesz hosszútávon. Ilyen atletikussága és sebessége ritkán van TE-nek. Rengeteg ilyen nagy játék van benne ezekkel az adottságokkal. Viszont az útvonalak futásán, elkapás sebességén van még mit fejlődnie.

Összességében ugyanazt lehet elmondani, mint a Titans elleni után. Kár azokért a vereségekért, ahol az utolsó játékpercekben meccseltük el magunkat. Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de egy kis rutinnal az oldalvonal mellett jelenleg minden negatívum ellenére pozitív mérleggel is állhatnánk. Nesze semmi, fogd meg jól.
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Valahogy Elwaynek a QB poszt a kriptonitja leszámítva PM-et...
ThundersNFL
Azért a TE posztot se hagyjuk ki 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Valahogy Elwaynek a QB poszt a kriptonitja leszámítva PM-et...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ez eleg meno kep.
 pbs.twimg.com/media/EIP8e9WWoAIUsst?format=jpg&name=large
több mint 6 éve
@AdamSchefter
·
3m
Broncos are placing Joe Flacco on injured reserve, per source. Flacco’s season is over.

Brandon Allen starts Sunday vs. Cleveland, with Denver promoting QB Brett Rypien from practice squad to back up Allen.

több mint 6 éve
Wolfe zseniális 😀

twitter.com/Derek_Wolfe95/status/1190268218893619202

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 6 éve
Így viszont legalább Lock kaphat annyi meccset, ami elég lehet arra, hogy eldőljön mit kell az első körös pickkel csinálni. Flaccót meg valszeg elcseréljük az offseasonban.
Cruyffista
nem akarok köcsög lenni, de ez a Flacco dolog alapból érthetetlen volt.
Amadeus
ne legyél má’ köcsög. Nálunk így működik az FO. Denverben ezt szeretjük meg a havat. Én Daltont kérem a kövi idényre ... 😅
Zalán
dehogy, jön Mariota ÉS Winston 😀

több mint 6 éve
Így viszont legalább Lock kaphat annyi meccset, ami elég lehet arra, hogy eldőljön mit kell az első körös pickkel csinálni. Flaccót meg valszeg elcseréljük az offseasonban.
Cruyffista
nem akarok köcsög lenni, de ez a Flacco dolog alapból érthetetlen volt.
Amadeus
ne legyél má’ köcsög. Nálunk így működik az FO. Denverben ezt szeretjük meg a havat. Én Daltont kérem a kövi idényre ... 😅