NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
261
27
23:00, MATCH4
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész.Chubb mondjuk ettől tök független, de elkeserítő, az biztos.
Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
flzoli
több mint 6 éve
Szóval akkor Chubb out 1 évre, Harris megint meglátta a számlakivonatát a bankjánál. Remekül alault ez a hét is. Remélem hamarosan Sanders és Von cserét kér majd, csak hogy még szebb legyen ez az egész. Amennyire örültünk Fangio HC kinevezésének, annyira nézz ki rosszul az egész projekt. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy 60+ évesen lesz valaki újonc vezetőedző. Van aki alkalmas erre, van aki nem.
több mint 6 éve
Elvitték Kínomot, mit vártak? 😀Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.Szerintem lesz 3-4 győzelmetek.
Cruyffista
A Redskins is elég fasztraktor ha az 1/1-et figyeljük.
Bazzani
Igaz hamar padra is került, hamarabb, mint nálunk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.Szerintem lesz 3-4 győzelmetek.
Cruyffista
A Redskins is elég fasztraktor ha az 1/1-et figyeljük.
több mint 6 éve
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.Ezt kifejezést sem hallom sűrűn...
Cruyffista
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Hiába haladunk nagy léptekkel a 0-16 felé, a fasztraktor Miami miatt még így sem leszünk 1/1-ek.
több mint 6 éve
Öles léptekkel haladunk a 0-16 felé. Egyébként nagyon kíváncsi lennék egy ilyen szezont tulelne-e Fangio.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1178730186730299393És ráadásul bagóért elment Shaq Barrett a Tampába ahol 4 meccs alatt 9 sacknél jár. Hihetetlen balszerencs hullám sújt titeket. Fangiot nem akarják az égiek HC-nem az is tuti...
😕
Negritis
több mint 6 éve
A büdös picsába, hát ilyen nincs már komolyan...Inkább ebben a szezonban, mint egy olyanban, mint amikor esetleg lehet is esélyünk valamire.
Cruyffista
Persze ettől még baromira sajnálom, egyik kedvenc játékosom 😕
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 6 éve
A büdös picsába, hát ilyen nincs már komolyan...
több mint 6 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1178730186730299393😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Én statisztikailag nem néztem utána, szóval lehet az a 28 yardos miatt emlékeztem úgy, hogy jobb volt, tévedtem ezek szerint 😀RB: Itt van egy kisebb visszaesés, de alapvetően meg vagyok elégedve az egységgel. Tetszik, hogy így rotálva van Lindsay és Freeman, öröm nézni őket. Jano visszatérésével már tegnap jobbak voltak szerintem mint az első három hétben, remélem tovább javulnak, hiányoznak azért azok az 50 yardos Lindsay futások 😀Nagyrészt egyetértek azokkal, amiket írtál, csak ezzel nagyon nem...
Vonster
Megnézve a 2 futónk teljesítményét hétről hétre:
W1: 21 futás 99 yard 4,74 átlag, ha leveszem az egy hosszú 26 yard-os futást, akkor 20 futás 73 yard 3,65 yard
W2: 24 futás 90 yard 3,75 átlag (hosszabb futás nélkül)
W3: 36 futás 144 yard 4-es átlag
W4: 15 futás 69 yard 4,6 átlag, ha leveszem az egy hosszú 28 yard-os futást, akkor 14 futás 41 yard 2,93 yard
Egy futás kivételével a legrosszabb meccsünk volt futás szempontjából...
StormST
több mint 6 éve
"...Kicsit hosszú iromány lett ez, próbáltam azért tömöríteni a mondandóm amennyire lehet, hogy senkinek ne menjen el a kedve az olvasástól amikor meglátja 😀"
[/quote]Nekem Flaccoval pont az a gondom, hogy a kulcs szituációkban vannak nagyon homály dobásai, labdaeladásai.
