Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Ki ez a ködös ötös név szerint ? ZalánTua, Herbert, Fromm, Eason, Burrow. Az első négyet tavaly is írtam, hogy rájuk érdemes várni, és elhalasztani a 2019-es első körös QB picket emiatt. Nekem Tua a személyes kedvencem, abszolút megértem azokat akik tankolnak érte, még ha nem is tartom sportszerűnek. De ebből az ötösből bárkit elfogadnék.
több mint 6 éve
A scout team az persze hogy foglalkozzon a QB kérdéssel 24/7. Jó lenne tudni, hogy az 5 future HOF közül- ki lesz Mayfield, ki lesz Darnold és kik lesznek Rosen és Allen
- ki lesz Cam Newton és kik lesznek Locker, Gabbert, Ponder
Túl sok draftot és túl sok QB-t láttam ahhoz, hogy októberben elhiggyem, hogy 5 megváltó QB jön egyszerre.
És ha 5 megváltó QB jön egyszerre, akkor ők lesznek az első 5 választás. Aki 10-en kívülre csúszik az már gyanús. Bejöhet mint Mahomes és Watson, de statisztikai alapon, Gabbert, Ponder, Rosen, Weeden, Osweiler lesznek belőlük...
OK, 1/12ről nem lehetetlen feltradeelni a top 10-be. És ha lesz QB, aki tényleg fr.QB akkor meg is ér minden ellenértéket. A Jets talán nem QBt húzna, ha bottom 5ben végezne, de a többi bottom5 várományos gondolkozás nélkül. Kivéve ha valamelyik kihagyhatatlan QB prospekt mégis kihagyható és van egy Barkley, egy Chubb egy Von Miller egy Julio Jones...
Flacco (és Lock) miatt nem leszünk lépéskényszerben mint 2016ban. Csak akkor kell mindent egy lapra feltéve QB-t draftolni, ha az tényleg olyan jó. De kérdem én, Herbert pl TÉNYLEG tényleg olyan jó, vagy csak jó magas?
| Utóbbi |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Ki ez a ködös ötös név szerint ?Jelenleg 12. helyen húznánk. Onnan nem csak az értelmes QB tűnik elérhetetlennek, hanem a feltrade is egy olyan helyre, ahol értelmes QB van.Igen, még valóban korai, inkább szcenáriókban lehet gondolkodni, hogy mivan ha ez lesz, mivan ha amaz lesz. A 0-4 után bátrabban lehetett akár top3 pickben is gondolkodni, most azért sokkal nagyobb skálán mozognak a lehetseges opciók. Bár hozzáteszem, hogy szerintem mi bőven nem vagyunk bottom 10 csapat, de a sorsolásunk messze nekünk a legnehezebb. Így a realitástól sokkal gyengébb eredmény is benne lehet a végére, míg gyengébb diviziókban, sorsolással bíró csapatoknál ennek az ellentetje. Még sok víz le fog folyni a Dunán, de én most 5 nagyon jó QB prospectet is látok, akik az első körben kelhetnek el ha nem lesz velük bibi, és ezek kivétel nélkül olyanok, akik az előző drafton Murray előtt, vagy közvetlen mögötte lehettek volna. Szóval én Elwayék helyében a QB-húzás gondolatát semmiképp sem hesegetném el.
2 éve 5. helyen húztunk egy viszonylag mély classból, mégse jutott olyan QB opció, amivel elégedettek lettünk volna, és hál'Isten, hogy nem vittük Rosent vagy Allent.
Nem hinném, hogy idén máshogy lenne. Tuaról ne is álmodjunk, a többiek nem tűnnek kihagyhatatlan prospektnek és nem is vagyunk elég szar helyzetben ahhoz, hogy válogassunk közülük.
