NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
91
10
19:00
RedZone week 12
53
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
39
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
39
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
14
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
És ez a csapat majdnem lemaradt a PO-ról?Kveszten lesz a döntő 😛
több mint 13 éve
ilaris
215
Szégyenlem magamat . 😕 Fél egy körül elaludtam,pedig ezt a meccset nagyon szerettem volna megnézni.....
Reggel hatkor ébredtem.Első dolgom volt megnézni az eredményt. A meccset majd később ..
Addig is KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK...
GO PACKERS------GO
ilaris
több mint 13 éve
Rodgers is leszarja kb a PB-t, ha SB-t játszik a csapat....és ahhoz már csak 1W kell, Matty meg menjen PB-re 😊
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Grat a győzelemhez, ez a Tramon gyerek, tuti olyan anyagból van, ami vonzza a labdát. Keveset is droppol, nem is értem miért holmi Jenningseket erőltettek WRbe. 😛 😀.
több mint 13 éve
Gabez
84
Gratulálok, Rodgers példátlanul jól játszott, megérdemelten nyertetek, remélem Macik-Sajtfejűek döntő lesz 😊
több mint 13 éve
vasza
59
Gratula hozzá! Csak mikor a Pro bowlba jöttek a meghívók Rodgers neve valahogy lemaradt. Matty neve szerepelt a listán. Gondolj bele: végignyomtunk egy szezont Grant és Finley nélkül! Matty mire menne Turner és Gonzo nélkül? Rodgers látjuk mire megy. A statokat, amiket hoztál megsütheted, mert nem érnek semmit.Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.Szvsz. már jobb qb.vaszaAaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vasza
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!mrzmancs
több mint 13 éve
Így ahogy mondod, lehet tényleg be volt tervezve, biztos pszichológia okok miatt. 😊Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊Sanco
több mint 13 éve
Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.DODO92A ST nyerte meg a meccset, azzal a visszaengedett TD-vel! Zseniális húzás volt Slocumtól! 😊
több mint 13 éve
Szerintem meg nem ebből a meccsből kell kiindulni.Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!vaszaDe Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀Szvsz. már jobb qb.vasza
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
Ryan még csak 3 éve van a ligában, de 33 meccset nyert meg és számtalan GWD-ot vezetett!
GO FALCONS!
több mint 13 éve
vasza
59
Aaron air 3rd Po pro bowl Rodgers!Szvsz. már jobb qb.vaszaRodgerssel szemben iszonyat kritikus mindenki ellenben Ryant mindenhol istenítik. Én sem bántásból írom de Ryant már a draft óta aranygyereknek állítják be míg Rodgerst a draft óta kritizálják mindennel ahogy azt fentebb már leírta Gergőbácsi is. Egyikük képességét sem vitatom de Rodgersnek 10szer annyi dologgal kellet megküzdenie mint Ryannek.JayBDe Rodgerst ez hajtja... Ettől lesz ő jobb QB szvsz. 😀
Az év elején egy Rich Eisen podcastban elég sokat beszél erről, egészen a high school évektől ez kísérte őt.kobalu91
több mint 13 éve
Gratulálok!Eszméletlen jól játszott a csapat...a Falcons meg kitudja mikor volt ennyire peches... 😕
Jók voltatok ma este!
GO FALCONS!
több mint 13 éve
Szóhoz se jutok 😀 Gyönyörű meccsel ajándékoztak meg minket a fiúk! Az elkapók kitettek magukért, kevés volt a drop, Jennings jóvátette a korai hibáját! Védelem hozta a formáját, fantasztikus!
több mint 13 éve
.brk
1 890
fantasztikus 😊 Főcsoportdöntő 😊 whá de jó érzés 😊
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Ez annyira gyönyörű volt! Komolyan, sírok! 😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Nagyon jó teljesítményt láthattunk ma mind a támadó-, mind a védősortól, talán az ST-nek volt egy gyengébb megmozdulása, de a return TD nem befolyásolta akkora mértékben a meccs végkimenetelét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv minden Sajtfejűnek! 😊Kb . a 2005-ös 4-12-es Samkon Gado-s mindenki sérültös szezontól figyelem komolyabban a játékot, és a GB-t 😊 szóval nem a "bandwagonre szálltam fel" 😛
És hogy érdemben is hozzászóljak: ahogy előttem is írták, kell egy igen combos passrush... (én a sec-et most valahogy nem féltem...persze egyik nincs meg a másik nélkül,ugye...). Meg (megint csak előttem szólókat ismételve) az elkapóinknak sem kellene szappanos kézzel pályára lépni (szerintem ez igazából szinte csak koncentráció kérdése)
több mint 13 éve
Dörmi
8
Egy kicsit off. Láttátok az egyetemi döntőn a kis Casey Matthews-t? Szinte ugyanolyan kinézetre és játékra is, mint a mi Clay-ünk (a forced fumble is ugyanazzal a technikával volt)! Döbbenetes egy család! El tudnám képzelni a kis fickót Green Bayben is, csak kár hogy MLB, az a poszt nálunk most eléggé telített.zoltenSzámomra az volt a meccs legemlékezetesebb momentuma. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=XW7gK1Q2rTM
A Bearsbe is beférne, Angelo úgyis szeret YouTube videó alapján draftolni...