A WR-ekkel én is nagyon elégedett vagyok, ők tényleg üde színfolt.
több mint 6 éve
RB: Itt van egy kisebb visszaesés, de alapvetően meg vagyok elégedve az egységgel. Tetszik, hogy így rotálva van Lindsay és Freeman, öröm nézni őket. Jano visszatérésével már tegnap jobbak voltak szerintem mint az első három hétben, remélem tovább javulnak, hiányoznak azért azok az 50 yardos Lindsay futások 😀Nagyrészt egyetértek azokkal, amiket írtál, csak ezzel nagyon nem...
Vonster
Megnézve a 2 futónk teljesítményét hétről hétre:
W1: 21 futás 99 yard 4,74 átlag, ha leveszem az egy hosszú 26 yard-os futást, akkor 20 futás 73 yard 3,65 yard
W2: 24 futás 90 yard 3,75 átlag (hosszabb futás nélkül)
W3: 36 futás 144 yard 4-es átlag
W4: 15 futás 69 yard 4,6 átlag, ha leveszem az egy hosszú 28 yard-os futást, akkor 14 futás 41 yard 2,93 yard
Egy futás kivételével a legrosszabb meccsünk volt futás szempontjából...

több mint 6 éve
Na, most néztem meg közelről a game book-ot. Komolyan 1:38-nál megállítátott órával 1&goal-nak nekimentünk passzal, úgy, hogy volt még egy időkérésünk, a Jags-nek meg 2? Ha valami, akkor ez tényleg színtiszta amatőrizmus...Ebben legalább már elérjük Andy Reed szintjét. Neki is volt egy ilyen hívása tegnap. Következtetés? Végy egy Mahomes-t és egy Reid playbookot, és meg van oldva a gond. 😀 (legalábbis az alapszakaszban.)
A minimum, hogy egyet futok, ha TD, akkor persze ugyanott vagyok, de ha nem, akkor ha elégetnek egy időkérést, az is valami legalább, ha nem, akkor is van bőven elég idő folytatni a támadást...
StormST
(Komolyra fordítva, sajnos nem jó jel, ha valaki ezt nem érzi, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki nem érzi, az nem is fogja.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Na, most néztem meg közelről a game book-ot. Komolyan 1:38-nál megállítátott órával 1&goal-nak nekimentünk passzal, úgy, hogy volt még egy időkérésünk, a Jags-nek meg 2? Ha valami, akkor ez tényleg színtiszta amatőrizmus...A minimum, hogy egyet futok, ha TD, akkor persze ugyanott vagyok, de ha nem, akkor ha elégetnek egy időkérést, az is valami legalább, ha nem, akkor is van bőven elég idő folytatni a támadást...

több mint 6 éve
Én az idei szezonban eddig passzív szemlélője voltam a fórumnak, többek között azért, mert olyan érzelmi hullámvasutakat okoznak nekem a meccseink ami miatt egyik nap azt érzem, hogy 1/1 esélyes a csapat, másik nap meg egész bizakodó vagyok. Viszont a tegnapi meccs után leírnám, hogy mit gondolok a csapatról (posztonként) a szezon első negyede után.Flacco: Nekem ő egy kellemes meglepetés, statisztikailag is a legjobb évét hozza eddig ha jól tudom, képes olyanokra, amikre Manning óta itt egyetlen QB sem, kár, hogy kritikus pillanatokban dob pickeket, azok nagyon fájnak a csapatnak, tegnap is ott fordult a momentum és a Bears meccs is máshogy végződik talán ha nem dob int-et a red zoneban.
