NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

6 hónapja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Packers at Steelers, Oct. 26.
Pikáns lesz 😀
gamerkr
Én örülök neki. Az AFC-ből a Steelers áll hozzám a legközelebb, leginkább Big Ben miatt kedveltem őket és talán ott még utoljára tud egy nagyot alkotni a Főnök.
6 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 531
Pikáns lesz 😀
gamerkr
Ahhoz képest, hogy már milyen régóta foglalkoztatja a visszavonulás gondolata...
nagylaza, főpohárnok
Ki tudja, lehet, addig meg visszavonul 😅
6 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 656 — beers & Packers
Pikáns lesz 😀
gamerkr
Ahhoz képest, hogy már milyen régóta foglalkoztatja a visszavonulás gondolata...
6 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 512 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Pikáns lesz 😀

6 hónapja
Matt Schneidman: Alexander maradni akar, es kapott is egy atdolgozott szerzodes-ajanlatot
casaubon
a kórházi jelentés is megérkezett:

Packers coach Matt LaFleur said Christian Watson’s recovery from his torn ACL is “ahead of schedule.”
gamerkr
Jayden Reedrol meg tkp most derult ki, hogy eleg sulyos volt az utolso meccsen osszeszedett vallserulese, es kb. mostanra epult fel belole teljesen.
6 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 512 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Matt Schneidman: Alexander maradni akar, es kapott is egy atdolgozott szerzodes-ajanlatot
casaubon
a kórházi jelentés is megérkezett:

Packers coach Matt LaFleur said Christian Watson’s recovery from his torn ACL is “ahead of schedule.”

6 hónapja
7 hónapja
esz-ki-mo Green Bay Packers 367
Packers rookie WR Matthew Golden is now set to enter this season as Green Bay’s highest-paid pass catcher by average annual value:

🏈Matthew Golden: $4.39 million
🏈Christian Watson: $2.39M
🏈Luke Musgrave: $2.11M
🏈Jayden Reed: $1.80M
🏈Mecole Hardman: $1.50M
🏈Tucker Kraft: $1.38M
🏈Romeo Doubs: $1.09M
🏈Dontayvion Wicks: $1.03M
zacknorb
Hát, 8 ilyen játékos fizuját kihozni 16 M-ből... ez a csillagok szerencsés együttállásából adódó egyszeri jelenség, idén kellene ezt kihasználni...
esz-ki-mo
Bocs, most látom, hogy ez nem a 2025-ös , hanem az átlagos éves szerződéses összeg. De a 25-ös is csak 22 M körül van.
7 hónapja
Packers rookie WR Matthew Golden is now set to enter this season as Green Bay’s highest-paid pass catcher by average annual value:

zacknorb
Hát, 8 ilyen játékos fizuját kihozni 16 M-ből... ez a csillagok szerencsés együttállásából adódó egyszeri jelenség, idén kellene ezt kihasználni...
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 801 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 801 — Kinek mit intézett a kormánya
Golden végre aláírt, Gute ma jelentette be

Poloska vagyok.
7 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 594
saccperkábé 10-7 lesz a szezon végi mérlege a csapatnak
7 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 030
Marha korán jön a WC, ez így no funny 😕
zacknorb
A korai bye week-kel viszont nincs gond, bármelyik hétre tudunk produkálni 5-6 fontos hiányzót.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Marha korán jön a WC, ez így no funny 😕

Poloska vagyok.
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 922
Green Bay’s two-time Pro-Bowl guard Elgton Jenkins is skipping the Packers’ off-season workout program while awaiting a new contract, per @RobDemovsky:

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
Vasárnap "este" aztán TNF, marhafasza

Szerkesztette: Gergőbácsi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
 www.packers.com/news/packers-to-play-at-chicago-on-saturday-dec-20-2025

Poloska vagyok.
7 hónapja
The Packers have officially added 🇨🇦 QB Taylor Elgersma & released G Marquis Hayes, who ended last season on GB’s practice squad.

QB room is back at four.

Jött a legjobb kanadai egyetemi játékos (szerintem nem lesz itt sokáig, CFL-ben bőven jó karriert futhat be, és nem is sajnálnám tőle)

Poloska vagyok.
7 hónapja
SGBP 341
Crazy stat for Packers UDFA guard Tyler Cooper in 2023. He had 313 pass pro snaps per PFF - gave up 0 sacks and only FIVE total pressures for an absurd 100.0 pass block efficiency and 1.6% pressure percentage. He only allowed 3 sacks in the last 2 years combined.
7 hónapja
Höri az értékelőjében kifejezetten jókat mondott a Packers UDFA classról, konkrétan akár 4 ember esetében is esélyt lát a végső rosterre. (Stackhouse, J. Johnson, Brown, A. Johnson)
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
(arra most nem térnék ki, hogy a drarfpickjeink többségét viszont lehúzta...)
esz-ki-mo
Es ne feledkezzunk meg Baldwinrol se, aki UDFA-hoz kepest kiemeltem magas garantalt fizetest kapott
7 hónapja
Höri az értékelőjében kifejezetten jókat mondott a Packers UDFA classról, konkrétan akár 4 ember esetében is esélyt lát a végső rosterre. (Stackhouse, J. Johnson, Brown, A. Johnson)
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
(arra most nem térnék ki, hogy a drarfpickjeink többségét viszont lehúzta...)
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 228
Egyik UDFA-nk tavaly saját maga tette ezt ki. Iszonyat nagy telepi kutya a csávó, nagyon adom.

zacknorb
Csak az a kérdés, ha tényleg ennyire bitang jó, akkor miért UDFA?
nagylaza, főpohárnok
FCS-ben volt jó, FBS-ben már annyira nem.

buhloone mindstate