Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
At írják, hogy a Texans 'előlünk' vitte el David Johnson-t, akiért jóval kevesebbet ajánlottunk, mint ők. Ez mondjuk nem meglepő, de az igen, hogy első hullámból akarunk RB-t hozni ezek szerint.Tehát ezek szerint nem ajánlottátok Suttont érte 😊
Más: Brandon Allen nem kap tendert, teszteli a piacot, ahogy várni lehetett.
Cruyffista

több mint 5 éve
At írják, hogy a Texans 'előlünk' vitte el David Johnson-t, akiért jóval kevesebbet ajánlottunk, mint ők. Ez mondjuk nem meglepő, de az igen, hogy első hullámból akarunk RB-t hozni ezek szerint.Más: Brandon Allen nem kap tendert, teszteli a piacot, ahogy várni lehetett.
több mint 5 éve
Az 1/15 szerintem van annyival nagyobb, mint egy második kör és egy szar szerződés. Képzeljük el Suttont és Hopkinst a pálya két szélén, jesszus.. Bár ki tudja, ez a Texans tényleg valami elképesztő idiotizmussal funkcionálCsak rámennék Wattra egy 7. körrel
Cruyffista
több mint 5 éve
Az 1/15 szerintem van annyival nagyobb, mint egy második kör és egy szar szerződés. Képzeljük el Suttont és Hopkinst a pálya két szélén, jesszus.. Bár ki tudja, ez a Texans tényleg valami elképesztő idiotizmussal funkcionál
több mint 5 éve
Hát, én most szomorú vagyok, hogy nem mentünk rá ilyen olcsón Hopkinsra... basszusGondolom AFC belül más lett volna az ár még annál a kreténnél is 😊
Cruyffista
Na majd jön Brady a padra olcsón vígasztalásul
több mint 5 éve
Hát, én most szomorú vagyok, hogy nem mentünk rá ilyen olcsón Hopkinsra... basszus
több mint 5 éve
Na akkor az első óra termése:- Egy éves szerződésről tárgyalunk Bausby-val, amit nem akarunk tenderelni
- DJ Readert nagyon akarja Fangio
- Amari Cooper mellé írják a Broncos-t mint érdeklődőt, de nem mi vagyunk a favoritok
- Brady-t lehozta egy forrás hozzánk, aztán Allbright hamar cáfolta is
több mint 5 éve
A Texans NT-je, DJ Reader állítólag a Jags és a Broncos közül fog dönteni, hol folytatja majd.
több mint 5 éve
Ne áltassatok Heuerman cuttal, beleélem magam mint a VJ menesztésbe aztán még nehezebb lesz elfogadni maradását
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Amit én várok ma, illetve a következő napokban Elwaytől:Cut: Joe Flacco, Jeff Heuerman. (spórolás: 14,5 millió)
2rd tender: Elijah Wilkinson, Mike Purcell / DeVante Bausby
ERFA tender: Davontae Harris, Trey Marshall, Diontae Spencer, Jake Rodgers
A báró esete elég egyértelmű, Fant draftolásával, Fumagalli és Beck szezon végi fellángolásával pedig Heuermané is. Igaz, az ő esetében egy harmadik napos picket el tudnék képzelni egy kontendertől a drafton, így vele lehet kivárnék. Wilkinson sokat fejlődött tavaly, de a hosszútávú szerződéshez még bizonyítania kell. Ehhez kiváló lehetőség a tenderelés. Az ERFA játékosok mindegyike hasznos a gépezetben, egy évig még hagynám őket bizonyítani. Aztán jön érdekesebb kérdés, Purcell vagy Bausby legyen a másik tenderelt? Ezt nem tudom eldönteni, de mind a kettőjüket tartanám, az egyiküket egy 3 éves szerződéssel.
Igazolások: Az teljesen egyértelmű, hogy minőségi, jó korban lévő G/C mindenképpen kell. McGovern tartásával szerintem teljesen elégedett lenne mindenki.
