Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Oké ez csúnya volt benéztem ezt a Ramsey sagat 😊Jó lenne nem belemenni egy licitháborúba Byron Jones miatt.... Szerintem simán rekord pénzt fog kapni valahol. Bár ha a Jags meghülyül én rámennék az első körrel Ramsey-re.De miért? Idén a miénk volt a legjobb RZ D, és elvileg a legjobb futás elleni védekezés is. Ahhoz hogy erre építeni lehessen, a szinten tartás a minimum. Márpedig Byron Jones fiatalabb, mint Harris vagy Slay, így egy 4-5 éves szerződés végén lehet nem fogná a fejét a csapat. Emellett ligaelit. Vagy ő, vagy Harris kötelező házi feladat Elwaynek szvsz.
FLZOLI
Ramsey már Los Angelesben van két első körösért és egy negyedikért. 😀
Cruyffista
Én közben tök jól elképzeltem látnoki szemeimmel ezt a pusztító tackle gyár DB sort szóval jöjjön inkább Ryan olcsobbért 😊
több mint 6 éve
Jó lenne nem belemenni egy licitháborúba Byron Jones miatt.... Szerintem simán rekord pénzt fog kapni valahol. Bár ha a Jags meghülyül én rámennék az első körrel Ramsey-re.De miért? Idén a miénk volt a legjobb RZ D, és elvileg a legjobb futás elleni védekezés is. Ahhoz hogy erre építeni lehessen, a szinten tartás a minimum. Márpedig Byron Jones fiatalabb, mint Harris vagy Slay, így egy 4-5 éves szerződés végén lehet nem fogná a fejét a csapat. Emellett ligaelit. Vagy ő, vagy Harris kötelező házi feladat Elwaynek szvsz.
FLZOLI
Ramsey már Los Angelesben van két első körösért és egy negyedikért. 😀
több mint 6 éve
Jó lenne nem belemenni egy licitháborúba Byron Jones miatt.... Szerintem simán rekord pénzt fog kapni valahol. Bár ha a Jags meghülyül én rámennék az első körrel Ramsey-re. Esetleg Logan Ryan, bár ő inkább fantasy-ben karcol.... Elég durva lenne a Jackson, Ryan, Simmons trió. Tolókocsiban tolnák ki az összes TE-t az ellen meccsei után 😊
több mint 6 éve
Igen, ez a mondat nekem is fura volt. 😀 bár amugy Allen-el nekem nincs bajom, felőlem maradhat ő is. Ha Lock kiesne a szezonnak úgyis lőttek, arra meg Allen is jó lesz, hogy majd a 4. negyedben 30+ pontos vezetésnél beálljon a futók kezébe nyomni a labdát. 😊Leary opcióját nem fogjuk lehívni, úgyhogy FA lesz, Simmons fr tag, ha addig nem sikerül megállapodni vele, és ahogy olvastam McGovern-t is vissza akarjuk hozni.kognitív disszonanciát érzek a levegőben 😊
+Fangio elmondása alapján minőségi backup-ot akarunk Lock mögé, de nem feltétlen veteránban gondolkodunk. Allen és Rypien is versenyben van.
Szerk: úgy látom Simmons már volt. 😀
roberto23
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Leary opcióját nem fogjuk lehívni, úgyhogy FA lesz, Simmons fr tag, ha addig nem sikerül megállapodni vele, és ahogy olvastam McGovern-t is vissza akarjuk hozni.kognitív disszonanciát érzek a levegőben 😊
+Fangio elmondása alapján minőségi backup-ot akarunk Lock mögé, de nem feltétlen veteránban gondolkodunk. Allen és Rypien is versenyben van.
roberto23
több mint 6 éve
+ McManus és Todd Davis csapatopciója lehívva, ahogy azt várni lehetett. A nyilatkozatokból talán kikövetkeztethető, hogy Flacco cut (vagy trade, hah), illetve hinteket is dobtak az FA-ra:- "When you look at the free-agent class without a doubt the deepest position is the defensive line."
- "We will look at the ILB position."
- "Whether we go with Connor (McGover at center) and what we do at right guard with Ron not being there, whether we can fill within or look at the draft."
- "At CB position our plan is to get better."
Draft:
- Broncos had 3 formal 18-minute interviews Monday night: WRs Laviska Shenault Jr. of CU and Arizona State's Brandon Aiyuk, and Alabama OT Jedrick Wills, per source.