Jöhet felőlem 1/12ben QB, Mahomes se top 2ben ment ki, az összes picket odaadnám egy fiatal franchise QBért, de sajnos nem úgy van, hogy ha kihúzol egyet akkor ő az is lesz. A helyzet hasonló lesz mint idén volt. Van rövid távú megoldás QB-ra, nem kell minden áron feltradeelni egy Paxton Lynchért. Ha lecsúszik hozzánk, az aki Elwaynek tetszik, akkor ki lehet húzni, ha nem, akkor jöhet egy top talent. Ha megy CHJ, nagyon esélyes pl egy CB pick az első körben...
Black_Adder
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Jelenleg 12. helyen húznánk. Onnan nem csak az értelmes QB tűnik elérhetetlennek, hanem a feltrade is egy olyan helyre, ahol értelmes QB van.Igen, még valóban korai, inkább szcenáriókban lehet gondolkodni, hogy mivan ha ez lesz, mivan ha amaz lesz. A 0-4 után bátrabban lehetett akár top3 pickben is gondolkodni, most azért sokkal nagyobb skálán mozognak a lehetseges opciók. Bár hozzáteszem, hogy szerintem mi bőven nem vagyunk bottom 10 csapat, de a sorsolásunk messze nekünk a legnehezebb. Így a realitástól sokkal gyengébb eredmény is benne lehet a végére, míg gyengébb diviziókban, sorsolással bíró csapatoknál ennek az ellentetje. Még sok víz le fog folyni a Dunán, de én most 5 nagyon jó QB prospectet is látok, akik az első körben kelhetnek el ha nem lesz velük bibi, és ezek kivétel nélkül olyanok, akik az előző drafton Murray előtt, vagy közvetlen mögötte lehettek volna. Szóval én Elwayék helyében a QB-húzás gondolatát semmiképp sem hesegetném el.
2 éve 5. helyen húztunk egy viszonylag mély classból, mégse jutott olyan QB opció, amivel elégedettek lettünk volna, és hál'Isten, hogy nem vittük Rosent vagy Allent.
Nem hinném, hogy idén máshogy lenne. Tuaról ne is álmodjunk, a többiek nem tűnnek kihagyhatatlan prospektnek és nem is vagyunk elég szar helyzetben ahhoz, hogy válogassunk közülük.
Jöhet felőlem 1/12ben QB, Mahomes se top 2ben ment ki, az összes picket odaadnám egy fiatal franchise QBért, de sajnos nem úgy van, hogy ha kihúzol egyet akkor ő az is lesz. A helyzet hasonló lesz mint idén volt. Van rövid távú megoldás QB-ra, nem kell minden áron feltradeelni egy Paxton Lynchért. Ha lecsúszik hozzánk, az aki Elwaynek tetszik, akkor ki lehet húzni, ha nem, akkor jöhet egy top talent. Ha megy CHJ, nagyon esélyes pl egy CB pick az első körben...
Black_Adder
több mint 6 éve
Jelenleg 12. helyen húznánk. Onnan nem csak az értelmes QB tűnik elérhetetlennek, hanem a feltrade is egy olyan helyre, ahol értelmes QB van.Nem tudom, de én egyáltalán nem fogadnék nagy tétben rá, hogy qb-t húzunk. Egyrészt ha marad a fejlődési görbe, ami meccsek óta látható nem biztos, hogy annyira elől húzunk. Másrészt ott van Lock. Mi a francnak húztuk ki, ha annyira sem bízunk benne, hogy az esélyt megadjuk neki? Plusz ebben az esetben a legjobb szcenárió is egy kibodott 1/2. körös picket jelent. Mert azért egy backup qb-t luxus 2. körben húzni. Azt lehet a 7-ben is. roberto23Akkor, ha csak a törölközőt akarod vele cipeltetni, akkor lehet 7. körben húzogatni, de ha olyan backupot akarsz, aki eséllyel be is állítható, akkor azért kell rá áldozni. Hány hatodik, hetedik körös backup van a ligában? Nem sok. Főleg nem olyan akivel meg is lehet 1-2 meccset nyerni. A Gardner Minshew-k ritkák.
