Leonidasz007

Denver Broncos LSU Tigers

Leonidasz007
Lakhely
Kaposvár
Utoljára láttuk
22 másodperce
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
298


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 napja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Srácok!
Más csapat szurkolói úgysem úgy látják az egész Bengals- Nfl szitut mint mi.
Ahogy mi, úgy Ők sem tudnak mindentől pártatlanul megítélni, megítéltetni.....
A mi oldalunkról nézve évekre visszamenőleg.....
- elég ellenszél volt egy-két Csoport meccsen a bírói karban.
-Néhol túlzó pénzbüntik
- idén az Ominózus meccs ugye.... Mindenki kapott egy elfogadható alternatívát, kivéve mi.
-Előlre árúlt jegyek esete....

Nem kell csodálkozni, ha megy a fricska....
......az más kérdés, hogy ez okos dolog-e a jövőre nézve!

Az hogy más csapattopicban mit írnak.....
Most őszintén.... Mi is leírjuk, hogy mit gondolunk, és igen ,próbálsz objektív maradni, de sosem leszel......A remény meg az ősz közepéig minden csapatnál kitart!
Ez engem nem sért!
A kedves szakértő urak akik ebből élnek itthon és kint. Na az már jobban bosszant. Mikor azt olvasom, hogy ha nálunk a labda, majd agyonszopkodják az elen def-ét. (Fk mecsbeharangozó)!De ezt is tanulom elengedni, mert:
- vagy annyit sem ért hozzá mint én
- kis piac vagyunk
- vagy nem hiszi el amit lát
-annyira hülye, hogy nem tanult semmit tavalyról.

Szóval én most hátradölök, és 20 év böjt után csak élvezem a játékunk, és a sikereink!
Tegyétek Ti is ezt, jobban jártok!

Kicsit hosszú lett, de ki kívánkozott 😂
meme
Általában nem szoktam válaszolni ilyenekre, mert a szurkolók nagyon elfogultan látnak dolgokat, gerjesztik egymást ha szidni kell vkit és nem is ismerik el ha vmi nem ugy van ahogy ők azt vehemensem jól negmondták.

Ellenben elég sok butaság van ebben amit írtál, amik félig-meddig érintenek azokra reagálok.

- Egyrészt az összes beharangozót amit írok azt hasonló koncepcióban teszem. Amikor vmeik csapat szemszögéből írok akkor az ellenfél védelméről is írok és ha vmiben jók akkor azt bizony kiemelem. Az gondolom kevésbé zavart hogy amikor a Bills kezében van a labda résznél a Bengals védelmét dicserem. (És arról sincs szó természetesen hogy a Bengals résznél ne írtam volna le hogy a Bengals miben jó, melyik Bengals játékosok emelkednek ki)
- Másrészt semennyire nem érint minket hogy a Bengals mekkora piac. Nem olvasottság után érkezik pénz, nem kapok érte senkitől jó szót
- Harmadrészt idén minden meccset láttam a Bengalstól, a. Billstól és ugy az egesz ligából is rengeteget, megkockáztatom h jóval többet mint te v akiket csak a Bengals erdekel
- Negyedrészt én személy szerint imadom a Bengalst, Burrow egyetemi bajnoki címe az egyik kedvencem Chaseről már nem is beszélve.
- Ötödrész pedig a playoff eleje (de már inkább kb a 10. Hét ota) óta én Bengals SB-t várok amit akár visszs is lehet nézni.

Az Arénánál speciel én nem szólaltam fel de a Ravens-Bengals mecset tudom hogy kik közvetítették és biztosithatok mindenkit hogy inkabb Bengals szimpatizansok voltak. Ebből is kihozni h végig ellenetek beszélt igencsak megmosolyogtató.

Szóval szerintem mindenkinek jót tenne ha lehetne kicsit úgy kezelni a dolgokat ahogy vannak és nem mindenhol azt látni hogy ellenetek van a liga, a szakertők, mert nem így van. De az elmúlt hetekben pont ezekkel a megnyilvánulásokkal eleg sokat tesztek páran azert hogy így legyen.

Kicsit tényleg döljetek hátra, próbáljátok ne elvakultan keresni az ellenséget és néha revidiáljátok az allaspontokat mert elég sok konkrét hoax hangzik el itt más emberekről, szurkolókról.

Én is megteszem pl azzal h elismerem h szezon előtt nem láttam még egy SB runt (de nem azert mert ne szurkoltam volna hanem mert 2 csapatot jobbnak láttam). Tévedtem.

Persze azt is elfogadom ha azt mondjátok h ez egy csapattopic és szubjektíven azt láttok amit akartok, szívetek joga. Jó szurkolást a továbbiakban!

Szerkesztette: Leonidasz007
1 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Hackett btw a 2. HC 1980 óta akit kirugnak az első szezonjának a végevelott. Urban Meyer az egyetlen rajta kivül. Well deserved
1 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Nem az a baj Fangióval hogy mi frászt kapunk tőle, hanem az hogy a játékosok szétköpködték a faszit miután kirakták. Teljesen esélytelen emiatt Payton, mert ő meg vele akar dolgozni.

Hackett kirúgása meg két hónapja tény, csak az volt a kérdés kihúzza-e szezon végéig, mert akkor kevesebbet kell neki tejelni.

