Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Flacco kommentjéhez egy statisztika: 2/12 volt tegnap a 3rd down-unk és ebből az az egy utolsó volt csak futás! Az összes többi passz volt...Ez így nem fair feltétlen, mert rengeteg olyan hívás volt a korábbi meccseken is, amik eleve esélytelenek voltak bármire. Érthetetlen, hogy sokszor a jól működő O#-t is a második félidőben az ultra konzervatív középső futás, középső futás majd 3.-ra és hosszú-ra meg a rövid passz és halott játék eleve...
3-6-DEN 44 (10:02) J.Flacco pass short right to A.Janovich to DEN 46 for 2 yards (K.Moore II)
3-10-DEN 11 (5:31) (Shotgun) J.Flacco pass short left to D.Spencer to DEN 31 for 20 yards (M.Tell III).
3-7-IND 22 (:33) (Shotgun) J.Flacco sacked at IND 28 for -6 yards (J.Houston).
3-3-IND 7 (13:36) (Shotgun) J.Flacco sacked at IND 13 for -6 yards (B.Banogu).
PENALTY on IND-K.Willis, Defensive Holding, 4 yards, enforced at IND 7 - No Play.
3-3-IND 3 (13:05) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short middle to N.Fant.
3-8-IND 29 (7:14) (Shotgun) J.Flacco scrambles left end pushed ob at IND 20 for 9 yards (M.Tell III). DEN-J.Heuerman was injured during the play. His return is Questionable.
PENALTY on IND-R.Ya-Sin, Defensive Holding, 5 yards, enforced at IND 20.
3-6-IND 11 (5:42) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short right.
3-4-DEN 42 (1:12) (Shotgun) J.Flacco sacked at DEN 41 for -1 yards (D.Leonard)
3-3-DEN 32 (5:22) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short left to R.Freeman.
3-10-DEN 24 (:47) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete deep left to C.Sutton.
PENALTY on IND-R.Ya-Sin, Defensive Pass Interference, 22 yards, enforced at DEN 24 - No Play
3-6-IND 34 (14:20) (Shotgun) J.Flacco pass short middle to C.Sutton to IND 29 for 5 yards (M.Tell III).
PENALTY on DEN-N.Fant, Offensive Pass Interference, 10 yards, enforced at IND 34 - No Play.
3-16-IND 44 (14:05) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short right to N.Fant
3-16-DEN 39 (10:32) (Shotgun) J.Flacco pass short right to R.Freeman to DEN 44 for 5 yards (D.Leonard, G.Odum)
3-8-IND 46 (6:30) (Shotgun) J.Flacco pass short left to N.Fant to 50 for -4 yards (D.Leonard; M.Hooker).
Penalty on DEN-P.Lindsay, Offensive Pass Interference, declined.
3-5-IND 43 (2:00) (Shotgun) P.Lindsay up the middle to IND 43 for no gain (D.Leonard, M.Hooker).
Timeout #3 by IND at 01:55.
Nem is értem miért nem hívtunk oda is passzot, előtte annyira jól ment...
StormST
több mint 6 éve
Flacco kommentjéhez egy statisztika: 2/12 volt tegnap a 3rd down-unk és ebből az az egy utolsó volt csak futás! Az összes többi passz volt...3-6-DEN 44 (10:02) J.Flacco pass short right to A.Janovich to DEN 46 for 2 yards (K.Moore II)
3-10-DEN 11 (5:31) (Shotgun) J.Flacco pass short left to D.Spencer to DEN 31 for 20 yards (M.Tell III).
3-7-IND 22 (:33) (Shotgun) J.Flacco sacked at IND 28 for -6 yards (J.Houston).
3-3-IND 7 (13:36) (Shotgun) J.Flacco sacked at IND 13 for -6 yards (B.Banogu).
PENALTY on IND-K.Willis, Defensive Holding, 4 yards, enforced at IND 7 - No Play.
3-3-IND 3 (13:05) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short middle to N.Fant.
3-8-IND 29 (7:14) (Shotgun) J.Flacco scrambles left end pushed ob at IND 20 for 9 yards (M.Tell III). DEN-J.Heuerman was injured during the play. His return is Questionable.
PENALTY on IND-R.Ya-Sin, Defensive Holding, 5 yards, enforced at IND 20.
