Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Egyébként nekem egy szó jut eszembe az idei szezonunkrol, és az a lúzer. Fasza kis lúzer csapat lettünk.

Egyébként ha ezek után sem fogjuk Lock-ot idén kipróbálni és Scangarello is maradni fog ne'adjisten jövőre is én felulok a fire Elway vagonra. Tököm tele van az egésszel.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
nem értem azt h mi a faszért kell 3&long-ra - yardos screent hívni ami esélytelen hogy meglegyen
főleg Flaccoval aki nem is elég pontos hozzá

szívszaggató vereség megint, de hátha jövőre majd felénk pattog a labda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Kurvára megérdemeltük, megint majdnem egy félidő impotencia, a végén meg hiba hiba után...

Egyébként csak én láttam úgy, hogy Von-t a safety lehetőségnél a saját társa lökte le a QB-től?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
utálom amikor halott playből kapunk 30+ yardot és azon megy el a meccs

de remélem ezzel egy lépéssel közelebb a Flacco experiment végéhez
Black_Adder
Én Scangarello-val karöltve küldenem el mindkettő a bubanatba. Egyszerűen szánalmas az egész.

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
utálom amikor halott playből kapunk 30+ yardot és azon megy el a meccs

de remélem ezzel egy lépéssel közelebb a Flacco experiment végéhez

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 332 — no es importante
Úgy néz ki CHJ marad. A Texans vitte volna, de Elway kevesellte az ellenértéket. Kíváncsi vagyok hányadik kört ajánlottak.
roberto23
A Texans vitte volna, de rájöttek, hogy már nem maradt draft pickjük 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Úgy néz ki CHJ marad. A Texans vitte volna, de Elway kevesellte az ellenértéket. Kíváncsi vagyok hányadik kört ajánlottak.

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
James és Leary is edzettek, most elvileg a teljes kezdő támadófalunk egészséges, kíváncsi leszek. Illetve Winfree is játszhat már elvileg, nekem az előszezonban meggyőzőbb volt mint Hamilton, remélem megkapja a lehetőséget.
több mint 6 éve
én megértem hogy 10 sack után már attól pánikba esik, hogy nála a labda, és szabályos őt újra sackeelni, de ennél rondább playt ritkán látni. Itt nem kidobta mert nyomás alatt volt, itt kidobta mert félt, hogy majd nyomás alatt lesz. Miközben egy kifejezetten egyszerű TD passz ott integetett neki középen...
Ezt amit legutóbb lehozott, a csere QBnk is tudta volna veterán minimumért.

Mondjuk az edzők is észrevehették volna, hogy a meccsnek réges-rég vége van, és csak azt kockáztatod, hogy a 20+ milliós kezdő irányítód lesérül valamelyik sackbe. Egyszerűen semmi ok nem volt arra, hogy ezt végig szenvedjük Flaccoval. Még a kommentátor is kiszúrta, hogy Flacco testtartása, mozgása, etc, nem azt sugallja, hogy most megfordítsuk. És ez nem bullshit. A passzai is alátámásztják azt, hogy már csak a meccs és a kínszenvedés végét várta.

Ha már Broncos topic, meg lehet nézni mondjuk Elway testbeszédét a 86os AFC döntő egyenlítő drive-ja előtt, meg most Flaccoét.

És a legszomorúbb az egészben, hogy 6-20nál adta/adtuk fel Matt Moore ellen. Nem tudom milyen állásnál, lehet ez volt már 6-30nál is, a KC védelme is húzzuk ki üzemmódba kapcsolt, de ott szaladt 7 pont...
OK, ne legyen profi 10 sack után, csak ha a fal tisztán tartja és simán nyerünk, akkor is kihívás profinak maradni...
De legyen QB és dobja meg legalább az ilyen könnyű TD-ket

Most akkor nem fog jönni Lock. Valahol érthető, ha már idén kiderül, hogy bust, az lehet Elwaynek is sok. Amíg nem játszik, lehet mögé bújni...
Meg egy ilyen teljesítmény után, ha ott lenne a padon, máris controversy lenne. Mondjuk ha így megy tovább Brandon Allent is kezdőbe követelik majd...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 803
Egyébként egy pozitív hozadéka van a Sanders trade-nek, hogy legalább Sutton mellett Hamilton is be lesz dobva rendesen a mélyvízbe, így kiderül mennyire lehet rá építeni.
roberto23
Ha Flaccon múlik nagyjából ennyire
 twitter.com/JoRo_NFL/status/1186656645402648577
Black_Adder
Ilyenek Lock is tudna dobni seggbe dugott kézzel.