Szóval mindegy, hogy van-e Lock vagy sincs, amíg a kedző irányító kérdés hosszú távra nincs rendezve, az irányító húzás mindig egy opció. Akár legelöl is.
Az más kérdés, hogy ha Flacco hoz egy normális szezont, és a csapat a közép mezőnyben végez valahol, akkor nem érzem azt, hogy az FO bevállalna egy újabb irányítót, ezúttal ismét első körben. Pedig nem kellene kizárni. Ha ezúttal nem is minden áron - drága feltrade-el, több első kör beáldozásával -, de a QB picket továbbra is prioritásként kellene kezelni. Igazából mindaddig, amíg nincs meg a megoldás hosszú távra ismét. Ha első körben leesne, vagy relative olcsó feltrade-el elérhető lenne egy olyan irányító akiben franchise QB lehetőség benne van, én bizony egy percig nem haboznék.
peterk2005
Amúgy tudom, hogy én is erősen kongattam a vészharangot 0-4nél, azt se garantálom, hogy nem esek vissza a mély depresszióba, ha a KC idén is beáraz minket, de azért 6 meccs után, korai még a draftról beszélni. Egyszerűen nem nyerünk annyi meccset mostanában, hogy a győzelem után is a draftprospekteket nézegessük.
Flacco idális bridge QB-nak tűnik eddig. Hogy milyen hosszúnak kell lennie ennek a hídnak, az majd kiderül, ha átértünk rajta. Remélhetőleg nem szakadékba vezet.
Lock esetleges visszatérése amúgy nagyon izgalmas téma. Elvileg már edzhet Riddick, Butt és Ő is. 2 ember jöhet vissza, de ott van Bausby is, aki határozatlan időre dőlt ki, de nem kizárt, hogy még visszatérhetne, és mindháromnál sokkal fontosabb láncszeme lenne a csapatnak. Buttot leinkább cutolnám azzal a scouttal együtt, aki azt mondta, hogy őt hozzuk Kittle helyett. Amíg Lindsay és Freeman egészséges, addig Riddicre sincs igazán szükség. Bookernek eddig szerintem futása se volt, mondjuk ő nem is került volna 53-ba Riddick sérülése nélkül. Most legutóbb ez a 2 3rd down passz Freemannek nagyon nem tetszett, lehet találnánk Riddicknek helyet. Ha viszont jön még 1-2 vereség, és hivatalosan is elpuntoljuk a szezont, akkor megleshetnénk a Lock projektet. Ahhoz hogy végigtolja Flacco a meccset, Lock meg ott üljön a padon, fölösleges ellőni egyet a két visszatérős IR közül, de egy esetleges 2-7nél meg fölösleges Flaccoval küzdeni a rosszabb draftpozícióért.
Szerintem beszédes lesz, hogy ki(ke)t aktiválunk bye week környékén.
Ja igen, jelen állás szerint, ha Bausby tényleg rendbe jön még idén, lehet inkább Callahan kellett volna IRre rakni, nem tűnik valószínűnek, hogy ő a következő hetekben játszani fog...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Nem tudom, de én egyáltalán nem fogadnék nagy tétben rá, hogy qb-t húzunk. Egyrészt ha marad a fejlődési görbe, ami meccsek óta látható nem biztos, hogy annyira elől húzunk. Másrészt ott van Lock. Mi a francnak húztuk ki, ha annyira sem bízunk benne, hogy az esélyt megadjuk neki? Plusz ebben az esetben a legjobb szcenárió is egy kibodott 1/2. körös picket jelent. Mert azért egy backup qb-t luxus 2. körben húzni. Azt lehet a 7-ben is. roberto23Akkor, ha csak a törölközőt akarod vele cipeltetni, akkor lehet 7. körben húzogatni, de ha olyan backupot akarsz, aki eséllyel be is állítható, akkor azért kell rá áldozni. Hány hatodik, hetedik körös backup van a ligában? Nem sok. Főleg nem olyan akivel meg is lehet 1-2 meccset nyerni. A Gardner Minshew-k ritkák.
