NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
212
25
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Bausbyval mi van? Mit lehet tudni? A szakadár fórum nem megy odaát? Jól látom?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Fasza,meg van az első....majd aztán most!
több mint 6 éve
twitter.com/PFF_Zoltan/status/1181273608020209665
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Vernon Gholston says helloMondjuk az Edge rush esetén nem sok taktikai érzék vagy játékintelligencia szükséges. Kb bármelyik nyurga, szuperatlétából lehet előbb-utóbb elfogadható szintű pass rushert faragni. (Nyilván tehetség függvénye, hogy mennyire sok energiát kell beletolni a fejlesztésébe)Malik Reed hogy játszott?Nem volt sackje ugyan, de egyfolytában Rivers nyakában lógott. nem emelném ki a D#ből, mert most yiadomot leszámítva tényleg mindenki nagyon együtt volt, de bőven hozzátette a maga részét a sikerhez.
Bazzani
Azt hiszem a scout teamben, aki az EDGEekért felelős eggyel jobban érti a dolgát, mint aki a QBkért vagy a TEkért felel....
Black_Adder
flzoli
több mint 6 éve
Mondjuk az Edge rush esetén nem sok taktikai érzék vagy játékintelligencia szükséges. Kb bármelyik nyurga, szuperatlétából lehet előbb-utóbb elfogadható szintű pass rushert faragni. (Nyilván tehetség függvénye, hogy mennyire sok energiát kell beletolni a fejlesztésébe)Malik Reed hogy játszott?Nem volt sackje ugyan, de egyfolytában Rivers nyakában lógott. nem emelném ki a D#ből, mert most yiadomot leszámítva tényleg mindenki nagyon együtt volt, de bőven hozzátette a maga részét a sikerhez.
Bazzani
Azt hiszem a scout teamben, aki az EDGEekért felelős eggyel jobban érti a dolgát, mint aki a QBkért vagy a TEkért felel....
Black_Adder
több mint 6 éve
Malik Reed hogy játszott?Nem volt sackje ugyan, de egyfolytában Rivers nyakában lógott. nem emelném ki a D#ből, mert most yiadomot leszámítva tényleg mindenki nagyon együtt volt, de bőven hozzátette a maga részét a sikerhez.
Bazzani
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Azért ebben a Chargersben volt annyi hiányzó, mint amennyi általában a Chargersben lenni szokott.végre mutatott valami a D# is, így az is belefért, hogy az offense megint kihagyott egy teljes negyedet.A Packers ellen azt mondtad, három olyan meccs jön, amikor előrelépést szeretnél látni. Most ebből kettő lement. Mit látsz. Jövő héten a Titans verhető egy ilyen D-vel... Még a végén beszállunk a ligába?
Black_Adder
Zalán
Én úgy látom, hogy a Raiders és a Packers ellen értékelhetetlen játékot mutatottunk, a 0-tól is elmaradtunk, ha random 11 ember a pályára megy és 60 percet végig tol, az se lett volna sokkal rosszabb. Volt közte egy Bears. Előzetesen szinte biztos voltam benne, hogy azt a meccset megnyerjük, ha valaki ismeri a Bears gyengéjét az Fangio. Erre az volt a gameplan, hogy Bollest hagyjuk egész meccsen 1v1ben Mack ellen?? Mire számítottunk, hogy kimaxolja a holding penaltyket, aztán többet már nem dobnak rá?
az offenseen az 1. félidőkben határozottan látszik a javulás. Múlthéten is, most is, és úgy emlékszem, hogy korábban is írtam olyat, hogy az offenseben vannak dolgok amikbe lehet kapaszkodni. Nos szerencsére úgy tűnik egyre több ilyen van.
Aztán félidőben a tape alapján kitalálják az ellenszerét, és firstdownt se csinál a 3. negyedben.
Tegyük hozzá, hogy most is naggyon-naggyon meleg lett volna a vége, ha nincs Lindsay 13 yardos futása és puntolnunk kell. Nagy összegben fogadtam volna akkor, hogy egyenlít a Chargers és elvesztjük a meccset.
