Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért a "hozzunk kívülről egy veterán QB-t, mert az majd tuti bejön" hozzáállás többször besült már az utóbbi években. Igen, a draft is besült már párszor, de az kicsit olcsóbb és rövidebb távú, ráadásul egyik se mutatott annyit még rövid idő alatt se, mint most Lock...akkor ha jön elkezdek imádkozni hogy legyen full lockdown 😀
Nem értem egyelőre én se, hogy miért vagyunk ennyire passzívak, de még messze a piac vége, talán van valami nagy mester terv, még korán vagyunk ahhoz, hogy leírjam az offseason-t szarnak...
Mondjuk ha jönne Brady, akkor beugranék a Dunába a Lánchídról, az tuti... 😀
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Brady 100% h nem jön, de tisztelegjünk azért előtte, elvégre 30 csapat ellen pozitív az örök mérlege, ami nem semmi dolog:Tom Brady will finish his Patriots career with a winning record against every NFL team... except the Broncos.
— Ryan Koenigsberg (@RyanKoenigsberg) March 17, 2020
As a Patriot, Brady went 8-9 against the Broncos, including a 1-3 record in the playoffs. pic.twitter.com/OCQkBS2J6j
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért, Wolfe, Shelby szintén elérhetőek még, és vannak olyan sztár #O playmakerek, akiknek bizonytalan a helyzete. Na meg jól kinéző cornerekből is akad (pl Trufant, Logan Ryan). Én is kezdek türelmetlen lenni, de ne a 0. napon értékeljük az FA-t. Lesz rá idő szeptemberig.
több mint 5 éve
Azért a "hozzunk kívülről egy veterán QB-t, mert az majd tuti bejön" hozzáállás többször besült már az utóbbi években. Igen, a draft is besült már párszor, de az kicsit olcsóbb és rövidebb távú, ráadásul egyik se mutatott annyit még rövid idő alatt se, mint most Lock...Nem értem egyelőre én se, hogy miért vagyunk ennyire passzívak, de még messze a piac vége, talán van valami nagy mester terv, még korán vagyunk ahhoz, hogy leírjam az offseason-t szarnak...
Mondjuk ha jönne Brady, akkor beugranék a Dunába a Lánchídról, az tuti... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Azért ha Ryan még jön CB pozícióba megenyhülök kicsit 😊 Reader gondolom a fő célpont jó drágán, aztán a maradékból próbálunk kukázni még LB-t.
Nem tudom ez honnan jött, de állítólag mozgolódunk Gordonnál a Chargersnél...
több mint 5 éve
chase daniels elment a lionshoz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyébként kezdek én is negatív lenni. Tavaly végre úgy nézett ki, hogy elindult vmi, erre kb mindenkit elengedünk (egyedül a Simmons tag ami tényleg jó döntés), de cserébe legalább nem is jön senki. Komolyan nem tudom mi Elway célja, de az elmúlt évek FA tevékenysége kritikán aluli, és eddig az idei se tűnik túl acélosnak az egy szem skóttal.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Közülük szerintem mindenhol erős kérdőjelek vannak azért... Vagy túl öregek, vagy az egészség, vagy a mentális képességek gyérek. Talán Carrban lehet több,hogy beprobalja valakiQB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült BridgewaterMert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.
QB-k utána: Brady, Rivers, Newton, Carr, Mariota, Winston, Dalton, egészséges Bridgewater
¯\_(ツ)_/¯
Cruyffista
Assurbanapli
több mint 5 éve
Mert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.Assurbanapliakkor inkább úgy fogalmazok, hogy most szakmailag és anyagilag sem indokolt kezdő szintű qb-t hozni, mert ha a jövő még nem is, de az egyértelmű hogy a jelent meg kell adni Locknak
több mint 5 éve
Ez egy hulladék FA eddig... Értem én hogy nem kell mindenkit megdobni egy kitöltetlen csekkel, de eddig senkit sem sikerült hozni a nem túl mély védelembe...
több mint 5 éve
QB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült BridgewaterMert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.
QB-k utána: Brady, Rivers, Newton, Carr, Mariota, Winston, Dalton, egészséges Bridgewater
¯\_(ツ)_/¯
Cruyffista
több mint 5 éve
Na lassan kijelenthetjük, hogy egyik poszton sem sikerült érdemben javítani. Nice job! Eddig pozitív voltam, de ez az első 2 nap elég kiábrándító volt számomra.
több mint 5 éve
Schobert is off, 5 év 54 millióért lehet jobb is a szerződés hossza miatt. Így viszont első ránézésre nem igazán maradt ILB a piacon akit kezdőbe érdemes lenne hozni, szóval Reader mellett vagy csere, vagy a régi arcok visszaigazolása maradt (szerintem, aztán majd meglátjuk mit főznek ki belőle) 😊
több mint 5 éve
Amúgy minden jel erre utalA kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek.magyarul nem akaródzik neki Tampába menni.
Állítólag tegnap Brady ügynöke megkereste a Broncost mert szívesen játszana itt, ebből fakadt a félreértés, hogy érdeklődik a csapat iránta.