Szóval mindegy, hogy van-e Lock vagy sincs, amíg a kedző irányító kérdés hosszú távra nincs rendezve, az irányító húzás mindig egy opció. Akár legelöl is.
Az más kérdés, hogy ha Flacco hoz egy normális szezont, és a csapat a közép mezőnyben végez valahol, akkor nem érzem azt, hogy az FO bevállalna egy újabb irányítót, ezúttal ismét első körben. Pedig nem kellene kizárni. Ha ezúttal nem is minden áron - drága feltrade-el, több első kör beáldozásával -, de a QB picket továbbra is prioritásként kellene kezelni. Igazából mindaddig, amíg nincs meg a megoldás hosszú távra ismét. Ha első körben leesne, vagy relative olcsó feltrade-el elérhető lenne egy olyan irányító akiben franchise QB lehetőség benne van, én bizony egy percig nem haboznék.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem tudom, de én egyáltalán nem fogadnék nagy tétben rá, hogy qb-t húzunk. Egyrészt ha marad a fejlődési görbe, ami meccsek óta látható nem biztos, hogy annyira elől húzunk. Másrészt ott van Lock. Mi a francnak húztuk ki, ha annyira sem bízunk benne, hogy az esélyt megadjuk neki? Plusz ebben az esetben a legjobb szcenárió is egy kibodott 1/2. körös picket jelent. Mert azért egy backup qb-t luxus 2. körben húzni. Azt lehet a 7-ben is. roberto23Azért, mert most egy baromi mély QB-class jön, és perpill az a realitás, hogy top10-ben húzunk. Ki tudja, hogy mikor fogunk megint ilyen magasan húzni, és mikor lesz ilyen mély a merítés. Tavaszig nem fog kiderülni, hogy Lock fr qb kaliber-e, ellenben ha valaki megtetszik Elwaynek és/vagy az edzői stábnak, szvsz simán jó döntés kivenni. A legkellemesebb rossz nekünk, ha mind a kettő beválik. Ellenben ott van a kellemetlen változat is, hogy felépítünk egy fasza csapatot, és csak a QB hiányzik hogy komoly kontender legyen. Magas első körös pickkel és FA-ról próbálkozni sokkal nehezebb lesz, mint most.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Nem tudom, de én egyáltalán nem fogadnék nagy tétben rá, hogy qb-t húzunk. Egyrészt ha marad a fejlődési görbe, ami meccsek óta látható nem biztos, hogy annyira elől húzunk. Másrészt ott van Lock. Mi a francnak húztuk ki, ha annyira sem bízunk benne, hogy az esélyt megadjuk neki? Plusz ebben az esetben a legjobb szcenárió is egy kibodott 1/2. körös picket jelent. Mert azért egy backup qb-t luxus 2. körben húzni. Azt lehet a 7-ben is.Eddig sajna csak egy Broncos meccset sikerult iden latnom, abbol nem kaptam tiszta képet, szoval a kérdés: 6meccs utan mik a vélemények Flacco urrol? Szurkolok azert neki, remelem sikerul majd a kvalitasait kihasznalni.LeviPoki-Szerintem ha nincs top franchise QB-d, akkor egy ilyen irányító a legjobb megoldás. Tud vigyázni a labdára, általában megdobja amit meg kell, és jól érzik egymást a célpontokkal. Egyértelműen előrelépés az előző évekhez képest. De a jövője szerintem attól is függ, hogy hanyadik helyen húzunk majd. Benne van, hogy jövőre inkább egy első körös picket és Lockot versenyeztetjük, de ez Flacco korának szól, mintsem teljesítményének.