- According to Nicki Jhabvala, there was a long conversation between Elway, Fangio and Alabama WR Henry Ruggs III.
több mint 6 éve
Leary opcióját nem fogjuk lehívni, úgyhogy FA lesz, Simmons fr tag, ha addig nem sikerül megállapodni vele, és ahogy olvastam McGovern-t is vissza akarjuk hozni. +Fangio elmondása alapján minőségi backup-ot akarunk Lock mögé, de nem feltétlen veteránban gondolkodunk. Allen és Rypien is versenyben van.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1232379309643440129
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
oh úszás WR?Nem értünk hozzá, legalább is én tuti nem, csak okoskodok 😊Sajnálom, 4 nyelven beszélek folyékonyan. Ironikusan, Szarkasztikusan, Cinikusan és Kétértelműen.
Azért még nem kell itt maró gúnnyal ostorozni a tudatlanokat.... 😊
FLZOLI
De senki örömét nem akartam elvenni, hogy bújja a mockokat és nézze a WR-eket. Utóbbinak még értelme is van.
A jövőben próbálom 7.0-n tartani a hszek ph értékét. peace.
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Nem értünk hozzá, legalább is én tuti nem, csak okoskodok 😊Sajnálom, 4 nyelven beszélek folyékonyan. Ironikusan, Szarkasztikusan, Cinikusan és Kétértelműen.
FLZOLI
De senki örömét nem akartam elvenni, hogy bújja a mockokat és nézze a WR-eket. Utóbbinak még értelme is van.
A jövőben próbálom 7.0-n tartani a hszek ph értékét. peace.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
ne pörlekedjünk... youtu.be/BL2eF_WLhYk
mindegy kit hoznak...
ez a csávó mindenkiből kihozza az elitet !! 😊
Én továbbra is a D-be hoznék láncszemet első körben..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Idén annyi jó WR van, hogy ha esetleg az 1. számú kiszemelt nem lesz meg, lesz helyette más. Kérdés, hogy meglátják-e a lehetőségeket abban, akiben van. Én hozzánk pl. ha bent lesz még Lamb, be is húznám (hiába nem a legnagyobb need a wr), valamiféle kémia már van közte, és a hülye qb-nk között 😀Nem értünk hozzá, legalább is én tuti nem, csak okoskodok 😊Tökmindegy hogy villog-e, ha ennyire egyértelmű, hogy őt akarjuk, akkor bejön elénk, akinek nagyon kell.Ruggsra érdemes lesz figyelni a combine-on. Most már szinte mindenhol őt írják 1/15-re hozzánk, allítólag Shurmuréknek ő tetszik a legjobban az elkapók közül, mert vele jobban szét tudnák húzni a pályát.Ha ő lesz a top wr idén nem fog addig csúszni. Szóval annyira ne villogjon azért 😊
Azt nyilatkozta, hogy úgy érzi meglehet a 40 dash rekord. 4.20-as időt mértek a felkészülésen.
Cruyffista
FLZOLI
De szerintem lesz még 2-3 WR aki legjobban tetszik, meg 2-3 CB meg más...
Csak WR fronton:
Decemberben tuti Shenault lesz a pick volt.
Január elején Jeudy-Laviska-Lamb hármasból lesz valaki volt //és Ruggs nem az a kategória mint ők
Január végén fix Jeudy, mert a Raiders tuti Lambet húzza, más meg nem húz WR-t előttünk
Február elején volt Lambnek egy felfuátsa hozzánk a mockokban
Most épp tuti Ruggs lesz a pick van.
Szerintem csináltathatjátok is a mezeket, az időjárás előrejelzés sincs olyan pontos, mint a mock draftok meg a combine reportok alapján draftpick jóslás
Black_Adder
FLZOLI
Szerkesztette: shagi0206
több mint 6 éve
Nem értünk hozzá, legalább is én tuti nem, csak okoskodok 😊Tökmindegy hogy villog-e, ha ennyire egyértelmű, hogy őt akarjuk, akkor bejön elénk, akinek nagyon kell.Ruggsra érdemes lesz figyelni a combine-on. Most már szinte mindenhol őt írják 1/15-re hozzánk, allítólag Shurmuréknek ő tetszik a legjobban az elkapók közül, mert vele jobban szét tudnák húzni a pályát.Ha ő lesz a top wr idén nem fog addig csúszni. Szóval annyira ne villogjon azért 😊
Azt nyilatkozta, hogy úgy érzi meglehet a 40 dash rekord. 4.20-as időt mértek a felkészülésen.
