Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Sérülések ide vagy oda, meccsről meccsre jobbak vagyunk. Most fájhat nagyon a Jags és Bears elleni meccs ahol valamivel jobbak voltunk, de hiányzott valami...
több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Ez a Callahan létezik egyáltalán? Vagy csak úgy hírlik,de még senki sem látta....??? 😉
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
azon agyalok h a TNF utáni péntek kell-e szabinak 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Ilyen fontos láncszem lenne Jano a csapatban?
flzoli
Az első idei teljes meccsén 191 yard-ot futottunk. Kell ennél jobb magyarázat?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
flzoli
igen.
komolyan.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@MikeKlis
·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports
Negritis
Az idény eddigi legjobb híre. Akkor most lehet megállapodni egyes számú Harris-szel is héló...

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
@MikeKlis
·
4m
Broncos have signed FB Andy Janovich to three-year extension thru 2022 per source. He’s third-highest paid FB. #9sports

több mint 6 éve
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.
Cruyffista
 twitter.com/MaseDenver/status/1181014566769053697

Nem értem miért nem akarja őt a csapatnál Elway, de hát végül is majd hoz valakit a posztra Langley és Yiadom után...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Egyébként amit Harris leművelt megint Allenen, pont azért gondolom azt, hogy ő még lejáróval együtt is komoly érték lehet. Ő ilyen védekezéssel ligaelit elkapókon pont jelentheti a különbséget a mérlegen egy komoly PO-meccsen. Win now módban gondolkodó csapatok sorban állnának érte. Persze a legjobb az lenne, ha hosszabbítana reális fizuval és még évekig így játszana.
több mint 6 éve
A fal a futójáték mögött előtt
 twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
 twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457
Black_Adder
Nem kell itt túlzásba esni, de megvan akkor a csapat Quenton Nelsonja ezek szerint 😊
Már csak Bolles kéne elfelejtse, hogy merre is van a csapata stadionja

több mint 6 éve
A fal a futójáték mögött előtt
 twitter.com/NickKendellMHH/status/1181931996135735298
 twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181978155340435457

több mint 6 éve
Ilyen alkalomból csak le kéne győzni a Titánokat
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1181734269938352128
Ha nagyon égetik yiadomot, hátha beáll még egy kicsit a nagy öreg
Black_Adder
Hát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |

Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
....és aztán jön a 3. félidő és a leolvadás
flzoli
😀
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.
Black_Adder

Ne spoilerezzünk ha lehet, biztos van aki még nem látta a meccset, és végig akarja izgulni a futás, futás, passz, out és a futás, futás, nagy passz, holding, 1 yardos passz driveokat

több mint 6 éve
Yiadom és Bolles a klasszikus Lance Ball, Goodman playerek akiket senki nem tudja miért nem baszunk ki 😀

több mint 6 éve
Black_Adder
Hát csak lesz Fangio-nak annyi esze, hogy Yiadom nem kerül pályára, pláne ha már itt van Sensabaugh is (tudom, naív vagyok). Már nem mintha róla túl sokat tudnék, de a statjai alapján Yiadom-nál rosszabb nem lehet. | Bár a rá dobott holding-okról sehol nem találtam adatot.... |

Egyébként nekem most jó megérzésem van a meccsel kapcsolatban, szerintem a múltheti siker beindítja a srácokat, és meg sem állunk 12-4ig.
roberto23
flzoli
😀
Látom is lelki szemeim előtt Bolles 2 end zone-on belüli holdingját, ami kell ehhez a részeredményhez.

több mint 6 éve
Black_Adder

roberto23
Nagyon meglepne, ha 1 hét alatt be tudnánk építeni a rendszerbe.
Szemre CHJ emberezik a legveszélyesebb elkapón, a többiek zónáznak. 1 hét alatt szerintem nagy kihívás megtanulni a zónahatárokat, összeszokni a többi CB-vel és safetyvel.
Preventbe D-be, meg STbe esetleg.
De akkor itt most halkan azt is hozzáteszem, hogy ha olyan jó lenne, akkor nem lenne csapat nélkül október 9-én...