És akkor most jönnek az érdekesebb kérdések. DJ Reader jó játékos, de ér egy nose tackle minimum évi 12 milliót 4 évre? Illetve ér nagyjából ugyanennyit Schobert úgy, hogy csak passz ellen elit, futás ellen nem? Oké, utóbbi tud tight endeket fogni, ami nagy hiány nálunk, tehát lehet igen a válasz. Ahogy DJ Reader is több, mint egy szimpla nose tackle, de azért jól látszik, hogy testi méretekből adódóan vannak korlátai. De ez egy jó páros lehetne szerintem, abszolút örülnék nekik nem túlfizetve. Viszont nekem az is tetszene, ha egy komolyabb falemberre hajtanánk rá akár sztárfizuval (csere esetén szigorúan nem első körös pickkel).
Amit a draftra hagynék: WR-ek, OT, RB, QB2, G rotáció
Akiket megpróbálnék tartani, ha lehetőség van rá az továbbra is a védelem rotációja, de ez különböző forgatókönyvektől függ.
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1239192439375761408
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Simmons franchise tag hivatalos.Adom, ennek legalábbis én örülök, megérdemli, évről-évre lett jobb.
Cruyffista
több mint 5 éve
Simmons franchise tag hivatalos.
több mint 5 éve
naugye... Ez a helyes út.Az érzelem érdekel.Ha túl sokat adok belőle még átjön egy jobb érdemű Lions, Bills vagy Browns fan és elmondja milyen az igazi szenvedéstörténet...
Zalán
Black_Adder
Amúgy eddig azon lelkiztünk, hogy nincs egy irányítónk. Hiába volt Wolfe-unk és CHJ-nk az elmúlt 4 évben is. Most minden Lockon múlik. Ha a kisgyerek odapakol, és szintet lép, akkor jobb csapatunk lesz, mint Manning óta bármelyik. A D-t összeteszi az öreg... Miller van, és vannak új nagymenők. Jó lesz ez.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
twitter.com/Broncos/status/1237845804565454852
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én meg egy egészen új motoros vagyok. Mármint itt a fórumon. Olvasni persze mindig szoktam. Én is, mint szurkoló, inkább érzelmi oldalról közelítem meg a dolgokat, de szívesen olvasom a "szakmázást" is, hiszen abból lehet okosodni meg a miértekre rácsodálkozni.Üdv itt köztünk! 😊
Már vagy 20 éve nézem az NFL-t de amivel nem tudok kibékülni az a játékos-vándorlás mint egy húspiac.
A klubhűség mint olyan jószerével nem nagyon létezik és a legtöbb esetben nem a játékostól függ.
Sokáig nem volt kedvenc csapatom, megnéztem minden meccset, mindenhol volt olyan játékos akinek öröm volt nézni a játékát. Aztán 2012-ben a Sheriff új városba érkezett és azóta jóban-rosszban Go Broncos!
Valahogy jók az érzéseim a következő idénnyel kapcsolatban, úgy érzem több ok lesz az örömre mint a búslakodásra.
dreadman
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Én meg egy egészen új motoros vagyok. Mármint itt a fórumon. Olvasni persze mindig szoktam. Én is, mint szurkoló, inkább érzelmi oldalról közelítem meg a dolgokat, de szívesen olvasom a "szakmázást" is, hiszen abból lehet okosodni meg a miértekre rácsodálkozni.Már vagy 20 éve nézem az NFL-t de amivel nem tudok kibékülni az a játékos-vándorlás mint egy húspiac.
A klubhűség mint olyan jószerével nem nagyon létezik és a legtöbb esetben nem a játékostól függ.
Sokáig nem volt kedvenc csapatom, megnéztem minden meccset, mindenhol volt olyan játékos akinek öröm volt nézni a játékát. Aztán 2012-ben a Sheriff új városba érkezett és azóta jóban-rosszban Go Broncos!
Valahogy jók az érzéseim a következő idénnyel kapcsolatban, úgy érzem több ok lesz az örömre mint a búslakodásra.
Positive Vibration
több mint 5 éve
Hát én még közel sem vagyok annyira régi motoros itt, mint ti, de gondoltam megosztom én is a gondolataimat. 😊Nekem talán pont ez a szerencsém, hogy mivel nem követem ennyire régóta a csapatot így talán kevésbé érint érzékenyen ez a része. Bár DT és Sanders távozása azért baromi szar volt nekem is. És nyilván CHJ és Wolfe esetleges távozása se lesz könnyebb, de én most elfogadom ezeket, mert én most vmiért újra tudok bízni Elway-ben és hiszem, hogy szeptemberben egy erősebb roster-el fogunk kialni, mint ami decemberben volt. Plusz Fangio szerintem is nagyon tudja melyik játékos illik a rendszerébe és ki az, akivel tényleg ligaelit lesz a D és Surmó is összerakja az O-t. Persze lehet koppanni fogok, de szerintem a fényt látjuk most az alagút végén. 😊
Bocsi mindenkitől, hogy összeszedetlen egy iromány lett, de utalok telóról hosszú szöveget írni. 😀
Az viszont most meglépett, higy Kreiter sem marad. Nem mintha a LS lenne a legfontosabb poszt, de kétlem, hogy pont ő ne fert volna bele a cap-be.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Szerintem nincs ezzel baj, alapvetően a legtöbb szurkoló általában pesszimista/optimista beállítottságú (én utóbbi vagyok), mintsem semleges. Ami nem jelenti azt, hogy adott helyzetben nem tudnak az ellenkezők lenni, csak általánosságban az egyik oldal inkább a negatívumok irányába fókuszál, míg a másik a pozitívumokat keresi. Jó, hogy adott eseményekről mind a két oldal szemszögéből vannak vélemények, meglátások.Közben 'off': Úgy néz ki Kreiter sem marad, Bobenmoyer az új long-snapper. Szegény McManus.
twitter.com/thekidmcmanus/status/1236040916084748288
több mint 5 éve
Az érzelem érdekel.Ha túl sokat adok belőle még átjön egy jobb érdemű Lions, Bills vagy Browns fan és elmondja milyen az igazi szenvedéstörténet...
Zalán
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Elmondom mi a problémám most. Mi miatt kommentelek újra ennyire negatívan, sértek meg random embereket, akikkel semmi bajom és viselkedek általában úgy mint egy kisgyerek akinek elvették a játékát.1)
Nem a komp pickek, de azért Kelly c'mon man, 1db térdelése van, azt én is tudom legfeljebb matt részegen nem tudok bemászni valaki más házába... A komp pick csak valami amit úgy tálalnak mintha örülni kéne neki, de én nem tudok (mit várjak a 2 7. köröstől, rosterre se kerülnek jobb esetben pár helyet felmegyünk velük vmikor a 3. napon vagy odaadjuk a 9ersnek egy játékosért akinek 0% esélye rosterre mint tavaly). Az én problémám hosszabb keletű és összetettebb ennél:
2016ban edzőváltás volt, rebuild nem. Ez akkor és ott jó döntés volt. A 2016os is nagyon jó csapat volt, "csak" egy korszerű támadóséma kellett volna, meg egy game manager QB.
Aztán kiderült, amitől kb mind féltünk, hogy nagyon mellé nyúltunk az edzőválasztással. Elment 2 év, volt közben egy FAnk kvázi fontos lejáró nélkül ahol mégse tudtunk erősíteni egyetlen poszton se, meg a franchise történelem egyik ha nem A legrosszabb draftja.
Ezek után a következő edzőváltáskor már bőven valid lehetőség volt a rebuild. még akkor is ágáltam kicsit ellene, de akkor el tudtam volna fogadni, ahogy szomorúan elfogadtam és megértettem Marshall és Stewart elengedését vagy DT elcserélését.
De nem rebuild jött. 30+os veteránok (Flacco, Jackson), sztárpénzt olyan játékosoknak akik nem sztárok, de remélhetjük hogy nálunk azzá lépnek elő (James), ezek nem egy rebuild részei. Ez a hozzuk ki a legtöbbet a szezonból mód.
Jött a mondhatni borzalmas kezdés, később viszont összeállt a védelem, nem olyan mint Son of Bummal, de a no1 red zone D# több mint biztató
Aztán beáll Lock és elhitette velem, hogy a fény ami közeledik, nem a vonat ami halálra gázol, hanem az alagút vége. Hatalmas mázli (lenne) 2. körben megtalálni a franchise QB-t, de ha meg van, akkor most tényleg építeni kéne, nem rombolni.
