Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 473
 twitter.com/BKDenverSports/status/1240011856120401920

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
A csoportunkban egyelőre a Raiders szuper aktívnak tűnik FA szempontból, a Chargers szintén, míg a Kansas és a Broncos inkább csendesebb így az elején. Kíváncsi leszek hogy alakul a továbbiakban.
több mint 6 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.
Általános Doktor
Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
Cruyffista
LB-t én nem látok jönni: AJ egész szezonban jó volt, nincs okunk feltételezni h jövőre gyengébb lesz, TD jó a futás ellen, JJ cserének elmegy és depthne az ötödik körben is lehet találni embereket, itt upgrade elfért volna, de messze nem need.

CB-ből még sok kint van a piacon, és bár Amukamara sztem jó systemfit, de még tényleg lehet válogatni is 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Én DJ Readert, Amukamarat és egy RB-t várok + vmiért azt érzem h Wolfe visszajön.
Általános Doktor
Ezt alá is írnám, de inkább így ha trade nem játszik: Reader + Wolfe + Gordon/Hyde + Trufant. Amukamara nem kell. Futót draftról hoznék, inkább egy LB jöjjön.
több mint 6 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért, Wolfe, Shelby szintén elérhetőek még, és vannak olyan sztár #O playmakerek, akiknek bizonytalan a helyzete. Na meg jól kinéző cornerekből is akad (pl Trufant, Logan Ryan).

Én is kezdek türelmetlen lenni, de ne a 0. napon értékeljük az FA-t. Lesz rá idő szeptemberig.
Cruyffista
DJ Reader a fő célpont, de érte nagy a tülekedés, óriási upgrade lenne középen.

Clowney, Ngakoue tuti h nem jön, szó se volt róluk, egyszerűen ott megvagyunk.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 308 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért,
Cruyffista
3. körért a Jags Yannickot nem fogja elengedni, ha nem tesztek mellé egy 2.-at is. 😊
Readerért amúgy szintén nyomul a Jags is.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 985 — The Mathematician
Azért a "hozzunk kívülről egy veterán QB-t, mert az majd tuti bejön" hozzáállás többször besült már az utóbbi években. Igen, a draft is besült már párszor, de az kicsit olcsóbb és rövidebb távú, ráadásul egyik se mutatott annyit még rövid idő alatt se, mint most Lock...

Nem értem egyelőre én se, hogy miért vagyunk ennyire passzívak, de még messze a piac vége, talán van valami nagy mester terv, még korán vagyunk ahhoz, hogy leírjam az offseason-t szarnak...

Mondjuk ha jönne Brady, akkor beugranék a Dunába a Lánchídról, az tuti... 😀
StormST
akkor ha jön elkezdek imádkozni hogy legyen full lockdown 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Brady 100% h nem jön, de tisztelegjünk azért előtte, elvégre 30 csapat ellen pozitív az örök mérlege, ami nem semmi dolog:

több mint 6 éve
Bent van még DJ Reader és Clowney, lehet még cserélni egy 3. körössel Ngakoueért, Wolfe, Shelby szintén elérhetőek még, és vannak olyan sztár #O playmakerek, akiknek bizonytalan a helyzete. Na meg jól kinéző cornerekből is akad (pl Trufant, Logan Ryan).

Én is kezdek türelmetlen lenni, de ne a 0. napon értékeljük az FA-t. Lesz rá idő szeptemberig.
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 814 — SB 50 Champion @ Grund
Azért a "hozzunk kívülről egy veterán QB-t, mert az majd tuti bejön" hozzáállás többször besült már az utóbbi években. Igen, a draft is besült már párszor, de az kicsit olcsóbb és rövidebb távú, ráadásul egyik se mutatott annyit még rövid idő alatt se, mint most Lock...

Nem értem egyelőre én se, hogy miért vagyunk ennyire passzívak, de még messze a piac vége, talán van valami nagy mester terv, még korán vagyunk ahhoz, hogy leírjam az offseason-t szarnak...

Mondjuk ha jönne Brady, akkor beugranék a Dunába a Lánchídról, az tuti... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért ha Ryan még jön CB pozícióba megenyhülök kicsit 😊
Reader gondolom a fő célpont jó drágán, aztán a maradékból próbálunk kukázni még LB-t.