Most lehet azt mondani, hogy nincs fejlődés, korábban is csak 1-1 ilyen play kellett volna a győzelemhez, vagy hogy azt az egy-egy ilyen playt ne fújják vissza egy Bolles holding miatt
A védelemnél egy kicsit más a helyzet. Ők tényleg túlzás nélkül teljesen nullák voltak 3 meccsen keresztül. az első 3 fordulóban messze a liga legszarabb védelme volt, nem rövid zárlatok, nem egy-egy hiányzó playek voltak, hanem teljes és kilátástalan fogalmatlanság.
A Jags ellen végre jött nyomás, erre szoptunk 200 yardot földön.
Most megint nem volt sackkünk, de Reed és Miller végig ott voltak Rivers nyakában. Yiadom ugyanakkora tragédia lett volna, mint az első 3 fordulóban, de előbb kiderült, hogy Bausby sokkal jobb nála, most meg az, hogy a 3. Harris is.
Jó kérdés, hogy 60+ év edzői tapasztalattal hogy a 'csába nem lehetett ezt TC alatt kiszúrni. Lehet nem ártott volna, ha a kezdő is beöltözik a PS meccsekre, vagy nem tudom....
Ez egyébként eléggé aláássa a szememben Fangiot. Nem lepődnék meg, ha egyszer bolles lesérülne és kiderülne hogy van valaki jobb mögötte a depthben. Na nem mintha Wilkinson Pro Bowl matéria lenne....
Amúgy nem tudom miért nem szálltak rá Yiadomra. A csávó annyira érti a holding fogalmát, mint Bolles. Azt se tudom miért nem próbáltak kersztül futni rajtunk középen, minit a Jags múlthéten. Hátrányban voltak, de lett volna még rá idő.
Én attól félek, hogy nem játszottunk még jó formában lévő csapat ellen idén, és úgy van ez az 1-4es rekord. De az a helyzet, hogy az is előrelépés, hogy
1.) az offense legalább az első félidőben ki tudja használni az ellenfél hiányzói által nyújtott lehetőséget.
2.) A D#nek sikerült megállítania egy egyenlítésre irányuló támadást a 4. negyedben.
3.) Goalline stand. Ilyen szerintem tavaly a Steelers ellen volt utoljára, az előtt meg kb 2016ban, de lehet 15ben.
Nem véletlenül mondtam, hogy ezen a 3 meccsen lehet megmutatni, ha van előrelépés. A Jags és Titans nem annyira veszélyes ellen felek, és otthon játsszunk ellenük, a Boltsnak nincs homefield advantage-e, teli vannak sérültekkel, mondjuk Gordon pont visszajött holdoutból, de ő is lehet a következő meccsre melegszik bele, és chokerségben bőven felveszik velünk a versenyt.
Akiben semmi fejlődést nem látok, az Flacco. Persze Bolles Yiadom, meg néhány kerékkötő, de nem akarom őket egy kategóriába sorolni. Flacco ugyanis nem játszik kifejezetten jól, de rosszul se. Szignifikáns upgrade Keenumhoz képest, leginkább a 16os Siemianhez lehetne hasonlítani, de az hiszem annál is szignifikánsan jobb, csak akkor még nem bottom 5 csapat volt az irányító körül, hanem top5.
Viszont nem hiszem, hogy várhatunk arra, hogy Flacco jobb lesz, és ezért a csapat jobb lesz. A fejlődési potenciál a többi csapategységben van. És jó kérdés, hogy vajon Flacco mennyire elég. Idén lehet elég, hogy megmentse Elway és Fangio seggét, egy bridge QBnak lehet elég, de ha a 3. évében is itt lesz kezdőként, akkor azt hiszem azt jelentené, hogy nem halad megfelelő ütemben az építkezés...
Szüval Titans, Otthon. Nem mi leszünk a meccs esélyesei, de lesz lehetőség magunkhoz mérten jól játszani, mint a Jags elleni első félidő vagy a Bolts elleni első félidő. Az igazi előrelépés most már az lenne, ha ezt sallangmentesen hozzuk, és a 3. negyedben is tűnik el az offense. A szezon már kuka, a győzelem inkább olyan szempontból számítana egy szoros meccsen, hogy képes-e bevinni a finishing blow-t a D# vagy az Offense.