RB: Itt van egy kisebb visszaesés, de alapvetően meg vagyok elégedve az egységgel. Tetszik, hogy így rotálva van Lindsay és Freeman, öröm nézni őket. Jano visszatérésével már tegnap jobbak voltak szerintem mint az első három hétben, remélem tovább javulnak, hiányoznak azért azok az 50 yardos Lindsay futások 😀
WR: Szerintem abszolút ez a csapat legerősebb része jelenleg. Sanders hozza a tőle megszokott teljesítményt (sőt engem meg is lepett, hogy egy achilles szakadás után így játszik), Sutton konzisztensen jól játszik, abszolút future no1 receiver és Hamilton is tetszik, az első 3 hétben annyira nem sikerült bevonni a játékba, de tegnap ő is kivette a részét rendesen a passzjátékból. Ez a hármas nagyon rendben van szerintem, a többieknek nem is tudom, hogy van-e egyáltalán elkapása.
TE: Na itt már azért vannak problémák, Fant az első hetekben sokat hibázott, de én nem igazán voltam rá mérges, inkább arra haragudtam aki első éves TE létére felrakja 1v1-ben Mack-kel szemben, nyilván csak holding árán fogja tudni megállítani (de inkább úgy sem). Hétről hétre fejlődik, tegnap meg is volt az első TD-je, és már abszolút ő az első a depth charton, ez mindenképp jó jel, szerintem megtaláltuk az emberünket a posztra. A többi játékosra mögötte nem térnék ki, mert ugyanazt a langyos semmit hozzák mindannyian, amit évek óta itt mindenki.
OL: Itt kicsit felemás érzések vannak bennem, van ahol a sírás kerülget (khm Bolles) vannak viszont nagyon fényes pontjai az egységnek (pl Risner). Összességében szerintem akkora probléma nincs vele, az első héten borzasztó volt, de hétről hétre jobbak vagyunk itt is és mostanra már egészen elfogadható. Kell egy vállalható LT és akkor szerintem egész potens kis fal lesz itt Munchak keze alatt.
DL: És akkor elérkeztünk az első védelmi egységhez... őszintén szólva nem igazán értem, hogy mi történik a D-vel. A falunk egy az egyben ugyanaz mint tavaly, csak Peko ment, de nem érzem úgy, hogy az ő hiánya lenne a visszaesés oka. Nincs semmi belső nyomás, pedig ha jól emlékszem Shelby Harris hozta ezt tavaly. Nem tudjuk megállítani a futást sem (legalábbis az esetek nagy részében). Tegnap már jött valamennyire pressure innen, Walkernek sackje is volt, de valahogy nem fogok elkezdeni örömömben ugrálni, hogy a 4. héten végre jött egy pressure belülről. Szaporíthatnám itt még a szót, a lényeg úgy is az, hogy gyenge itt (is) a teljesítmény, nem tudom mi az oka a visszaesésnek, de remélem minél előbb sikerül javítani a helyzeten.
Külön veszem a külső és belső LB posztot, mert eléggé összevissza lenne egyébként az egész mondandóm.
OLB: Messze a legérthetetlenebb része a csapatnak. Borzasztó csalódott vagyok az eddig látottak alapján, mert én is azok közé tartoztam, akik ha belegondoltak, hogy Fangio mit fog kihozni a Miller-Chubb párosból, akkor rögtön a rekordokra gondoltam. Ehhez képest a liga leggyengébb egysége volt 3 héten keresztül és a 4 héten sikerült először sacket szerezni. Oké, értem, hogy gyors passzokkal operálnak ellenünk, meg gyenge a secondary, de ez tavaly is így volt, mégis hozták a szép számokat. Ha pedig lenne idő odaérni, akkor meg valahogy megfogják őket 1v1-ben, vagy éppen duplázzák mindkettőt mert 3 emberes pass rusht küldünk (így mondjuk tényleg nehéz). Remélem a tegnapi meccs volt az áttörés és innentől jön a nyomás majd rendesen, mert ez eddig nagyon kiábrándító...
ILB: Te jó ég mi van itt... Igazából lehetne arra fogni az egészet, hogy cserék játszanak itt, a probléma csak az, hogy nálunk ők a kezdő játékosok. Egyszerűen brutális ami itt folyik. Nem is értem miért nem jött senki a nyáron ide, mert értem én, hogy Fangio nagy LB suttogó, de szarból nehéz várat építeni ugye. Semmi pozitívum nem jut eszembe, menjünk is tovább mert csak felidegesítem magam.
