Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 740 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
oké szóval 3. éve minősíthetetlenül szar a csapat és most valszeg megfosztanak a kedvenc játékosaimtól, de ez az ára a rebuildnek.
Viszont én most nem bíznám Elwayre a rebuildet. Akármilyen jól csinálta az elején a dolgokat, de a padlást is ki kell takarítani, nem csak a házat.
Nem bízok Elwayben, hogy képes lenne 1/1ben a legjobb és nem a legmagasabb QBt választani, nem bízok benne, hogy megoldást találna RT posztra, nem bízok benne, hogy ne kapna mondjuk Butt hosszabbítást, csak hogy jobban mutasson a draft statisztika új szerződések mérőszám alapján, ála Heuerman.
Ha most véget ér az éra és egy új kezdődik, akkor az nem épp a csúcson történik, ezért nem egy szép történet, de summázva nézve, azt tudnám mondani nagyon is rendben volt. De 5 jó év, 1 so-so, 3 kva szar, ez a mérleg kezd nagyon kiegyenlítődni, ha így megy tovább még 2 év és nem tudnánk pozitívan visszatekinteni rá. És nem sok jel mutatkozik arra, hogy megfordulna a trend, és abban se bízok, hogy Von, Harris és Sanders nélkül varázsütésre jó lenne a csapat. Ellenkezőleg, akkor kvázi bebiztosítanánk a 0-16-t...

szomorú lenne a dicstelen vég, de ez nem gyilkosság lenne, hanem eutanázia. Vessünk véget a szenvedésnek
Black_Adder
Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy Fangio-val mi lesz rebuild esetén. Megy ő is (mint Elway-en kívül akkor kb mindenki), vagy marad és neki kell újra a szarbol várat építeni.

Mert ha most szezon közben elkezdünk kvázi tankolni egy 0-16at után is érdekes lenne kibaszni az edzőt.
roberto23
Fangiot is eltrédeljük védelmi koordinátornak. A Sziklás hegységet is odaadjuk Floridának... Nagy a baj Denverben. Mi lett veled Super Bowl 50 csapat ? 😒

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
oké szóval 3. éve minősíthetetlenül szar a csapat és most valszeg megfosztanak a kedvenc játékosaimtól, de ez az ára a rebuildnek.
Viszont én most nem bíznám Elwayre a rebuildet. Akármilyen jól csinálta az elején a dolgokat, de a padlást is ki kell takarítani, nem csak a házat.
Nem bízok Elwayben, hogy képes lenne 1/1ben a legjobb és nem a legmagasabb QBt választani, nem bízok benne, hogy megoldást találna RT posztra, nem bízok benne, hogy ne kapna mondjuk Butt hosszabbítást, csak hogy jobban mutasson a draft statisztika új szerződések mérőszám alapján, ála Heuerman.
Ha most véget ér az éra és egy új kezdődik, akkor az nem épp a csúcson történik, ezért nem egy szép történet, de summázva nézve, azt tudnám mondani nagyon is rendben volt. De 5 jó év, 1 so-so, 3 kva szar, ez a mérleg kezd nagyon kiegyenlítődni, ha így megy tovább még 2 év és nem tudnánk pozitívan visszatekinteni rá. És nem sok jel mutatkozik arra, hogy megfordulna a trend, és abban se bízok, hogy Von, Harris és Sanders nélkül varázsütésre jó lenne a csapat. Ellenkezőleg, akkor kvázi bebiztosítanánk a 0-16-t...

szomorú lenne a dicstelen vég, de ez nem gyilkosság lenne, hanem eutanázia. Vessünk véget a szenvedésnek
Black_Adder
Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy Fangio-val mi lesz rebuild esetén. Megy ő is (mint Elway-en kívül akkor kb mindenki), vagy marad és neki kell újra a szarbol várat építeni.

Mert ha most szezon közben elkezdünk kvázi tankolni egy 0-16at után is érdekes lenne kibaszni az edzőt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Rapoport szerint mindenkit hajlandók vagyunk tradelni, kivéve Von-t.

