Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Lions | Unlikely to take Janoris JenkinsThe Detroit Lions likely will not take North Alabama CB Janoris Jenkins in the first round the 2012 NFL Draft because of his off-field problems.
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Douglas Hogue may get bigger role
Detroit Lions LB Douglas Hogue could receive a bigger role on defense this season if he can show that he is more than just a special teams player during training camp.
több mint 12 éve
Még nem volt (preseason):August 9-13 CLEVELAND BROWNS
Friday, August 17 at Baltimore Ravens
August 23-26 at Oakland Raiders
August 29-30 BUFFALO BILLS
A Ravens meccs főműsoridőben lesz közvetítve.
több mint 12 éve
Bobby Carpenter (az egyetlen használható LB cserénk...) a Patsbe igazolt.gyakorlatilag az összes ILB prospect bevethető valamelyik szélen, de főleg gyengén.
Érik az OLB draft.
Ki lehet ide illő OLB és ILB poszton is bevethető 2.-3.körös játékos?Bazzani
több mint 12 éve
Bobby Carpenter (az egyetlen használható LB cserénk...) a Patsbe igazolt.Érik az OLB draft.
Ki lehet ide illő OLB és ILB poszton is bevethető 2.-3.körös játékos?
több mint 12 éve
nekem a Bearses csóka kell, aki dílernek állt, vagy valami irdatlan mennyiségű cuccal kapcsolták le, nem emlékszem pontosan már 😂StezSam Hurd excowboy. 1000 font fű + meg valami apróság 😀
több mint 12 éve
nekem a Bearses csóka kell, aki dílernek állt, vagy valami irdatlan mennyiségű cuccal kapcsolták le, nem emlékszem pontosan már 😂StezDarrell Johnson-Koulianos az emberetek, Stanzi célpontja volt az Iowában, konkrétan ő termesztett 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
nekem a Bearses csóka kell, aki dílernek állt, vagy valami irdatlan mennyiségű cuccal kapcsolták le, nem emlékszem pontosan már 😂
több mint 12 éve
ezek után Jerome Simpson leszerződtetése és Janoris Jenkins draftolása is garantálható 😛
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Brutálisan jó anyag lehet arra, ha senki nem bír neki ellenállni.Arról híres. 😂
Von Schwarz remélem nagyon az asztalra csap.Delonso_
több mint 12 éve
Brutálisan jó anyag lehet arra, ha senki nem bír neki ellenállni.Von Schwarz remélem nagyon az asztalra csap.
több mint 12 éve
Az nem lehet, Calvin iden ramegy az 1900 yardra es 24 TDre. 😛már csak Titust váromStezÉn meg leginkább Calvint 😛 Elbírnék viselni néhány hetet nélküle 2012-ben 😊fetomy
O nem ennyire buta, mint Fairleyek szerencsere. Lekopogom, 😀
több mint 12 éve
Úgy látszik Motor City-ben mindenki füstöl... Leshoure után Fairley is lebukott.Nevetséges. Remélem lebuknak még vagy 10-en. Fairley volt a 3. idén (Culbreath,Leshoure,Fairley).
Lions DT Nick Fairley was arrested Tuesday on a misdemeanor second degree marijuana possession charge.peterbadbone
Remek draft volt. Hogue vagy Titus jön.
több mint 12 éve
már csak Titust váromStezÉn meg leginkább Calvint 😛 Elbírnék viselni néhány hetet nélküle 2012-ben 😊
több mint 12 éve
Úgy látszik Motor City-ben mindenki füstöl... Leshoure után Fairley is lebukott.jaja 😀
Lions DT Nick Fairley was arrested Tuesday on a misdemeanor second degree marijuana possession charge.peterbadbone
Száguldozott meg hangoskodott, aztán valami csóka kihívta rá a zsarukat. 😂
hatalmasan nagyot alakít ez a tavalyi pár elbaszott pick 😀
bár azt mondják, Fairleyt nem fogják eltiltani, ellentétben Leshoureval, akit a zsaruk alapból gyorshajtásért kapcsoltak le, aztán füvet találtak nála
sok agyas
már csak Titust várom
több mint 12 éve
Úgy látszik Motor City-ben mindenki füstöl... Leshoure után Fairley is lebukott.Lions DT Nick Fairley was arrested Tuesday on a misdemeanor second degree marijuana possession charge.
több mint 12 éve
4 meccses eltiltásról írnak.Megint ott tartunk, hogy K.Smith a kezdő RB.
több mint 12 éve
PM-et írj, kíváncsi vagyok, kit hoznál 😛na asszonyja, Leshouret egyszer február 18án, egyszer pedig március 12-én kapták el fűvel, ezért lesz az eltiltásStezTejlesen idióta.
Mennyit kap? 4meccs?
Nekem amúgy megvan a tuti emberem a posztra, de a draft játék előtt nem mutatom meg a lapjaim. 😊Bazzani
Szerintem 3-4 meccset fog kapni, vagy ha máker, elnézik neki.
Azért írnak eltiltást, mert egy hónap alatt másodszor bukott le vele.
több mint 12 éve
na asszonyja, Leshouret egyszer február 18án, egyszer pedig március 12-én kapták el fűvel, ezért lesz az eltiltásStezTejlesen idióta.
Mennyit kap? 4meccs?
Nekem amúgy megvan a tuti emberem a posztra, de a draft játék előtt nem mutatom meg a lapjaim. 😊
több mint 12 éve
na asszonyja, Leshouret egyszer február 18án, egyszer pedig március 12-én kapták el fűvel, ezért lesz az eltiltás
több mint 12 éve
Cap room: $4,519,733.00 ezzel nehéz FA piacon mozogni.igen, komoly a csóka 😀valami olyasmi terjeng, hogy Leshouret füvezésen kapták és eltiltásra számíthatStezNagy hasznunkra van. Feltrade-eltünk érte...Bazzani
ennek ellenére továbbra sem draftolnék futót 3. kör előtt
jöjjön Polk és hozni kell még FA-ról, ezt mondtam eddig is, most végképp így vélem
de 1-2. körös cetlit tutira nem lőnék el rá..Stez
több mint 12 éve
igen, komoly a csóka 😀valami olyasmi terjeng, hogy Leshouret füvezésen kapták és eltiltásra számíthatStezNagy hasznunkra van. Feltrade-eltünk érte...Bazzani
ennek ellenére továbbra sem draftolnék futót 3. kör előtt
jöjjön Polk és hozni kell még FA-ról, ezt mondtam eddig is, most végképp így vélem
de 1-2. körös cetlit tutira nem lőnék el rá..
több mint 12 éve
valami olyasmi terjeng, hogy Leshouret füvezésen kapták és eltiltásra számíthatStezNagy hasznunkra van. Feltrade-eltünk érte...
több mint 12 éve
valami olyasmi terjeng, hogy Leshouret füvezésen kapták és eltiltásra számíthat