CB: Harris hozza amit tőle megszoktunk, kár, hogy Yiadom van a másik oldalon, így az az oldal játszható. Amit az első héten művelt a Raiders az vicc igazából, és látjuk azóta, hogy nem a Raiders volt nagyon erős... Callahant várjuk ide nagyon, egész más lenne vele a secondary szerintem, de nincs "lenne" a sportban, nincs és kész, de az sem garancia, hogy vele jobb lenne a helyzet. Bausby viszont kellemes meglepetés, nekem tetszik az ő játéka, át is vette már a CB2 szerepet, remélem folytatja a jó teljesítményt.
S: Itt különösebb bajom nincs, Simmons egész jól játszik, volt pár nagyobb védekezése is az elmúlt két hétben. Jackson pedig hozza amit vártunk tőle, kár, hogy ő is megsérült (vicces amúgy, hogy minden FA igazolásunk sérült jelenleg). Ide nem tudok sok mindent írni, az első héten megégtek kicsit pár hosszabb passzal, de azóta szerintem rendben vannak.
Special Team: Sok mindent nem igazán lehet írni, átlagosnak mondanám, de nálunk már haladásnak számít, ha nem veszítik el a meccset nekünk. Ez a Spencer gyerek egész megbízható eddig, volt egy nagyobb visszahordása is, így tovább. Wadman pedig nem valami nagy szám, tegnap volt pár szép puntja, de ugye vak tyúk is... az utóbbi pár meccsen pedig mintha nem is engedtünk volna nagyobb visszahordást, de erre most nem mernénk megesküdni, lehet okozott némi emlékezetkiesést a trauma amit a meccsek okoztak.
Coachingra nem térnék ki részletesen, mert nem tartom magam annyira hozzáértőnek. Az O egyre jobban tetszik, az össze is fog állni szépen lassan. A D viszont teljesen érthetetlen számomra. Azt hittem újra az a harapós, agresszív védelmet fogjuk látni Fangio keze alatt, ehhez képest kaptunk egy nagy nullát, amin talán egy college csapat is átmenne. Nagyon remélem, hogy minél előbb megoldódik a helyzet, bár attól félek, hogy ilyen játékosállománnyal ez elképzelhetetlen.
0-4 a mérleg, leírni is borzasztó ezt, a szezont el is lehet engedni, nem látom azt, hogy innen jön egy nagy fordulat és megverünk mindenkit. Jövőre kelleni fog egy potens ILB ez nem kérdés. Hogy ezt a draft első körében, vagy FA-n oldjuk meg az engem annyira nem érdekel, de kell ide egy elit játékos. Harrist pedig itt kell tartani, nincs mese, alapköve a secondarynek, nem értem miért nem adjuk meg neki a nagy pénzt, amikor Jacksonnak is megadtuk, aki öregebb és nem is olyan jó játékos mint CHJ.
Kicsit hosszú iromány lett ez, próbáltam azért tömöríteni a mondandóm amennyire lehet, hogy senkinek ne menjen el a kedve az olvasástól amikor meglátja 😀
Szerkesztette: Vonster
több mint 6 éve
Amikor szoros meccseken szoptok gyors egymásutánban, akkor mindig felsír a mélyen bennem szunnyadó Broncos-szimpatizáns...Egy dolog hiányzik csak, de az nagyon!

Visszavárunk!!!
több mint 6 éve
Bealudtam a végére, még jó is, úgy látom...Az a jó, hogy minden héten sikerül más módot találni a vereségre. Most épp a futójátékot felejtettük el teljesen, főleg a második félidőben, még jó, hogy visszajött Janovich. Hulla fáradt védelemmel miért nem lehet Lindsay-vel 2&8-nak nekimenni futással? Miért kell két drive-ot egymás után így zárni: 2 yard run, incomplete, incomplete?