Akik tetszenének, mint új HC:

- Evero
- 49ers DC
- Frank Reich
- Payton
- Vrabel, Haribo, Tomlin trióból bárki akit kirúgnak, talán ez lenne a best scenario
- Stefanski, ha kirúgjàk

Quinn-nel nehéz mit kezdeni, amikor a Cowboys védelem ennyire szar. Elhiszem, hogy nem az a legfontosabb a HC-nál, hogy taktikai király legyen, de ezt a csávót védelmi guruként folyamatosan pórázon járatja minden átlagot alulról surolo O.
Cruyffista
Dallas védelem szar? Vagy ez valami ironia akart lenni? Konkretan liga top10, de lehet top5. Vannak kihagyasaik nekik is de kinek nem (49ers talán).

Én D beallitottsagu HC-t nem akarok. Akk legyen Evero ha efelé mozgunk. De inkább próbalkozzunk barkivel aki O oldalon elképzelhető h ebből a szarból egy közepest tud csinálni (nem fog)

Szerkesztette: Leonidasz007
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Olyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…
Szerintem a másodikban annyira beparázott, főleg a MFG után, hogy visszavette a kezébe a gyeplőt. Másra nem tudok gondolni.

Konkrétan megutáltatják velem ezt a gyönyörű játékot…
Punt, punt, punt, FG, punt, FG, punt… gyalázat.

A másik az Russell. Senki sem a maga ellensége, de azért szólhatott volna, hogy a régiből már semmi sincs meg… a pali egy vicc. Olyan dobásai voltak a második félidőben, mint egy rookie QB-nak.
Mondok jobbat: kb mint Tebow-nak… pedig aztán van különbség. WR mögé 5-6 yr-dal, oda sem néz az elkapó, akkor a 2min warning után 3&9-nél tiszta célpont, és elé dobja 5 yard-dal.
Én ezt nem akarom nézni.
Legalább mutatna valami érzelmet vagy látná rajta az ember, hogx hiba volt róla lemondani SEA-ben, de nem, magasról leszarja Denvert.
Én esküszöm innentől padoztatnám, a pénzt ugyis ki kell neki fizetni, de fázzon csak fel a segge, mert undorító amit muvel.
jobbágy#JC6
Beszéljünk már arról is, hogy a QB a playek 2/3-ban szinte azonnal nyomás alá került, (főként a fal átjáróház jellege miatt, és nem magának bevonzva.)
Gordon is csinált impact játékokat a passprotba bevonva.

Nem tudom ilyen körülmények mellett van-e olyan QB akinek nem csesződik szét a játéka.
Szerintem meg, ha Josh Allent sikerül mondjuk 4 első körért elhozni, ugyanitt tartanátok.

Minden normális világban az az árukapcsolás, hogy húzok egy legalább közepes falat a fr.QB elé, nem az, hogy 250 millióért oldja meg azt is, ha 5 szalmazsák áll előtte, mert nem ez a dolga.

Nézzük meg, milyen csapatok meneteltek az utóbbi években a playoffban: SF, Rams, Chiefs, NE, stb.
Mindenütt volt egy legalább top15-ös fal, és egy elit védelemmel megtámogatva, még egy Goffal/Garoppolóval a volán mögött is be lehetett slisszolni a SB-ba.

Mahomesnak is mindig volt fala.
Ahogy kiesett egyszerre mindkét OT-ja a playoffban, egyből beleállt ő is a földbe, és az összes csilliárdos fizetésével együtt se tudott csodát tenni.
Olyankor mi van?

Csak a KC-nél megoldották problémát, és nem kellett egy egész szezonon keresztül egy 5 fős sackgenerátor mögé felállnia, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy annyi pénzért hogy oldaná meg, remélem lesz egy szezonja egyszer egy bottom 5 fal mögött is.

...

Vissza a tegnapi meccshez: Amikor minden második snapnél 2mp-n belül ér oda a passrush, az atomjaira cseszi szét a playbookot, mert arra nincs idő, hogy egy 3&8-nál az elkapók legalább a first downig elérjenek, nem hogy még útvonalat is fussanak.
Már ha vannak elkapók a csapatban az IR-listán túl is.

Közben meg szép csendben RW a szezon egyik legjobb meccsét tudta le, csak valahogy mégse néz ki jól, mert egyelőre kurva sok sebből vérzik az O#.
De a meccset egyáltalán nem azért bukta el a Denver mert RW 2 üres célpontját is mellédobta a meccs soran - persze ki lehet emelni ezt a 2 momentumot az egész foshalmazból, csak azzal becsapjuk magunkat.
(Közben volt másik 3 kurva nagy játéka, ahol meg forró volt a krumpli, hiába érkezett a WR kezébe a labda.)
(?)

A meccs közben volt egy statisztika, ami arról árulkodott, hogy passzjátékban még ilyen körülmények között is 15. a Broncos, míg futójátékban a 28.
Azért ki a felelős?
Nincs?

Vagy azért hogy Gordon kezébe még mindig labdát nyomnak 1 yardra a goal linetól?
Vagy hogy egyáltalán a keretben van?

Emberek...
Se RB, se OL, se WR.
Mit várunk?
akdestroyer
Volt már itt vita arról hogy mennyire kell az OL nyakába varni a dolgokat és akkor is túlzásokba estetek. Nincs olyan mutató ahol a Broncos fal a liga 2. Feléhez tartozna. Espn pass blxok win rate-ben top10, PFF pass blocking efficiency top16, footballoutsiders OL musto top15. Tudom hogy egyik sem
Szentiras, de azert ha harom komolyabb oldal irja h nem rossz ez a fal, akkor ne próbáljuk már bemagyarazni. Ha már nekünk nem hisztek.

