Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Wolfe elhintette hogy diszkont áron is maradna, kérdés ugyanazt értik-e diszkont áron, mint a főni.Szerintem nagyon kevés embert hozunk vissza, pár év alatt teljesen Fangio igényeire szabjuk a rostert, főleg a védelmet. De McGovern maradására se tennék nagyobb összeget, centereket nem tartjuk nagy becsben, guardot meg Wilkinson fog játszani, Paradis sorsára jut szerintem ő is.
Simmons + rocációból néhányan, akik kellően a radar alatt maradtak (Parks pl esélytelen, Bausby talán) + amennyi nagy(obb) név belefér. A nagyobb nevek közül az egyik lehet Wolfe.
Olyat amúgy nem lehetne, hogy a draft és FA is egyszerre jó legyen? Mert úgy tűnik az elmúlt évek jó draftjai, az FA kárára történtek, khm Keenum, Flacco, James, Callahan, Sua Cravens...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Szóval bár Elway szereti elkölteni a pénzt, nem sok rollowert hagy, de szerintem a Simmons + Wolfe + McGovern + rotáció + 2 nagyobb igazolás sok, ennyi nem lesz. Még ha ki is lehet idénre matekozni.Sutton és Chubb szerződésének lejárásáig lejár Flacco és az esetleges dead money, lejár Todd Davis, Kareem Jackson, Callahan, Bouye, Bolles, Heuerman, illetve James 16 milliója 2022-re csapatopciós, valamint addig a cap is növekedni fog. Szóval szerintem jó a helyzet, Lockig pedig a most igazoltak is simán lejárhatnak, ha az utolsó évük csapatopciós lesz.
peterk2005
Szerk: Én Wolfe esetében csak két éves offert tudok elképzelni jelen helyzetben ahogy a védelem rotációjának tagjainak is. Egyrészt amúgy is ez a reális, másrészt Elwaynek nem csak a fiatalokra kell figyelni, hanem az egyszerre kiöregedő és lejáró DB-sorra (de addig még lesz 3 draft is, amiken pótolhatjuk őket).
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Szerintem Wolfe max diszkont áron maradhat, túl sérülékeny és a falember piac eleve elég jó idén.A fiatalok közül Sutton és Chubb no brainer újraigazolás az újonc szerződés után. A többieket el lehet engedni ha túl sokat kérnék és erős piacuk lesz.
több mint 5 éve
Az aktuális cap egy dolog, azt is érdemes nézni, hogy a nagyobb igazolásoknak több éves kifutása van, hogy fér el mondjuk egy Reader fizuja majd jövőre és utána, Simmons hosszabbításával és a várható többivel. Ahogy Doki írta, jók voltak az elmúlt évi draftok, nagyon közeledik Sutton és a többiek ideje. Persze Von sok mindent befolyásol, hogy meddig lesz még, de remélem 2-3 évig még igen, és nem is esik vissza. Akkor pedig kelleni fog a pénz. Szóval bár Elway szereti elkölteni a pénzt, nem sok rollowert hagy, de szerintem a Simmons + Wolfe + McGovern + rotáció + 2 nagyobb igazolás sok, ennyi nem lesz. Még ha ki is lehet idénre matekozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Számolgatás nagy vonalakban:1. Cap space Leary elküldése, és a Bouye csere után: 53,5 millió
2. Ha minden jól megy, akkor az új CBA, és egyéb ügyeskedések kiegyenlítik Simmons franchise tag fizuját, így azzal nem kell számolni jelen állás szerint
3. Ha Wilkinson és Purcell valóban második körös tendert kapnak, akkor azt Flacco elküldésével lehetne legkönnyebben kiegyenlíteni, illetve még maradna is pénz csere QB-ra az FA másodvonalából
4. A draft nagyjából 10 milliót fog elvinni ha mind a 11 pickkel játékost hozunk, de szerintem maximum 8 rookie fog érkezni, ennyi cetlivel kizárt, hogy ne kezdeményezzünk cseréket.