Az alábbi hosszúságú drive-jaink voltak a második félidőben: 1:39, 0:54, 1:35, 1:22. Igen, ebben az utolsó TD lett, de ott is talán egy kicsit kellett volna még pörgetni az órát, mert túl sokat hagytunk így rajta, ez sima amatőrizmus...
Flakon meg nem volt vészesen rossz, de az én szememben még mindig sokat hibázik kulcs szituációkban. Egy kivételével az összes sikertelen 3rd down incomplete passz lett. Márpedig a QB ott keresi meg a pénzét, 3rd down-nál, szóval neki nem járna most igazán a fizu. Persze ebben a fal is benne van, szar playcall is és igen, volt 3rd down, amit megoldott, de a második félidőben egyet se sikerült...
A védelem meg... Az első félidő jó volt, aztán jött az a hosszú drive, pár hibával (zászló 3rd down-nál, 3&14-nél szerencsétlenkedés, stb.), onnan meg már csak a lejtőn mentek lefelé. Én most nem ekézném őket annyira, mint eddig, eltűnt mellőlük az offense majdnem egy teljes félidőre, nulla pihenéssel ezt nem lehet csinálni...

több mint 6 éve
Egy 90second FG driveval vesztettünk, de a valójában ezt az eseményhalmazt venném elé.A félidő végi INT, az abból kapott FG, a félidő eleji 2 órás Jags támadás, azt aztán produkált 3&out, és az azután kapott 80+ yardos TD
Ez elég hosszú felsorolás, hogy ne beszéljünk semmi pozitívról, de
twitter.com/RyanKoenigsberg/status/1178485261589794817
Szerencsére az első 3 meccsen kellően alacsonyra tettük a lécet, mondhatni a szivacs alá, ...bőven. De szemre is látni valamit támadó oldalon. Flacco nem precíz, az elkapóknak rendre meg kell törtniük a ritmust, visszafordulni, visszalépni, most Sanderst annyival elvétette, hogy INT lett belőle, de egyébként olyan dobásokat meg tud oldani, amit PFM óta itt csak a vendég QBk.
Suttonnak tavaly voltak nagyon jó playei, idén elég konzisztens is lett.
A futás visszaesett tavalyhoz képest, de vannak jelek, hogy ha végig vezetnénk, akkor lenne benne annyi, hogy kontrolláljuk az órát.
Hogy a védelem, hogyan lett ennyire gyenge, az viszont megfejthetetlen. Mármint én nem gondoltam, hogy valaki jó DC, akkor biztos, hogy HCként is jó D# rak össze, a sémaváltástól is mindig félek, de ez nem "nem jó" defense, ez Slowik/Martindale szintű szánalom/borzalom.
Elbasztuk a time managementet, nem kicsit. Fasz se tudja miért nem lehetett futni 2-t 5 yardon belül, de 15ben csak örült volna neki a D# hogy lehet még sackeket gyűjteni. Most eddig 0/2 a must stop driveokban. És itt 30 mp is elég lett volna. 90 alatt simán TD-t csinálnak, ha TD kell nekik, közünk nem volt a drivehoz. És nem úgy mint tavaly Mahomes, amikor megfordította, itt nem kellett semmi varázslat, semmi balkezes passz, nem kellett semmi ojbektívan mérhető szabály be nem tartása, itt csak mindig ott volt egy könnyű play, amivel előre jönnek annyit amennyit kell, és könnyedén nyernek.
Igen voltak végre sackek, egy darabig tartott is a védelem. Az a hosszú drive, és hogy utána nem tudtak pihenni az nyírta ki őket.
De egyrészt olyan volt a védelem, mint a vaj a napon, az elején kemény, de megállíthatatlanul puhult el.
Másrészt, ez a mi hazai pályánk, annak hogy mérföld magasan játszunk előnynek kéne lennie, nem hátránynak. Sírtam mondjuk TC alatt is hogy mennyire nincs depth, de attól azért többet kéne rotálni, ha annak hiánáyban ez történik a kezdőkkel.