Ehhez képest pont most készülünk szélnek ereszteni mindenkit, kezdve azokkal akik nagyot mentek év végén vagy ideális mentorok lennének egy épülő fiatal csapathoz (Shelby, Wolfe, McGovern, CHJ, ...) Akik meg csak ballaszt voltak vagy aktívan hátráltatták a csapatot, maradnak szerződésük garantált tartalma miatt (Bolles, James, Callahan)
A sikeresség egy dolog, azért örülnék ha mellé valahogy maradnának játékosok akik 10+ évet itt töltenek, mert azokból lesznek igazi kedvencek. Korábban se voltak könnyű lejáró szerződésű játékosaink sorsa, de voltak sikerek, amik igazolták a döntés. De az utolsó olyannak már több mint 4 éve...
Egy 6-10-es 7-9es szezont meg inkább néznék CHJ-vel, Wolfe-fal, DT-vel. Ez az én egyéni szociális problémám, ezt még tán magamban is tartanám, de a pénz amit nem kötünk rájuk nem focizik helyettük. Akik jönnek azok meggyőzhetnek, csak az én bizalmam és hitem megrendült annyira Elwayben hogy a bizonytalan jövőben ne bízzak vakon, és nehezebben emésszem, hogy a csapatért küzdő jó játékosokat elengedünk.
Főleg ha most kiseperjük őket, nélkülük meg megint 6 győzelemért küzdünk, esetleg eljátsszuk Lock önbizalmát mint ahogy tette a Browns Mayfielddel és újra visszatértünk a QB Limbo-ba...
Egyelőre nem az izgatott várakozás jellemez az FA előtt, hanem a félelem.
Eddig az egyetlen pletyka aminek örülni tudok az a Simmons tag. Bouyénak örülnék, de ott meg nem tudok elvonatkoztatni attól hogy CHJ helyett jött.
Jelen állás szerint a közeljövőben fogom látni darabjaira hullani a tavaly év végére összeálló csapatot ami talán 1 lépésre lett volna, hogy újra POért küzdjön, erre most arra készülünk hogy tegyünk 2-t hátra. És akkor akiket most szeretek vajon megélik-e orange&blue-ban hogy beérjen a munka vagy 2 év múlva arról beszélünk ugyanígy, hogy szeretjük Lindsayt de tök fölösleges egy futónak pénzt adni, amikor egy udfa 2 tábla csokiért is eljátszogat...
Expecting the Worst.
Tisztában vagyok hogy ez nagyobb részt érzelem, mint "szakma", de nem tudok tőle szabadulni. Próbálok, de nem megy, lefelé húz a spirál... Ezen nem segít, ha a Ti kedveteket is elrontom, nem direkt csinálom, tényleg, okkal kevesebbet foglalkozok NFLlel mint bármikor az elmúlt 15 évben és a legtöbb hszt törlöm küldés előtt...
Black_Adder
Mások nevében nem akarok nyilatkozni, de engem addig nem tudsz megsérteni amíg azt mondod h faszság amit írsz, mert ... | (ha annyit írnál h fasz vagy mert ezt gondolod, az más tészta, de esetünkben nem ez van) |
Sztem itt mindenki ismeri már látatlanba is a másikat annyira h ne feltételezzen rosszindulatot, a vélemény ütköztetéseknek meg pont h itt van a helye, ebből tanulunk, ezért fórumozunk. Szal ne törölgessél kifele semmit se 😀
2)
Kellynek már bandwagonja volt, amikor sikerült elásnia magát és pl. tavaly is backup QB volt a coltsnál, ez nálam már elég egy mr irrelevantnál.
3)
Én nem érzek rebuildot, én Win Now (On)-t érzek.
Egy rebuildnál értékesítjük a játékosainkat draft pickekért (lásd jags), nem pedig eladjuk őket veterán játékosokért.
Most szimplán annyi van, hogy van egy rakat pénzünk, amit jól akarunk elkölteni, de én semmi jelét nem látom annak h ne lennénk majd aktívak az FA-n, vagy h spórolni akarnánk, sőt, a Bouye trade elég agresszív lépés volt, ezt az irányt várom.
Annyi véleménykülönbségünk van még, hogy én jobban hiszek abban h Vic érzi h ki az akit meg kell fizetni és ki az akit nem, ha valaki akkor ő tudni fogja h az ő rendszerébe milyen fogaskerekek kellenek, emiatt én egyáltalán nem izgulok előre az FA igazolások miatt, attól meg pláne nem tartok h a D# hátralépne és ne előre.
