Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Nehogy komolyan vedd 😀 elhagytam a smiley-t de poén volt csak.Én a Mariota/Winston tandem-nek örülnék a legjobban.Én nekik valamiért nem annyira, talán Mariotának, de vele kapcsolatban is vészjelzés számomra, hogy egy Tannehill kitúrta a kezdő pozícióból.
roberto23
Meglátjuk, egyelőre koncentráljunk erre az évre, amennyi meccset tud, annyit nyerjen meg a csapat, nézzük meg szerintem Lockot is.
Az offseason és a draft nagyon messze van még szerencsére. 😊
Gerichill
Isten mentsen meg egy veterán qb-tol. Elég volt Keenum és Flacco. Inkább egy fiatal legyen szar aproert, mint bármelyikük vagyonokert.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Én a Mariota/Winston tandem-nek örülnék a legjobban.Én nekik valamiért nem annyira, talán Mariotának, de vele kapcsolatban is vészjelzés számomra, hogy egy Tannehill kitúrta a kezdő pozícióból.
roberto23
Meglátjuk, egyelőre koncentráljunk erre az évre, amennyi meccset tud, annyit nyerjen meg a csapat, nézzük meg szerintem Lockot is.
Az offseason és a draft nagyon messze van még szerencsére. 😊
több mint 6 éve
Aztán nehogy Dalton kössön ki itt nálunk, és mindenki döbbent fejet vágjon... 😀Én a Mariota/Winston tandem-nek örülnék a legjobban.
Gerichill
több mint 6 éve
Aztán nehogy Dalton kössön ki itt nálunk, és mindenki döbbent fejet vágjon... 😀Mondjuk a répa feje illene a hazai pályás narancs mezhez. De még a kékhez is... 😊
Gerichill
több mint 6 éve
Aztán nehogy Dalton kössön ki itt nálunk, és mindenki döbbent fejet vágjon... 😀
több mint 6 éve
Ha már álmodozunk, akkor az "öregek" közül Ryan, ha esetleg Atlantában teljes resetet nyomnak.
több mint 6 éve
PM - et párhuzamba hozni egy Newtonnal itt azért szentségtörés... Mintha azt állítanád Tebow is ott volt a hajón Borkaival, sőt ő videózott 😊Nyílván, csak a hasonlóság miatt jutott eszembe 😊Járt utat járatlanra ne cserélj. Szóval ha igazak a pletykák és cam szénája kifelé áll carolinaból én egy amolyan manning 2.0 light húzásként simán eltudom képzelni, hogy egy rohadt nagy egymásra találás sülne ki itt a dologból. Persze csak akkor ha nem tudtok qb-t húzni a legelején ha kell és cam tud még focizni.Merész ötlet, de szerintem már roncs az emberünk. Előbb mennék rá bajuszra a Jagsből
peach
flzoli
peach
több mint 6 éve
Nyílván, csak a hasonlóság miatt jutott eszembe 😊Járt utat járatlanra ne cserélj. Szóval ha igazak a pletykák és cam szénája kifelé áll carolinaból én egy amolyan manning 2.0 light húzásként simán eltudom képzelni, hogy egy rohadt nagy egymásra találás sülne ki itt a dologból. Persze csak akkor ha nem tudtok qb-t húzni a legelején ha kell és cam tud még focizni.Merész ötlet, de szerintem már roncs az emberünk. Előbb mennék rá bajuszra a Jagsből
peach
flzoli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Járt utat járatlanra ne cserélj. Szóval ha igazak a pletykák és cam szénája kifelé áll carolinaból én egy amolyan manning 2.0 light húzásként simán eltudom képzelni, hogy egy rohadt nagy egymásra találás sülne ki itt a dologból. Persze csak akkor ha nem tudtok qb-t húzni a legelején ha kell és cam tud még focizni.Merész ötlet, de szerintem már roncs az emberünk. Előbb mennék rá bajuszra a Jagsből
peach
több mint 6 éve
twitter.com/DailyBroncos/status/1191861901308747776akármi is lesz ebből a szezonból Alexander Johnson felfedezése miatt maradnak majd pozitív emlékek is
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Járt utat járatlanra ne cserélj. Szóval ha igazak a pletykák és cam szénája kifelé áll carolinaból én egy amolyan manning 2.0 light húzásként simán eltudom képzelni, hogy egy rohadt nagy egymásra találás sülne ki itt a dologból. Persze csak akkor ha nem tudtok qb-t húzni a legelején ha kell és cam tud még focizni.Akkor vágok eret, ha idehozzuk Newtont, az tuti...
peach

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Járt utat járatlanra ne cserélj. Szóval ha igazak a pletykák és cam szénája kifelé áll carolinaból én egy amolyan manning 2.0 light húzásként simán eltudom képzelni, hogy egy rohadt nagy egymásra találás sülne ki itt a dologból. Persze csak akkor ha nem tudtok qb-t húzni a legelején ha kell és cam tud még focizni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na majd ha rászánom magam a meccsnézés Londonban topicba megírom. Nem akarom a Broncos topicot teleoffolni 😀Mondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Hátha végre egyszer a Broncos is jön már Európába valamikor...
Gerichill
Persze, egy meccs alapján én sem akarok túl sok következtetést levonni, de én akkor se tenném vissza jövőre Flacco-t, ha mind Allen, mind Lock szar lesz. Inkébb nézek egy fiatalt szenvedni, mind egy kiöregedő félben lévő 10en akárhány millliós qb-t. Le kéne már állni ezzel a máshonnan kirugdalt veterán qb szerződtetéssel. Elég nekünk a saját draftolt felhozatal is. 😀Flacco szerintem mindenképpen cut. Semmi értelme megtartani, ha egy 6. körös, 2016. óta éles meccsen nem is játszó qb hozza a szintjét.Egy meccs nem minta. Ha valaki, akár Allen, akár Lock hasonlóan játszik a szezon hátralévő részén, akkor cut, de azért várjuk meg mire lesz képes idegenben úgy hogy már van róla valamennyi videó...
roberto23
Black_Adder
több mint 6 éve
Az átstrukturálással elvileg ugyannyit nyertünk, mint amennyit vesztettünk. Ha jól értelmezem kvázi csak 1 évvel később fizetünk Flacconak, a Cap rollover miatt cap szempontjából lényegtelentwitter.com/nickkorte/status/1191426050732904448
Kivéve, hogy nem tudom teljes pénzt fizetünk-e Flacconak IR-en hétről-hétre, de nem kapott több garantáltat, mint amennyi roster bonust elvettünk tőle.
Ugyanakkor ez már kevésbé fest szépen:
twitter.com/nickkorte/status/1191399734675591168
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Aha. Tehát akkor jól emlékszem, hogy úgy hoztuk, hogy 0 DM maradt a szerződésében és akkor ha jól értem az átstrukturálás eredménye (amit az első tét meccs előtt csináltunk), hogy csak 13,6 millióval lehet kirúgni?Sajnos nem, mert ilyen jóváírás csak valamilyen (még nem kifizetett jövő évi vagy utána érvényesülő) garantált pénzt után járna, amit a cut esetén ki kéne fizetni. Ilyen garantált tartalom már nincs Flacco szerződésében. Az a 13.6 millió mind az átstruktúrálás eredménye, az pedig a 2019-es alapfizetését érintette, ami ki lett már fizetve.Flacco kivágása 13,6 millióba fog fájni. De repülni fog, mert a megtartása 24 millió lenne. Brávó, ez egy Jaguars/Bortles move volt az FO-tól.Hát erre akkor rosszul emlékeztem... 😕
peterk2005
a valaki szerződteti, az a pénz még levonódhat a 13 millióból, de az az állapotára (és játékára) való tekintettel max 1-2 millió... Nem baj, majd jövőre CHJ helyett játszik Yiadom rookie contracttal, és akkor belefér ez a halottpénz...
Black_Adder
peterk2005
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 6 éve
Sajnos nem, mert ilyen jóváírás csak valamilyen (még nem kifizetett jövő évi vagy utána érvényesülő) garantált pénzt után járna, amit a cut esetén ki kéne fizetni. Ilyen garantált tartalom már nincs Flacco szerződésében. Az a 13.6 millió mind az átstruktúrálás eredménye, az pedig a 2019-es alapfizetését érintette, ami ki lett már fizetve.Flacco kivágása 13,6 millióba fog fájni. De repülni fog, mert a megtartása 24 millió lenne. Brávó, ez egy Jaguars/Bortles move volt az FO-tól.Hát erre akkor rosszul emlékeztem... 😕
peterk2005
a valaki szerződteti, az a pénz még levonódhat a 13 millióból, de az az állapotára (és játékára) való tekintettel max 1-2 millió... Nem baj, majd jövőre CHJ helyett játszik Yiadom rookie contracttal, és akkor belefér ez a halottpénz...
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Tebow!!!
több mint 6 éve
Flacco szerintem mindenképpen cut. Semmi értelme megtartani, ha egy 6. körös, 2016. óta éles meccsen nem is játszó qb hozza a szintjét.Egy meccs nem minta. Ha valaki, akár Allen, akár Lock hasonlóan játszik a szezon hátralévő részén, akkor cut, de azért várjuk meg mire lesz képes idegenben úgy hogy már van róla valamennyi videó...
roberto23
Flacco kivágása 13,6 millióba fog fájni. De repülni fog, mert a megtartása 24 millió lenne. Brávó, ez egy Jaguars/Bortles move volt az FO-tól.Hát erre akkor rosszul emlékeztem... 😕
peterk2005
több mint 6 éve
Ezt már láttam sokszor visszanézésben. 😀www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqgJó, de akkor én még nem voltam sehol... 😕vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
Mármint mint szurkoló. 😀
Gerichill
ennyi 😀
Negritis
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqgJó, de akkor én még nem voltam sehol... 😕vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
Mármint mint szurkoló. 😀
Gerichill
ennyi 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Jó, de akkor én még nem voltam sehol... 😕vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
Mármint mint szurkoló. 😀
több mint 6 éve
tudtam... 😊Akkor én is az vagyok, mert 2 perccel előztél meg kb. 😀A második futott TD-je volt. | Tudom hogy köcsög vagyok |vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
Az elsőt a Jets ellen futotta, Denverben, október 17-én
Black_Adder
StormST
Akkor nézzük meg ha már...
youtu.be/GHF2WDBk1e0
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 6 éve
Akkor én is az vagyok, mert 2 perccel előztél meg kb. 😀A második futott TD-je volt. | Tudom hogy köcsög vagyok |vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
A második futott TD-je volt. | Tudom hogy köcsög vagyok |vótmá... egy Tebow nevű félisten meg is futotta élete első td-jét, hogy felrobbanjon a wembley, amikor bekocogottMondjuk pont Londonban voltam hétvégén a Texans-Jaguars meccsen | ha valakit érdekel esetleg szívesen leírom a tapasztalataimat, élményeimet | , úgyhogy csak egérmoziban tudtam követni a meccset. Meglátjuk a vikingek ellen mire megyünk. Csak kár, hogy bye week van. Utálom, ha hétvégén nincs broncos meccs. 😀Én szívesen olvasnék egy élménybeszámolóról! 😊
roberto23
Gerichill
Zalán
több mint 6 éve
Flacco kivágása 13,6 millióba fog fájni. De repülni fog, mert a megtartása 24 millió lenne. Brávó, ez egy Jaguars/Bortles move volt az FO-tól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)