Cruyffista
FLZOLI
Csak WR fronton:
Január elején Jeudy-Laviska-Lamb hármasból lesz valaki volt //és Ruggs nem az a kategória mint ők
Január végén fix Jeudy, mert a Raiders tuti Lambet húzza, más meg nem húz WR-t előttünk
Szerintem csináltathatjátok is a mezeket, az időjárás előrejelzés sincs olyan pontos, mint a mock draftok meg a combine reportok alapján draftpick jóslás
Black_Adder
több mint 6 éve
Tökmindegy hogy villog-e, ha ennyire egyértelmű, hogy őt akarjuk, akkor bejön elénk, akinek nagyon kell.Ruggsra érdemes lesz figyelni a combine-on. Most már szinte mindenhol őt írják 1/15-re hozzánk, allítólag Shurmuréknek ő tetszik a legjobban az elkapók közül, mert vele jobban szét tudnák húzni a pályát.Ha ő lesz a top wr idén nem fog addig csúszni. Szóval annyira ne villogjon azért 😊
Cruyffista
FLZOLI
Csak WR fronton:
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Ruggsra érdemes lesz figyelni a combine-on. Most már szinte mindenhol őt írják 1/15-re hozzánk, allítólag Shurmuréknek ő tetszik a legjobban az elkapók közül, mert vele jobban szét tudnák húzni a pályát.Ha ő lesz a top wr idén nem fog addig csúszni. Szóval annyira ne villogjon azért 😊
Cruyffista
több mint 6 éve
Ruggsra érdemes lesz figyelni a combine-on. Most már szinte mindenhol őt írják 1/15-re hozzánk, allítólag Shurmuréknek ő tetszik a legjobban az elkapók közül, mert vele jobban szét tudnák húzni a pályát.Azt nyilatkozta, hogy úgy érzi meglehet a 40 dash rekord. 4.20-as időt mértek a felkészülésen.
több mint 6 éve
Nem örülnék ha Chicago 2.0 lenne ez a csapat. Meg a végén ideragasztják a choker mentalitást....Mondjuk a DB állományba minden írástudó jól jön majd, aki látott életében minőségi színvonalat közelről, de azért ne ropikra lőjük el a zsetont ha nem muszáj.
több mint 6 éve
Hát ha 2 meccsen mondjuk játszana már bőven jobb, mint Yiadom.Prince Amukamara-t kirakta a Bears és állítólag Fangio szeretné Denverbe hozni. Nem tudom vele mennyivel lennénk beljebb, de Yiadom-nal nem lehet rosszabb.Anyukamarika átlag kezdő szintjét megüti mint szélső corner, ráadásul abszolút nem balhés játékos. Az ő fő baja h sérülékeny, 9 éves profi pályafutása alatt csak 1x volt olyan h mind a 16 alapszakaszmeccsen pályára lépett.
roberto23
empty taxi
Bár meg egy Callahan-t roster-en tartani kicsit luxus lenne. 😀
több mint 6 éve
Prince Amukamara-t kirakta a Bears és állítólag Fangio szeretné Denverbe hozni. Nem tudom vele mennyivel lennénk beljebb, de Yiadom-nal nem lehet rosszabb.Anyukamarika átlag kezdő szintjét megüti mint szélső corner, ráadásul abszolút nem balhés játékos. Az ő fő baja h sérülékeny, 9 éves profi pályafutása alatt csak 1x volt olyan h mind a 16 alapszakaszmeccsen pályára lépett.
roberto23

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Prince Amukamara-t kirakta a Bears és állítólag Fangio szeretné Denverbe hozni. Nem tudom vele mennyivel lennénk beljebb, de Yiadom-nal nem lehet rosszabb.
több mint 6 éve
Az a Vic & Lindsay kép milyen menő már.twitter.com/CUBuffsFootball/status/1230962888203833344
több mint 6 éve
Hé, ott 9 csapatból csak hat jut be, két éve követnem kell 😀van egy hasonló liga, CFL a neve 😊Neee 😀7 csapatos Alapszakasz egyre nagyobb az esélye, hogy jövőre a PO-ban leszünk😁Így hogy a PO-t is 7-re akarják növelni, ha az alapszakaszt meg 7-re csökkentik, akkor tényleg lenne esély
Go Broncos!
noflyzone
Black_Adder
Wyatt
r.baggio

több mint 6 éve
van egy hasonló liga, CFL a neve 😊Neee 😀7 csapatos Alapszakasz egyre nagyobb az esélye, hogy jövőre a PO-ban leszünk😁Így hogy a PO-t is 7-re akarják növelni, ha az alapszakaszt meg 7-re csökkentik, akkor tényleg lenne esély
Go Broncos!
noflyzone
Black_Adder
Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Neee 😀7 csapatos Alapszakasz egyre nagyobb az esélye, hogy jövőre a PO-ban leszünk😁Így hogy a PO-t is 7-re akarják növelni, ha az alapszakaszt meg 7-re csökkentik, akkor tényleg lenne esély
Go Broncos!
noflyzone
Black_Adder

több mint 6 éve
7 csapatos Alapszakasz egyre nagyobb az esélye, hogy jövőre a PO-ban leszünk😁Így hogy a PO-t is 7-re akarják növelni, ha az alapszakaszt meg 7-re csökkentik, akkor tényleg lenne esély
Go Broncos!
noflyzone