Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Távozott az olasz csődör. 😕

Kezd széthullani a keresztapa családja.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
ünnepnap
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Gariban és fizu/évben is olyan kétharmaddal nagyobb ajánlat volt előtte ez alapján:
 twitter.com/MikeKlis/status/1240635491805872128?s=19
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Szóval

tag/tender
Simmons FS
Wilkinson OL
Purcell NT
Spencer WR/returner
Tim Patrick WR
Shakial Taylor DB
Trey Marshall DB
Jake Rodgers OL

Trade in
Bouye CB (2020/4)
Jurrell Casey DL (2020/7)

FA in
Glasgow iOL
Driskel QB/padmelegentartó
Bausby CB
Joe Jones LB/ST
Bobenmoyer LS

Trade out
Jano (2021/7)

FA lost
Frawell #25
McGovern iOL

pending FA
Wolfe DL
Parks S
Shelby Harris DL
Allen QB
Leary OG
Riddick RB
Kreiter LS
Gotsis DL
Attaochu EDGE
Corey Nelson ILB
Booker RB
Davontae Harris CB
Dymonte Thomas S
Billy Winn DL
Cyrus Jones CB
Joel Heth DL

Közülük Allen és Attaouchu esetleg visszajöhet még (mutattunk némi érdeklődést), a többiek felé a kisujjunkat nem nyújtjuk, kb draft után kerülhetnek szóba, ha még nincs csapatuk és kell a camp body

Kötöttünk 2 jó trade-et (az egyik nagyon jó) és jött 1 premier FA.
vs
Jelen állás szerint távozott 5 kezdő (CHJ, McGovern, Leary, Wolfe, Shelby) és 3 aki része volt a rotációnak (Parks, Gotsis, Attaochu) + Jano, akinek megszűnt ugyan a posztja de tavaly amikor játszott jelentős szerepe volt.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
ehhez a 3 év 37 milliós storyhoz valaki adjon már linket, nem mintha bármi részlet változtatna a helyzeten, de hülyének érzem magam, hogy lemaradtam róla
Black_Adder
Itt 3 év 36 M írnak, de Klisnél 37-et láttam anno, ha megtaláltam frissítem:
 www.milehighreport.com/2020/1/15/21067084/free-agent-profile-chris-harris-jr-broncos
Általános Doktor
Nem kell keresni, 36 vagy 37 nincs érdemi különbség. Inkább arra voltam kíváncsi ki hogy fogadta. Az hogy ezt CHJ maga mondta talán eggyel jobb, mintha az FO mutogatott volna, annak lett volna egy kicsi önmosdatás felhangja, hogy ők mindent megtettek.

Amúgy a félreértések elkerülése végett, korrekt deal volt az FO-tól az évi 12, utólag azt is látjuk, hogy Harris is jobban járt volna vele. Ez így sajnos erősen lose-lose szituáció lett és emellett nem az a búcsú amit egy 9 éves játékos-csapat kapcsolat megérdemel.

Így alakult. Nincs ez máshogy a versenyszférában se, ha sok pénzt akarsz keresni, nem jól kell dolgozni, hanem gyakran kell munkahelyet váltani...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
 twitter.com/Derek_Wolfe95/status/1240614500660678657

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem hinném h Sanders máris visszajönne, miután ő kérte a cserét

Jamest és Callahant nyugodtan ki lehet húzni a felállásból, ők rosteren lesznek de csak a helyet foglalni sérülten.
Az ésszerű erősítési pontok (balról-jobbra, föntről-le), slot receiver, WR2, RB2, CB2, CB3, ILB2, CB depth, S depth. Kéne RT és LT is, de ott nem szabadulunk Holdingéktól...

Máshova is lehet erősíteni, de az a pénz nem térül meg olyan jól, és ez így is bőven sok. Ha Bármit akarunk idén, akkor kéne CB2, CB3 még ideálisabban Bouye a CB2 és CB1, CB3. A többit ki tudjuk sakkozni, de amíg 2 célpont is állandóan üresen lesz úgy fogjuk kivédekezni az ellenfél utolsó pillanatos meccsfordító támadásait, mint tavaly. Sehogy. Ha Shurmurral szintet lép az offense talán támadó oldalon eldöntünk néhány meccset, de erre a névsorra a védelemben nem bíznék 1 posession előnyt, még a tavalyi vereségeken se vagyok túl, nem tenne jót egy újabb dózis méreg... De a 7-9 kis szerencsével talán megismételhető...