Személy szerint azt gondolom hogy ez a fal átlagos. Semmiképp nem jó, de nem is rossz. Burrow, Tua, Brady, Tannehill elott is szarabb fal van, de sorolhatnám. Mégis megoldjak. Nem csak a QB. A stáb is. Ettől függetlenül ahogy többen irtatok, Wilsontól kicsit többet várunk.

Írom mindenzt ugy hogy tegnap szerintem sem volt rossz. Sajnos kifejezetten jó se. És sajnos nem az az elvàrás hogy ne kegyen rossz. Hanem az h csináljon vmit top7-es QB fizetésért es 2db elso 2db masodik körért.

Sajnos ez kevés. Édeskevés. Ez egy közepes QB szint. Az nem kell. Rohadtul nem azt akarom nézni ezért amibe jerult h 2-3 meccsenként osszehozzon egy elfogadható szintet.

Továbbra is tartom h az edzői gárda O szinten borzasztó. Lenne egy kis töke a FO-nak akkor most mindenféle indoklás nélkül vágnák ki Hackettet. Ennél lehet rosszabb? Nem

Viszont Wilsont is elő kell venni. Minden egyes héten amíg nem bizonyítja h befogjuk a szánkat. Én rögtön megteszem, nem várok semmit jobban. Addig viszont ne mutogassunk másra.

Szerkesztette: Leonidasz007
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Mondjuk korai a téma, de lett egy első körünk, ami, lévén, hogy a Frisco po-t fog játszani, valahol 1/20-1/30 között lesz, ahonnét lehet felfelé menni, s hátratrédelni plusz cetliért a második napon. Itt remek OL emberkéket lehet beszerezni. De azzal nem értek egyet, hogy az egész falat el kellene engedni. Bolles mára egèsz megbízható, s Risnernèl sem érzem, hogy feltétlen szélnek kellene engedni. Én akit inkább hoznék a jelen állás szerint, akár felfelé cserélve is, az egy atom CB Surtain mellé. Itt és most egy korszakos D-t kell építeni. Ennek megvannak az alapjai.
Zalán
Risner sajnos rookie éve óta nem fejlődik, és most már pass protectionben kifejezetten gyengén mutat. Bolles maradhatna, ő jó alapvetően csak kicsit sérülékeny. Csak megjegyeztem, hogy az ő 38 milliójából is ki lehet most szállni, és ezt Paton is egész biztos át fogja gondolni, mert picket is kaphat érte.

Alapvetően ha kivágjuk Darby-t, akkor a CB2 hiányposzt lesz, de azért a passz elleni védekezésünk elég kemény jelenleg ezzel a garnitúrával, ligaelit abszolút. Futás ellen vannak gondok, de ezzel együtt is top3 körüli a D. Ezzel szemben az O bottom3. Én alapvetően Russ miatt az O-t erősíteném ahogy csak lehet, mivel az a legfontosabb, hogy ő jó legyen, illetve kiderüljön, hogy egy erősségeire építő rendszerben, megfelelő edzővel jó-e.
Cruyffista
Én is erősíteném a falat, mert bár nem olyan szar mint amilyennek írod, de bőven ráfér.

Ugyanakkor egyáltalán nem reális h felhuzzunk egy egesz falat szinte, sőt. Mikor láttál olyat főleg tolunk hogy 3-4 kezdő szintű ember jön egy offseason alatt egy tamadofalba? Orulhetunk sztem ha 1 jó és 1 korrekt ember érkezik. Azért nem olyan könnyű megszerezni a piac legjobbjait. Főleg h ide kutya nem akar majd jönni m èpp a hasukat fogják a röhögéstől.

Egy ember jöhet és jobb lenne ha FA-n jönni, én jobban bizom abba mint h draftrol jon vki a végén instant impactel.

De addig mindegy amíg egy normalis HC-t nem tudunk leakasztani
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem ligaelit az OL de bőven jó. Erre tudni kellene építeni. De Wilson vonzza akaratlan is a nyomást amit már nem tud megoldani lábon és fejből sem. A baj vele és az edzőkkel van, aki ezt nem látja azt továbbra is tagadja a gondokat a csapatnál. Ugyanis ezeket sajnos sokkal nehezebb megoldani, mint mindig az OL-re a droppokra meg minden másra mutogatni.

Nem tudom mi a megoldás de idén erre már nem lesz megoldás. Edzőváltás, sémaváltás és a reménykedés marad. Én nem biztos hogy bízok benne hogy Wilsonra bárkinek is lesz jó ötlete hogyan kellene jelenleg használni. Sokszor h nincs egyetlen szabad célpont sem, sokszor van de Wilson egyszerűen nem látja. Az biztos h Hackettnek halvány fingja nincs mit csináljon.
Leonidasz007
Wilsonra van egy tíz éves minta, ahol top 10-es irányító volt, néhol top 5. Sztem nem kérdés h van olyan rendszer ahol bőven átlag feletti játékos, a feladat h itt is az legyen.

Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.
Általános Doktor
Anélkül hogy teljesen leírnám Wilsont, azért amikor azokat a számokat produkálta még sokkal fiatalabb és élesebb volt. Természetesen akkora visszaesést én sem várok tőle mint amit jelenleg látunk, de azért sem lábon, sem vállban nem olyan jó már, hogy bizonyos nehezebb szituációkat megcsináljon. És én azt mondom, hogy régen áthidalt olyan szituációkat amiket most láthatóan nem tud.