+ Anélkül h pszihológust játszanék, érzésre annyi történik h érzelmileg jobban kötőd(sz/tök) Wolfehoz és CHJ-hoz, mint amit a(z általam vélt) reális piaci értékük indokolna. Hozzáteszem én is imádom őket, ahogy imádtam Sanderst és DT és Wardot, de a végére még Talibot is és még sorolhatnám, de ez a sport ezzel jár.
Sztem nagyon jó úton járunk, és nagyon optimistán várom a jövő évet.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Black, Ide azokal az eltörölt hsz-ekkel.
Nehmáááá...
Komolyan. Ez egy szurkolói fórum. Faszomat az ég alá nyomom. Kit érdekel a szakma.
Az érzelem érdekel.
Úgy kábé minden szavaddal egyetértek. Annyi, hogy azért én talán az első kritikusa voltam Elwaynek, de most azért ezzel a cap-pel és két patent drafttal, adok egy sanszot neki, hogy veregessem a vállát újra.
Igen, CHJ, Wolfe piszok mód fog hiányozni. És nekik itt kellene lenniük.
Én itt játékospárti vagyok. A szurkoló általában az. Aztán történt, hogy nagyon jó viszonyba kerültem egy időben a Vasas vízilabdacsapatának szakosztályvezetőjével. Épp nagyon ment a szekér a fiúknak úgy kábé egy évitzeden keresztül. Mindenki ekézte a vezetést, kit miért engednek el. Iksz játékossal hogy kicsesztek, stb. De megismerve a belső életét egy csapatnak. Hááát. A játékosokat sem kellett félteni. Sőt. És akkor tanutam meg. Lehet, az egész életét a szakosztályban töltött vezetőt illik jobban becsülni, mint a magát sztárnak tartó játékost, aki elhagyja a zsák vízilabdát a reptéren Zágrábban. Nem könnyű egy ilyen férfibrigádot kordában tartani. Nem akarok párhuzamokat vonni. Mert nem sokat ismerhetek abból, ami Denverben történik a csapat körül. Nem is ismerem a dinamikáját egy amcsifocicsapat belső életének. Maradok a GM Elwayt kritikusan is szemlélő szurkoló, miközben minden respektem a játékos és bajnok Elway előtt. Hiányoznak majd a kedvencek, akik mennek. McGovern azért még nem tart ott. Rajta túlteszem magam. De szerintem most márciusban, világjárvány napján még hihetünk benne, hogy szeptemberben szintet lép ez a csapat az új kerettel. Ha egyáltalán lejátszák a bajnokságot. Szóval foglalkozz Te csak annyit az NFL-lel, mint eddig és törlés előtt leszel szíves legalább privátba nekem elküldeni a sosemlátott hsz-t, mint olvasótáborod top3-as tagja. 😊
Köszönet
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Elmondom mi a problémám most. Mi miatt kommentelek újra ennyire negatívan, sértek meg random embereket, akikkel semmi bajom és viselkedek általában úgy mint egy kisgyerek akinek elvették a játékát. Nem a komp pickek, de azért Kelly c'mon man, 1db térdelése van, azt én is tudom legfeljebb matt részegen nem tudok bemászni valaki más házába... A komp pick csak valami amit úgy tálalnak mintha örülni kéne neki, de én nem tudok (mit várjak a 2 7. köröstől, rosterre se kerülnek jobb esetben pár helyet felmegyünk velük vmikor a 3. napon vagy odaadjuk a 9ersnek egy játékosért akinek 0% esélye rosterre mint tavaly). Az én problémám hosszabb keletű és összetettebb ennél:
2016ban edzőváltás volt, rebuild nem. Ez akkor és ott jó döntés volt. A 2016os is nagyon jó csapat volt, "csak" egy korszerű támadóséma kellett volna, meg egy game manager QB.
Aztán kiderült, amitől kb mind féltünk, hogy nagyon mellé nyúltunk az edzőválasztással. Elment 2 év, volt közben egy FAnk kvázi fontos lejáró nélkül ahol mégse tudtunk erősíteni egyetlen poszton se, meg a franchise történelem egyik ha nem A legrosszabb draftja.
Ezek után a következő edzőváltáskor már bőven valid lehetőség volt a rebuild. még akkor is ágáltam kicsit ellene, de akkor el tudtam volna fogadni, ahogy szomorúan elfogadtam és megértettem Marshall és Stewart elengedését vagy DT elcserélését.
De nem rebuild jött. 30+os veteránok (Flacco, Jackson), sztárpénzt olyan játékosoknak akik nem sztárok, de remélhetjük hogy nálunk azzá lépnek elő (James), ezek nem egy rebuild részei. Ez a hozzuk ki a legtöbbet a szezonból mód.
Jött a mondhatni borzalmas kezdés, később viszont összeállt a védelem, nem olyan mint Son of Bummal, de a no1 red zone D# több mint biztató
Aztán beáll Lock és elhitette velem, hogy a fény ami közeledik, nem a vonat ami halálra gázol, hanem az alagút vége. Hatalmas mázli (lenne) 2. körben megtalálni a franchise QB-t, de ha meg van, akkor most tényleg építeni kéne, nem rombolni.
Ehhez képest pont most készülünk szélnek ereszteni mindenkit, kezdve azokkal akik nagyot mentek év végén vagy ideális mentorok lennének egy épülő fiatal csapathoz (Shelby, Wolfe, McGovern, CHJ, ...) Akik meg csak ballaszt voltak vagy aktívan hátráltatták a csapatot, maradnak szerződésük garantált tartalma miatt (Bolles, James, Callahan)
A sikeresség egy dolog, azért örülnék ha mellé valahogy maradnának játékosok akik 10+ évet itt töltenek, mert azokból lesznek igazi kedvencek. Korábban se voltak könnyű lejáró szerződésű játékosaink sorsa, de voltak sikerek, amik igazolták a döntés. De az utolsó olyannak már több mint 4 éve...
Egy 6-10-es 7-9es szezont meg inkább néznék CHJ-vel, Wolfe-fal, DT-vel. Ez az én egyéni szociális problémám, ezt még tán magamban is tartanám, de a pénz amit nem kötünk rájuk nem focizik helyettük. Akik jönnek azok meggyőzhetnek, csak az én bizalmam és hitem megrendült annyira Elwayben hogy a bizonytalan jövőben ne bízzak vakon, és nehezebben emésszem, hogy a csapatért küzdő jó játékosokat elengedünk.
Főleg ha most kiseperjük őket, nélkülük meg megint 6 győzelemért küzdünk, esetleg eljátsszuk Lock önbizalmát mint ahogy tette a Browns Mayfielddel és újra visszatértünk a QB Limbo-ba...
Egyelőre nem az izgatott várakozás jellemez az FA előtt, hanem a félelem.
Eddig az egyetlen pletyka aminek örülni tudok az a Simmons tag. Bouyénak örülnék, de ott meg nem tudok elvonatkoztatni attól hogy CHJ helyett jött.
Jelen állás szerint a közeljövőben fogom látni darabjaira hullani a tavaly év végére összeálló csapatot ami talán 1 lépésre lett volna, hogy újra POért küzdjön, erre most arra készülünk hogy tegyünk 2-t hátra. És akkor akiket most szeretek vajon megélik-e orange&blue-ban hogy beérjen a munka vagy 2 év múlva arról beszélünk ugyanígy, hogy szeretjük Lindsayt de tök fölösleges egy futónak pénzt adni, amikor egy udfa 2 tábla csokiért is eljátszogat...
Expecting the Worst.
Tisztában vagyok hogy ez nagyobb részt érzelem, mint "szakma", de nem tudok tőle szabadulni. Próbálok, de nem megy, lefelé húz a spirál... Ezen nem segít, ha a Ti kedveteket is elrontom, nem direkt csinálom, tényleg, okkal kevesebbet foglalkozok NFLlel mint bármikor az elmúlt 15 évben és a legtöbb hszt törlöm küldés előtt...
több mint 5 éve
Ezek után mondjuk én Wolfe-ot kihúznám a marad listáról...1.) Simmons egyértelmű, Wolfe-al kapcsolatban azt olvastam pluszba h a combineon csak meghallgattuk h mit akarnak és erre mondtuk h azt nem tudjuk megadni, de állítólag nem akartuk h megromoljon a viszony ezért nem tettünk ellenajánlatot, helyette az FA-t javasoltuk reality checknek. Ezt megerősítik Wolfe szavai, mert nem a sértődést érzem rajtuk.
