Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Pedig jól indult....Elaludtam a 3.negyed elején (vagy csak a szívem akart megkímélni a bánattól), de ez megint egy szánalmas eredmény. Ha normális csapat lenne itt szerintem nem lenne vészes a sorsolás, szinte mind kétarcú csapatok jönnek (kivéve a KC mint nagycsapat) ahol simán lehetne nyerni párat, de minek
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 6 éve
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljutunk ebbe a szakaszba, de lassan tényleg a vereségeknek kell szurkolni a jobb pick érdekében...Hozzáteszem, szerintem nem vagyunk olyan szar csapat, mint amit ez a 0-4 mutat, de a sorsolást elnézve nem tudom lesz-e könnyebb meccsünk a mainál. Azért
Flaccóval szerintem nincs különösebb probléma, azért ő Siemianhez, Keenumhoz képest bőven jobb QB. De lehet inkább őt kéne valahogy elcserélni egy PO-csapathoz ahol majd lesérül a kezdő QB és nincs backup. Ugyanis ha ilyen szarok maradunk és top3-ban fogunk húzni, akkor irányítót kell pickelni, nincs mese, az FA-ról pedig támadófalat felhúzni elé. Szóval kis túlzással felesleges lenne maradnia, mert Lock is ott van.
több mint 6 éve
Ez szvsz egy rebuild eleje srácok. Vannak tehetségek, de akit lehet(Sanders, Harris) be kéne váltani assetekre. Addig is fel a fejjel, és verjétek meg valahogy a másik 3 AFC South csapatot. Sok sikert!Ja 30+ éves irányítóval rebuild. 30+ éves veterán FA safety igazolással rebuild.
iktriad
Szimplán szarok vagyunk, a többi csak tálalás kérdése.
Ha elcseréljük Sanderst és Harrist semmi értelme nem marad meccseket nézni. Megszakad a sellout sorozatunk is, az egyetlen amit még VJnek se sikerült tönkre tennie.
Nincs realitása hogy ezzel a védelemmel bárkit megverjünk önerőből. És egyre kevésbé hiszek abban, hogy majd varázsütésre megjavul...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Véletlenül sem akartam birozni, sorry ha úgy tűnt. Csak szimplán nem értettem mire dobták a zászlót. De így már vágom, csak nem figyeltem, hogy Miller hozzáért Minshew arcához. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
kb 500 yarrd büntetést kapott a Jax, lehet nem ez a legalkalmasabb idő bírózni...Nem kellett volna a 3. negyed beli rövid zárlat
Nem kellett volna egy 11 perces drive után 30mp-s 3&out
Nem kellett volna hagyni Fournettet 200 yardot futni egy félidő alatt teljesen egyértelmű futó szituációkból
Nem kellett volna elbaszni a time managementet a végén és másfél percet hagyni az órán
Nem kellett volna hagyni hogy kényelmesen végig gyalogoljanak a pályán az utolsó drive-ban
Másodosztályú védelmünk van, és erről nem a bírók tehetnek...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Hozzáért Minshew arcához, ezt ha észreveszik, befújják. Nem kell 240 yard futást engedni Fournette-nek és akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy odaér-e véletlenül Miller keze vagy sem...Ez a Broncos nem rosszabb a tavalyinál, de lúzerebb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az offense tényleg teljesen korrekt. De hogy mi volt az a másfél negyedes rövidzárlat.... Rejtély.A védelemre viszont nincsenek szavak. Pont amikor igazán kéne mondják be az unalmast. Oké, már volt sack. De ez a futás elleni védekezés mi a bubanat volt? Fournette-nek több mint 200 yardot engedni szánalmas egyszerűen. A védelmi géniusz Fangio eddig 4 meccs alatt 1 félig meddig elfogadható félidőt produkált a védelemmel. Ez baromi gyenge. Egyszerűen nem látok most olyan csapatot, akit képesek lennénk megverni. Azért ez a Jacks (véletlenül sem bántva őket) Minshew mánia ide vagy oda bőven verhető lett volna. De ilyen játékkal a büdös életben nem fogunk meccset nyerni.
több mint 6 éve
Ez szvsz egy rebuild eleje srácok. Vannak tehetségek, de akit lehet(Sanders, Harris) be kéne váltani assetekre. Addig is fel a fejjel, és verjétek meg valahogy a másik 3 AFC South csapatot. Sok sikert!
több mint 6 éve
Tényleg ez a roughing the passer mi volt megint? Véletlenül sem akarom erre fogni, de úgy osztogatják rá a 15 yardokat, mintha muszáj lenne. Pedig én megint semmi olyan durvát nem láttam Miller-tol, amire indokolható lett volna. Persze én a laikus szemeimmel nem vagyok éppen mérvadó.
több mint 6 éve
Ezeket a Roughing the Passereket nem értem miért ellenünk fújják be mindig a végén, a Bears ellen is meg most is
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
viszont végre volt sack. rögtön öt is. az offense csinált néhány játékra emlékeztető dolgot. szikrák vannak. de a fény, hát, az még nagyon messze van.
több mint 6 éve
A 3. negyed teljesen értékelhetetlen. Azt leszámítva az offenseben továbbra is látni a fejlődést kivéve Flacco precizitásában. A védelemnél viszont NCAAban sincs szarabb...
több mint 6 éve
0-16 here we come
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Janovich aktív. A nap híre eddig.
több mint 6 éve
A hajnalit nem láttam, de nem kizárt, hogy menet közben összeáll és jó lesz, de ettől még az első 3 fordulóban egyáltalán nem nyűgözött le, és mi az első 3 fordulóban játszottunk velük.Tavaly is folyamatosan hátrányban játszottunk, Malik Jackson óta nincs értékelhető inside rush, és tavaly is volt gyenge pont a secondaryben, mégis voltak sackek. És nem játszottunk még jó offense ellen idén...A Packers szerintem elég jó offense (lásd ma hajnal).
Black_Adder
iktriad
Ugyanígy összeállhat a mi védelmünk is év végére, de ettől még aki az első 3 fordulóban játszott ellenünk, az egy bottom 5 védelem ellen játszott
Azt is lehet mondani, hogy nem kellett több az offesnetől és nem lőtték el a puskaporukat, de a mi szemszögünkből akkor úgy igaz, hogy puskapor nélkül szuronyokkal győztek le minket... Az egészen 100%ig biztos, hogy a védelem döntötte el az ő javukra, a félidő véig és félidő eleji labdaszerzéssel az offense meg az első drive után inkább a kihagyott lehetőségekről szólt. 4 évente játszunk a Packers ellen, ez volt szerintem az eddigi legdöcögősebb offense a részükről ellenünk. Persze lehet csak más az elvárás feléjük a múlt és a névsor alapján...
Egyébként olyan szempontból mindegy is, hogy tavaly bztosan játszottunk jó offense ellen, és sokkal jobban mutatott a védelmünk ellenük (ez nem feltétlen azt jelenti, hogy jó votl a védelmünk, hanem hogy lehetett volna jó, csak az utolsó drive vagy csak egy buta szabálytalanság vagy egy 5-10 eprces áramszünet. Idén kapaszkodó sem volt eddig a reménynek), mint idén az ezekszerint "elég jó offense"-ek ellen. A mondandó lényege, hogy hiába gyűjti össze a körülményeket bárki, nem rosszabbak mint tavaly, mégis elmaradnak a sackek....
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 6 éve
Tavaly is folyamatosan hátrányban játszottunk, Malik Jackson óta nincs értékelhető inside rush, és tavaly is volt gyenge pont a secondaryben, mégis voltak sackek. És nem játszottunk még jó offense ellen idén...A Packers szerintem elég jó offense (lásd ma hajnal).
Black_Adder
több mint 6 éve
Tavaly is folyamatosan hátrányban játszottunk, Malik Jackson óta nincs értékelhető inside rush, és tavaly is volt gyenge pont a secondaryben, mégis voltak sackek. És nem játszottunk még jó offense ellen idén...
több mint 6 éve
Nem rég jött ki athleticen kisebb cikk a pass rush hianyarol. Nem igazan találták fel a spanyolviaszt (az elején rögtön azzal kezd h complicated), meg egy részét már itt is megfejtettük szal várunk szebb időkre 😊Hát sajnos ez nem fog mostanában javulni, sőt. Ugyanis Jackson is kiesett ahogy olvasom, nem valószínű, hogy hétvégén játszani fog. Eddig nagyon szuper az összes FA igazolásunk (bár Jackson a GB elleni meccset leszámítva nem volt rossz szvsz).
A lényeg h a belső pass rush katasztrófa, sajnos wolfe, gotsis es haris se hozza pass rushban az elvarhatot. Tovabba eddig minden ellenfelunk jól sémazott ellenunk (ki gyors passzokkal, ki extra blokkolokkal pl). Valamint az ellenfeleket segitette h keveset jatszottunk elonyben (2percet eddig) tehat sokat futhattak (kozel 50%!!)
Meg még sok kis dolgot megemlit ami mind igaz, es spec a secondaryrol meg nem is ir. Itt egyebkent megjehyeznem h azon gondolkoztam h callahan hosszabb kiesese azert jo szarban hagyta a csapatot. Yiadom katasztrofa es biztos vok benne h minden mas lett volna ha mindenki a helyen es egy legalabb kozepes jatekos a leggyengebb pontunk.
Na mindegy a lényeg h sokrétű a probléma, de ami szomorú hogy ennek kellene a csapat legerosebb pontjának lenni, mert hát látjuk h sok a probléma.
Leonidasz007
Szerk: ha kiesik Jackson elvileg Duke Dawson fogja helyettesíteni. Na erre kíváncsi leszek.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
Nem rég jött ki athleticen kisebb cikk a pass rush hianyarol. Nem igazan találták fel a spanyolviaszt (az elején rögtön azzal kezd h complicated), meg egy részét már itt is megfejtettük szal várunk szebb időkre 😊A lényeg h a belső pass rush katasztrófa, sajnos wolfe, gotsis es haris se hozza pass rushban az elvarhatot. Tovabba eddig minden ellenfelunk jól sémazott ellenunk (ki gyors passzokkal, ki extra blokkolokkal pl). Valamint az ellenfeleket segitette h keveset jatszottunk elonyben (2percet eddig) tehat sokat futhattak (kozel 50%!!)
Meg még sok kis dolgot megemlit ami mind igaz, es spec a secondaryrol meg nem is ir. Itt egyebkent megjehyeznem h azon gondolkoztam h callahan hosszabb kiesese azert jo szarban hagyta a csapatot. Yiadom katasztrofa es biztos vok benne h minden mas lett volna ha mindenki a helyen es egy legalabb kozepes jatekos a leggyengebb pontunk.
Na mindegy a lényeg h sokrétű a probléma, de ami szomorú hogy ennek kellene a csapat legerosebb pontjának lenni, mert hát látjuk h sok a probléma.
több mint 6 éve
Lehet ha nem a saját csapatának lovait fejezgetné le egymás után még jövőre is itt dolgozhat 😊Nálunk az ujjoncoknak majd nem a haját vágják le, hanem vmelyik ujját. Fangio legújabb reformja. Nekem tetszene.szerintem átképezzük majd TEnek, minden meg van benne is, amit oda keresünk. Kár hogy az összes ujja meg van, de azon könnyen lehet segíteniDe legalább itt van Callahan, aki valaha talán pályára is lép ha szerencsénk van.és év végén elmegy Chris Harris...De akkor minőségi depthben még mindig szarul állunk cornerback poszton, és ez ebben a szezonban nagyon nem is fog változni gondolom.mert Yiadom jelenleg a #2 CB. Bár a múltheti után Bausby remélhetőleg beelőzte, de akkor meg azrért mert yiadom a #3 CB, nincs előle menekvés, amíg fel nem épül Callahan.Calahan további 4-6 hétre kiesett, a lábfején volt egy kisebb műtét, ha jól értettem...Egyébként Őt miért várjuk ennyire? Tehetséges, nagy impactet jelentene a csapatba?
StormST
Gerichill
Black_Adder
Gerichill
Black_Adder
roberto23
Black_Adder
roberto23
több mint 6 éve
Nálunk az ujjoncoknak majd nem a haját vágják le, hanem vmelyik ujját. Fangio legújabb reformja. Nekem tetszene.szerintem átképezzük majd TEnek, minden meg van benne is, amit oda keresünk. Kár hogy az összes ujja meg van, de azon könnyen lehet segíteniDe legalább itt van Callahan, aki valaha talán pályára is lép ha szerencsénk van.és év végén elmegy Chris Harris...De akkor minőségi depthben még mindig szarul állunk cornerback poszton, és ez ebben a szezonban nagyon nem is fog változni gondolom.mert Yiadom jelenleg a #2 CB. Bár a múltheti után Bausby remélhetőleg beelőzte, de akkor meg azrért mert yiadom a #3 CB, nincs előle menekvés, amíg fel nem épül Callahan.Calahan további 4-6 hétre kiesett, a lábfején volt egy kisebb műtét, ha jól értettem...Egyébként Őt miért várjuk ennyire? Tehetséges, nagy impactet jelentene a csapatba?
StormST
Gerichill
Black_Adder
Gerichill
Black_Adder
roberto23
Black_Adder
több mint 6 éve
Ilyen alapon JPP a tökéletes alapanyag 😀szerintem átképezzük majd TEnek, minden meg van benne is, amit oda keresünk. Kár hogy az összes ujja meg van, de azon könnyen lehet segíteniDe legalább itt van Callahan, aki valaha talán pályára is lép ha szerencsénk van.és év végén elmegy Chris Harris...De akkor minőségi depthben még mindig szarul állunk cornerback poszton, és ez ebben a szezonban nagyon nem is fog változni gondolom.mert Yiadom jelenleg a #2 CB. Bár a múltheti után Bausby remélhetőleg beelőzte, de akkor meg azrért mert yiadom a #3 CB, nincs előle menekvés, amíg fel nem épül Callahan.Calahan további 4-6 hétre kiesett, a lábfején volt egy kisebb műtét, ha jól értettem...Egyébként Őt miért várjuk ennyire? Tehetséges, nagy impactet jelentene a csapatba?
StormST
Gerichill
Black_Adder
Gerichill
Black_Adder
roberto23
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
szerintem átképezzük majd TEnek, minden meg van benne is, amit oda keresünk. Kár hogy az összes ujja meg van, de azon könnyen lehet segíteniDe legalább itt van Callahan, aki valaha talán pályára is lép ha szerencsénk van.és év végén elmegy Chris Harris...De akkor minőségi depthben még mindig szarul állunk cornerback poszton, és ez ebben a szezonban nagyon nem is fog változni gondolom.mert Yiadom jelenleg a #2 CB. Bár a múltheti után Bausby remélhetőleg beelőzte, de akkor meg azrért mert yiadom a #3 CB, nincs előle menekvés, amíg fel nem épül Callahan.Calahan további 4-6 hétre kiesett, a lábfején volt egy kisebb műtét, ha jól értettem...Egyébként Őt miért várjuk ennyire? Tehetséges, nagy impactet jelentene a csapatba?
StormST
Gerichill
Black_Adder
Gerichill
Black_Adder
roberto23
Szerkesztette: Black_Adder