A nagyobb baj amúgy sztem (is) az edző oldallal van. Én csak arra reflektáltam inkább hogy nem az OL, RB, WR szekcióban keresném a hibát.
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem ligaelit az OL de bőven jó. Erre tudni kellene építeni. De Wilson vonzza akaratlan is a nyomást amit már nem tud megoldani lábon és fejből sem. A baj vele és az edzőkkel van, aki ezt nem látja azt továbbra is tagadja a gondokat a csapatnál. Ugyanis ezeket sajnos sokkal nehezebb megoldani, mint mindig az OL-re a droppokra meg minden másra mutogatni.

Nem tudom mi a megoldás de idén erre már nem lesz megoldás. Edzőváltás, sémaváltás és a reménykedés marad. Én nem biztos hogy bízok benne hogy Wilsonra bárkinek is lesz jó ötlete hogyan kellene jelenleg használni. Sokszor h nincs egyetlen szabad célpont sem, sokszor van de Wilson egyszerűen nem látja. Az biztos h Hackettnek halvány fingja nincs mit csináljon.

Szerkesztette: Leonidasz007
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Engem rettenetesen zavar, hogy minden meccs a mi kezünkben volt eddig, és ennek ellenére ilyen a mérleg. Mondjatok egy meccset amire nem igaz, hogy kirívó baromságok nélkül volt legalább 3+ drive ahol TD vagy FG esetén nyerés van. Talán a Raiders, de egyébként ott is egy igéretes drive fumble-jét vitték vissza TD-re.. Szívesebben fogadnám, ha végre rendesen meg lenne a csapat papucsozva, mert így kikapni minden héten sokkal rosszabb.

Remélem, egyszerre leszünk seller és buyer csapat a héten. Én látni akarom ezt a csapatot jobb fallal, több mélységi célponttal. A védelmet nem nagyon piszkálnám, kivéve ha Chubbért legalább Von Miller packot kapunk.

Ha Paton nem bízik Hackettben legyen HC csere házon belül. Nincs. Értelme. Várni.

Ha kivárunk, az marad az offseason problémája, hogyan rakjunk csapatot Russ köré, nem az, hogy hogyan cseréljük le.

Fuck them picks.
Cruyffista
Én azért ezt inkább ugy fogalmaznám át hogy minden meccs nyerhető lett volna (mert a kezünkben azért nem volt szinte egyik se, csak lett volna lehetőség megnyerni) ha az O egy minimálisan is képes haladni egyszer amikor kell. Ami azért nem nagy kérés. De se clucth megmozdulás WIlsontól, se jó edzői húzés Hackettől. Egyetlen egyszer sem. És ez az ami szar. Hogy a 2 legfontosabb dolog ami meccseket nyerhetne nincs meg. Ez 1-2 esetben még tolerálható, de ennyiszer már nem. A védelem karcos, de az O az ligaalja. Nem csak a támadófal. WIlson, az elkapók, a playhívás. Így nehéz.
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Be kell látni, Wilsont benéztük. Nem tudom mi lesz ebből a kiút. Jelen pillanatban nem tudom kivel van nagyobb probléma, Wilsonnal, Hackettel, vagy Wilsonnal+Hackettel. A D-játékot megkaptam. Most màr azon lèpjünk túl, hogy az ellenfél is ennyire ótvar. Mindenkit limitálnak az elképesztő sok büntetés ellenére is. Épp szupersztárok születnek, BB, PS2, Caden… Nagy kár lenne ezt szétszéledni hagyni. Jelen pillanatban a húsz pont is álom az O részéről. Lesújtó. Oly könnyen lehetne ez 5-1 is. Persze az O akkor is ugyanitt tartana. A türelem fogytán. Kell, hogy legyen valami következmèny. Gordon cuttal kezdjük mondjuk. És legyen valami változás az O stábban, mert ez, ami most van, nem megy. Ez 6 hét után világos.
Zalán
Mondjuk én megnézném Wilsont egy olyan fal mögött, amelyik ad neki 4-5 másodpercet minimum...
jobbágy#JC6
Ha olyan falunk lenne, akkor nem kellett volna RW, olyan fal mögött Lock is eldobált volna, vagy egy első körös QB...
StormST
Na jó, de 2 másodperc? Te sem kérheted tőle 😀 Az elkapók meg tudnak tenni kb 5 yardot 😀
jobbágy#JC6
De, mert tavaly Teddy és Lock azért lett fikázva, mert nem tudtak mit kezdeni ezzel és azért hoztuk RW-t, mert ő elvileg tud...
StormST
Annál is inkább mert Wilson 2.74 mp alatt szaabdul átlagosan a labdától, ami a 23. leggyorsabb. Szóval még csak azt sem lehet mondani hogy folyamatosan 2 mp alatt dobatnak vele. Azt ne várjuk azért hogy 3-4 másodpercig tartogathatja a labdát. Olyan fal nincs... Továbbra is tartom hogy bőven volt az első fordulókban ideje. Egyértelműen a playhívás és Wilson a szar. A rossz hír számunkra hogy ez a két legfontosabb dolog...
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Én nem azt mondom, hogy benéztük RW-t, mert az így fals lenne, benézni draft pick-et lehet. Egyszerűen csak hittünk abban, hogy valójában a 2020-2021 csak kisiklás volt nála és ő ugyanaz a játékos még mindig, aki előtte volt. Ez nem benézés, ez hit. PM-nél is ugyanezt csináltuk, egyébként még simán lehet jobb RW, csak ez PM esetében már hamarabb kiderült...

Viszont PM-el sokkal inkább team-friendly szerződést kötöttünk és ő ingyen jött, mások voltak így az elvárások és a lehetőségek(, legalábbis a szememben biztosan). Nyilván nem RW tehet róla, hogy úgy hoztuk ide, hogy nem maradt se pénz, se pick falra, backup futóra, TE-re, stb., bár a szép új shiny szerződése azért bejátszik ebbe, de a tény az, hogy rátettük a 3-as számra a rulettben az összes pénzünket, meg a következő 2-3 évit is és egyelőre nagyon nem ott akar megállni a golyó...
StormST
Alapvetően én sem gondolom hogy az lenne a baj h benéztük. És igazából once in a lifetime h adódik egy ilyen lehetőség h szerezz egy ilyen kaliberűnek gondolt QB-t szal ezt meg kellett tenni. Most már nyilván utólag okos lehet mindenki. Akkor és ott az egy jó döntés volt.

De miután megszereztük miért nem lehetett várni 4-5 meccset a szerződéshosszabbítással hogy ne lőjük lábon magunkat 4 évre? Tisztán látszik hogy elég lett volna.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Ne röhögtessetek már hogy sok. 6 éve szopjuk A faszt mindenéle középszer megoldással. És ez a kozeljovoben se lett volna máskèpp ha csak nincs olyan ordas nagy màkunk h a 2013 ota nem latott szar classbol aki epp lehullik 1/9re az majd pont elit szint nem lesz (spoiler nem lett volna ilyen màkunk). És a kövi draftolon sem lett volna sokkal jobb esélyunk ugyanis lathatoan keptelenek voltunk elég szarok is lenni h top5ben huzzunk.

Russ már nem fiatal annyira és volt most 1-2 rosszabb (nem rossz csak rosszabb) éve, de annak a szűk top7-8 QBnak a tagja aki nagyon elit közeli játékra kèpes.
Na mostvegy ilyen játékosért adtunknegy 31 eves DL-t (szeretem
harrist, de na), egy selejtes Lockot és Fantot aki nem rossz de nem vok benne biztos h AlbertO nem jatszotta volna ki. És a pickek persze fajdalmasak, de az ideiek szinten egy jo szar classból vannak, meg hát hogy máshogy is lehetne megszerezninegy elit QB-t mint hogy fizetsz.

Akármi lesz a story vége ez egy belevaló tökös huzás ami sokat fizethet.

Let Russ Cook!

Szerkesztette: Leonidasz007
11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.

Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
16 napja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Srácok!
Más csapat szurkolói úgysem úgy látják az egész Bengals- Nfl szitut mint mi.
Ahogy mi, úgy Ők sem tudnak mindentől pártatlanul megítélni, megítéltetni.....
A mi oldalunkról nézve évekre visszamenőleg.....
- elég ellenszél volt egy-két Csoport meccsen a bírói karban.
-Néhol túlzó pénzbüntik
- idén az Ominózus meccs ugye.... Mindenki kapott egy elfogadható alternatívát, kivéve mi.
-Előlre árúlt jegyek esete....

Nem kell csodálkozni, ha megy a fricska....
......az más kérdés, hogy ez okos dolog-e a jövőre nézve!

Az hogy más csapattopicban mit írnak.....
Most őszintén.... Mi is leírjuk, hogy mit gondolunk, és igen ,próbálsz objektív maradni, de sosem leszel......A remény meg az ősz közepéig minden csapatnál kitart!
Ez engem nem sért!
A kedves szakértő urak akik ebből élnek itthon és kint. Na az már jobban bosszant. Mikor azt olvasom, hogy ha nálunk a labda, majd agyonszopkodják az elen def-ét. (Fk mecsbeharangozó)!De ezt is tanulom elengedni, mert:
- vagy annyit sem ért hozzá mint én
- kis piac vagyunk
- vagy nem hiszi el amit lát
-annyira hülye, hogy nem tanult semmit tavalyról.

Szóval én most hátradölök, és 20 év böjt után csak élvezem a játékunk, és a sikereink!
Tegyétek Ti is ezt, jobban jártok!

Kicsit hosszú lett, de ki kívánkozott 😂
meme
Általában nem szoktam válaszolni ilyenekre, mert a szurkolók nagyon elfogultan látnak dolgokat, gerjesztik egymást ha szidni kell vkit és nem is ismerik el ha vmi nem ugy van ahogy ők azt vehemensem jól negmondták.

Ellenben elég sok butaság van ebben amit írtál, amik félig-meddig érintenek azokra reagálok.

- Egyrészt az összes beharangozót amit írok azt hasonló koncepcióban teszem. Amikor vmeik csapat szemszögéből írok akkor az ellenfél védelméről is írok és ha vmiben jók akkor azt bizony kiemelem. Az gondolom kevésbé zavart hogy amikor a Bills kezében van a labda résznél a Bengals védelmét dicserem. (És arról sincs szó természetesen hogy a Bengals résznél ne írtam volna le hogy a Bengals miben jó, melyik Bengals játékosok emelkednek ki)
- Másrészt semennyire nem érint minket hogy a Bengals mekkora piac. Nem olvasottság után érkezik pénz, nem kapok érte senkitől jó szót
- Harmadrészt idén minden meccset láttam a Bengalstól, a. Billstól és ugy az egesz ligából is rengeteget, megkockáztatom h jóval többet mint te v akiket csak a Bengals erdekel
- Negyedrészt én személy szerint imadom a Bengalst, Burrow egyetemi bajnoki címe az egyik kedvencem Chaseről már nem is beszélve.
- Ötödrész pedig a playoff eleje (de már inkább kb a 10. Hét ota) óta én Bengals SB-t várok amit akár visszs is lehet nézni.

Az Arénánál speciel én nem szólaltam fel de a Ravens-Bengals mecset tudom hogy kik közvetítették és biztosithatok mindenkit hogy inkabb Bengals szimpatizansok voltak. Ebből is kihozni h végig ellenetek beszélt igencsak megmosolyogtató.

Szóval szerintem mindenkinek jót tenne ha lehetne kicsit úgy kezelni a dolgokat ahogy vannak és nem mindenhol azt látni hogy ellenetek van a liga, a szakertők, mert nem így van. De az elmúlt hetekben pont ezekkel a megnyilvánulásokkal eleg sokat tesztek páran azert hogy így legyen.

Kicsit tényleg döljetek hátra, próbáljátok ne elvakultan keresni az ellenséget és néha revidiáljátok az allaspontokat mert elég sok konkrét hoax hangzik el itt más emberekről, szurkolókról.

Én is megteszem pl azzal h elismerem h szezon előtt nem láttam még egy SB runt (de nem azert mert ne szurkoltam volna hanem mert 2 csapatot jobbnak láttam). Tévedtem.

Persze azt is elfogadom ha azt mondjátok h ez egy csapattopic és szubjektíven azt láttok amit akartok, szívetek joga. Jó szurkolást a továbbiakban!

Szerkesztette: Leonidasz007
11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Faszom, ha volt olyan a piacon, akit nagyon nem akartam, az Wilson, szerintem neki már leáldozott és Hackett se nagyon dolgozott még futós QB-val…

Mindegy, majd 2023 jó lesz biztos, előre a 20 QB /8 évért…
StormST
Szerintem a tavalyi szezonból nem érdemes kiindulni, valószínűleg nem volt 100 százalékos az ujja.
Szóval jó lesz itt Wilson, nálam még ezért a sok ellenértékért cserébe is megérte.
Seda26
Nekem egy 33 éves QB-ért beáldozni 2 év draftját nem éri meg, főleg úgy, hogy Wilson nem az a fajta QB, aki 40 éves koráig fog játszani, mellesleg mivel addig van csak szerződése, amíg nem lesz 1. körünk, így az utódját csak a helyébe, nem mögé fogjuk húzni. Persze lehet hosszabbít, de az egy lehetőség, ez meg eddig a tény. Ráadásul most kereshetünk még a piacon utódot 2 kezdőnek, mert arra nem alapozhatunk, hogy majd a drafton pótoljuk őket…
StormST
Bezzeg ha nem a 2 kezdőt hanem
QB-t kéne keresnunk akkor mennyivel jobb helyzetben lennénk 😀
Leonidasz007
Figy, adtunk 1 kezdő QB-ért, aki 33 éves és lehet csak 2 évig lesz itt, 6 kezdőt. Szerintem ez nincs rendben, nyilván lehet én vagyok a hülye, ettől még így gondolom...
StormST
Èn egyàltalàn nem
Gondolom h hulye lennél 😊 csak ezt borusabban látod. Én vok az aki mindenen fanyalog 6 éve. De ehhez a játékhoz QB kell. Szereztünk egyet a legmagasabb szintről. Meg kell fizetni. Nem lettunk volna beljebb nélküle. Nézted volna szivesen Lockot? Bridgewatert? Garoppolot?
Énis Arodot akartam vagy az uj Mahomest de ez volt lehetséges. Ne szomorkudjunk h potolni kell egy DLt es egy TEt. V akarkit. Ezeket ha akarja egy csapat tenyleg tudja potolni elobb v utobb. QBt nem, ahogy jol meg is mutatja az elmult 6 évunk
11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Ware pont megmutatta mi a különbség az öreg elit és a fiatal tucatember között
FLZOLI
De Jewell szerintem abszolút nem tucatember, az egyetlen dolog ami tényleg ligaelit volt a védelmünkben nem csak egyén szinten az a Jewell AJ paros meg általában a safety-k. Ráadásul folyamatos felfelé haladó fejlődési ívük volt, ami idén a sérülésük előtt még egy szintet lépett. Emellett egyikük sem "lassító" sérülést szenvedett, a torn pecből erő, sebességvesztés nélkül térnek vissza emberek. Jewell PFF szerint is a liga egyik legjobb ILB-je volt a sérülésig, ahogy AJ is. Szét is esett teljesen a csapat miután nem voltak.

Ettől még felőlem jöhet Bobby, ez lesz a legkisebb gondom.
Cruyffista
Arra gondolsz hogy az egyik legjobb LB alatt a sérüléséig hogy volt másfél jól sikerült meccse? Hàt erre azért ne alapozzunk.
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Annyi történt h úgy látták az FO-ban, hogy nem fognak vele hosszabbítani az év végén (nem ment bele a fizucsökkentésbe tavaly + az idei teljesítménye még mindig átlag feletti, valszeg úgy látták h annak a ~20M-nak máshol jobb helye lesz egy hosszútávú projekt keretében, mint nála 33 évesen). Márpedig ha úgy látod h nem fogsz/tudsz hosszabbítani vele, akkor ott állunk h egy 32 éves lejáró szerződésű OLB-ért a 2. és a 3. kör nagy ellenérték (Wentzért adtak ennyit, hosszútávú szerződéssel). Azt h az O'Halloran tweetjére reflektáltam (A+), már jeleztem h nem tartom fenn, de ugráljunk rajta nyugodtan, ettől még ebben a kontextusban igenis jó valuet kaptunk a csapat pedig nem ligaalja hiába festjük feketére az eget.Általános Doktor
Értem én, csak nem értek egyet a FO-val. Von játszik még úgy, hogy az a 3. kör komp pick formájában is jött volna érte, ha elmegy free agentként máshova. Egy 2. kör (várhatóan 2. kör vége) az a plusz, amit nagyjából kaptunk. Nem látom az értelmét, hogy ezért értelme volt a lépésnek. A roster jó, nincs szükségünk annyira a pickekre, hogy egy ilyen második körös pick megszerzésére rá kelljen ugranunk. Irányítót meg 2. körös pickért nem kapunk. Szóval felesleges lépés volt. Szerintem. De bízzunk benne, hogy abból a pickből jön a jövő évi steal of the draft, és akkor rendben lesz. 😊
peterk2005
Mondjuk sztem azt senki nem gondolja se itt se az FO-ban hogy abbol a 2. körből jön majd egy olyan playa aki korszakos lesz biztosan vagy ne adj isten irányító. Ellenben a 2. kör egy felcseréhez (akár irányítóért) bármikor elég stabil értéket képvisel. Attól függetlenül hogy értem mit mondasz, de elég leegyszerűsítetted 😊 Legyünk kicsit kevésbé szentimentálisak, Von mit tett volna hozzá még? +4-5 sacket a szezonban? Hozott volna még 1-2 győzelmet (magában biztos nem, de hozzássegithet)? Kaptunk érte valamit, nem kellett belemenni egy csúfos alkudozásba sem az év végén. ha pedig kisit mindenképp érzékenykedni akarunk, akkor a Ramsel még lehetősége van nyerni is, amit megérdemel.
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Miért hisszük el még mindig és megint? 6 éve szopunk a közepes vagy annál szarabb arcokkal és még mindig jönnek akik védik, elhiszik a szánalmas, nyomorult lépéseket. Már rég nem ott tartunk hogy ki lehet magyarázni ilyen lépéseket. Esély volt hogy húzzunk egy viszonylag magasra taksált irányítot. Lőni kellett volna akármennyi QB van a rosteren. Istenen még csak semmit se kellett adni érte. Azt hiszem már rég elertunk oda h eleget reménykedtünk most már legyen valami. Helyette megint megmagyaràzhatjuk h most éppen miert nem jött össze Locknak. Rodgerst neg hagyjuk is. Pont annyira fog itt jatszani mint Watson vagy Wilsin.

Surtain jó playa de mit akarunk egy CB-vel? Majd biztos megnyeri mikozben a tehetetlen iranyitoink felvaltva szarják össze magunkat. De persze nyugodtan mondjátok h miért kell negativnak lenni, van logika ebben, nem olyan jok az iranyitok, Locknsk eselyt kell adni. Aztàn év végén megint jön a számomra már unalmas és rém kínos magyarazkodas.

Ne értsétek félre nem akarok itt sem senkit megbántani de baromi csalódott vol.
4 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
A legjobb, hogy ez egy NFL szintu osszeeskuves.

De nezzuk meg. Tehat hogyan mukodik ez? Az NFL (ki az? Goodell? A tulajok? A sajtoosztaly vezetoje, valami marketinges, vagy ki?) letelefonal a bironak:
- Te Joco, csaljatok el a meccset, mert az az NFLnek jo.
A biro pedig megteszi. Itt is van par jatekvezeto koztunk, biztos erdekelne oket a MAFSZ egyik embere felhivna, hogy kinek csaljon. Es azert az NFL jatekvezetoi kicsit jobban kapnak a kozosbol, mint nalunk. Szal nekik van mit veszteni, egy vmi csavoert az NFLbol.
Mikepp szervezik ezt meg? Mert ugye jovoheten is csalni kell a Chiefsnek a Packersnek, Brady barmely csapatnak, a Dallasnak, a Steelersnek, stb. Az sok allamban sok biro (LJ, BJ stb). Mert ha csalsz a Chiefsnek egy mecsset, attol nem lesz bajnok.

Masik, hogy miert erdeke az NFLnek ez? "A dinsztiaepites miatt" De miert? Mert ez nem valasz. Mondjuk bevetelnoveles vagy nezettseg noveles miatt.

Azonban bevetelt nyilvan tobbet hoz, ha nem ugyanaz a bajnok, hanem minel tobb eselyest lathat a nezo. Ahogy nem igaz, hogy Burrow mezet nem lehet eladni, csak Mahomeset, es ezert csaltak el nekik tavaly a... (ja, bocs a Bengals nyert).

Egyszeruen a zebrak ennyit tevednek. Mi is buktunk meccseket ezen, es nyertunk is. Es fog mindenki. Az valoban igaz, hogy a birok azert konnyebben dobnak sargat ha egy sztarjatekost utnek, mintha noname embert. Biztos van, aki egyes csapatokra is dob, mert utalja oket. Lions valahogy mindig kap a jobol peldaul.
De hogy megszervezve ilyen nincs, az biztos. Nincs semmi ertelme, nem all senki erdekeben, mindenki ellenerdekelt benne. A liga, a birok, mindenki csak bukhat ezen. Mikozben nem nyerhet semmit. Akkor miert tennek?
ulpianus
én nem bírózni szerettem volna, sajnálom hogy erre terelődött, az évek óta tartó interception luckról beszélek. ezen a meccsen volt 4 elejtett, visszafújt int. és azon felül a saját tizenyardosán olyan, hogy megütötték, repült a laszti ívesen 10yardot és az egy négyzetméteren belül háromszögben álló 3 védő közé hullott le az a földre. biztos van a szerencsén kívül is más magyarázat, mert minden évben top ebben a kategóriában. arra tippelnék, hogy ezek nem olyan int lehetőségek, amikor a játékot előre olvassa a védő, hanem az imprókba csúszik hiba és az impróknál már a védő is új, szokatlan szituban tudna int.-et szerezni.
gedam
Érdekes hogy az ember tudata hogy tud torzítani ha akarja. 2021-ben tortenetesen az egyik legrosszabb interception luckal dolgozott historikusan Mahomes. Az evad eleji 8 intjebol 7 is elkapoja kezebol pattant fel vagy elkapo nezte el az utvonalat.

En elfogadom ha vki nem szereti Mahomest, sőt s tegnapi szerencsés int elkeruleseit is. De azt nem amikor ezt elkezdik mitikusan mar olyan kontosbe adni h evek ota szerencseje van vagy esetleg biroi segitseget kao azt már nem annyira.
11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Egy Von Wagner duó teljesen rendben lenne nálam. De Jewell szerinten már jobb játékos mint Bobby. Illetve AJ is. Von viszont bármikor jobb, mint a B terv Gregory. Chandler Jones már többször ér oda, így ő még érhető lenne érzelemmentes alapon..
Cruyffista
Azért a Jewell jobb játékos mint Bobby az elég meredek állítás. A cipőjét nem köthetné be.

A többivel egyetértek. De én mondjuk RT-t keresnék nagyon mert az Wilson elé se ártana.
11 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos LSU Tigers 298
Aki nem örül ennek az egésznek az úgy leírná btw h minek örült volna ami valódi forgatókönyv? (Tehát ne azzal gyertek h Arod m ő alairt GB-ben pl.) mert komolyan azon gondolkozom amiota megtortent a trade h én mit nem látok ami miatt örülni kéne ha ez nem történt volna meg. Remémykedni h FA-rol elhozzuk minden posztrol a lehjobb arcot? H rogton draftolunk 2 HoF-ert? Es meg akkor is ott van h Lock (jimmy, Teddy) az iranyito. Komolyan nem latom h ez h a picsába lenne bármiben jobb mint h szereztunk egy elit QB-t.

Az szvsz meg teljesen irrelevans h 3 evig van szerzodese. Lehet mar a napokban hosszabbitunk. Lehet meg akarjuk varni az epso evet amikor kiderul h barmennyire is mukodik Hackettel a dolog. Hosszabbitunk majd ha ugy alakul.
Leonidasz007
OK, elmondom, ha már ilyen szépen kéred.

1. Én mondjuk már annak örültem volna a legjobban, ha végre nem cserélünk QB-t. Lock nyilván nem top QB, de mi lenne, ha egyszer végre megkeresnénk a "bizalom" szót a szótárban. Ha a többi csapat is úgy bánna a draftolt QB-kkal, mint mi, akkor kb. egyetlen HoF-er QB se jutott volna a rookie szerződése végére se soha a csapatánál...
2. Ha már mindenképp rámegyünk arra, hogy jöjjön másik QB, akkor jöjjön FA, ha már sikerül egy olyan évben meghúzni ezt, amikor szar a draft class...

Szerintem nekünk rohadt nagy luxus a következő 2 év 4 top pickjét beáldozni. Tényleg ennyire jól állunk a többi poszton? Van 2 használható ember az OL-ban, jelenleg így ugyanannyi a front7-ben is. Igen, van elit WR sor, egy jó kezdő RB, 1-1 jó/elit CB és FS, de itt vége is a felsorolásnak, a többi az vagy gyengébb játékos, vagy komoly sérülésből jön vissza majd valahogy...
StormST
Hát értem. Tehat te tényleg ugy gondolod hogy Lockal és/vagy Bridgewaterrel/Jimmyvel kellett volna nekimenni. Erre nem tudok mit mondani. A hideg kiráz ettől. Ezeket az arcokat látjuk 2-3 éve (5-6). És hát, kb a hatodik hétre szoktunk eljutni oda hogy nincs kedvünk több meccset nézni a szezonban. Szíved joga így gondolni, de ezzel a legkevésbé se tudok azonosulni. Ha megkell baszodni akkor inkább fogok Wilsonnal mint ezekkel
A figurakkal.

A végére reagalva pedig. A chiefsben nem volt normalis 3rd WR, rosszabb RB felhozatal, egy darab vén pass rusheruk mentek, nem volt ertelmezheto LB jatek, nem volt CB és megis ott voltak ahol. A Bengals lyukas tamadofallal, szinten LBk es CBk nelkul volt ott ahol. Nincs olyan hogy tokeletes roster, nincs. De ha van QB-d sokkal egyszerubb. Ezerszer inkabb vagok neki sokadrangu DL tagokkal, vmi hatodik koros 2, szamu RBvel, vmi 3 millios TEel mint QB nelkul. Nem ertem hogy lehet ezt máshogy látni, de hát nem vagyunk ugyanolyanok.