Szóval CBA-tól függően olyan 40 millió dollárnyi helye lehet a csapatnak az egy hét múlva kezdődő piacon. Ha a védelem rotációját (Attaochu, Parks, Bausby, Thomas), és fontos ST játékosokat (Kreiter) valóban cél visszaigazolni, akkor három kiemelkedő név fér bele. Ha Flacco mellett Heuermant is elküldi Elway, akkor Wolfe + McGovern + 2 'sztár' (például DJ Reader és Joe Schobert) is reálisan beleférhet.
több mint 5 éve
| valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | Általános DoktorNem mintha ez lenne a lényeg, de dehogynem 😊

több mint 5 éve
Jött egy 5., és két 7. körös komp pick, így összesen 11 pickünk lesz a drafton.Ami így néz ki elosztásban:
Cruyffista
Az előző két draftunk liga szinten elit volt, ha ezt meg tudnánk fejelni még egy hasonlóval, akkor durva alapra építkezhetnénk a kövi 2-3 évben.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Jött egy 5., és két 7. körös komp pick, így összesen 11 pickünk lesz a drafton.
több mint 5 éve
twitter.com/OnlyInBOS/status/1235648776947273729
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Freeman szerintem hasznos. Futóért minden első két napos pick sok, ha nem Zeke Elliottot vagy Barkleyt sikerül húzni (őértük meg a top5 sok 😊 ), szóval jobb lett volna egy 4./5. körért, de egyébként jól kiegészíti Lindsay-t. És még jobban kiegészítheti, mert Lindsay snapszámát szerintem limitálni kell. Ott van Kamara, ő is mekkora hatalmas szezonnal indított, és a harmadikra azért "megfáradt". McCaffrey se fogja ezt a tempót bírni, az ilyen pille testű futóknak nem jó ha hosszabb távon meccsenként 20 fölött futnak és 45-50-60 snapeket vannak pályán. (Nekik a blokkolás is extra meló, ha jól akarják csinálni és nem csak bevetődni lábra.)Ez mind oké, de Freemant nem azért vásároltuk, hogy tehermentesítse Lindsayt, hanem hogy ő legyen az elsőszámú Royce Rolls futó. Na most ez nem lett, jó kis munkás cserefutó viszont lett, és nekem ez kevés. Az más dolog, hogy közben a lepattanóról összekukáztuk Lindsayt, és lett belőle az, aki. De ez Freemantől harmatgyenge az első két évben. És az a futó, aki az első két évében nem robbant, na hagyjuk.
Ha négy évig Lindsay cseréje lesz, és ezzel Lindsay is tovább bírja, akkor Freeman ennyiért megérte.
peterk2005
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Freeman szerintem hasznos. Futóért minden első két napos pick sok, ha nem Zeke Elliottot vagy Barkleyt sikerül húzni (őértük meg a top5 sok 😊 ), szóval jobb lett volna egy 4./5. körért, de egyébként jól kiegészíti Lindsay-t. És még jobban kiegészítheti, mert Lindsay snapszámát szerintem limitálni kell. Ott van Kamara, ő is mekkora hatalmas szezonnal indított, és a harmadikra azért "megfáradt". McCaffrey se fogja ezt a tempót bírni, az ilyen pille testű futóknak nem jó ha hosszabb távon meccsenként 20 fölött futnak és 45-50-60 snapeket vannak pályán. (Nekik a blokkolás is extra meló, ha jól akarják csinálni és nem csak bevetődni lábra.)Mondjuk idekerülne véletlen Mariota és Freeman lenne a backfielden lehet nem lenne a legjobb a csapatnak, de ezért a fél életemet odaadnám 😀
Ha négy évig Lindsay cseréje lesz, és ezzel Lindsay is tovább bírja, akkor Freeman ennyiért megérte.