Cruyffista
Amadeus

több mint 5 éve
Hát eddig én nem vagyok elragadtatva ettől az offseason-tol. Eddig jött egy iOL egy másik helyett, kb hasonló minőségben (oke, lehet kicsit olcsóbban). De egy lyukat se tömtünk be, sőt. Remélem ma kicsit nagyobb lesz a pörgés.
több mint 5 éve
A kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek.Littleton 3 év, $36 millió....
Állítólag tegnap Brady ügynöke megkereste a Broncost mert szívesen játszana itt, ebből fakadt a félreértés, hogy érdeklődik a csapat iránta.
Cruyffista
Ennyiért ide is jöhetett volna.
több mint 5 éve
A kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek.magyarul nem akaródzik neki Tampába menni.
Cruyffista
több mint 5 éve
A kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek. Állítólag tegnap Brady ügynöke megkereste a Broncost mert szívesen játszana itt, ebből fakadt a félreértés, hogy érdeklődik a csapat iránta.
több mint 5 éve
Bármibe lefogadom hogy a Peccből vonul majd visszaEz jól öregedett 😀| valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | Általános DoktorNem mintha ez lenne a lényeg, de dehogynem 😊
Wyatt
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
A sackek több mint fele a 2 tackle-ről jön. Ha középen erős az OL, akkor az irányító fel tud lépni a zsebben az segít, meg fontos a középső futásoknál, de a támadófalat a két széle miatt érzed vagy sem vajszerűnek.Kell középre is valaki, persze. Ez nem a long snapper vagy punter poszt. Egy 2 helyen bevethető FA ad némi szabadságot a draftra és Glasgow nem rossz játékos. Egyébként kötünk sok pénzt a fal szélére is, csak nem játszik, mert 3 snappenként megsérül is kihagy 7-8 meccset....
Ha FAn összegyűjtöd azokat akikre igenis szükség van, akkor a cap duplájánál tartasz.
Amúgy ugyanúgy működik, ha skill playerekre költesz, mintha a falra. PFM közepes falból sztáralakulatot csinált, Barry Sanders kvázi fal nélkül csinált hülyét az egész ligából. Nem kell hozzá PFM vagy Berry de ők a legszemléletesebbek.
Shanny meg épített egy falat, ami mögött Olandis Garyk és Mike Andersonok futotak 1000+ yardot, és a Walmartból beállított bárkit és hozott 4+ átlagot futásonként. Ami mögött dontracet összesen 11× sackelték egy szezon során és - először utoljára és sohatöbbé - elég potensnek tűnt ahhoz, hogy 5 picket adjanak érte, amiből 2 első körös volt.
Mindkettő működőképes megközelítés, egyiket se könnyű elérni. Egy Shanny minőségű fal kevésbé érzékeny a sérülésekre, nem kell mindenkinek elitnek lenni, 2 elit között játszva a szomszédok felhúzzák a teljesítményt, cserébe viszont 5 összeszokott ember kell hozzá. Elkezdheted középről építeni, de amíg a széle nincs meg, addig nem fog látszódni az eredmény, részeredmény se nagyon.
A Broncos offenset tavaly Sutton, Lindsay és olykor Fant vitte. 3 rookie szerződésű tehát olcsó skill játékos. Profitálnak ők is az erősebb falból, de nem olyat kell építeni, ami mögött a Booker-Freeman duó legit kezdőnek tűnik. Mármint építsenek olyat, csak maradjon pénz máshova is. Ha 55+ milliót költesz a falra, akkor nem fog.
Persze 4 év múlva nem fog olyan soknak tűnni ez a 11 millió, de nem akarok addig várni hogy legyen végre valami. Bollestól jövőre megszabadulhatunk, Jamestől talán 2 év múlva de ha most 1. körben nem OT húzunk, hanem mondjuk WR-t, akkor máris egy nagyobb OT szerődés jön be jövőre.