Nem tudom ez honnan jött, de állítólag mozgolódunk Gordonnál a Chargersnél...

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 985 — The Mathematician
chase daniels elment a lionshoz 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Egyébként kezdek én is negatív lenni. Tavaly végre úgy nézett ki, hogy elindult vmi, erre kb mindenkit elengedünk (egyedül a Simmons tag ami tényleg jó döntés), de cserébe legalább nem is jön senki. Komolyan nem tudom mi Elway célja, de az elmúlt évek FA tevékenysége kritikán aluli, és eddig az idei se tűnik túl acélosnak az egy szem skóttal.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
QB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült Bridgewater

QB-k utána: Brady, Rivers, Newton, Carr, Mariota, Winston, Dalton, egészséges Bridgewater

¯\_(ツ)_/¯
Cruyffista
Mert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.
Assurbanapli
Közülük szerintem mindenhol erős kérdőjelek vannak azért... Vagy túl öregek, vagy az egészség, vagy a mentális képességek gyérek. Talán Carrban lehet több,hogy beprobalja valaki

több mint 6 éve
Mert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.Assurbanapli
akkor inkább úgy fogalmazok, hogy most szakmailag és anyagilag sem indokolt kezdő szintű qb-t hozni, mert ha a jövő még nem is, de az egyértelmű hogy a jelent meg kell adni Locknak
több mint 6 éve
Ez egy hulladék FA eddig... Értem én hogy nem kell mindenkit megdobni egy kitöltetlen csekkel, de eddig senkit sem sikerült hozni a nem túl mély védelembe...

több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 986
QB-k a piacon amíg szenvedtünk a poszton: Foles, Keenum, Flacco, Cutler, Bradford, sérült Bridgewater

QB-k utána: Brady, Rivers, Newton, Carr, Mariota, Winston, Dalton, egészséges Bridgewater

¯\_(ツ)_/¯
Cruyffista
Mert az már lezárt kérdés, hogy mi már nem szenvedünk? Azért, hiába szimpatikus nekem is az ifjú titán, ennyi tapasztalat alapján nem merném azt mondani, hogy franchise qb.
több mint 6 éve
Na lassan kijelenthetjük, hogy egyik poszton sem sikerült érdemben javítani.

Nice job! Eddig pozitív voltam, de ez az első 2 nap elég kiábrándító volt számomra.

több mint 6 éve
Schobert is off, 5 év 54 millióért lehet jobb is a szerződés hossza miatt. Így viszont első ránézésre nem igazán maradt ILB a piacon akit kezdőbe érdemes lenne hozni, szóval Reader mellett vagy csere, vagy a régi arcok visszaigazolása maradt (szerintem, aztán majd meglátjuk mit főznek ki belőle) 😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek.

Állítólag tegnap Brady ügynöke megkereste a Broncost mert szívesen játszana itt, ebből fakadt a félreértés, hogy érdeklődik a csapat iránta.
Cruyffista
magyarul nem akaródzik neki Tampába menni.
Amadeus
Amúgy minden jel erre utal

több mint 6 éve
Hát eddig én nem vagyok elragadtatva ettől az offseason-tol. Eddig jött egy iOL egy másik helyett, kb hasonló minőségben (oke, lehet kicsit olcsóbban). De egy lyukat se tömtünk be, sőt. Remélem ma kicsit nagyobb lesz a pörgés.

több mint 6 éve
A kimagalónak tartott védők közül lassan már csak DJ Reader és Schobert van piacon Chris Harris és Clowney mellett (szabadügynökök közül), úgyhogy szerintem lassan kijön, hogy hozzánk vagy máshova mennek.

Állítólag tegnap Brady ügynöke megkereste a Broncost mert szívesen játszana itt, ebből fakadt a félreértés, hogy érdeklődik a csapat iránta.
Cruyffista
Littleton 3 év, $36 millió....
Ennyiért ide is jöhetett volna.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 691

Cruyffista
magyarul nem akaródzik neki Tampába menni.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 473
| valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | Általános Doktor
Nem mintha ez lenne a lényeg, de dehogynem 😊
Wyatt
Ez jól öregedett 😀
Általános Doktor
Bármibe lefogadom hogy a Peccből vonul majd vissza

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data