3-6-IND 11 (5:42) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short right.
3-4-DEN 42 (1:12) (Shotgun) J.Flacco sacked at DEN 41 for -1 yards (D.Leonard)
3-3-DEN 32 (5:22) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short left to R.Freeman.
3-10-DEN 24 (:47) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete deep left to C.Sutton.
PENALTY on IND-R.Ya-Sin, Defensive Pass Interference, 22 yards, enforced at DEN 24 - No Play
3-6-IND 34 (14:20) (Shotgun) J.Flacco pass short middle to C.Sutton to IND 29 for 5 yards (M.Tell III).
PENALTY on DEN-N.Fant, Offensive Pass Interference, 10 yards, enforced at IND 34 - No Play.
3-16-IND 44 (14:05) (Shotgun) J.Flacco pass incomplete short right to N.Fant
3-16-DEN 39 (10:32) (Shotgun) J.Flacco pass short right to R.Freeman to DEN 44 for 5 yards (D.Leonard, G.Odum)
3-8-IND 46 (6:30) (Shotgun) J.Flacco pass short left to N.Fant to 50 for -4 yards (D.Leonard; M.Hooker).
Penalty on DEN-P.Lindsay, Offensive Pass Interference, declined.
3-5-IND 43 (2:00) (Shotgun) P.Lindsay up the middle to IND 43 for no gain (D.Leonard, M.Hooker).
Timeout #3 by IND at 01:55.
Nem is értem miért nem hívtunk oda is passzot, előtte annyira jól ment...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Nem. Sok labdát droppolnak amit el lehetne kapni, de attól még nem dobja őket "jól". És ezen a meccsen se játszott jól, úgyhogy inkább maradjon csöndben, mert még vki úgy interpretálja, hogy ő jól játszott és csak az edzőkön múlt a vereség. Ha megcsináljuk a 3rd downt a meccs végén és nyerünk 13-12-re, ahhoz Flacconak nagyjából semmi köze nem lett volna.Igazan van Flacconak.sokszor dob, csak drop van belőle. több meccsen fant, most freeman kapott 3.-ra egy olyan csekdánt, amiből nagy játék lett volna. nyilván játszhatna jobban.
Csak ő meg dobjon meg 2 jó labdát, esetleg 3rd downnál, mielőtt kinyitja a száját...
ez akkor is nagyon gyatra teljesítmény lett volna csapat szinten, ha kibekkeljük 13-12-vel. Szóval ja, rossz hívás, rossz felfogás, csak még rosszabb csapat.
Az egész csapatban van 3db rookie szerződésű játékos (Sutton, Risner, Lindsay), akire lehet építeni, a többiekkel csak többen vagyunk, vagy sokat kereső veteránok, akik nem lesznek itt, mire ebből a csapatból bármi is lesz...
Black_Adder
gedam
A 4-5-ig héten egész biztató volt az offense, nem azt mondom hogy jó volt, hanem hogy úgy tűnt jó irányba halad, fogalmam sincs mi történt és persze nem csak Flacco szar, csak ő keresi a nagy lóvét és ő kezdett rá a blamegame-re.... Fanthoz is lesz egy-két szavam, ha ő is talál valami hibást, aki nem 87esben játszik...
twitter.com/MaseDenver/status/1188572166108991488
twitter.com/ryanohalloran/status/1188558933646069761
Egyébként a védelem se nagyon pampoghat. Statisztikailag egész jól fest most a csapat. Ami a különbség a 2015ös és a mostani között, hogy a 2015ös mind3 GWD-t kivédekezte volna, ez meg egyiket se. Sajnos ilyen védelmi statisztika nincs, pedig ez volt az amiben kimagaslott az NFZ, és amiben most nagyon szarok vagyunk. Az hogy 15 pontot engedni statisztikailag jó, azt meg a hajunkra kenhetjük.