A time managementet is elbaszta a staff, meg az erőbeosztást is. Persze szar védelemből nehéz főzni, de miért szar ez a védelem? Ez ennél Woodsszal is sokkal jobb volt. Ha Marshall hiányzik ennyire hozzuk vissza, nincs csapata ha jól tudom. Ha Peko hiányzik ennyire, miért kellett kirúgni. Ha ez a legjobb 25, akkor miét bottom 1 a védelem Millerrel, Chubbal, Harrisszel?
Nem lesz jobb ha elküldjük Donatellt. Ez Fangio védelme és Fangio hívja a playeket....
Idegenbeli meccs jön, de LAben talán nem lesz akkora hangzavar abban a féligtölött játékstadionban, szóval az offensenek nem nagyon kéne visszaesnie. A liga legszarabb defense-e viszont Rivers, KA13 és egy visszatérő Gordon ellen.... Tavaly volt már back-to-back 200 yardos futó ellenünk, beállíthatjuk azt a rekordot, vagy Rivers dönthet meg valami hasonlóan megalázót ránk nézve...
A liga bohócai lettünk...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Azon már fent sem akadok, hogy a védelem egy átjáróház lett Fangio alatt, de hogy egy csapat félidő után úgy jön ki 17-6os vezetés után a pályára, mintha az elmúlt 15 percben teljesen elfeljetettek volna focizni, az számomra teljesen elfogadhatatlan. Mert azt, hogy a védelem és a támadók egyszerre dobják le az ékszíjat az bizony coaching hiba. Oké, Scangarello sem állt a helyzet magaslatán a 3. negyedben, de ettől függetlenül én ezt Fangio számlájára írom. Pont múlthéten került szóba, hogy lehet csak egy győzelem kell, hogy átszakadjon a gát és működni kezdjen a dolog. És az első félidőben számomra ez is tükröződött. Ment az offense, ment a defense (magához képest), gyakorlatilag lehoztunk egy teljesen korrekt és vállalható félidőt (oké, az int nem kellett volna a végén, de ez nem lehet mentség egy ekkora leolvadásra). Viszont a tegnapi után ki merem jelenteni, hogy hacsak gyökeresen meg nem változnak a dolgok nem fogunk meccset nyerni. Mindig lesz vmi (egy fumble, egy int, egy leolvadás, egy bármi) amivel lábon lőjük magunkat és vége a meccsnek, hiába játszunk jól vagy tartjuk magunkat egészen addig. Bele se merek gondolni mi lesz vasárnap a Chargers ellen. És lehet korai, de szvsz nem Fangio lesz az, aki újra PO-ba vezet minket. Lehet egy idő után fejlődik, és akár egy jobb napjain lévő VJ szintet is tud állandósítani, de ez baromi kevés.
több mint 6 éve
Ennyit lecsúszni védőket támadókról még 15 év alatt nem láttam összesen, mióta NFL-t nézek, mint tegnap. Mintha be lett volna kenve olajjal az egész Jax O#.
A 3.negyed kritikán aluli, én nem akarok browns-i mélységeket, nem megbántva őket.
Fangio totál homály, ebben Elway is felelős... sötét a jövő nagyon.
több mint 6 éve
Ha Fangio idény közben kihajitja a DC-t akkor maradjon HC és nyomja végig a szezont, de ha nem akkor alkalmatlan erre és mehet ő is a busz elé.O hozta Donatell-t, kizártnak tartom, hogy kirúgja/kirugassa. Plusz Fangio a playcaller, ő felel gyakorlatilag mindenért a védelemben. Ha valakit ki kell rúgni az ő. De én max egy 0-16as szezonnál látok esélyt rá, hogy ez be fog következni.
Sanders, Von, Harris ők maradtak hírmondónak az egykorvolt kedvencek közül, a többiekben eddig lúzer vér csörög.
flzoli