Cruyffista
Szvsz addig nem fog qb jönni a drafton, amíg Lock-ról ki nem derül egyértelműen, hogy bust. Ami idén akkor sem fog, ha pár meccsre beáll a szezon végén. | Bár szerintem nem fog, egész szezonban IR-en lesz, felesleges lenne visszahozni. De ez csak megérzés. | Na meg tele hatalmas, ordító need pozíciókkal a csapat, nem kéne még egy első körös picket qb-ra áldozni most, nem is beszélve egy esetleges felcserélésről. De persze ha jövőre végre találnánk a drafton egy fr. qb-t, most aláírom. Jöjjön, akárhány pick. De nekem nem tűnik most túl reális forgatókönyvnek.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Eddig sajna csak egy Broncos meccset sikerult iden latnom, abbol nem kaptam tiszta képet, szoval a kérdés: 6meccs utan mik a vélemények Flacco urrol? Szurkolok azert neki, remelem sikerul majd a kvalitasait kihasznalni.A legnagyobb gond, hogy Nem elég pontosak a sikeres passzai. Az elkapónak ütemet kell törnie, feleslegesen fel kell ugrania etc. Így egyrészt van hogy mégse sikeres a passz, azon kívül értékes yardok TD-k maradnak benne.
LeviPoki
Viszont meg van a képessége, hogy a playbookot ne kelljen az ő hiányosságai szerint alakítani. Van esély sikeres mély passzra, amivel szét lehet húzni a védelmet. Főleg ha az elkapó tudja hogy elkapó, és nem kapja őt hátba a labda...
Az eddigi meccsek alapján, míg amúgy a csapat körülötte tisztán fejlődik, nála nem látok javulást ezekben a dolgokban, ugyanakkor konzisztens. Volt pár WTF pickje, de nem mondanám hullámzónak a teljesítményét. Amit tud, azt hozza is. Se többet se kevesebbet.
Mindent egybevéve koránt sem tökéletes, de még mindig a legjobb QBnk PFM óta. Szignifikáns előrelépés Keenumhoz és Siemianhoz képest. A többieket meg inkább hagyjuk is...
több mint 6 éve
Eddig sajna csak egy Broncos meccset sikerult iden latnom, abbol nem kaptam tiszta képet, szoval a kérdés: 6meccs utan mik a vélemények Flacco urrol? Szurkolok azert neki, remelem sikerul majd a kvalitasait kihasznalni.LeviPoki-Szerintem ha nincs top franchise QB-d, akkor egy ilyen irányító a legjobb megoldás. Tud vigyázni a labdára, általában megdobja amit meg kell, és jól érzik egymást a célpontokkal. Egyértelműen előrelépés az előző évekhez képest. De a jövője szerintem attól is függ, hogy hanyadik helyen húzunk majd. Benne van, hogy jövőre inkább egy első körös picket és Lockot versenyeztetjük, de ez Flacco korának szól, mintsem teljesítményének.
több mint 6 éve
Eddig sajna csak egy Broncos meccset sikerult iden latnom, abbol nem kaptam tiszta képet, szoval a kérdés: 6meccs utan mik a vélemények Flacco urrol? Szurkolok azert neki, remelem sikerul majd a kvalitasait kihasznalni.
több mint 6 éve
Mariota milyen hamar leértékelődött... Ha a tavalyi szezon elején árulni kezdi a Titans, valszeg simán első kört kapnak érte, sőt...Miért árultuk volna? Hosszú távra szántuk, hogy ez miért nem jött össze, az már nem ennek a topiknak a témája.
Cruyffista
mind mariotát mind winstont évek óta csak a magas pick tartja a víz fölöttWinstonról nem tudok nyilatkozni, de Mariotánál ez azért nem teljesen igaz. Az első két szezonjával egyáltalán nem volt gond, majd a harmadikban, tehát két éve kezdődött a szenvedés. De a romló teljesítménye ellenére is összejött vele a PO és ott egy győzelem, míg tavaly a sérülései ellenére is csak egy győzelem hiányzott a rájátszáshoz. Tény, hogy folyamatosan romlik a teljesítménye, de ettől még bőven tett annyit a Titansért, hogy önmagát a víz felett tartsa. Mármint eddig... Bocs az offért amúgy.