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy most már mindegy is,nem?
Valaki összegezze már legyen kedves,hogy mely posztok rettenetesen hiányosak,és melyiket lehet FA-ról,illetve melyiket draftról pótolni. Előre is kösz!
Foresz

Sztem need:
- WR 2 - draft tömve van, sztem egy 1/2 körös és egy hátsó körös is jön
- CB 2/3 (Callahanhoz való reményektől függően) - én Amukamarát hoznám FA-ról + mivel sose elég a jó DB egy jó szokásos 3/4 körös CB projektet, egyszer csak bejön 😀
- iOL - draft (2-4. kör között kényelmesen tudunk hozni vkit)
- RB 2/3 - tartja magát a Gordon pletyka, 5M alatt nem bánnám, de inkább draft
- S depth - draft (szintén középső körök)
- ILB depth - draft
- OT? - ez is egy olyan dolog h papíron megvagyunk, gyakorlatban holding és kórház őrzi a széleket, ha 1/15-ön van a top4ből valaki, akkor hajrá, de ha James egészséges lenne, akkor nem égne a ház
- Di - sanszos h már itt is csak drafton jön, de diszkont áron Wolfe is elférne sztem.

Szerk.:
Ezek közül "igazi" need az a WR 2 és a CB 3, a többi olyan h ideálisabb nekimenni a szezonnak úgy h több minőségi játékos van kereten (az IOL sztem am nem így, hanem a Risner - Glasgow - Wilkinson hármassal fog felállni, de állítólag Munchacknak nagyon tetszik Morris, meglátjuk)
Általános Doktor
Azért ebbe a keretbe még elférne pár kivénhedt, de még nem tolószékes ember. Sandersnek nagyon örülnék. Ryan is karcolna, pláne a retardáltak helyett. Ha Ha safety cserének megtenné. Peters mentornak hátha működne, Suh pedig vicces lenne Casey-vel közepén 😊

Aztán lehet Fangio elszabadul, jön Clowney középső edgenek és jön a 2-3-2 felállás 😊

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Valaki összegezze már legyen kedves,hogy mely posztok rettenetesen hiányosak,és melyiket lehet FA-ról,illetve melyiket draftról pótolni. Előre is kösz!
Foresz

Sztem need:
- WR 2 - draft tömve van, sztem egy 1/2 körös és egy hátsó körös is jön
- CB 2/3 (Callahanhoz való reményektől függően) - én Amukamarát hoznám FA-ról + mivel sose elég a jó DB egy jó szokásos 3/4 körös CB projektet, egyszer csak bejön 😀
- iOL - draft (2-4. kör között kényelmesen tudunk hozni vkit)
- RB 2/3 - tartja magát a Gordon pletyka, 5M alatt nem bánnám, de inkább draft
- S depth - draft (szintén középső körök)
- ILB depth - draft
- OT? - ez is egy olyan dolog h papíron megvagyunk, gyakorlatban holding és kórház őrzi a széleket, ha 1/15-ön van a top4ből valaki, akkor hajrá, de ha James egészséges lenne, akkor nem égne a ház
- Di - sanszos h már itt is csak drafton jön, de diszkont áron Wolfe is elférne sztem.

Szerk.:
Ezek közül "igazi" need az a WR 2 és a CB 3, a többi olyan h ideálisabb nekimenni a szezonnak úgy h több minőségi játékos van kereten (az IOL sztem am nem így, hanem a Risner - Glasgow - Wilkinson hármassal fog felállni, de állítólag Munchacknak nagyon tetszik Morris, meglátjuk)

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
több mint 5 éve
ehhez a 3 év 37 milliós storyhoz valaki adjon már linket, nem mintha bármi részlet változtatna a helyzeten, de hülyének érzem magam, hogy lemaradtam róla
Black_Adder
Itt 3 év 36 M írnak, de Klisnél 37-et láttam anno, ha megtaláltam frissítem:
 www.milehighreport.com/2020/1/15/21067084/free-agent-profile-chris-harris-jr-broncos

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Utólag mindenki okos. de ez messze van a 3 év 37-től. Be kell látni, ezt most nem az FO cseszte el. Erről szól a piac.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Azért ez messze van a két év 20 millától | hát még a 3 év 37től, de legalább itt több a gari, ohh wait | :
 twitter.com/NickiJhabvala/status/1240497943972634625

Egy kis nosztaliga:

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
FA-értékelésem első fele:

Graham Glasgow: Thuney és Scherff tagje után ő volt a legjobb belső falember a piacon, így a vártnál olcsóbban megszerezni az egyik legnagyobb needünkre nálam a közel tökéletest jelenti. Ráadásul a felembereknél a 20-as évek vége, 30-as eleje általában a legerősebb évek. Értékelés: A+

Jurrell Casey: Ha figyelembe veszem, hogy potenciálisan az egyik kedvencem helyére is jöhetett, akkor sem tudok rá mást mondani, hogy ilyen áron, ilyen szerződésfelépítéssel, ilyen univerzalitással ez is egy hasonlóan erős pick up, mint az előző. Értékelés: A+

Jeff Driskel: Eleinte semleges igazolásnak tűnt, örültem hogy nem gondoljuk túl a QB2 kérdést, de basszus, 2 évre 5 millió? Ennyiért akár jobbat is lehetett volna hozni, vagy draftolni valakit az egyik 7. körössel, ha már mindenen spórolunk. Értékelés: C-

DeVante Bausby: A kora miatt az egy éves szerződés jóval alacsonyabb fizuval mint a tenderrel kapott volna nálam nagy dobás, mert ha jó lesz, jövőre tarthatjuk 3 évre, papíron a legerősebb éveire. Alacsonyan száll a tökéletes grade. Értékelés: A+

AJ Bouye érkezése + Chris Harris elengedése: Szerintem mi se gondolhattuk, hogy Harrisnek ennyire leesik az ára a várt számokhoz képest. Lehet akárhogy szépíteni, sokkal rosszabb szerződést írt alá, mint amit mi ajánlottunk neki ősszel. Ami azért szomorú, mert ha nem méretezi a média/ügynöke túl az egóját, hogy 30 millió garantáltat fog kapni valakitől, akkor simán hosszabbítás lehetett volna belőle. Így viszont Elwayék érthetően nem várhattak, Bouye pedig a garantáltak miatt jó döntés. Értékelés: A-

Tenderek: A+, a kötelező házi feladat elvégezve

A Janovich trade értékelése: WTF?, ha nem is használsz fullbacket, nem volt itt sokkal többért mint egy ST játékos, annak pedig tökéletes, ahogy bármikor szükség lehet rá célterület közeli futásoknál. Egy esetben tudom ezt elfogadni, ha ő maga kérte a cserét.

Az összértékelés még messze van, van még helyünk nem is kevés, szóval biztosan lesznek még mozgolódások. Ha a trade lehetőségeket elengedem és csak az FA-t néznem, az alábbi például nálam egy 'A' zárást jelentene 😀
- Derek Wolfe 2 év, 12 millió
- Shelby Harris / Logan Ryan 2 év, 20 millió
- Emmanuel Sanders, 2 év, 8 millió

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
Mike Klis beszélt vele, azt mondta h "2 év 20 milla körül".

Azt mondta h máshonnan volt jobb ajánlata, de ezt érezte a legjobb fitnek.

Sztem ennek mindkét fele bullshit, szimplán elmérte az ügynöke a piacát. Azért remélem lesz még pár jó szezonja, hátha lenne esélye a HoF-re, de sajnos ahogy Black is mondja a boltsnál nem fogják észrevenni ha nálunk nem tették...
Általános Doktor
Senki se a legjobb ajánlatot választja, főleg azok nem, akik előtte a pénzen nem tudtak megegyezni. Mindenki a csapat miatt választja a csapatot és nem a pénz miatt.

Ennyit még Boye mellett is adhattunk volna neki, de majd Yiadom megoldja...

Remélem az idő begyógyítja majd a sebeket mindkét oldalon...
Black_Adder
Nem akarom korbácsolni az érzelmeket, megértem h őszintén mondod, mondjátok, én is sajnálom ő(ke)t mint ikon(ok), de sztem ugyanakkor logikus és jó lépeseket hoztunk.

A hosszabb véleményemet meg majd kitárgyaljuk fél/egy év múlva.

több mint 5 éve

Sztem ennek mindkét fele bullshit, szimplán elmérte az ügynöke a piacát. Azért remélem lesz még pár jó szezonja, hátha lenne esélye a HoF-re, de sajnos ahogy Black is mondja a boltsnál nem fogják észrevenni ha nálunk nem tették...
Általános Doktor
Senki se a legjobb ajánlatot választja, főleg azok nem, akik előtte a pénzen nem tudtak megegyezni. Mindenki a csapat miatt választja a csapatot és nem a pénz miatt.

Ennyit még Boye mellett is adhattunk volna neki, de majd Yiadom megoldja...

Remélem az idő begyógyítja majd a sebeket mindkét oldalon...

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt nem értem, h a Titansnek mi a jó benne, biztos King Henrynek csinálnak helyet, de hogy ennél többet ne kaptak volna?...Black_Adder
Nekem általában tetszeni szokott amit csinálnak, de az idei eddig homlokráncolós. Oké, Tannehillel nem sok opciójuk volt, belekényszerültek a döntésbe. De nekem már Henry választása is fura volt a tagre, amikor ott volt Conklin is például. Ha már futót akarnak megfizetni, miért nem fizették meg egyből, aztán Conklinra tenni a taget és árulni. Jó kis picket kaphattak volna érte. Ezt a Casey trade-et sem értem. Az AFC southban mintha nem éreznék a játékosok értékét újabban két csapatnál is...

De nekünk csak jó, Casey jó játékos, Wolfe-t simán tudja majd pótolni. Még upgrade is lesz az utóbbi idők Wolfe-jához képest. Idősnek idős, nem lesz sok évre megoldás, de most ki lehet pipálni a posztot.

Elway elég aktív idén, és eddig tetszik amit művel. Érdekes dolog ez, annak idején 2010 és úgy 2013-14 között oda voltam teljesen attól ahogy dolgozik, aztán teljesen feje tetejére állt a sztori, a draftjait is utáltam, az offseason move-jai se tetszettek. A tavalyi draft viszont ismét totál 180 fok, nagyon tetszett, és most az FA is. Ha már így alakult, tartson ki megint 3-4 évig ez a forma. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

több mint 5 éve
vége. ennyi volt. nagyjából 1 éve nyilvánvaló mégis nehéz ezt feldolgozni.

legalább valami big market csapatba ment volna, ahol végre elismerik De remélem sok örömöt okoz majd a lac mind a 15 szurkolójának világszerte
Black_Adder
Vondd le még Rivers családját abból a számból.
Heisman Trophy
Az úgy már negatív szám lesz a zabi kölykökkel együtt...

több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Ha már csoporton belül maradt, nagyon remélem, hogy bankot robbantott ( | bár nyilván nem | ), nem akarok az előző után még egyszer kiakadni, hogy tőlünk miért nem kapta meg azt a pénzt
Vonster
Bosszúból meg elhozzuk onnan Gordont...
FLZOLI
Az még nagyon hiányzik...
több mint 5 éve
Ha már csoporton belül maradt, nagyon remélem, hogy bankot robbantott ( | bár nyilván nem | ), nem akarok az előző után még egyszer kiakadni, hogy tőlünk miért nem kapta meg azt a pénzt
Vonster
Bosszúból meg elhozzuk onnan Gordont...

több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205

Szerkesztette: Vonster
több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547

legalább valami big market csapatba ment volna, ahol végre elismerik De remélem sok örömöt okoz majd a lac mind a 15 szurkolójának világszerte
Black_Adder
Én egyszer a Kandallóban láttam vagy négyet is. 😮
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"

Black_Adder
Vondd le még Rivers családját abból a számból.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz