Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 887 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mivel top3 kedvenc playamról van szó jöttem is! Hajrá Graham!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Juuuj, na ez nagyon szép deal. Szerintem McGovern is ennyit fog kapni, de Glasgow jobb nála valamivel. Abszolút korrekt a többi falember mai árához viszonyítva.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 985 — The Mathematician
 twitter.com/AdamSchefter/status/1239673468532162560

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
1. Wilkinson megkapta a második körös tendert.

2. A 49ershez került a Colts pickje, ami a mi húzásunknak nem annyira kedvező. A Coltsnál megvolt az esélye, hogy számunkra semleges játékost visznek, a Niners esetében nem igazán.

3. Broncos have given exclusive rights FA tenders to Diontae Spencer, Tim Patrick, Shakial Taylor and Trey Marshall, per NFL agent.

4.  twitter.com/Derek_Wolfe95/status/1239634851629649921

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
StormST Denver Broncos 12 814 — SB 50 Champion @ Grund
A vége alapján talán nem búcsú, remélem Elway-ék is ezt mondják majd...

Emellett üdv mindenkinek itt, próbálok lassan visszatérni, mozgalmas és nem mindig pozitív hónapok állnak mögöttem, remélem az offseason és majd az új szezon jobb lesz... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Wolfe búcsúvideója (?) elég könnycsalogatóra sikerült.. 😕
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
At írják, hogy a Texans 'előlünk' vitte el David Johnson-t, akiért jóval kevesebbet ajánlottunk, mint ők. Ez mondjuk nem meglepő, de az igen, hogy első hullámból akarunk RB-t hozni ezek szerint.

Más: Brandon Allen nem kap tendert, teszteli a piacot, ahogy várni lehetett.
Cruyffista
Tehát ezek szerint nem ajánlottátok Suttont érte 😊

több mint 6 éve
At írják, hogy a Texans 'előlünk' vitte el David Johnson-t, akiért jóval kevesebbet ajánlottunk, mint ők. Ez mondjuk nem meglepő, de az igen, hogy első hullámból akarunk RB-t hozni ezek szerint.

Más: Brandon Allen nem kap tendert, teszteli a piacot, ahogy várni lehetett.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az 1/15 szerintem van annyival nagyobb, mint egy második kör és egy szar szerződés. Képzeljük el Suttont és Hopkinst a pálya két szélén, jesszus.. Bár ki tudja, ez a Texans tényleg valami elképesztő idiotizmussal funkcionál
Cruyffista
Csak rámennék Wattra egy 7. körrel

több mint 6 éve
Az 1/15 szerintem van annyival nagyobb, mint egy második kör és egy szar szerződés. Képzeljük el Suttont és Hopkinst a pálya két szélén, jesszus.. Bár ki tudja, ez a Texans tényleg valami elképesztő idiotizmussal funkcionál
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát, én most szomorú vagyok, hogy nem mentünk rá ilyen olcsón Hopkinsra... basszus
Cruyffista
Gondolom AFC belül más lett volna az ár még annál a kreténnél is 😊

Na majd jön Brady a padra olcsón vígasztalásul

több mint 6 éve
Hát, én most szomorú vagyok, hogy nem mentünk rá ilyen olcsón Hopkinsra... basszus
több mint 6 éve
Na akkor az első óra termése:

- Egy éves szerződésről tárgyalunk Bausby-val, amit nem akarunk tenderelni
- DJ Readert nagyon akarja Fangio
- Amari Cooper mellé írják a Broncos-t mint érdeklődőt, de nem mi vagyunk a favoritok
- Brady-t lehozta egy forrás hozzánk, aztán Allbright hamar cáfolta is
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 308 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Texans NT-je, DJ Reader állítólag a Jags és a Broncos közül fog dönteni, hol folytatja majd.
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 473
Ne áltassatok Heuerman cuttal, beleélem magam mint a VJ menesztésbe aztán még nehezebb lesz elfogadni maradását

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Amit én várok ma, illetve a következő napokban Elwaytől:

Cut: Joe Flacco, Jeff Heuerman. (spórolás: 14,5 millió)
2rd tender: Elijah Wilkinson, Mike Purcell / DeVante Bausby
ERFA tender: Davontae Harris, Trey Marshall, Diontae Spencer, Jake Rodgers

A báró esete elég egyértelmű, Fant draftolásával, Fumagalli és Beck szezon végi fellángolásával pedig Heuermané is. Igaz, az ő esetében egy harmadik napos picket el tudnék képzelni egy kontendertől a drafton, így vele lehet kivárnék. Wilkinson sokat fejlődött tavaly, de a hosszútávú szerződéshez még bizonyítania kell. Ehhez kiváló lehetőség a tenderelés. Az ERFA játékosok mindegyike hasznos a gépezetben, egy évig még hagynám őket bizonyítani. Aztán jön érdekesebb kérdés, Purcell vagy Bausby legyen a másik tenderelt? Ezt nem tudom eldönteni, de mind a kettőjüket tartanám, az egyiküket egy 3 éves szerződéssel.

Igazolások: Az teljesen egyértelmű, hogy minőségi, jó korban lévő G/C mindenképpen kell. McGovern tartásával szerintem teljesen elégedett lenne mindenki.

És akkor most jönnek az érdekesebb kérdések. DJ Reader jó játékos, de ér egy nose tackle minimum évi 12 milliót 4 évre? Illetve ér nagyjából ugyanennyit Schobert úgy, hogy csak passz ellen elit, futás ellen nem? Oké, utóbbi tud tight endeket fogni, ami nagy hiány nálunk, tehát lehet igen a válasz. Ahogy DJ Reader is több, mint egy szimpla nose tackle, de azért jól látszik, hogy testi méretekből adódóan vannak korlátai. De ez egy jó páros lehetne szerintem, abszolút örülnék nekik nem túlfizetve. Viszont nekem az is tetszene, ha egy komolyabb falemberre hajtanánk rá akár sztárfizuval (csere esetén szigorúan nem első körös pickkel).

Amit a draftra hagynék: WR-ek, OT, RB, QB2, G rotáció
Akiket megpróbálnék tartani, ha lehetőség van rá az továbbra is a védelem rotációja, de ez különböző forgatókönyvektől függ.
több mint 6 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1239192439375761408

több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Simmons franchise tag hivatalos.
Cruyffista
Adom, ennek legalábbis én örülök, megérdemli, évről-évre lett jobb.
több mint 6 éve
Simmons franchise tag hivatalos.
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az érzelem érdekel.
Zalán
Ha túl sokat adok belőle még átjön egy jobb érdemű Lions, Bills vagy Browns fan és elmondja milyen az igazi szenvedéstörténet...
Black_Adder
naugye... Ez a helyes út.
Amúgy eddig azon lelkiztünk, hogy nincs egy irányítónk. Hiába volt Wolfe-unk és CHJ-nk az elmúlt 4 évben is. Most minden Lockon múlik. Ha a kisgyerek odapakol, és szintet lép, akkor jobb csapatunk lesz, mint Manning óta bármelyik. A D-t összeteszi az öreg... Miller van, és vannak új nagymenők. Jó lesz ez.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
 twitter.com/Broncos/status/1237845804565454852

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Én meg egy egészen új motoros vagyok. Mármint itt a fórumon. Olvasni persze mindig szoktam. Én is, mint szurkoló, inkább érzelmi oldalról közelítem meg a dolgokat, de szívesen olvasom a "szakmázást" is, hiszen abból lehet okosodni meg a miértekre rácsodálkozni.
Már vagy 20 éve nézem az NFL-t de amivel nem tudok kibékülni az a játékos-vándorlás mint egy húspiac.
A klubhűség mint olyan jószerével nem nagyon létezik és a legtöbb esetben nem a játékostól függ.
Sokáig nem volt kedvenc csapatom, megnéztem minden meccset, mindenhol volt olyan játékos akinek öröm volt nézni a játékát. Aztán 2012-ben a Sheriff új városba érkezett és azóta jóban-rosszban Go Broncos!
Valahogy jók az érzéseim a következő idénnyel kapcsolatban, úgy érzem több ok lesz az örömre mint a búslakodásra.
dreadman
Üdv itt köztünk! 😊

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
dreadman Denver Broncos 171
Én meg egy egészen új motoros vagyok. Mármint itt a fórumon. Olvasni persze mindig szoktam. Én is, mint szurkoló, inkább érzelmi oldalról közelítem meg a dolgokat, de szívesen olvasom a "szakmázást" is, hiszen abból lehet okosodni meg a miértekre rácsodálkozni.
Már vagy 20 éve nézem az NFL-t de amivel nem tudok kibékülni az a játékos-vándorlás mint egy húspiac.
A klubhűség mint olyan jószerével nem nagyon létezik és a legtöbb esetben nem a játékostól függ.
Sokáig nem volt kedvenc csapatom, megnéztem minden meccset, mindenhol volt olyan játékos akinek öröm volt nézni a játékát. Aztán 2012-ben a Sheriff új városba érkezett és azóta jóban-rosszban Go Broncos!
Valahogy jók az érzéseim a következő idénnyel kapcsolatban, úgy érzem több ok lesz az örömre mint a búslakodásra.

Positive Vibration
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Hát én még közel sem vagyok annyira régi motoros itt, mint ti, de gondoltam megosztom én is a gondolataimat. 😊

Nekem talán pont ez a szerencsém, hogy mivel nem követem ennyire régóta a csapatot így talán kevésbé érint érzékenyen ez a része. Bár DT és Sanders távozása azért baromi szar volt nekem is. És nyilván CHJ és Wolfe esetleges távozása se lesz könnyebb, de én most elfogadom ezeket, mert én most vmiért újra tudok bízni Elway-ben és hiszem, hogy szeptemberben egy erősebb roster-el fogunk kialni, mint ami decemberben volt. Plusz Fangio szerintem is nagyon tudja melyik játékos illik a rendszerébe és ki az, akivel tényleg ligaelit lesz a D és Surmó is összerakja az O-t. Persze lehet koppanni fogok, de szerintem a fényt látjuk most az alagút végén. 😊

Bocsi mindenkitől, hogy összeszedetlen egy iromány lett, de utalok telóról hosszú szöveget írni. 😀

Az viszont most meglépett, higy Kreiter sem marad. Nem mintha a LS lenne a legfontosabb poszt, de kétlem, hogy pont ő ne fert volna bele a cap-be.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Szerintem nincs ezzel baj, alapvetően a legtöbb szurkoló általában pesszimista/optimista beállítottságú (én utóbbi vagyok), mintsem semleges. Ami nem jelenti azt, hogy adott helyzetben nem tudnak az ellenkezők lenni, csak általánosságban az egyik oldal inkább a negatívumok irányába fókuszál, míg a másik a pozitívumokat keresi. Jó, hogy adott eseményekről mind a két oldal szemszögéből vannak vélemények, meglátások.

Közben 'off': Úgy néz ki Kreiter sem marad, Bobenmoyer az új long-snapper. Szegény McManus.

twitter.com/thekidmcmanus/status/1236040916084748288