Egyébként ja, az offense nagyjából a 2015ös szinten van, az utolsó driveig a védelem is megközelíti valamennyire. Ha tudással nem is, de sok szerencsével 5-3 is lehetne. Mondjuk nem fair úgy számolni, hogy ha minden meccsen nekünk van szernecsénk, de hogy minden utolsó driveban eldőlő meccset sikerül elbénázni az egészen hihetetlen.
twitter.com/BrandonPerna/status/1188554584072916992
#metoo
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Persze, kicsit túloztan, D oldalon valóban vannak klasszis játékosok. Mondjuk az idei FA tevékenységtől sem estem hasra. Komoly pénz adtunk mind Callahan-nak, mind James-nak, pedig ha jól rémlik már akkor lehetett olyan véleményeket olvasni, hogy mindketten erősen porcelán alkatúak. De ezt én nem akarom feltétlen Elway nyakába varni, mert eztényleg pech. Viszont szvsz eddig Jackson az egyetlen, aki tényleg nagy húzás volt.De akkor kinek a hibája? Ki miatt nincs kompetens nem edzoi stáb? Ki miatt nincsenek kezdő szintű játékosok szinte sehol a keretben? Én eddig védtem, de nekem ez már sok.Az egy erős túlzás, hogy nincsenek kezdő szintű játékosok. A védelmünk nagyon jó nevekből áll, főleg ha a sérült játékosokat is vesszük (azt nem lehetett előre tudni, hogy pl Callahan lesérül). A mélység nem a legjobb, de alapvetően ligaelit egységről beszélünk. A támadóoldalon vannak problémák, de ott is vannak értékes játékosaink. Egy franchise QB, és két jó támadófalemberrel teljesen más lehetne a helyzet (hozzáteszem, a szituáció ennél nyilván nehezebb, mert az átlagéletkor nem a legjobb). Ha szinte sehol nem lennének, akkor Miami szintű szeméttelep lennénk. A keserűség miatt megértem ezt a pesszimizmust, de kb a playcallingon múlott, hogy most nem vagyunk pozitív mérlegű csapat, a Jax, Bears elleni meccsek után ma is rosszul meccselt a stáb a végjátékban.
Azzal meg kitorolhetjuk a seggunket, hogy jó értékelést kapott a szakértőktől a draftra meg az edzői stabra, ha a pályán ez nem köszön vissza. Számomra ez nem érv Elway mellett. roberto23
Az értékeléses dolgot azért hoztam fel, mert az offseasonban ezek az arcok akikkel fel lett töltve az oldalvonal, agyon lettek dícsérve. A szurkolók, a közvélemény, és a szakértők által is. Én inkább úgy szeretem megítélni ezeket a döntéseket, hogy a választékból a meghozás idéjében rendelkezésre álló információkó alapján jó döntés született-e. Most szerintem igen. Joseph helyett viszont egyértelműen Shanahanre kellett volna rámenni, akár szabadkezet adva neki.
Cruyffista
Hát nem tudom. Az edzőkérdésben nem akarok ítélkezni, mert előzetesen én is nagyon örültem Fangio-nak, de lehet nem véletlen, hogy 60+ évesen még nem volt HC sehol. Nem mondom, hogy Munchak jobb lett volna, de azért ott az FO-ban kicsit több infóval rendelkeznek, mint mi innen tököm tudja hány ezer km-ről. És ha egymás után 2 HC-vel fürdik be egy GM (és akkor a qb-kről egy szót se szóltunk), akkor meg kéne neki köszönni a munkát és újat keresni. Mert az már komoly hiányosággokat vet fel számomra.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
gedam
6 266
Igazan van Flacconak.sokszor dob, csak drop van belőle. több meccsen fant, most freeman kapott 3.-ra egy olyan csekdánt, amiből nagy játék lett volna. nyilván játszhatna jobban.
Csak ő meg dobjon meg 2 jó labdát, esetleg 3rd downnál, mielőtt kinyitja a száját...
ez akkor is nagyon gyatra teljesítmény lett volna csapat szinten, ha kibekkeljük 13-12-vel. Szóval ja, rossz hívás, rossz felfogás, csak még rosszabb csapat.
Az egész csapatban van 3db rookie szerződésű játékos (Sutton, Risner, Lindsay), akire lehet építeni, a többiekkel csak többen vagyunk, vagy sokat kereső veteránok, akik nem lesznek itt, mire ebből a csapatból bármi is lesz...
Black_Adder
több mint 6 éve
Nálam nincs QB Elway és GM Elway. Nálam GM Elway van. Nem az alapján ítélem meg a munkáját, hogy milyen irányító volt. A QB-témához annyit, hogy szerintem ha nincs franchise QB-d, akkor ideig-óráig lehetsz jó, építhetsz köré rendszert, eljuthatsz a PO-ba, de ennyi. Egy, maximum két szezon mire kivideózzák a gyengepontjait, a keretes képességek miatt nem lehet tovább fejlődni vele, limitálják a játékhívás lehetőségeit, stb. Mi is működtünk eleinte Siemiannel, majdnem el is jutottunk a PO-ba, ha jól rémlik valami Dolphins bohócsorsolás tett keresztbe. Ha hosszútávon PO-csapat, kontender akarsz lenni, akkor ahhoz franchise QB kell.
Elway és a QB-k: Valójában két olyan döntése volt, amikor nagyot hibázott. Egyszer az, amikor Wilson helyett Osweilert választotta 2012-ben. A másik pedig az, amikor hagyta magával kihúzatni Bollest, miközben végig az volt a mondás, hogy ő nagyon előre akar cserélni. Watson és Mahomes nem csak így utólag, hanem akkor is megérhetett volna nekünk ennyit, nem szabadott volna elhinni, hogy Lynch és Siemian több annál, mint amit láttunk tőlük. Ezen kívül nem is nagyon volt sansza franchise QB-t hozni. Az FA-n Cousins volt az egyetlen az elmúlt években, Vikings elvitte full garantált max-szal. Jimmy G-t AFC-n belül nem akarta cserélni a Pats. A Lynches draft felhozatala, csak úgy mint a most tavaszi... Hagyjuk. Amikor meg ötödik helyen húztunk, akkor meg elvitték Mayfieldet 1/1-en, akit már szezon elejétől kezdve nagyon ki akar húzni. Ezért is remélem, legyen bármilyen fájó, hogy minél hamarabb szerzünk egy top3 picket ahol végre mi is megtaláljuk A QB-t. Persze ha Lock lesz az, nekem az is jó, csak ezt minél hamarabb ki kéne deríteni.
több mint 6 éve
De akkor kinek a hibája? Ki miatt nincs kompetens nem edzoi stáb? Ki miatt nincsenek kezdő szintű játékosok szinte sehol a keretben? Én eddig védtem, de nekem ez már sok.Az egy erős túlzás, hogy nincsenek kezdő szintű játékosok. A védelmünk nagyon jó nevekből áll, főleg ha a sérült játékosokat is vesszük (azt nem lehetett előre tudni, hogy pl Callahan lesérül). A mélység nem a legjobb, de alapvetően ligaelit egységről beszélünk. A támadóoldalon vannak problémák, de ott is vannak értékes játékosaink. Egy franchise QB, és két jó támadófalemberrel teljesen más lehetne a helyzet (hozzáteszem, a szituáció ennél nyilván nehezebb, mert az átlagéletkor nem a legjobb). Ha szinte sehol nem lennének, akkor Miami szintű szeméttelep lennénk. A keserűség miatt megértem ezt a pesszimizmust, de kb a playcallingon múlott, hogy most nem vagyunk pozitív mérlegű csapat, a Jax, Bears elleni meccsek után ma is rosszul meccselt a stáb a végjátékban.
Azzal meg kitorolhetjuk a seggunket, hogy jó értékelést kapott a szakértőktől a draftra meg az edzői stabra, ha a pályán ez nem köszön vissza. Számomra ez nem érv Elway mellett. roberto23
Az értékeléses dolgot azért hoztam fel, mert az offseasonban ezek az arcok akikkel fel lett töltve az oldalvonal, agyon lettek dícsérve. A szurkolók, a közvélemény, és a szakértők által is. Én inkább úgy szeretem megítélni ezeket a döntéseket, hogy a választékból a meghozás idéjében rendelkezésre álló információkó alapján jó döntés született-e. Most szerintem igen. Joseph helyett viszont egyértelműen Shanahanre kellett volna rámenni, akár szabadkezet adva neki.
több mint 6 éve
Azért én a 2010(? jól emlékszem) - 2015 közötti időt nem csak a Manning igazolás számlájára írom, bár nyilván a még dobni tudó Manning döntő segítség volt. Az első években tele volt jó döntésekkel, jó igazolásokkal. Még a HC váltásokat is jól megérezte, Fox elküldése egy SB részvétel után azért nem egy magától értetődő döntés volt, és meghúzta.De mindegy, mi volt 2015 előtt, ha azóta sorra sikertelen próbálkozások jöttek. Egyébként lehet, hogy éppen a probléma, hogy a QB Elwaynek nem kellene faktornak lennie a mostani történtekben, de alighanem mégis komoly faktor. Ha nem a szurkolók részéről (bár a fanbase egy része számára szerintem most is az), a felső vezetés számára gyanítom nagyon is számít. Nem tudják, vagy nem is akarják úgy nézni Elway-t, hogy csak GM-ként tekintenek rá.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ha az elmúlt három évben jobb kinevezések lettek volna, akkor most a kisshanny vetetésével lenne itt egy olyasmi csapat mint Friscoban. Ez Elway súlyos tévedése. Amikor Elway előkerül, egyre többször, akkor tudni kell, a gm Elway-jel vagyunk kritikusak, a qb Elway előtt minden adandó alkalommal leborulunk. Amikor Elway a kritika tárgya, akkor azt mondjuk, Denverben a teljes rendszerrel van probléma most már megfelelő minta áll rendelkezésünkre, hogy ezt kimondjuk. nem Elway veszíti el a meccset, hanem egy sb winből módszeresen leépült csapat. A sport az a terület, ahola múlt semmit nem számít igazán, csak a jelen produktuma. És az nagy nulla Manning visszavonulása óta. Stez véleményét osztom. Gm Elway Manning vállaiba kapaszkodva lovagolt be. Azóta eredménytelen mint gm. lehet ezt nézni nisztalgiából, én maradok is. de dgyáltán nem érzem, hogy a gm Elwayhez kötődöm.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Én picit túlzásnak érzem Elway hibáztatását minden egyes vereség után. A coaching staff "igazolásoknál" mi kaptuk kb mindenhol a legjobb értékelést. A drafton szintén mindenhol A+, A, A- grade-eket lehetett látni. Scangarellót mindenhol felnyalták az offseasonban. Nyilván voltak hibái az elmúlt években, de ha más a GM, az elmúlt két offseasonban akkor sem biztos, hogy jobb FA-k, draftok, HC-OC-DC kinevezések lettek volna, mint ami most volt. Az hogy ennyi éve nincs franchise QB, valóban kínos, de ha elkezdjük vizsgálni, hogy hány FA-n, és drafton volt lehetősége jobbat hozni mint amit, akkor eléggé más kontextusba helyeződik ez az egész. Nem mondom, hogy tökéletes munkát végez, de az, hogy az ilyen meccseket nem nyerjük meg, az nem az ő hibája.De akkor kinek a hibája? Ki miatt nincs kompetens nem edzoi stáb? Ki miatt nincsenek kezdő szintű játékosok szinte sehol a keretben? Én eddig védtem, de nekem ez már sok.
Cruyffista
Azzal meg kitorolhetjuk a seggunket, hogy jó értékelést kapott a szakértőktől a draftra meg az edzői stabra, ha a pályán ez nem köszön vissza. Számomra ez nem érv Elway mellett.
több mint 6 éve
Nyomi csapatunk van, így eleve másképp is kell hozzáállni a meccsekhez. Nekünk egy szoros vereség egy PO csapattól nem rossz eredmény. Fáj ezt mondani, de ez a csapat semmivel sem tehetségesebb mondjuk a Redskins, Miami (mondjuk év eleji állapot) duónál. Nyílván Von, Harris, Jackson elit, Sutton, Lindsay tehetséges fiatal, de a többiek tucat játékosok, akiktől nem lehet csodát várni. Különösebben nem érdekel, hogy év végén 3-13 vagy 6-10 lesz a mérleg, mert ez egy középszerű csapat távlati perspektíva nélkül. Lehet Elwayben bízni, hogy megoldja, de ő már valószínűleg többet foglalkozik a hatalmi harcokkal lélekben mint a csapattal. Próbálkozik becsülettel, de a saját árnyékán nem tud átlépni. Ha kifut az utolsó klasszis generáció a csapatnál, már olyat is nehéz lesz találni a csapatban, akiből kedvenc lehet hosszabb távon.
több mint 6 éve
Igazan van Flacconak.Csak ő meg dobjon meg 2 jó labdát, esetleg 3rd downnál, mielőtt kinyitja a száját...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
ha ennyire nem tetszett, akkor miért nem hívta át a playt, vagy miért nem kért időt, hogy megbeszélje az edzőkkel, volt még 3 időkérésünk, nem azon múlt volna, főleg ha megvan a 1st down StormSTFangio egy végtelenül konzervatív arc. Egyáltalán nem biztos, hogy Flacco azt csinál a pályán amit akar. Sőt, az sem lepne meg, ha Scngarellótól is külön kérné, hogy ne szinezze.
több mint 6 éve
Én picit túlzásnak érzem Elway hibáztatását minden egyes vereség után. A coaching staff "igazolásoknál" mi kaptuk kb mindenhol a legjobb értékelést. A drafton szintén mindenhol A+, A, A- grade-eket lehetett látni. Scangarellót mindenhol felnyalták az offseasonban. Nyilván voltak hibái az elmúlt években, de ha más a GM, az elmúlt két offseasonban akkor sem biztos, hogy jobb FA-k, draftok, HC-OC-DC kinevezések lettek volna, mint ami most volt. Az hogy ennyi éve nincs franchise QB, valóban kínos, de ha elkezdjük vizsgálni, hogy hány FA-n, és drafton volt lehetősége jobbat hozni mint amit, akkor eléggé más kontextusba helyeződik ez az egész. Nem mondom, hogy tökéletes munkát végez, de az, hogy az ilyen meccseket nem nyerjük meg, az nem az ő hibája.
több mint 6 éve
Szerk.: közben látom Baggio már beírta a hírt. De nem törlöm már a postot, a véleményem ez amit leírtam.Flacco a meccs utáni interjún kiakadt a stábra. Néven nem nevezte, de egyértelműen a HC / OC párosra ill. a meccs végi play hívásra utalt. Azt mondta, ez egy 2:6-os csapat, nem érti mit akarunk. Egy first down kellene a nyeréshez és 3@5-re meg sem próbálunk nyerni. Azt mondta mit veszthetünk? Ha neki megyünk, legalább a saját kezünkben van a sorsunk, mi esünk el vagy kelünk fel, nem az ellenfélre bízzuk, hogy hibázzon. Ha járatni akarjuk az órát, akkor legalább hívjunk be egy biztos elkapásos screent, reverse játékot vagy valamit, aminek van esélye. Annak, hogy 8 emberes boxnak Lindsay-vel neki szaladunk, semmi.
Nem játszott jól, de egyébként szerintem teljesen igaza van. Hétről hétre nézem Frank Reich-et a Colts-al, és bár neki is van gyengébb és jobb napja is, de nekem mélyen bevésődött a tavalyi Texans elleni hosszabbításos vereség, amikor saját pályán nekiment 4.-nek. Utána pedig azt mondta, hogy bármikor újra megtenné, mert hisz a csapatban, és azt akarja, hogy a csapat irányítsa a saját sorsát. Akkor ha jól emlékszem 1:4-el állt a Colts, és jött utána még egy zakó a Patriotstól is fél kezdőnyi sérülttel. De 1:5 után megfordult a világ, és az egész roster, az összes játékos erre fogta utólag. Ez a pillanat adta meg nekik a hitet az edzőben, hogy az edző is hisz bennük. Rájuk meri bízni a sorsukat, és ők meg is csinálták. Megfordult a világ, a következő 11 meccsből 10-et behúzott a Colts, playoff, és ott is mentek egy kört.