De ha úgy kapunk ki, hogy az ellenfél jobb és nem úgy hogy igazán ki se derül mit tud az ellenfél, mert esélyt se adunk magunknak, akkor már lehet örülni....
Ha ez megvan, akkor szerintem a bye week után lehet merészebb elvárásokat megfogalmazni majd. A KC, Colts, Browns hármas nem a mi ligánk most, hacsak nem történik valami addig...
bye week után se lesz sokkal könnyebb, de addig van idő fejlődni, a byeon rendezni a sorokat, etc...
Én most azt a célt tűzöm ki a szezonra, hogy az utolsó fordulóban a Raiders ellen mi legyünk az esélyesek hazai pályán. Nevetséges cél, de csak halkan jegyzem meg, hogy 3-2vel állnak és a két vereség 2 contender csapattól jött. engem továbbra is meglepne, ha egy hullámvasút szezonnal PO közelébe kerülnének, de ha mi állnánk úgy, most valszeg azt számolgatnám... Szóval röviden, egyelőre nagyon messze vagyunk ettől a "nevetséges" céltól. Maradjunk is egyelőre a Titans ellen az elmúlt 2 hét első félidejének megismétlésénél és a 3. negyedes leolvadás elkerülésénél...
Ja igen, ha tényleg végkiárusítást tartunk, akkor minden célt kidobhatunk utána a kukába.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Az a vicc, hogy a két élcsapaton (Pats, KC) kívűl mindenki üthet mindenkit az AFC középmezőnyben. Egy jó szériával még simán oda lehetne érni a wildcard helyre. Persze a sorsolást elnézve ez lehet egy 3-13-as szezon is, de hátha valami beindult
több mint 6 éve
erre nem tudom ki fogadott, de biztos sokat nyerhetett vele amekkora lehetett ránk az odds 😀tippmixen 2.8-as oddsal fogadtam. viszont fogadtam a KC-re is, aki meg képes volt kikapni a Coltstól. ☺️
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Edzőkérdéshez: Szerintem nagyon sok függ még a szezon hátralévő részétől, illetve attól, hogyha QB-t akarunk draftolni, akkor a kiszemelttel milyen stílusú offense-t képzelünk el. A szezon hátralévő része alatt pedig főként a D-t értettem, ugyanis ha az jó lesz, felesleges lenne kirúgni, akkor inkább csak a QB-hoz, az elképzelt irányhoz passzoló OC fog majd kelleni (monadnom sem kell, teljesen más gondolkodásmód kell Flacco köré O-t építeni, meg mondjuk Tua Tagovailoa köré). Viszont az a bibi, hogy a többi csapat a modernebb, támadó felfogású edzőket sokkal csábítóbb HC ajánlatokkal szipkázzák, szóval OC-t nehéz lesz találni. Ha viszont Fangióval nem lesz jó a D és nagyon rosszak leszünk, egyértelműen egy támadószellemű edzőt neveznék ki. Kiárusításhoz: Nem vagyok az aktuális klasszis kaliberek kiárusítása ellen (kivéve Von), de csak akkor, ha ők is belemennek. Egyébként nem olyan vészes a helyzet, az a helyzet, hogy valamelyest egybe van szőve a jelen és a jövő. Az O például csak egy fiatal QB-ra és egy falfoltozgató FA-ra van attól, hogy 25 körül legyen a kezdők és a szűk rotáció átlagéletkora. A védelembe tényleg nem ártana két közel teljes draftot beletenni, illetve az elpazarolt 6. körösökből lassan egy jó puntert is találhatnánk 10 évre. Szóval nem hiszem, hogy évekbe telne egy rebuild. De pár magas pick Wolfe-ért, Harrisért, Sandersért valóban megkönnyítené a folyamatot, meg persze ha Flacco fizetéséből vennénk még egy komoly embert a támadófalba. De ahhoz meg nekünk kéne picket adni, még úgy is, hogy egyébként nem játszik rosszul.
