Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 195 — Axel Foley
Másik topikban találtam egy hivatkozást pass protection adatokról. Kíváncsiságból megnéztem,hogy mi hol vagyunk a listán.
Ledöbbentem.
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/06/10/team-pass-protection-rankings-part-2/

több mint 14 éve
Most nézem,hogy dec.24.én is lesz meccsünk.
10órakor a Chargers ellen.
Jó program ajándékozás után. 😀

több mint 14 éve
Basszus kevertem Tullochal.
Tulloch nem FA?Bazzani
De. Csak érte kell a több zsák pénz. Persze Schwartz miatt előnybe lehetek ti a kívánságlistáján, de ez nem egyenlő a diszkont árral.DoM
Nem tudom,hogy melyik a jobb megoldás.
MLB-t hozni és Levy megy a szélre, vagy eleve OLB-t hozni.
Két kezdő szintű játékos tuti kell mert sem Carpenter (bár jó volt az idény vége felé) sem Palmer nem megoldás.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tulloch nem FA?Bazzani
De. Csak érte kell a több zsák pénz. Persze Schwartz miatt előnybe lehetek ti a kívánságlistáján, de ez nem egyenlő a diszkont árral.
több mint 14 éve
LB Keith Bulluck puts Lions on his three-team wish list
http://www.freep.com/article/20110613/SPORTS01/110613069/LB-Keith-Bulluck-puts-Lions-his-three-team-wish-list

Szerintem ő lesz az első új játékosunk,ahogy beindul a FA.
Viszont akkor Levy OLB lesz.Bazzani
Nem feltétlenül. A Giantsnél erős oldalon volt OLB, míg a Titansnél Tulloch volt a MLB, ő pedig általában WOLB-ként játszott.DoM
Tulloch nem FA?

több mint 14 éve
http://www.freep.com/article/20110613/SPORTS01/110613069/LB-Keith-Bulluck-puts-Lions-his-three-team-wish-list

Viszont akkor Levy OLB lesz.Bazzani
Nem feltétlenül. A Giantsnél erős oldalon volt OLB, míg a Titansnél Tulloch volt a MLB, ő pedig általában WOLB-ként játszott. Ha Levy-re hosszútávon is építeni akarnak, akkor jobb variáció, őt középen hagyni, hogy ne legyen törés a poszt tanulási folyamatában, és a védelem irányításában is így szerez több tapasztalatot, mint a csak 1-2 évre megoldás öreget odatenni.
több mint 14 éve
Hát szerintem mi első körben ki is estünk, de a Giants lehet még cakkos 😀Wyatt
Schwartz személye és az 1000%ig biztos kezdő poszt lehet leginkább vonzó számára szerintem.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát szerintem mi első körben ki is estünk, de a Giants lehet még cakkos 😀

több mint 14 éve

Viszont akkor Levy OLB lesz.

több mint 14 éve
STAFFORD TEHET RÓLA

Az NFC Észak megfigyelői állítólag észrevettek valamit Matthew Stafford játékában, ami miatt összeszedi a sérüléseket.

Amikor jön a passzsietetés, a Detroit Lions irányítója nem lép eléggé előre a zsebben, ez pedig nagy szerepet játszott a vállsérüléseiben. Egy megfigyelő elmondta: „Részben ő maga tehet a sérülésekről. Éreznie kell a nyomást, és előre kell lépnie a zsebben, arra kényszerítve a passzsiettetőket, hogy alkalmazkodjanak, és megváltoztassák a támadás szögét.”

Jason La Canfora, az NFL Network munkatársa kijelentette, a Lions tudatában van ennek, és megteszik a szükséges lépéseket, hogy megőrizzék a franchise-irányító testi épségét. La Canfora jóslata szerint a 2011-es szezon jelenti majd az áttörést Stafford számára.

profootballBazzani
Jó lenne látni az eredetit, mert ez így elég csacsiságnak tűnik.

Az, hogy nem jó ütemben lép fel a zsebben legfeljebb a sackek és hitek magas számáról tehet. Attól, mert 15-ször sackelnek egy irányítót, még nem kell feltétlenül IR-re kerülnie.DoM
Szerintem egyszerűen nem tud esni.
A birkózókat 20szor dobják el egy meccsen (védőfelszerelés nélkül) és mégsem szakad szét a válluk állandóan.

több mint 14 éve
STAFFORD TEHET RÓLA

Az NFC Észak megfigyelői állítólag észrevettek valamit Matthew Stafford játékában, ami miatt összeszedi a sérüléseket.

Amikor jön a passzsietetés, a Detroit Lions irányítója nem lép eléggé előre a zsebben, ez pedig nagy szerepet játszott a vállsérüléseiben. Egy megfigyelő elmondta: „Részben ő maga tehet a sérülésekről. Éreznie kell a nyomást, és előre kell lépnie a zsebben, arra kényszerítve a passzsiettetőket, hogy alkalmazkodjanak, és megváltoztassák a támadás szögét.”

Jason La Canfora, az NFL Network munkatársa kijelentette, a Lions tudatában van ennek, és megteszik a szükséges lépéseket, hogy megőrizzék a franchise-irányító testi épségét. La Canfora jóslata szerint a 2011-es szezon jelenti majd az áttörést Stafford számára.

profootballBazzani
Jó lenne látni az eredetit, mert ez így elég csacsiságnak tűnik.