Ezt nagyon hiányolom a Broncosból. Itt-ott megvan, néha van 1 kockáztatás - elcseszett punt pl. - de inkább úgy érzi az ember, hogy muszájból vesszük elő, mert az okos emberek azt mondják hogy kell ilyen is. De nem érzem a mély meggyőződés, a hitet, hogy a sorsukat a kezükbe akarják venni. Old school.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
hoppácskaPont erről kezdtem el írni. Egyébként igaza van, csak azért lenne 2 kommentem:
twitter.com/LindsayJoyTV/status/1188556170052722689
r.baggio
- ha ennyire nem tetszett, akkor miért nem hívta át a playt, vagy miért nem kért időt, hogy megbeszélje az edzőkkel, volt még 3 időkérésünk, nem azon múlt volna, főleg ha megvan a 1st down
- lehet más lett volna a hívás, ha hetek óta legalább az elkapója közelébe dobott volna néha 3rd down-nál, de mostanában már az se megy neki, szóval én annyira nem csodálom, hogy már nem adják a kezébe ilyenkor a labdát

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
hoppácskatwitter.com/LindsayJoyTV/status/1188556170052722689

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elway abbol el, hogy Manninget anno meggyozte, aki meg meg a siralmas Indyt is elvitte a hatan rendre. Meglett a gyuru, csodasztori lett, de igazabol azota nem nagyon tudok mar Elwaytol jo dolgot mondani. En amit ma lattam ebbol a denverbol, az egy korrekt, fizikalis es kemeny vedelem, de egy otvar fos, nuku tamadosor, ami nevekben, tehetsegben is fos, de az oldalvonal mellett vegkepp trutyi. Fos hivasok, nulla elkepzeles nulla gameplan. Nem tudom, ki ennek a bandanak az agya tamadasban, de kirugnam szo nelkul az ideny vegen. Mindennek az alapja egy jo rendszer. Latjatok, egy kozeoes Brissett is tud nyerni, akar Chiefsek ellen is, ha megfelelo a rendszer, a hivasok es a plan.
Majd ha ez meglesz, akkor johet Lock. Addig szerintem ertelme nincs. Tonkreteszed, mint ahogy Rosent kinyirta az Arizona.
több mint 6 éve
Szar az egész, elrontja minden hétfőmet, annyit meg nem ér.. safety helyett GWD, siralmas. 60 perc alatt 1 TD, borzalmas. A védelem éledezik, de ez kevés. Lyukas, gyenge, fos a fal 3-4 éve. Hihetetlen hogy nem lehet egy normális OL-t összeszedni valahonnan.Flakon meg, vicc kategória. Már tavaly vissza kellett volna vonulnia.
Ha lesz 5W a szezonban, emelem kalapom. Ráadásul ez az Indy fogható volt simán.
Gáz.
Elway takarodj. 4 éve mondom kb, de 3 tuti.
Ez méltatlan a Denver Broncos-hoz!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Az a baj, hogy én már egyre kevésbé látom a kiutat. Lock az utolsó remenyem, hogy valami csoda folytán beválik. De ha ő is bust vége. Szvsz Elway nem lesz képes kihúzni ebből a csapatot. Azért az, hogy egy sb győztes csapatból pár év alatt bottom 5 lett elfogadhatatlan. Ha maradni fog Elway, márpedig maradni fog, bennragadunk ebben az évi 5-6 győzelmet középszerű zónában, amiből esély nincs kitörni. Top qb-t nem tudunk majd húzni (bár Elway szerintem amúgy se tud, top1el se menne neki), de arra mindig jók leszünk, hogy pár győzelmet kiszenvedjunk. Januárban nem gondoltam volna, hogy megint itt fogunk tartani.
több mint 6 éve
nem akarok top10es picket, semmire se megyünk vele. Győzelmet akarok. Ezek a meccsek az életkedvemet elveszik. 6 vereség, ebből 3 heartbreaking, 3 kilátástalan szenvedés.Top 10 pickkel semmivel nem leszünk erősebbek. QB kell, Tua 1/1, eélytelen, a többi meg garbage, mind. De úgy is Lock mögé bújik mindenki, hogy megtarthassa az állását, és akkor rosszul is mutatna a QB pick az 1. körben. Jön majd egy CB CHJ helyére, aki feleannyira se lesz jó...
Lehet Lock nem áll kész, lehet szar, sőt én voltam tán a leghangosabb, hogy ne tekintsük megváltónak, de én már Brandon Allent is inkább nézném, mint Flaccot... Vele ez kilátástalan. Cseréjével valószínűleg csak rosszabb lenne minden, de mit vesztünk? 13-16 pont helyett 6-7 pont? Nem mindegy? Egyikkel se lehet meccset nyerni. Főleg ha a védelem se tud egyetlen GWDt se kivédekezni, mindegy ki ellen, mindegy honnan indul....