twitter.com/MaseDenver/status/1237562318520631296
Nem baj jöhet érte is comp pick ha ügyesen csináljuk. Ez a lista meg magáért beszél:
twitter.com/NickiJhabvala/status/1237515783762141186
Yiadom, Langley, Kelly, Booker, Parks, Garcia, Siemian, Nixon, Furman, Beal. Csak Simmons rondít bele, de máris nem hiányzik CHJ, Wolfe, Shelby és McGovern
Illetve állítólag Amari Cooper lehet az egyik top FA célpontunk, ha a Dallas elbassza
| De ez nagyon gonosz húzás lenne a decembertől mockolókkal szemben... |
Black_Adder
Az eddigi gyakorlatunk az volt h akinek azt mondtuk h tesztelje a piacot és majd meglátjuk, azt elengedtük, de eddig nem is különösebben tárgyaltunk velük előtte, csak Mike Klisen keresztül megüzentük ezt. Itt érezni vélem a szándékot, de azt is vegyük figyelembe h a belső falemberekből irgalmatlanul jó FA felhozatal van idén.
2)
Sztem Parks, Siemian többet hozott mit elvárható; Garcia, Booker, Kelly hozta ami várható, Simmons home run, ha az első körben visszük, akkor is jó picknek tartaná mindenki, a bustok a két CB-t leszámítva meg 6-7 körösek, ergo két nagy hibára jut 1 home run, 2 jó value, 3 korrekt érték. Én egyáltalán nem látom ezt tragédiának.
CHJ-ről már sokat beszéltünk, alapvetően annyi a difi köztünk h szerinted megér 15+, szerintem nem, de ugyanúgy látjuk őt szvsz.
Wolfe 30 évesen egy nfl átlagot megütő belső falember, akinek jó a kémiája Vonnal, valamit vezérféle, de tele van sérüléssel és nagyon telített Fa piacon kell "versenyeznie", örülnék ha diszkont áron visszajönne és szerintem vissza is fog, mert senki sem fog neki nagypénzt adni.
Shelby szerintem túlértékelt és nem ebbe a sémába való, és bár lehet h tévedek, de bízom Vicben h ezt fel tudja mérni. Ha fontos láncszemnek gondolja akkor visszahozza, ha nem akkor elengedjük.
McGovern sztem 10 M körül kaphat a piacon. Én megfizetném, mert OG-ben még jobb mint centerben pedig ott is hozza a ligaátlagot és ez adna egy rugalmasságot a draftra (BPA iOL-t tudunk húzni pl egy harmadik körben), de a hírek szerint mi ezen a poszton inkább fizetnénk többet, de hoznánk egy elit játékost, a pecces Joe Thuney-t rebesgetik. Meg tudnék ezzel is békélni.
3)
Cooper érdekes lenne.
Egyrészt sztem elit WR1, Sutton szerződéséig elbírja a sapka h más kap nagy pénzt és jó fricska lenne a a Raidersel szemben is, másrészt viszont ez a draft tömve van jó elkapókkal, akik közül minimum 3 hasonlóan nagy impact lenne már első ránézésre is, de a második körben is reális esély van gyémántra lelni.
Ugyanekkor lehet h pont emiatt nyomottabb áron lehetne leigazolni.
Hmm, soktényezős a dolog, megfelelő áron nekem nem lenne vele bajom, de én inkább a védelemre költeném a dellát.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Simmons marad, Wolfe talán, a többiektől búcsúzhatunktwitter.com/TroyRenck/status/1237473998503460864
Ezek után mondjuk én Wolfe-ot kihúznám a marad listáról...
twitter.com/MaseDenver/status/1237562318520631296
Nem baj jöhet érte is comp pick ha ügyesen csináljuk. Ez a lista meg magáért beszél:
twitter.com/NickiJhabvala/status/1237515783762141186
Yiadom, Langley, Kelly, Booker, Parks, Garcia, Siemian, Nixon, Furman, Beal. Csak Simmons rondít bele, de máris nem hiányzik CHJ, Wolfe, Shelby és McGovern
Jöhet egy G és egy swing tackle FA-ról
twitter.com/TroyRenck/status/1237602781197811718
Illetve állítólag Amari Cooper lehet az egyik top FA célpontunk, ha a Dallas elbassza
| De ez nagyon gonosz húzás lenne a decembertől mockolókkal szemben... |