Lehet menedzselni, ettől még szerintem drága, pontosabban összességében jobban jöttünk volna ki, ha egy kategóriával olcsóbb iOL jön és azt a+3-4 milliót a DL-be vagy a CB sorba töltjük. Mert a CB sorban meg negatív synergy van. Ha egy shutdown CB-d van és 2 pocsék, akkor 10v10et csinálsz a játékból, ahol a 2 pocsék CB ég mint a Reischtag. + ha elcsúszik vagy valami történik a shutdown CB-ddel azonnal kinyílik 11v11-re a meccs, de csak olyankor amikor neked fáj.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Én nagyon jó dealnek gondolom ezt:😕
- minden mértékadó oldalon a legjobb iOL játékos volt, aki elérhető lett a tagek után
- egyáltalán nem sérülékeny (volt h 2000 snapet volt zsinórban pályán)
- idehozzuk egy full korrekt szerződéssel (tavaly Paradis sérülten kapott 10/évet - aki megjegyzem h közel 20 ponttal szarabb PFF osztályzatot kapott idén, mint az uccsó évében nálunk),
- ha már PFF, az elmúlt három évében stabilan átlag feletti gradeket (70+) kapott, ráadásul növekvő tendeciával
- még csak 27
- teljesen egyértelmű volt h vagy visszahozzuk McGovernt, vagy hozunk helyette jobbat, tehát nem egy másik poszt elől szívtuk el a pénzt
- előzetesen én McGovern fizuját tippeltem 11M köré, tehát árban is jobbak vagyunk
- beszéltünk róla h az lenne az ideális h olyan jöjjön, aki tud C és G-t is játszani, mert utána fix h találunk a második napon a drafton BPA-t - olyan jött
- a fal belseje legalább olyan fontos egy QB szempontjából, ha nem omlik össze a belseje, akkor egy fellépéssel ki lehet herélni a szélső passrusht, arról nem beszélve h szélen lesz James + sérülése esetére Wilkinsont is visszahoztuk, fiatal, miért ne lehetne jobb mint tavaly (és már tavaly is jobb volt mint korábban páran azon az oldalon) + idén jó az OT felhozatal a drafton is
Ez jól öregedett 😀| valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | Általános DoktorNem mintha ez lenne a lényeg, de dehogynem 😊
Wyatt
Általános Doktor

több mint 5 éve
QB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült Bridgewateregyik sem kéne... Talán Rivers hídnak. Talán
¯\_(ツ)_/¯
Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
QB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült BridgewaterQB-k utána: Brady, Rivers, Newton, Carr, Mariota, Winston, Dalton, egészséges Bridgewater
¯\_(ツ)_/¯
több mint 5 éve
Én nagyon jó dealnek gondolom ezt:- minden mértékadó oldalon a legjobb iOL játékos volt, aki elérhető lett a tagek után
- egyáltalán nem sérülékeny (volt h 2000 snapet volt zsinórban pályán)
- idehozzuk egy full korrekt szerződéssel (tavaly Paradis sérülten kapott 10/évet - aki megjegyzem h közel 20 ponttal szarabb PFF osztályzatot kapott idén, mint az uccsó évében nálunk),
- ha már PFF, az elmúlt három évében stabilan átlag feletti gradeket (70+) kapott, ráadásul növekvő tendeciával
- még csak 27
- teljesen egyértelmű volt h vagy visszahozzuk McGovernt, vagy hozunk helyette jobbat, tehát nem egy másik poszt elől szívtuk el a pénzt
- előzetesen én McGovern fizuját tippeltem 11M köré, tehát árban is jobbak vagyunk
- beszéltünk róla h az lenne az ideális h olyan jöjjön, aki tud C és G-t is játszani, mert utána fix h találunk a második napon a drafton BPA-t - olyan jött
- a fal belseje legalább olyan fontos egy QB szempontjából, ha nem omlik össze a belseje, akkor egy fellépéssel ki lehet herélni a szélső passrusht, arról nem beszélve h szélen lesz James + sérülése esetére Wilkinsont is visszahoztuk, fiatal, miért ne lehetne jobb mint tavaly (és már tavaly is jobb volt mint korábban páran azon az oldalon) + idén jó az OT felhozatal a drafton is

Ez jól öregedett 😀| valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | Általános DoktorNem mintha ez lenne a lényeg, de dehogynem 😊
Wyatt
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
a fal széle sokkal fontosabb mint a közepe Ott jelenleg az egyik oldalon Holding van a másik oldalon meg a Sérült. Amíg így van nem beszélhetünk normális falról. hogy ne így legyen ahhoz meg nem 10+ milliós iOLek kellenek, vagy ha azokkal oldod meg, akkor skill playerek nem lesznek ésvagy védelem.Na most nem értek veled egyet.
A 38ban Flacco még benne van (remélem), de nélküle se túl sok, ha azt nézed, hogy ha bármit is akarunk jövőre kéne még CB, DL, LB, WR és OT. CBből és OTből inkább 2 mint 1. Ezek közül impakt játékos drafton max az 1. körben, szóval max egyet lehetne üresen hagyni, de már az is szuboptimális.
Black_Adder
Bár fogalmam sincs mekkora játékos ez a Glasgow,de ha ligaszinten jónak mondható,akkor igenis szükség van a támadófalban ilyen emberkékre.
Ugyanis azt láttuk már az elmúlt 2-3 évben,hogy mi van akkor ha vajszerű támadófalat rakunk fel a pályára. Akkor a legjobb irányító is haldoklik,mert nem kap levegőt se a támadások indítására.Hát még ha egy tejfeles szájú fiatalra bízzuk ezt...elé még inkább hatványozottan kell falat építeni.Értem hogy a két szél is billeg,de valahol el kell kezdeni azt a falat építeni.
Akartam már az elmúlt hetekben írni az irányítókérdésünkkel kapcsolatban,hogy mélységesen remélem hogy beválik a Lock projekt,mert ha nem akkor verhetjük a fejünket a falba,annyi viszonylag normális kezdőirányító talált magának új csapatot.Remélem nem derül ki menet közben hogy mégsem ér annyit....