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Freeman szerintem hasznos. Futóért minden első két napos pick sok, ha nem Zeke Elliottot vagy Barkleyt sikerül húzni (őértük meg a top5 sok 😊 ), szóval jobb lett volna egy 4./5. körért, de egyébként jól kiegészíti Lindsay-t. És még jobban kiegészítheti, mert Lindsay snapszámát szerintem limitálni kell. Ott van Kamara, ő is mekkora hatalmas szezonnal indított, és a harmadikra azért "megfáradt". McCaffrey se fogja ezt a tempót bírni, az ilyen pille testű futóknak nem jó ha hosszabb távon meccsenként 20 fölött futnak és 45-50-60 snapeket vannak pályán. (Nekik a blokkolás is extra meló, ha jól akarják csinálni és nem csak bevetődni lábra.)Ha négy évig Lindsay cseréje lesz, és ezzel Lindsay is tovább bírja, akkor Freeman ennyiért megérte.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Egyébként én szívesen látnám egyszer roster-en Muhammad-ot is. Mondjuk ő stílusra inkább Lindsay, mint egy debella erőfutó, de Booker-nél nem lenne rosszabb, az tuti.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Igen. Jobban belegondolva valójában az a különbség a TE poszttal szemben, hogy RB-ből általában volt legalább egy jó (McGahee, Moreno, CJ Anderson, Lindsay). TE-ből Julius Thomas óta nem. Remélhetőleg Fanttel véget ér(t) az 5 szűk esztendő.Ironikus mondjuk hogy pont a 2 udfa futóból lett valami a közelmúltban és homályosítottak el 2-3-4 körös RB-ket...
több mint 5 éve
Montee Ballról és De’Angelo Hendersonról meg ne feledkezzünk... 5/0
Freemanből sem lesz semmi.
Ha jobban belegondolok, nem is költöttünk kevesebbet RB-re.
Szerkesztette: Zalán
több mint 5 éve
A TE-ekkel se az a baj, hogy kifejezetten kártékonyak lettek volna (kivéve Vernon Davis), hanem ahogy írtad se bűze se szaga, mégis pickeket áldoztunk értük évől-évre.RB posztra azért kevesebbet költöttünk, de Hillman azért inkább már a bust kategóriába esik, Booker olyan semmilyen egy 4. körért és egyelőre a Freeman projekt is elúszni látszik. Ha az új séma nem lendít rajta, akkor kitölti a 4 évet, aztán izgulhat hogy máshol kap-e munkát. Nem rossz játékos, jobb mint Booker vagy Hillman, csakhát Lindsay mögött teljesen háttérbe szorul.
A 6-7 körös RBket azért nem számolom, mert onnan már az is jó, ha rosterre kerül esetleg ST-ben hozzá tud tenni valamit. Ott nekem teljsesen mindegy milyen posztra próbálnak.
Annyi, hogy a védelem jobban rotált mint a támadó sor, ezért jobban szeretem az LB pickeket, szituációs pass rusheröket, meg hasonlókat, mert ők nem csak sérüléshullám esetén kerülhetnek pályára, több esélyük van megmutatni a rejtett tudásukat. De ez csak egyéni preferencia, 6. körben felőlem TE is jöhet abból max a korábbi 3-5 körös senkik miatt csinálok viccet
több mint 5 éve
Há nem tudom, ezt egy udfa is simán hozza bármelyik évjáratból..ZalánPersze, azt aláírom, hogy se bűze se szaga pick, de alapvetően ár-érték arányban rendben van. Főleg, hogy az nem volt egy mély RB-class. Az első három pickelt futón (Elliott, Henry, Drake) kívül így első ránézésre csak Howardot mondanám jobbnak nála. Összességében messze vannak a futóink a banter TE draftjainktól 😀
Egyébként a most lejáró draft class nem indult szépen, Lynch és Gotsis 1-2. körben, aztán felbukkan Simmons, Booker, Janovich, McGovern, Parks, Dixon. Még az is lehet, hogy négyen új szerződést kapnak Denverben. De elnézve a punter teljesítményeket Dixon elcserélése óta, ő is bőven kaphatott volna. Na de majd kap a Giantstől.
több mint 5 éve
Há nem tudom, ezt egy udfa is simán hozza bármelyik évjáratból..Booker meg egy szokásos jó futó pick Zalán2000 yd, 7 td, aktív st játékos, 4. kör, évi átlag 585 ezer dollárért. Szerintem teljesen korrekt pick volt.
Cruyffista
több mint 5 éve
Booker meg egy szokásos jó futó pick Zalán2000 yd, 7 td, aktív st játékos, 4. kör, évi átlag 585 ezer dollárért. Szerintem teljesen korrekt pick volt.
több mint 5 éve
Riddick és Booker megy.Riddick jó igazolàs volt... Booker meg egy szokásos jó futó pick. Ha már a TE pickeket ekézzük, érdemes a futódraftjainkat is elővenni. Él(j)en Ronnie Hillmann !!