Remélem nem sikerül megállapodni a CBAról, és elmarad a következő szezon...
több mint 6 éve
Sokadik szoros vereség ismét, és ismét egy "nem normális" játékkal a végén. Szerintem az a horse collar nem volt az, de annyit fújtak össze-vissza ma is ezek a bírók (nagyon féltem tőlük, idén még csak borzasztó bíráskodást láttam ettől a brigádtól, ma se voltak jók), hogy ahhoz képest ez el is nézhető volt.Nyilván nem leszek ezzel itt népszerű, de nem tudom levetni a bőrömet. Én ilyen eredményt szerettem volna a meccs előtt. A Coltsnak nagyon kellett ez a W, a Broncosnak meg nem számít. A L csak egy újabb lépcsőfok ahhoz, hogy talán váltás jöjjön. Ezt a könyvet nem kellene már tovább írni. Szép volt, jó volt a 2 SB részvétel, 1 SB. Köszönjük meg Elwaynek, hogy újabb sikereket hozott, és záródjon le ez a fejezet. Jöjjön valami új, friss. Roberto jelzője mellett - nekem is a lúzer az első jelző ami eszembe jut a mostani szezonról - a másik jelző ami eszembe jut ezt a csapatot - edzőstől, FO-stól értve - az old school. A védelemben ez tud működni (még most), de az offense egyre reménytelenebb. Reménykedtem, hogy a Shanahan fióka elhozza a friss szellőt, de nem úgy néz ki. Nem hiszem el, hogy Flaccoval ne lehetne ennél jobbat letenni az asztalra, ha mások harmadik számú irányítóval is le tudnak. A fal ugyan (passz ellen) nem jó, de vannak jó futók, Sutton nagyon jó, Fant tehetséges, ha egyelőre szenved is, ebből ki kéne hozni jobbat. Ha Elway nem tudja, hogy hogyan, akkor jöjjön valaki aki tudja. Ha Elway helyére akkor oda, ha segítőnek az FO-ba akkor oda, de valami változzon.
Valószínűleg a meccs következménye az lesz, hogy a határidőig további kiárusítás lesz. Menjen Harris valami jó csapathoz, mi meg gyűjtsünk be pickeket aztán reménykedjünk Tua/X/Y/Z tudomisénkiben, és valakiben (OC, HC, mittudomén) aki életet képes lehelni az offense-be. Ha csak liga átlag szintig kelti életre, akkor addig, csak ez a reménytelen liga alja ne maradjon.

több mint 6 éve
Mindig az a legjobb játékos, aki nem játszik. Lock nyilvánvaló nem áll készen. Persze próbáljuk ki. Flacco egész jól nézett ki az első meccseken, most kb. Siemian szinten van. Teljesen világos, hogy ezzel újra bebukott Elway. Sebaj, engedjük el CHJ kezét is cserébe... Annyi örömünk lehet, hogy a D azért kezd jól mutatni, van tartása a csapatnak, és egy vereséggel közelebb vagyunk egy top 10-es pickhez.Az oké, hogy nem áll készen. De erősen kétlem, hogy azzal készen fog állni, hogy edzésen a második sornak dobalgat. Annyit szerintem látni fogunk majd, hogy lehet-e belőle valami, vagy van egy újabb Lynch-unk.
Zalán
Egyébként a védelemre tényleg nem lehet panasz. Fangio kezdi rancba szedni őket. Az utolsó drive megint csúnya volt, de úgy nem lehet meccset nyerni, hogy az offense képtelen 2 TD-t szerezni egy meccsen. Tavaly sem volt ennyire reménytelen az o, mint az utóbbi hetekben. Ami azért nagy szó.
több mint 6 éve
Mindig az a legjobb játékos, aki nem játszik. Lock nyilvánvaló nem áll készen. Persze próbáljuk ki. Flacco egész jól nézett ki az első meccseken, most kb. Siemian szinten van. Teljesen világos, hogy ezzel újra bebukott Elway. Sebaj, engedjük el CHJ kezét is cserébe... Annyi örömünk lehet, hogy a D azért kezd jól mutatni, van tartása a csapatnak, és egy vereséggel közelebb vagyunk egy top 10-es pickhez.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”