Az, hogy nem jó ütemben lép fel a zsebben legfeljebb a sackek és hitek magas számáról tehet. Attól, mert 15-ször sackelnek egy irányítót, még nem kell feltétlenül IR-re kerülnie.
több mint 14 éve
AVRIL RÉSEN VOLT

A holtszezon elején, amikor egy hosszúra nyúló lockout lehetősége tudatosult Cliff Avrilben, a Detroit Lions defensive endje különleges kéréssel kereste meg pozíció edzőjét Kris Kocureket: másolatot kért a Lions mind a tizenhat tavalyi meccséről.

Vasárnap, a Derrick Williams-Charlie Villanueva hírességek softball mérkőzésén Avril így nyilatkozott: „A legrosszabbra kell számítani. Egy héttel a lockout kezdete előtt rávettem, hogy írja ki az összes meccset DVD-re, és küldje le nekem.”

Mivel a munkaleállás alatt a játékosoknak tilos a csapat létesítményeibe lépni, Avril maga kezdte elemezni a saját játékát, megnézte a felvételeket, vizsgálta a védőfal, és általában a védelem játékát, a hibákat kereste, hogy azok kijavításával még teljesebb játékossá válhasson. „Tudom, hogyan kell játszani a posztomon, így kritikus lehetek magammal szemben. Megnéztem, hogy miket szoktak csinálni a támadók, megpróbálok mentálisan jobbá válni, ha már fizikálisan nem tudok jelenleg. Azt nézem, hogyan játszott a védelem, hogyan reagált a védőfal a különböző blokkolási sémákra. A mi sémánkban sokféleképpen blokkolhatnak bennünket, szóval mindenképpen meg kell próbálni jobbá válni” – mondta Avril.

A korlátozott szabadügynök, akire a Lions a lehető legmagasabb tendert tette, eddigi legjobb szezonján van túl. 13 meccs alatt 8,5 sackje volt, láb- és ujjsérülésekkel játszott. Elárulta, azt tervezi, hogy helyben csapattársával, Kyle Vanden Bosch defensive enddel fog edzeni. A Lions játékosainak önkéntes edzései ugyanis véget értek. „Úgy gondolom, ha továbbra is az ő nyomdokaiban járok, rendben leszek. Megpróbálok egy jobb szezont összehozni” – mondta Avril.

profootball

több mint 14 éve
STAFFORD TEHET RÓLA

profootball

több mint 14 éve
Player only workout:
http://www.nfl.com/videos/detroit-lions/09000d5d82044f53/Inside-player-only-workouts
Stafford tényleg ki van combosodva.

http://www.nfl.com/videos/detroit-lions/09000d5d82044a03/Suh-one-on-one
Suh meg vadállat. 😀

Hamár Suh,akkor top100:
http://www.nfl.com/videos/detroit-lions

több mint 14 éve
Lions | Extending Jeff Backus' contract could be priority

Thu, 09 Jun 2011 11:52:53 -0700

The Detroit Lions may consider signing OT Jeff Backus to a contract extension as a high priority once the lockout is over.

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
40 évesen szeretnék így mozogni, mint Draper.Habi
Én pont így mozgok.
12 másodpercig. 😊

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
40 évesen szeretnék így mozogni, mint Draper.

JT Daniels fan
több mint 14 éve

Kris Draper a Red Wings játékosa is a csapattal edzett.

több mint 14 éve
Legyen szezononként átlag 1300-1400 futott yardja 12-14 TD-vel, aztán csókolom 😀

több mint 14 éve
Aztán ha az első csaj neve van fent egy új kapcsolatban, az mivel jobb? 😀 Reméljük itt lesz franchise RB 😊Wyatt
Azért ez annyiban emlékezetesebb mint ha az aktuális csapatodat tetoválod rá
Nem a csajra reagáltam. 😉
És igen, itt lesz franchise RB. Kurva nagy páros lesznek Best-el.

több mint 14 éve
Aztán ha az első csaj neve van fent egy új kapcsolatban, az mivel jobb? 😀 Reméljük itt lesz franchise RB 😊

több mint 14 éve
ez kb. olyan,mint amikor egy ember feltetoválja az aktuális párja nevét,aztán szedheti le a szakítás után 😊
bár már erre is van megfelelő technológia,tehát no paraNewman
Azért ez annyiban emlékezetesebb mint ha az aktuális csapatodat tetoválod rá,hogy ugye ez az első NFL csapata és ott van ugye a draftolás dátuma is.
Bár őt 30.án húztuk,tehát nem pontos. 😉

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez kb. olyan,mint amikor egy ember feltetoválja az aktuális párja nevét,aztán szedheti le a szakítás után 😊
bár már erre is van megfelelő technológia,tehát no para

több mint 14 éve
Mekkora poén lesz leszedetni, amikor nem tud megegyezni az ügynöke a pénzben 😀 Vagy ami reálisabb, ha a jövőben eligazol valahova 😊
De én szurkolok, hogy franchise RB legyen 😊

több mint 14 éve

LeShoure új tetkója.

Újra együtt edzett a csapat.
Képek:
http://photos.mlive.com/detroit/2011/06/detroit_lions_player-organized_20.html