több mint 6 éve
Egyébként sokat elmond Yiadom teljesítményéről, hogy a Bengals-tól kukázott korábbi 5. körös Davontae Harris simán lejátszotta. Nagyon remélem, hogy Bolles-al karöltve ők lesznek az elsők, akik ki lesznek b@aszva a francba. Aki még baromi pozitív volt, az A.J. Johnson. Bevallom róla sokat nem tudtam, de ha valakit érdekel esetleg 2014-ben nemi erőszak miatt eltiltották, tavaly júliusban mentették fel és utána szedtük föl. A tavalyi szezonban egy meccset játszott ST-ben, kezdő most volt először a Bolts ellen. Nem volt rossz húzás betenni. +1 baromi pozitív hír: Bausby-t kiengedték a kórházból és a csapattal együtt utazott vissza Denverbe.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
EZZEL a ma esti védelemmel a Titans bőven verhető. Még a mai offense is elég lehet hozzá. Akkor lesz baj, ha a) hibákkal engedjük őket előnybe kerülni és játszani az eredmény tartós játékukat, vagy b) ha nem fogjuk a futást (Henry-t), vagy c) fegyelmezetlenek leszünk passz ellen és könnyű passzokat engedünk Mariota-nak. Ha a fenti hármat el tudjuk kerülni, akkor bőven verhető csapat a nashville-i.végre mutatott valami a D# is, így az is belefért, hogy az offense megint kihagyott egy teljes negyedet.A Packers ellen azt mondtad, három olyan meccs jön, amikor előrelépést szeretnél látni. Most ebből kettő lement. Mit látsz. Jövő héten a Titans verhető egy ilyen D-vel... Még a végén beszállunk a ligába?
Black_Adder
Zalán
A mai meccsen végre kijött a lépés. Nem érzem úgy, hogy szintet lépett volna a csapat - szerintem nem játszottunk rosszabbul a korábbi meccseken sem az oaklandi nyitót kivéve -, de most a kulcs pillanatokban mi csináltuk meg a több játékot ... (és a játékvezetők se nyúltak bele rosszkor, helytelenül a meccsbe).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Engem Fangio képtelen meggyőzni.Az o-hoz túl sok köze nincs Fangio-nak. Nem tudom miket mondd nekik félidőben, de gondolom nem azt, hogy gyártsátok a 3&out-ot futószalagon. Ezért inkább Scangarello-t kéne elővenni, miért felejt el a 3. negyedben normális játékokat hívni.
Második félidőben pályán se volt az #O, egyedül Lindsay. Totál homály playcall, 2yrd-ot kell megtenni és passzoltatjuk Flakont. Ráadásul állandóan szivatják a #D-t ezekkel a fél - egy perces drive-okkal..
Nem tudom félidőkben mik mennek az öltözőben, de az olajozott gépezet megint megakadt, aminek hatására a végén megint izgulni kellett...
Majdnem 130 yrd büntetés mondjuk érdekes volt...
Valahogy a vonal mellett érzem gyengének a “csapatot”, sokkal több van a pályán lévőkben.
O1G
több mint 6 éve
A Franchise 500. győzelme volt a mai 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Engem Fangio képtelen meggyőzni. Második félidőben pályán se volt az #O, egyedül Lindsay. Totál homály playcall, 2yrd-ot kell megtenni és passzoltatjuk Flakont. Ráadásul állandóan szivatják a #D-t ezekkel a fél - egy perces drive-okkal..
Nem tudom félidőkben mik mennek az öltözőben, de az olajozott gépezet megint megakadt, aminek hatására a végén megint izgulni kellett...
Majdnem 130 yrd büntetés mondjuk érdekes volt...
Valahogy a vonal mellett érzem gyengének a “csapatot”, sokkal több van a pályán lévőkben.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Ezt a 3. negyedes offense leolvadast nem tudom hova tenni, de már másodszor játsszák el. Jövő héten jó lenne ezt kihagyni. Viszont megvan a W. Nagyon nagyon kellett ez a csapatnak. Offense elképesztően bekezdett, és végre a D is mutatott valamit. Bár ma éjszaka sem fogok sokat aludni, de feldobta az egész héten ez a győzelem.
több mint 6 éve
végre mutatott valami a D# is, így az is belefért, hogy az offense megint kihagyott egy teljes negyedet.A Packers ellen azt mondtad, három olyan meccs jön, amikor előrelépést szeretnél látni. Most ebből kettő lement. Mit látsz. Jövő héten a Titans verhető egy ilyen D-vel... Még a végén beszállunk a ligába?