Úgyhogy vagy FA-rol vagy draftrol tuti hozunk RB-at.
roberto23
több mint 5 éve
Riddick és Booker megy. Úgyhogy vagy FA-rol vagy draftrol tuti hozunk RB-at.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Amúgy mikor nyit a húspiac?Ha az FA-re gondolsz, az március 18-án hivatalosan.
Zalán

több mint 5 éve
Amúgy mikor nyit a húspiac?
több mint 5 éve
Nekem is nagy kedvencem volt Harris, de azt be kell látni, hogy a fizikai adottságai sosem tették legint No1 CB-vé. Egyszerűen nem volt meg a termete, sebessége és atletikussága hozzá. Ezért nem kapta meg sosem azt a rivaldafényt, ami egyébként járt volna neki. Nyilván a született adottságokon kívűl amiben csak lehetett abban elit közeli volt, ő volt kb a CB állomány Wes Welker-je 😊 30+ -os CB akkor sem érne 15 milliót, ha SB runba kezdenénk jövőre.
több mint 5 éve
Én ezt a WR1, CB1 dolgot egy ideje nyugdíjaztam. Megváltoztak a szerepek, ma már időnként könnyebb egy az egyben fogni az ellenfél akár legjobb elkapóját is, mint egy összetett, zónából és emberezésből is álló feladatot kiválóan ellátni a pálya középső területein, úgy, hogy egyik snapben egy TE-t kell fogni a másikban egy slot WR-t, a harmadikban meg spy-t játszani vagy éppen blitzelni.Nálam a WR1 az a játékos, akire az ellenfél a leginkább készül. A CB1 meg az, aki ha nincs a pályán, akkor a legjobban meglátszik a védelmen. Egy 2019-es példát mondva, pl. a Coltsban Kenny Moore ugyanaz a játékos, mint CHJ itt a Broncosban. Van papíros első számú corner (Desir), aki ha nem is egy Sherman, de "CB1"-nek a jobb éveiben jó volt, leszedett (playoffban is) a pályáról olyan elkapókat is, mint Deandre Hopkins. Mégis, ha ő nincs a pályán, akkor beáll helyette a rookie Rock-Ya-Sin, aztán lehet, hogy ráfújnak 1-el több DPI-t, lehet, hogy benyal 1-2 elkapással többet, de alapvetően a védelmen összességében nem látszik különösebben meg, hogy a CB1 éppen nem játszik. Ezzel szemben amikor Kenny Moore sérült le és hagyott ki meccseket, a secondary-re rá se lehetett ismerni. Bűnsz*r periódusok váltották a so-so, "nemjókvagyunk hátul"-t. És Kenny Moore ha kell nem csak középen védekezik, hanem ha éppen Desir nem bír az emberével, akkor ráállítják őt, és megoldja. Nekem az ilyen játékos a CB1 egy csapatban. Nálam a Broncosban is évek óta CHJ volt a CB1, még Talib legjobb éveiben is. Ő volt a no fly zone jolly jokere, aki ha rosszabb napot fogott ki, vagy nem tudott játszani azonnal látszott a védelmen. Talib sokkal kevésbé.
A lecserélését - mert azt, hogy Bouye jön, CHJ megy máshogy nem tudom értékelni - viszont elfogadom. Ahogy DT-ét is, meg Sandersét is meg a töbiekét is. A lényeg a csapat, és ha Fangionak Bouye jobban tetszik, úgy gondolja jobban passszol abba amit csinál, ám legyen. Csak aztán legyen is látszatja a pályán. (Azt, hogy egy 30 éves, SB győztes, sokat tapasztalt veteránnak szája is van, amit időnként annyira kinyit, amennyire CHJ tette én tök természetesnek gondolom. Sőt, azt mondom, hogy egy egészséges öltözőnek szüksége is van ilyenekre, mert megadják a viszonyítási pontot. Legyen csak véleménye a fizetéséről, a CBA-ról, akár a játéksémáról is. Amíg közben kifogástalan munkát végez, az első az edzőteremben és az utolsó aki bezárja az ajtót, addig az ilyen játékos erősíti a csapatot mentálisan is, nem gyengíti. Persze, ha közben CHJ rá is lazított, az más. Az nem szerencsés, és akkor a nagyobb száj is teljesen más megvilágítást kap. De ilyesmiről én nem hallottam.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond