Leonidasz007

Denver Broncos

Leonidasz007
Lakhely
Kaposvár
Utoljára láttuk
9 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
214


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Azért a csajoknál ez a Barty-Vondrousova döntő ez mi?
Kik ezek? 😊
warr_b
A megoldás: this is | női tenisz. |
Amúgy kb azok vannak a döntőben, akik a legjobban/legkonzisztensebben játszottak, teljesen megérdemelt.

Most mennyivel jobb az, hogy 2003 Wimbi óta (mikor Rozsé megnyerte az elsőt), na az azóta lejátszott 63 GS-ből 52-t nyert a nagy trió? (és hacsak Thiem nem alkot, 53/64 lesz...)
Engem ez untat.

Visza a nőkhöz, ez mondjuk no comment... 😊
"Barty led 5-0, 40-15, after winning 17 of the first 18 points, only to lose the set in a tiebreaker.
Igor
És ráadásként utána 0-3 volt a második szettben, hogy azt megnyerje, majd a harmadikban a hatodik meccslabdát csinálja meg. Ilyen tényleg csak ott van.
1 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Hallo!

13:00-Tol Nadal - Federer, akit esetleg még érdekel egy klasszis meccs 😊

Valaki esetleg normális streamet tud hozzá? Egyébként hogy működnek ezek a youtube-os linkek, ezeket hol lehet fellelni? Köszönöm !
Mikno
Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
Kár hogy nem ez a döntő...
warr_b
Én sajnos nem gondolom, hogy jó lesz. Federer ha szettet fog már jó. Szerintem salakon most minden eddiginél nagyobb a különbség köztük.
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Miért gondolod, hogy ennél optimistább bárki is? Ez elég optimista amit leírtál és minden szavával egyetértek. A lehetőségekhez mérten az egyik legjobb draftot nyomtuk szerintem is, és a draftot most ehhez mérjük. Az már egy másik kérdés, hogy Flacco a QB, a támadófal továbbra is ink egy erős közepes a nevek alapján, nincs normális LB a rosteren és releváns tapssztalattal rendelkező WR is csak a sérülésből visszatérő, korosodő Sanders. A draft fasza a maga nemében, ettől még kár várni egy 7-9-nél jobb szezont. Rálestem Vegas hogy gondolja. 6.5 a line. Nem mernék nagyobb pénzt tenni az overre.
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
írtam már korábban is én látom a Harris for Rosen tradet
Negritis
Bárcsak. Sajnos Rosen Miami lesz vszinu. Mi meg kozel se kapunk ilyesmit Harrisert! Egy 3. Kornek alighamem orulni kell majd
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Mondjuk annak tudatában, hogy jövőre egy jóval erősebb QB-class várható, itt Lock helyett egy jövő évi második körös cetlire való csere is abszolút valid opció lehet, ha úgy adódik.
Cruyffista
Lesz itt ma egy Harris (sajnos) trade ugyh egy CB is jönni fog. Greedy vagy Rock Ya Sin lehet nem is lenne rossz fit.
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Néztem egy kis összefoglalót a youtube-on Fant-ről,nekem tetszik a játéka.Elég biztosan fogja a rádobott labdákat,és marha gyors.Flakonnak lesz egy plusz célpontja....
Foresz
Akkor majd nezd meg az elejtett passzokrol keszult videot is, bar nem tudom, olyan van-e, de a csavo Ebron 2.0, tipikusan olyan faszi, aki remek lesz, szarra lehet dobalni, de idegbaszo dropjai lesznek a szep szamok es elkapasok mellett, mert abszolut nincsen jo keze, koncentracios gondjai vannak valoszinuleg. Illetve nem blokkol jol, egyelore o elegge egysiku jatekos, leginkabb passzoknal hasznalhato.

Blackadder hianyerzete meg biztos azert van, mert hiaba jo ertek Fant itt, ugymond csak egy tight end, ez tovabbra sem premierposzt. FLacconak egyebkent meg vegkepp nem, o nem tomi ugy szarra a tight endeket, mint peldaul egy Foles, Brady vagy Mahomes, netan Alex Smith.

Rossznak nem lesz rossz, de en azt sem latom benne, hogy Ertz vagy Kelce szintjen igazi ultimate weapon lesz. Ahhoz nem eleg megbizhato es komplett.
Stez
mondjuk szerintem pont Flacco is tömi a TE-eket, de a többivel egyetértek.
Nem rossz, nem is annyira jó, de igazán jobb se lehetett volna, ha azt nézem kik voltak bent 1/10ben.
Black_Adder
2016 óta neki volt a 3. Legtöbb completionje a tight endjei felé (ugy h tudjuk tavaly mennyit jatszott). Szal ja agyontömte őket.

Szerkesztette: Leonidasz007
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
b+ Ronnie, már megint sikerült eldobni egy sírból visszahozott meccset
slowmotion
Mondjuk ezt illett volna egy 10-2-vel megoldani kb az (fél)amatőr srác ellen. Neki szurkoltam, de a srác maximálisan megérdemelte (és ronnie is a kiesést). Nem hittem el h nem remeg meg egyszer sem.
Leonidasz007
nem ő az egyetlen nagynevű skalpja
slowmotion
Azért VB-n egy világelső Ronnie, ahol 10 frame kell a győzelemhez egyikhez se hasonlítható.
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
b+ Ronnie, már megint sikerült eldobni egy sírból visszahozott meccset
slowmotion
Mondjuk ezt illett volna egy 10-2-vel megoldani kb az (fél)amatőr srác ellen. Neki szurkoltam, de a srác maximálisan megérdemelte (és ronnie is a kiesést). Nem hittem el h nem remeg meg egyszer sem.

Szerkesztette: Leonidasz007
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Nem gondoltam volna hogy eljutod újra ide, de: Lock
3 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Leonidasz007: Cersei, Varys, Davos, Gendry, Tyrion. 36p

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Írtam egy cikket FFangioról, a végén kb így összegeztem. Aztán majd meglátjuk. Nem szeretek csalódni de most elő van készítve:

Alapvetően egy pozitív kép alakult ki bennem, de rengeteg a kérdőjel. Fangio sémája ráhúzható a Broncosra és sokkal jobban is fog feküdni a játékosoknak, mint Joseph rendszere. A teljesítmény azonban a játékosokon is múlik és két nagy lyuk is van a védelemben, ami problémát okozhat. Persze egységként jól fognak mozogni és idén is top5-7 védelem volt a Broncos, de nem várok NFZ szintű évet.

Ami magát Fangio kinevezését illeti, én úgy gondolom, hogy Elway a kevésbé kockázatos utat választotta, ami inkább rövid távon jó. Amíg Keenumnál nincs jobb irányító a csapatban és alapvetően is kevés a nagy tehetség az offense-ben addig a védelemre kell építeni és Fangio old school programja a legjobb választás. Ami negatívum, hogy az újító szellem az hiányozni fog a csapatból és ha ne adjisten végre talál majd a következő években egy franchise QB-t a csapat, akkor hiányozni fog egy fiatal, kreatív arc a csapatból.

Kisebb félelmem továbbá, hogy védelmi gurunak Fangio kiváló, ellenben HC tapasztalata még nincs, egy ilyen pozíció pedig sokszor mentori feladatokkal is jár, amivel nem biztos , hogy meg tud birkózni
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Csak hogy a VB ne vigyen el minden figyelmet, összedobtunk páran egy virtuális draftot, ahol 11-en választottunk 5 évre játékosokat:

 fuzovelkifele.com/2018/06/fk-franchise-draft-18/

Valamint somos készített hozzá egy kis statisztikai adatlapot is:

 fuzovelkifele.com/2018/06/franchise-draft-statisztikai-szemmel/
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Sziasztok,

Még nagyon friss az egész megállapodás és házasság, de nem szeretnénk húzni az időt, így már most feltenném a kérdést. Milyen cikkekre van igény a jövőben? Akár csapat, akár ligaszinten. Miről olvasnátok szívesen? Nem ígérjük, hogy minden elképzelés az egyik napról a másikra meg lesz valósítva, de igyekszünk figyelembe venni a kéréseket. (Egyébkjént most 3 cikksorozat pörög FK-n. Az egyik a díviziók álomcsapata című sorozat, ahol minden kvartett legjobb kezdőcsapatát igyekszünk összerakni, a másik az úgynevezett kinek mennyire kemény sorozat, ahol a csoportok/csapatok sorsolását vesszük szemügyre, (valamint kis jóslás is helyet kapott. Végül pedig megy a GOAT Super Bowl, ahol megszavazhatjátok minden idők legjobb SB-ját (ez már a vége felé jár).

Szerkesztette: Leonidasz007
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Ezek szerint itt búcsú mindenkitől. Szervusztok, jók voltak az együtt töltött évek.
Burkus
Lelépsz?
ThundersNFL
Nem, az a hír, hogy itt bezárnak. Az FK-ra megy a fórum, a bowl.hu megszűnik.
Burkus
McDaniels megallapodott a bowl.hu-val, o lesz az oldal uj foszerkesztoje.
Stez
Akkor végre értő jó kezekbe kerül. 😊 Csak utána ne jusson arra a sorsra, mint Luck. 😉 Amúgy most éppen mi a helyzet? Az oldal tulaja menteni akarja a boltot?
Burkus
gondolom azért hagyja nyitva a topikokat, hogy legyen valami forgalom. ezért kell "mindenkinek" átmenni 😊
Löfli
Én átregeltem de annyira fapados a dolog, hogy egyelőre nagyon taszít.
Még ehhez képest is pedig ez a fórum is bőven hordoz hibákat.
A vége az lesz, hogy nem írok sehová. Legalább marad több időm a családra.
Azért a 10-15 lájkért meg sem éri órákat dolgozni vele...
Bazzani
fapadosnak fapados, de egy rendes fórumot összedobni meg viszonylag nagy kiadás, abba csak akkor vágnánk bele, ha látjuk, hogy tényleg van rá igény
Löfli
Mi (mármint a már közös szerkesztőség) nyitott rá, hogy fejlesztünk folyamatosan. Pénzt és energiát is beletéve, de ilyen gyorsan nem megy. (akár teljesen új forummotort használva ha a wp nem enged többet). Tudjuk, hogy sok a hiányossága és még kicsit butácska, de folyamatosan lehet írni miket várnátok fejlesztés gyanánt. Mindennel törödni fogunk, de van amihez idő kell, van amihez sok idő kell (és nyilván olyan is van ami nem megoldható). Szóval a lényeg hogfy várható, hogy lesznek fejlesztések folyamatosan.
5 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Alapvetően tök hasonlóan látom mint Black kit kéne elküldeni, kit megtartani és ki a bizonytalan. Ezt az FA-kitekintőt még a Flacco deal előtt írtam, arról meg nem szeretnék most beszélni... Szóval:

Nincs könnyű helyzetben Elway, mert úgy kellene helyes útra terelni a franchise-t, hogy a kezdeti szakadás tovább sérült és jelenleg több a bizonytalan pont a keretben, mint a megbízható játékos. Behatárolja tevékenységét, hogy a kicsit több, mint 37 millió dollár költésre váró pénz nem kevés (13. legtöbb), de arra nem elég, hogy minden gondot megoldjon. A jelenlegi szerződések pedig nem sokban könnyítik meg a helyzetet, mert ki lehet vágni embereket, de azzal csak újabb lyukakat ütne a rosteren a csapat.


A jövő évi fizetéseket tekintve rögtön a harmadik legnagyobb összegnél megakad a szemünk. Emmanuel Sanders több mint 10 millió dollárt fog keresni. Sanders az egyik kedvencen (ilyen névvel pedig az olaszos vonal nagyon adott lenne) a támadósorból és hasznos játékos is, valamint Keenum mellé inkább ilyen típusú elkapókat képzelek el, de már fiatalabb nem lesz, sérülései is voltak és nem kevés pénzről beszélünk esetében. Ellenben ha kivágja a csapat, akkor nem marad egyetlen épkézláb WR a rosteren, akinek releváns NFL tapasztalata van. A következő név sorsa már jóval egyszerűbb. Darian Stewartnak nagyon köszöni minden Broncos szurkoló a csodálatos SB évet, de már nem képes azon a színvonalon játszani, így a rajta spórolt közel 5 millió dollárral egész biztosan számolhatunk. Rajtuk kívül el lehet gondolkodni Derek Wolfe és a két belső linebacker egyikének kivágásán is, de Wolfe messze a legjobb falembere a csapatnak, így szerintem maradni fog (és meg is tartanám), a linebackerek mögött pedig egyelőre senki nincs konkrétan. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy az egyiküket kivágja a csapat, talán Brandon Marshallt, aki 6.5 millió dollárral terheli a sapkát és Fangio kérésére érkezik egy szabadügynök LB és egy viszonylag magasan draftolt LB is. Az irányítókérdésről mindig lehet beszélni, de ezúttal szerintem nem érdemes. Keenum legalább egy mentornak jó lesz, még akkor is ha magasan húzna QB-t a gárda, így ő biztosan maradni fog.


A szabadügynökök megtartására, tehát egy kemény 45-50 millió dollárral állhat neki a Broncos (már nem..). Ez pedig kemény diónak ígérkezik, mert elég vegyes a lista. Egyrészt több olyan játékos is van aki sok szerepet kapott, másrészt kevés van köztük aki igazán kincset ér. A free agentek között hét olyan játékos is van aki legalább a playek 40%-án pályán volt és további öt aki a playek legalább 20%-án. Sokat elárul azonban a helyzetről, hogy Paradis után a legértékesebb az a Bradley Roby, akit a szurkolók egész évben távol szeretek volna látni a csapattól. Az egyetlen kérdés nélküli hosszabbítás az a kezdő center, Matt Paradis, aki sérüléséig idén is az egyik legjobb volt a posztján. Ennek megfelelően ilyen díjazásban is kell részesíteni, mert egyetlen igazán biztos pont volt a falban és az pont ő. A legjobb centerek jelenleg 10 milliós átlag körül keresnek, Paradis megtartásának ára is ennyi lesz. A másik három lejáró szerződésű támadófalember, Max Garcia, Billy Turner és Jared Veldheer. Közülük talán Veldheer megtartásán lehet elgondolkozni, de nagyon nem sietnék ezzel sem. Valami hasonló éves átlagért valószínűleg maradhat, mint a tavalyi fizetése, de inkább faragni kellene. Ez azért bonyolult kérdés, mert még nála is messze rosszabbak voltak előtte right tackle poszton, de az is tisztán látszik, hogy nem lehet megoldás. A védelembe még ennél is több a kérdőjel. Ahogy említettem Bradley Roby szerződése lejár, a borzasztó produkciója pedig elbizonytalanított mindenkit. A Broncos számára a jó hír, hogy valószínűleg a piacot is, de még így is az egyik legjobb potenciális CB jelölt lehet, így nem vár könnyű licit a Denverre. Én nem szívesen ajánlanék neki éves átlagban 6-7 milliónál többet, de ez lehet nem lesz versenyképes ajánlat. Egy másik corner, Tramaine Brock szerződése is lejár, azonban ő bátran elengedhető és jöhet a következő lutri szabadügynök corner a helyére.

Nem egyszerűbb a helyzet a front7-ben sem. A kezdő és potenciális rotációs emberek közül Domata Peko, Shaquil Barrett és Shane Ray szerződése is a végéhez ért. A két pass rusher szebb jövőről álmodott, de Chubb érkezésével eldőlt, hogy soha nem kapnak több szerepet, mint egy rotációs játékos. Ray első körös tehetségként érkezett, Barrett pedig két évig úgy tűnt akár sztár is lehet, de konzisztensen soha nem tudtak klasszis teljesítményt mutatni. Mindketten fiatalok és volt pár jó meccsük így szerintem lesz csapat, aki rámarkol a lehetőségre, de a Broncos nem fogja marasztalni őket. Peko ellenben úgy érkezett, hogy csak szerencsét próbál és nem is sok reményt fűzött hozzá a csapat, de magához képest jól teljesített. Fangio rendszerében lenne is helye, de túlságosan egydimenziós és öreg már, így valami elképesztő diszkont áron tudom csak elképzelni. Ahogy a fentebbi eszmefuttatásból kiderült én csak Paradist és Robyt tartanám meg, de utóbbit sem minden áron. Az RFA és ERFA felhozatalból pedig Shelby Harrist kötelező lenne marasztalni, Tim Patrickot pedig csak a WR sor helyzete miatt. A többiek mehetnek isten hírével.

A pénz nagy része így megmaradna, cserébe keletkezne néhány lyuk és vékonnyá is válna a keret. Nem túl biztató a helyzet mindössze 30 millió dollárral. A hiányposztok prioritási sorrendje nálam a cornerback (még Roby maradása esetén is), egy jó 3-4 defensive end, támadófalember, linebacker és végül elkapó/tight end. Első ránézésre is látszik, hogy minden posztot nem lehet majd befoltozni, ráadásul ezek csak a legfontosabbak lennének. A csapat szerencsétlensége, hogy szabad cornerből nem lesz nagy az ajánlat, így versenyezni kell és még úgy sem biztos a helyzet. Amennyiben Roby távozik, akkor Ronald Darbynak mindenképpen örülnék, de egy veterán, mondjuk Kareem Jackson is elférne. Defensive end posztra Muhammad Wilkerson álom lenne, de őt nem érdemes megcélozni, mert messze a csapat a win now módtól, így egy kisebb vadat ejtenék a piacon és majd draftról erősítenék. Ha Veldheer távozik, akkor rigth tackle-be mondjuk Ty Nsekhe jöhetne, de itt van hasonló minőségű opció még a piacon. Elkapóból és tight endből pedig a lényeg hogy rutinosabb legyen és olcsó, mert a fiatalok köré egy mentor kellene.


Összességében naphosszat lehetne még sorolni, hogy ki és hova érkezhetne, mert a safety és a linebacker poszt sincs megoldva, de utóbbira inkább a drafton látok megoldást, az előbbire meg nem igazán tudom, hogy a fiatalokban mennyire bíznak. Én mindenképpen azt várom, hogy Fangio kérésének megfelelően épüljön egy olyan defense, ahol akár kisebb nevek és szupersztárok vált vetve játszanak egy jó sémában, így nem feltétlenül kell lerobbantani a piacot. Támadóoldalon pedig Munchak nekiláthat a támadófal összerakásának, de javarészt meglévő összetevőkből.
6 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Na végre valami jó hír. A lehetőségekhez mérten a legjobb választás sztem. Csak annyi kell hogy egy jó OC legyen mellette. Ma sokat olvastam a sémájàrol es abszolut fekudhet nekunk.
több mint 1 éve
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Van olyan stat, hogy atlagban hany masodpercig tartogatta a labdat (esetleg felbontva hosszu passz/rovid passzra) a QB? Szerintem ez fontos kiegeszitõ adat a sack %-hoz es sokat elmond arrol, hogy tenylegesen mennyire volt segitve a QB passzjateka a fal altal.
sickmyduck
Valahol van, de szerintem fizetős stat.

Ami biztos, hogy Siemian bűne az az, hogy el kezd hátrafelé menekülni a labdával sackeknél 4 yardos sackből 12 yardosat csinálva, de ezzel már meg van büntetve a net yards / attempje.
Black_Adder
Siemian átlagban 2.72 mp alatt dob, Oswi 2.71 alatt, Lynch 2.70 alatt. Scramble-nél ezek a számok 4.64, 4.72, 5.36. Keeunomnál ezek a számok 2.73 és 4.65. Viszonyításképp a ligaátlag dobásnál 2.68 (de nagyon lehuzzák olyanok, mint Taylor vagy Wilson, akiknél ez a szám 3.10 felett) a scramble time pedig átlagban 5 körül van.

Igazából ebből csak az látszik, hogy Lynch scramble time-ja extrán sok a többiekéhez képest, tehát ha nem talál célpontot rögtön, akkor sokáig hajlamos tartogatni a labdát. A többiek körülbelül ugyanolyan gyorsan passzolnak is és tartogatják is a labdát.
2 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Miért gondolod, hogy ennél optimistább bárki is? Ez elég optimista amit leírtál és minden szavával egyetértek. A lehetőségekhez mérten az egyik legjobb draftot nyomtuk szerintem is, és a draftot most ehhez mérjük. Az már egy másik kérdés, hogy Flacco a QB, a támadófal továbbra is ink egy erős közepes a nevek alapján, nincs normális LB a rosteren és releváns tapssztalattal rendelkező WR is csak a sérülésből visszatérő, korosodő Sanders. A draft fasza a maga nemében, ettől még kár várni egy 7-9-nél jobb szezont. Rálestem Vegas hogy gondolja. 6.5 a line. Nem mernék nagyobb pénzt tenni az overre.
4 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Egyébként amilyen mély lesz most a safety FA, úgy akár szerezhetünk is egy egész jó veteránt emészthető összegért, nem?
Gerichill
Benne van a pakliban, de az is, hogy az első pár aláíró felnyomja az árat és akkor a többiek se akarják alább adni. Én a top3-4 safety közül az egyiknek ilyen 8-9 milliért örülnék.

Szerkesztette: Leonidasz007
4 hónapja
Leonidasz007 Denver Broncos 214
Ti kiket szeretnétek, illetve kikre számítotok? 😊
Cruyffista
Én Collinst szeretném meg persze Paradist, de inkább több solid starterre / prove it dealre számítok mint 1-2 nagy névre.

Amos vmikor nyilatkozott olyat, hogy továbbra is játszana Fangio alatt, mondjuk Fangio meg azt, hogy a korábbi kapcsolatok nem számítanak, OTAk után úgyis minenkire elmondahtja hogy már dolgozott együtt vele. Persze azért Donatellt hozta magával a "családba".

Így hogy Leary és Sanders maradt kevesebb a költőpénzt mint amikor egy hónapja tervezgettem, lehet ki kéne maradni az első hétből, és amikor csökken a maradék játékosok piaca, akkor válogatni...

Amúgy ILB, CB, S ami nagyon kell, egyik jobban mint a másik...
Black_Adder
A posztokkal egyetértek, ahogy lentebb látszik is. Ellenben ha kimaradunk az első hétből, akkor ILB és CB poszton senki nem marad értékelhező. Nem tudom mi lenne a jó. Túl sok a lyuk, túl kevés a pénz és Flacco az irányítónk. Asszem idén már az első meccset is whiskyvel fogom várni.