Ennek egyrészt örülök, másrészt viszont pár fiatal játékos távozásának nagyon nem örülnék.
roberto23
LaCanfora szerint Miller is elado lesz, ha megfelelo ellenerteket kap erte a Denver.
Stez
de hát pont ez az. mi lehetne megfelelő ellenérték? törli a liga a jövő évi szezont, és játék nélkül bajnoknak nyilvánít minket?
Assurbanapli

Ennek egyrészt örülök, másrészt viszont pár fiatal játékos távozásának nagyon nem örülnék.
roberto23
LaCanfora szerint Miller is elado lesz, ha megfelelo ellenerteket kap erte a Denver.
Stez
de hát pont ez az. mi lehetne megfelelő ellenérték? törli a liga a jövő évi szezont, és játék nélkül bajnoknak nyilvánít minket?
Assurbanapli
Nem vagyok Elway, a nojet sem huzogatom, igy nincs belsos infom, hogy szamara mi a megfelelo ellenertek. De szerintem 1+3 korul mar odaadna, talan szimpla elso korert is, elvegre Miller 30 eves, marciusban mar 31.

Wtf kategorianak tunik az eladasa, de az az helyzet, hogy egyre inkabb passzoljak el szemrebbenes nelkul a franchise jatekosokat a ligaban, 28-30 eves korban egyre tobbeket nem marasztalnak horribilis penzert, inkabb fordulnak mar a jovo fele. Mivel Miller igazabol ket eve frusztralt, es mar ugye anno Cousinsert is kis tulzassal konyorgott, hogy vegre legyen egy iranyito Denverben. Ot nem kapta meg, most Flaccoval is minden szar, szenved a csapat, ha meg ez igy folytatodik, akkor szerintem tenyleg eljutnak odaig a felek, hogy kolcsonosen a tavozas mellett dontsenek.

La Canfora szerint akar mar a trade deadline elott arulhatjak Millert, en amondo vagyok, megvarja az ideny veget, de a nyaron ha nem jon valami iranyito, netan most egy beugro Lock peldaul nem jatszik zsenialisan, akkor megkeri Elwayt, hogy passzolja el. De ez csak az en tippem.

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 802

roberto23
Stez
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Az, hogy mindenki eladó, nem azt jelenti, hogy az ígéretes fiatalok is 😀 Én még a támadófal érdemi teljesítményt nyújtó tagjait tartanám Milleren kívül, mert magas pickkel QB-t kell húzni, fiatalokat meg lyukas fal mögé faszság bedobni.
több mint 6 éve

roberto23

több mint 6 éve

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 6 éve
Hoppá, erős kiárusításba kezdtek?

twitter.com/ZackBlatt/status/1180840782913294336
dande
CHJ és Sanders-t elképzelhetőnek tartom, de Miller-t kizárt. Felteve, ha van egy csepp esze Elway-nek. Semmilyen szempontból nem érné meg, meg 3 első körert sem.

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

dande
Remélhetőleg csak ócska kacsa, bár ennyi játékost egyszerre tán nem is mozgattak még. Szerintem legalább 3 első kört kéne adjon az Eagles az üzletbe...

Amúgy ha ez osszejön én dobbantok egy időre a Broncos bandwagonról mert egy pöcegödör lesz itt kb kedvenc játékos nélkül..

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 6 éve
Úgy néz ki Reed lesz a kezdő Chubb helyen, és Attaochu leigazolása is tervben van.
Plusz Dekoda Watson ujraigazolasat is olvasgattam itt ott.
roberto23
Ha Reed alkot valami komolyat akkor Lindsay után egy újabb UDFA sikersztori lehet.
Bazzani
Legalább ennnyi pozitív lenne a szezonban akkor.

Közben Nate Orchard-ot és Same Acho-t DE-ket is próbálgatjuk.

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Úgy néz ki Reed lesz a kezdő Chubb helyen, és Attaochu leigazolása is tervben van.
roberto23
Ha Reed alkot valami komolyat akkor Lindsay után egy újabb UDFA sikersztori lehet.