Black_Adder
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
erre nem tudom ki fogadott, de biztos sokat nyerhetett vele amekkora lehetett ránk az odds 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
végre mutatott valami a D# is, így az is belefért, hogy az offense megint kihagyott egy teljes negyedet.
több mint 6 éve
megvan az első.😀
több mint 6 éve
Miller mikor utalt arra, hogy elkívánkozik Denverből? Én csak olyan megszólalására emlékszem, hogy ő innen akar visszavonulni, esze ágában sincs elmenni. Az egy dolog, hogy kampányolt bizonyos játékosok idehozatala mellett, de ezt minden nevesebb játékos csinálja, legfeljebb nem mindenki írja ki Twitterre.Rebuild/kiárusítás: a moneyball megtette a hatását az NFL-re. Meg az NBA-ban / többi major sportban történtek is. Egyre kevesebben vállalják be, hogy középcsapatot üzemeltessenek szoros büdzsével. Inkább kiárusítás és rebuild. Ez van.
Csak az a furcsa, hogy szerintem a tavalyi csapattal sokkal inkább be lehetett volna dobni a gyeplőt. Az én teljesen reménytelen sztorinak éreztem. Ezt az idei Broncost én sokkal jobbnak gondoltam és most is gondolom. Csak most meg képtelenek kihozni magukból azt ami meg lehetne és a pályára tenni. Sajnálom, mert lehetne a 0:4 könnyedén 2:2 is és simán versenyben lehetne a csapat a wild card posztért. Apró nüanszokon múlik ma mindez az NFL-ben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
hát, a Peyton's places egy egész szórakoztató showműsor. asszem, kb. ennyi maradt.Fangiot is eltrédeljük védelmi koordinátornak. A Sziklás hegységet is odaadjuk Floridának... Nagy a baj Denverben. Mi lett veled Super Bowl 50 csapat ? 😒oké szóval 3. éve minősíthetetlenül szar a csapat és most valszeg megfosztanak a kedvenc játékosaimtól, de ez az ára a rebuildnek.Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy Fangio-val mi lesz rebuild esetén. Megy ő is (mint Elway-en kívül akkor kb mindenki), vagy marad és neki kell újra a szarbol várat építeni.
Viszont én most nem bíznám Elwayre a rebuildet. Akármilyen jól csinálta az elején a dolgokat, de a padlást is ki kell takarítani, nem csak a házat.
Nem bízok Elwayben, hogy képes lenne 1/1ben a legjobb és nem a legmagasabb QBt választani, nem bízok benne, hogy megoldást találna RT posztra, nem bízok benne, hogy ne kapna mondjuk Butt hosszabbítást, csak hogy jobban mutasson a draft statisztika új szerződések mérőszám alapján, ála Heuerman.
Ha most véget ér az éra és egy új kezdődik, akkor az nem épp a csúcson történik, ezért nem egy szép történet, de summázva nézve, azt tudnám mondani nagyon is rendben volt. De 5 jó év, 1 so-so, 3 kva szar, ez a mérleg kezd nagyon kiegyenlítődni, ha így megy tovább még 2 év és nem tudnánk pozitívan visszatekinteni rá. És nem sok jel mutatkozik arra, hogy megfordulna a trend, és abban se bízok, hogy Von, Harris és Sanders nélkül varázsütésre jó lenne a csapat. Ellenkezőleg, akkor kvázi bebiztosítanánk a 0-16-t...
szomorú lenne a dicstelen vég, de ez nem gyilkosság lenne, hanem eutanázia. Vessünk véget a szenvedésnek
Black_Adder
Mert ha most szezon közben elkezdünk kvázi tankolni egy 0-16at után is érdekes lenne kibaszni az edzőt.
roberto23
Zalán