Negritis
Music City Miracle
több mint 6 éve
twitter.com/AricDiLalla/status/1183849313073451008
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mariota milyen hamar leértékelődött... Ha a tavalyi szezon elején árulni kezdi a Titans, valszeg simán első kört kapnak érte, sőt...mind mariotát mind winstont évek óta csak a magas pick tartja a víz fölött
Cruyffista
több mint 6 éve
Mariota milyen hamar leértékelődött... Ha a tavalyi szezon elején árulni kezdi a Titans, valszeg simán első kört kapnak érte, sőt...
több mint 6 éve
Találós kérdés:macska 13-12vel?! wtf 😀
Ki az egyetlen QB a 2015-ös classból pozitív kezdő QB mérleggel?
Black_Adder
több mint 6 éve
Találós kérdés: Ki az egyetlen QB a 2015-ös classból pozitív kezdő QB mérleggel?
több mint 6 éve
Ilyen meccsre számítottam, a Titans offense-nek semmi identitása, ha nem adjuk el a labdát és nem hozzuk őket helyzetbe, önerőből nagyon szenvednek már egy közepesen jó védelem ellen is. Viszont a defense-ük nagyon jó, képes tartani a csapatot úgy is, hogy az offense semmit nem segít nekik. Szerencsére a hibákat sikerült minimalizálni, a fontos playeket megcsinálni, így végeredményben sima volt a meccs.Ez a 16 pont amire be van kalibrálva az offense azért vélhetően kevés lesz.
Jövő héten kíváncsi leszek a Chiefs meccsre. Mahomes meg fogja dobni a yardjait, de egyre nagyobb gondokat érzek arrafelé. A Chiefs offense képtelen - vagy Reid nem tud? - játszani az idővel. Mennek előre mint a bika, bang-bang, első negyedben is 3 perc egy támadás, a 5 perccel félidő előtt is 3 perc egy támadás, és a meccs végén is 3 perc egy támadás. Így tálcán kínálják fel az ellenfélnek, hogy menedzselje az időt. A védelmük pedig nem képes ezt megakadályozni, mert jelenleg a tavaszi fuvallat is hátra dönti őket. A futást teljesen képtelenek tartani. Jó gameplannel Lindsaynek és Freemannek nagy napja lehet.
peterk2005
15 meccse nem szereztünk több mint 24 pontot, a KC Mahomesszel egyetlen egyszer szerzett kevesebb mint 24 pontot...
Ölni kéne az órát, de sajnos a 3rd down szituációk pont nem Flacco szakterületei. A 2 vereség után meg tuti felszívják magukat.
Szerintem kár is, a KCval foglalkozni. Ezen a 3 meccsen ahol meg lehetett mutatni a fejlődés jeleit, sikerült azt megmutatni. A következő lépcső, hogy egy sokkal erősebb ellenfél ellen mi marad a játékunkból. Ha van még olyan gyenge pont, mint az első fordulókban volt Yiadom vagy akár Nelson, azt Reid meg fogja találni, és Mahomes az egész világ előtt le fogja leplezni. Szerencsére nem csak az a kérdés, hogy ki lesz ez a gyenge pontl hanem hogy lesz-e vagy tényleg végre csapatként játszik a védelem.
Ha tudjuk játszani a KC ellen a saját játékunkat, akkor jól állunk. Ha pillanatok alatt 3-4 TD hátrányba kerülünk és fel kell adni a futást, ha valakit annyira égetnek a védelemben, hogy legkésőbb félidőben teljesen át kell szabni, vagy ha a sebezhető védelem ellen sem képes haladni az Offense vagy újra elvesszük magunktól a lehetőséget a büntetések miatt, az egy nagy lépés lenne visszafelé.
2-4 az eredmény még mindig másodlagos. Tudjuk végig játszani a saját játékunkat, kelljen minden yardért megküzdenie Mahomeséknek az akkor is pozitív, ha a végén fél perces fordító FG driveval megvernek minket. Ha nyerünk az persze még jobb, de abban bízni talán még korai.
több mint 6 éve
Azt hiszem a tegnap esti produkció után ne fanyalogjunk. Én nem tudom milyen erős ez a Titans, de amit a védelem leművelt tegnap Chubb nélkül, azzal komolyan lehet mit kezdeni. Johnson-Jackson-Purcell az új kedvencek. Engem most kevésbé zavar, hogy Von annyira nem látványos, nyilván hamarosan ő viszi a prímet. Wolfe is eddig rottyon volt, erre tegnap olyan meccset tolt, amit megszoktunk tőle. A Kansas elleni mérkőzés a lehető legideálisabb számunkra. A D megmérettetik, az O akár haladhat is a földön. Mindezt mindenféle nyomás nélkül. Nekünk nem a Chiefs-et kell megvernünk idegen. Ilyenkor lehet nagyot nyerni, ez esetben beszállunk a csoportért. Itt persze nem tartunk, de az eddig legjobban várt mérkőzés lesz ez...Otthon játszunk a Chiefs-el most, így egy picit jobb lenne ezt nyerni, ha már ők épp gödörben vannak, de valóban még nem a kötelező győzelmek közé tartozik így se... 😊
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Azt hiszem a tegnap esti produkció után ne fanyalogjunk. Én nem tudom milyen erős ez a Titans, de amit a védelem leművelt tegnap Chubb nélkül, azzal komolyan lehet mit kezdeni. Johnson-Jackson-Purcell az új kedvencek. Engem most kevésbé zavar, hogy Von annyira nem látványos, nyilván hamarosan ő viszi a prímet. Wolfe is eddig rottyon volt, erre tegnap olyan meccset tolt, amit megszoktunk tőle. A Kansas elleni mérkőzés a lehető legideálisabb számunkra. A D megmérettetik, az O akár haladhat is a földön. Mindezt mindenféle nyomás nélkül. Nekünk nem a Chiefs-et kell megvernünk idegen. Ilyenkor lehet nagyot nyerni, ez esetben beszállunk a csoportért. Itt persze nem tartunk, de az eddig legjobban várt mérkőzés lesz ez...
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Ilyen meccsre számítottam, a Titans offense-nek semmi identitása, ha nem adjuk el a labdát és nem hozzuk őket helyzetbe, önerőből nagyon szenvednek már egy közepesen jó védelem ellen is. Viszont a defense-ük nagyon jó, képes tartani a csapatot úgy is, hogy az offense semmit nem segít nekik. Szerencsére a hibákat sikerült minimalizálni, a fontos playeket megcsinálni, így végeredményben sima volt a meccs.Jövő héten kíváncsi leszek a Chiefs meccsre. Mahomes meg fogja dobni a yardjait, de egyre nagyobb gondokat érzek arrafelé. A Chiefs offense képtelen - vagy Reid nem tud? - játszani az idővel. Mennek előre mint a bika, bang-bang, első negyedben is 3 perc egy támadás, a 5 perccel félidő előtt is 3 perc egy támadás, és a meccs végén is 3 perc egy támadás. Így tálcán kínálják fel az ellenfélnek, hogy menedzselje az időt. A védelmük pedig nem képes ezt megakadályozni, mert jelenleg a tavaszi fuvallat is hátra dönti őket. A futást teljesen képtelenek tartani. Jó gameplannel Lindsaynek és Freemannek nagy napja lehet.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szegény KC, persze, hogy fájni fog nekik 😊Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.3 hete szenvednek, félek h fájni fog
Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Black_Adder
Negritis
több mint 6 éve
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.3 hete szenvednek, félek h fájni fog
Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni
Black_Adder
több mint 6 éve
Szép kis időutazás volt 2015be. Szar offense, domináns D#, sackfest, TO fest, minden mi szemszájnak ingere.Jövőhéten a KC-t kell ugyanígy nullázni