több mint 6 éve
Black_Adder

roberto23

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Black_Adder

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F1007%2Fr609173_1296x729_16-9.jpg
Bausby: I couldn't move for 30 minutes after hit
Broncos defensive back De'Vante Bausby said he was paralyzed for 30 minutes after a hit Sunday.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Úgy látszik nem bízunk a Yiadom-Harris the 3. kombóban, érkezett Coty Sensabaugh.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
 twitter.com/PFF_Zoltan/status/1181273608020209665
Negritis
Akkor pár kérdés:
- Mit keresett Nelson a kezdőben Alexanders Johnson helyett?
- Mit keresett Gotsis a kezdőben Purcell helyett
- Mit keresett Yiadom a kezdőben Bausby helyett
- Hány ember tengődik még a gameday inaktívak között vagy a practice squadban, aki előrelépés lenne valamelyik súlytalan vagy épp botrányosan szar játékot mutató kezdőnk helyett?
És leginkább:
- mire való a TC és a Pre Season meccsek, ha nem arra, hogy megtaláld a legerősebb felállást. Komolyan, ez Foxtól tanulta? Right now Orton gives us the best chance to win?
Oké, h rookie HC, de azért csak 160 éve a ligában van...

És akkor Scangarello
 twitter.com/BrandonThornNFL/status/1181236754201923584
ennek most nem nézek utána, lehet nagyon beégetem magam, de miért érzem úgy, hogy a 3. negyedben volt a sok 11 personnel?
Mindegy, ez volt Jano első meccse, nem baj, ha fokozatosan építjük be... Meg az a 9db 12 personnel a 2db elkapással TEektől azt sugallja, hogy őket is főleg extra linemannek használtuk...
Nem tudom köthető-e ez a statisztika
 twitter.com/NextGenStats/status/1180988066418159616

De a lényeg a győzelem
 twitter.com/MikeKlis/status/1180999466070855682
azért annak a 0-4 alatt is örültem, hogy nem a kiváló edzésekről beszélt az edzőnk. A meccslabdát egyébként én a szurkolóknak adtam volna, elég rég vártunk már egy győzelemre, és a képek tanulsága szerint, volt is része benne néhánynak

Meg persze Lynnek is
 twitter.com/surrender_idx90/status/1180968003313131520
Amúgy inside 10-es punt lett és az hogy beszorítottak minket oda a sarokban közrejátszott a puntreturn TDben, amit szereztek, de hogy félpályáról minek puntolni azt sosem fogom megérteni.

Meg hogy minek kell minden rúgást kihozni end zoneból, vagy ami épp most aktuális, hogy minek kell 5 yardon belül elkapni. Ha azt próbálod csinálni, amit az ellenfél is, akkor lehet többet ártasz a csapatnak mint használsz...
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1181273095581110273
Engem mondjuk megvett kilóra azzal, hogy el tudja kapni a labdát - igen ilyen alacsonyak az elvárásaim - de ha ez probléma, biztos nincs senki az 53 közül, aki a 10 yardoson belül elordítja magát, hogy POISON!!! és a labda közelébe se megy? Csak mert ez egyike azon dolgoknak, amire 100%os biztonsággal ki merem jelenteni, hogy én is képes lennék rá....

A másik zseni Fred Brown. Azért hogy ezen a szinten valakit így fejbe kapjon a labda... Mondjuk csórit sajnáltam, hogy visszafújták élete első elkapását, ami ráadásul 1st down lett volna, miután valamelyik OL ember áthajította őt a markeren túlra, mint múlthéten Lindsayt Risner...

több mint 6 éve
Bausbyval mi van? Mit lehet tudni? A szakadár fórum nem megy odaát? Jól látom?
Zalán
Broncos CB De’Vante Bausby was released from the hospital and has rejoined the team for its flight back to Denver.

Bausby underwent a full neurological workup and was diagnosed with a cervical sprain.

twitter.com/MikeKlis/status/1181063289297489921

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 6 éve
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Nekem az a szerény véleményem,hogy most sem csináltunk mást mint eddig,csak most bejött.De így lesz ez a következő körökben is.Remélem elkezdtük ezzel,komolyan....