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.
Cruyffista
Szerintem lesz 3-4 győzelmetek.
A Redskins is elég fasztraktor ha az 1/1-et figyeljük.
Bazzani
Elvitték Kínomot, mit vártak? 😀

Igaz hamar padra is került, hamarabb, mint nálunk...
StormST
Senki nem allitja meg Daltonékat!
Amugy fasza meccs volt,volt szerencsém a mile high-ban lenni.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
 twitter.com/ChrisHarrisJr/status/1178785089959784448
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 396 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miller szenved, de esze ágában sincs elmenni, nyáron is lenyilatkozta, hogy akármi van, ő csak itt akar játszani. Ráadásul szerintem az amit a csapathoz hozzáad az öltözőben, karizmában, meg a csapat eladhatóságában, az fontosabb, mint pl egy második körös, vagy első kör végi draftcetli.

Én inkább Flacco és Harris cserélését tartom reálisnak.
Cruyffista
Harris ha jól tudom szezon végén szabadugynok lesz. Így senki nem fog cserélni érte.
roberto23
Dehogynem. Akik úgy gondolják, hogy ennyire vannak az SB-től és van helyük.
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
iktriad
Harris akkor megy a Chiefsbe, ha Ramsey a Coltsba. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Miller szenved, de esze ágában sincs elmenni, nyáron is lenyilatkozta, hogy akármi van, ő csak itt akar játszani. Ráadásul szerintem az amit a csapathoz hozzáad az öltözőben, karizmában, meg a csapat eladhatóságában, az fontosabb, mint pl egy második körös, vagy első kör végi draftcetli.

Cruyffista
Harris ha jól tudom szezon végén szabadugynok lesz. Így senki nem fog cserélni érte.
roberto23
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
iktriad
na ha a KCba tradeeljük Harrist, akkor én fogom vezetni az Elway takaroggy vonatot...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Cruyffista
roberto23
Cruyffista
Hello Eagles/Chiefs.
több mint 6 éve

Cruyffista
roberto23
Cruyffista
Hát ha találunk is ilyen csapatot nem fogunk kapni túl nagy értéket. Legalábbis akkorat biztos nem, amiért megérné. Persze a semminél több.

több mint 6 éve

Cruyffista
roberto23
több mint 6 éve

Cruyffista

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész.

Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
flzoli
Mar a nyaron is pletykaltak Miller kiarusitasat, mivel a Broncos szemmel lathatolag hosszu tavra tervez, igy az idosodo ertekeit minel hamarabb pickekre kellene valtania. Akkor tagadtak, hogy elcserelnek, most a nyaron szerintem siman benne van, hogy tenyleg eladjak, tekintve, hogy o is kezd besokallni az allandoan szenvedo csapattol. Egy frusztralt es rosszkedvu jatekos hosszu tavon egyik oldal szamara sem kifizetodo. De most az evek ota tarto balfaszkodas utan hogy ne legyen frusztralt szerencsetlen Miller? Ertheto az o oldala is valahol.
Stez
Én egyelőre nem látom ezt a hosszútávú tervezést. Inkább kapkodast és tuzoltast.
Viszont ha ez a szezon kudarc lesz (márpedig az lesz) muszáj lesz a teljes rebuild. Bár Miller-t nagyon nem akarom más mezben látni.

több mint 6 éve
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész.

Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
flzoli
Mar a nyaron is pletykaltak Miller kiarusitasat, mivel a Broncos szemmel lathatolag hosszu tavra tervez, igy az idosodo ertekeit minel hamarabb pickekre kellene valtania. Akkor tagadtak, hogy elcserelnek, most a nyaron szerintem siman benne van, hogy tenyleg eladjak, tekintve, hogy o is kezd besokallni az allandoan szenvedo csapattol. Egy frusztralt es rosszkedvu jatekos hosszu tavon egyik oldal szamara sem kifizetodo. De most az evek ota tarto balfaszkodas utan hogy ne legyen frusztralt szerencsetlen Miller? Ertheto az o oldala is valahol.