Bár Elway szerint meg mindig nem áll készen, úgyhogy egyelőre nincs tervben a játéka....
roberto23
nem az a gond, hogy szar a passz. Hanem hogy Hamilton középen annyira üresen volt, hogy 20 yardra volt tőle a legközelebbi védő, de Flacco inkább kidobta oldalra. És kivételesen nem a pressure miatt, lett volna idő 2nd readre. ez kb egy szarok bele passz volt, vagy nem tudom. 10 sack után én se érezném magam biztonságban, de nem egy rookieról beszélünk.
Hamilton annyira egyedül, hogy ha olyan szar passzt dob felé, mint általában, hogy vissza kelljen fordulnia, a bokájától kelljen felszednie, még úgy is simán behátrált volna TD-re.
Teljesen mindegy hogy 30-6 vagy 30-13, de ennél üresebben Sanders nélkül se esz Hamilton...
Black_Adder
Elnéztem, azt hittem alapból Hamilton felé próbálta dobni ezt a homályt. Viszont ha már 7 meccs után szarik bele az egészbe.... fasza lesz.
roberto23
Hát, nem tudom. Ha a csapatom vezetését nem érdekli, hogy engem szétpofoznak minden egyes playben, akkor szerintem én is szarnék bele 7 meccs után. Az ne kérje számon a profizmust, aki nem hajlandó megfelelő körülményeket teremteni.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
kiváncsi vagyok mikortól lesz "külföldi meccs a Mile High" 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 397 — The only discipline that lasts, is self discipline
Black_Adder
Wow....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Egyébként egy pozitív hozadéka van a Sanders trade-nek, hogy legalább Sutton mellett Hamilton is be lesz dobva rendesen a mélyvízbe, így kiderül mennyire lehet rá építeni.
roberto23
Black_Adder

Bár Elway szerint meg mindig nem áll készen, úgyhogy egyelőre nincs tervben a játéka....
roberto23
nem az a gond, hogy szar a passz. Hanem hogy Hamilton középen annyira üresen volt, hogy 20 yardra volt tőle a legközelebbi védő, de Flacco inkább kidobta oldalra. És kivételesen nem a pressure miatt, lett volna idő 2nd readre. ez kb egy szarok bele passz volt, vagy nem tudom. 10 sack után én se érezném magam biztonságban, de nem egy rookieról beszélünk.
Hamilton annyira egyedül, hogy ha olyan szar passzt dob felé, mint általában, hogy vissza kelljen fordulnia, a bokájától kelljen felszednie, még úgy is simán behátrált volna TD-re.
Teljesen mindegy hogy 30-6 vagy 30-13, de ennél üresebben Sanders nélkül se esz Hamilton...
Black_Adder
Elnéztem, azt hittem alapból Hamilton felé próbálta dobni ezt a homályt. Viszont ha már 7 meccs után szarik bele az egészbe.... fasza lesz.

több mint 6 éve
roberto23
Black_Adder

roberto23

több mint 6 éve
roberto23
Black_Adder

több mint 6 éve
roberto23

több mint 6 éve

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 397 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez akkor korrekt dolog volt Elwaytől. Az is, hogy ennek ellenére nem mutogatott Sandersre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Sanders szerint annyi volt a Tennessee meccs után, hogy félrehívta Elwayt beszélgetni, és közösen eldöntötték, hogy mindenkinek az a legjobb, ha cserélik. Két év múlva vissza akar vonulni és akar még gyűrűért harcolni, szóval saját bevallása szerint ő kérte a cserét.
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=iElJ7-_7BTA

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Zseni
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/10/23/135_kilos_nfl-es_a_rubik-kocka_elso_profi_sportolo_nagykovete/
O1G
Bolles mestert kéne bevonni ebbe, hátha eljut egyszer oda hogy kirakja a sárga oldalt 😊

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Zseni
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/10/23/135_kilos_nfl-es_a_rubik-kocka_elso_profi_sportolo_nagykovete/
több mint 6 éve
itt vannak az érdeklődők
 twitter.com/AllbrightNFL/status/1186743064200531968

Hogy mi ez az "after Tennessee game" azt nem tudom, de ha egyszer nem fejti ki Elway, talán elegánsabb lett volna fel se hozni.
 twitter.com/RyanKoenigsberg/status/1186743307654746112

A lényeg, hogy valószínűleg mindenképp el akartuk trade-elni és ez volt a legjobb ellenérték, belekalkulálva azt is, hogy hova küldjük. A 4/32 meg az 5/5 az majdnem ugyanaz, szóval gyakorlatilag egy 3. kör.
Egyébként nem adnék ennyit se egy olyan elkapóért, aki fél év múlva FA lesz, csak ha biztos vagyok benne, hogy március előtt megállapdok vele a hosszabbításról.
DT pl csak fél évet játszott Houstonban...

Amúgy szerintem win-win-win trade. Mi kaptunk egy 3. és 4. kört. Ott szeret Elway játékra alkalmatlan CB-ket és egyfolytában sérült TE-eket húzni, a 9ers komoly eredményeket érhet el, és ebben nagy segítségükre lesz Sanders. Sanders meg egy jobb csapatba, jobb edzőkhöz került.
Az egyedüli vesztesek mi szurkolók vagyunk, eggyel kevesebb dolog, ami segít átszenvedni a kilátástalan vereségeket.
Maga a trade viszont rendben van. Sanu meg nem nagyon érdekel, az legyen a Pats vagy a Falcons baja...

több mint 6 éve
 twitter.com/Broncos/status/1186760388530057216