Run, Jay! Run!
több mint 13 éve
Egy kicsit off. Láttátok az egyetemi döntőn a kis Casey Matthews-t? Szinte ugyanolyan kinézetre és játékra is, mint a mi Clay-ünk (a forced fumble is ugyanazzal a technikával volt)! Döbbenetes egy család! El tudnám képzelni a kis fickót Green Bayben is, csak kár hogy MLB, az a poszt nálunk most eléggé telített.zoltenhttp://twitter.com/CaseyMatthews55
jönne ő.... 😛
Nem tudom hogy alakul a ma este...
Égjen a harci tűz! Még ha esetleg egy-két labdabirtoklásos hátrányba kerülnénk az elején, nem fogják feladni, egymásért küzdenek, nincs lehetetlen!
Ajándék minden perc, maradjanak éhesek és koncentráltak!
Ahogy Woodson mondta: NO EXCUSES!
Go Pack Go!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Csak a végjáték ne legyen ugyanolyan de egyébként benne vagyok 😀Remélem megajándékoz a Packers minket egy olyan élménnyel mint anno a Cards ellen.undisputedlyWÁÁÁ Gameday végre emberek! Kezdjük a ráhangolódást Lombardi mesterrel: http://www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/09000d5d81da7820/Prove-how-much-you-want-itMaG1XxÚhhh kár volt megnézni ezt a videót 😛 Mostmár 20 percenként az órát fogom nézni hogy mikor van már este :/
A mai meccsen kelleni fog megint Starks, bár nem tartom valószínűnek hogy megint akkora meccse lesz mint a Sasok ellen de ne legyen igazam 😊
Rodgers ha hozza a szokásos hidegvérű játékát és végre nem dropolnak az elkapók akkor jó esélyeink vannak szvsz.
D oldalon megkell fogni a futójátékot, és akkor Ryan sem fog annyira virgonckodni, ha meg igen akkor ott az esély a Sec-nek hogy 1-2 INT-re.Shieldsnek már nagyon érik egy, szerintem ma meglesz. És hát persze a jó pass rush. Ha Claymakerre duplán odafigyelnek akkor Woodson-Walden páros odaérhet.
Go Pack Go! 😉Hall Of Green
több mint 13 éve
Remélem megajándékoz a Packers minket egy olyan élménnyel mint anno a Cards ellen.WÁÁÁ Gameday végre emberek! Kezdjük a ráhangolódást Lombardi mesterrel: http://www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/09000d5d81da7820/Prove-how-much-you-want-itMaG1XxÚhhh kár volt megnézni ezt a videót 😛 Mostmár 20 percenként az órát fogom nézni hogy mikor van már este :/
A mai meccsen kelleni fog megint Starks, bár nem tartom valószínűnek hogy megint akkora meccse lesz mint a Sasok ellen de ne legyen igazam 😊
Rodgers ha hozza a szokásos hidegvérű játékát és végre nem dropolnak az elkapók akkor jó esélyeink vannak szvsz.
D oldalon megkell fogni a futójátékot, és akkor Ryan sem fog annyira virgonckodni, ha meg igen akkor ott az esély a Sec-nek hogy 1-2 INT-re.Shieldsnek már nagyon érik egy, szerintem ma meglesz. És hát persze a jó pass rush. Ha Claymakerre duplán odafigyelnek akkor Woodson-Walden páros odaérhet.
Go Pack Go! 😉Hall Of Green
több mint 13 éve
zolten
230
Egy kicsit off. Láttátok az egyetemi döntőn a kis Casey Matthews-t? Szinte ugyanolyan kinézetre és játékra is, mint a mi Clay-ünk (a forced fumble is ugyanazzal a technikával volt)! Döbbenetes egy család! El tudnám képzelni a kis fickót Green Bayben is, csak kár hogy MLB, az a poszt nálunk most eléggé telített.
több mint 13 éve
WÁÁÁ Gameday végre emberek! Kezdjük a ráhangolódást Lombardi mesterrel: http://www.nfl.com/videos/nfl-playoffs/09000d5d81da7820/Prove-how-much-you-want-itMaG1XxÚhhh kár volt megnézni ezt a videót 😛 Mostmár 20 percenként az órát fogom nézni hogy mikor van már este :/
Go Pack Go! 😉
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
az Eagles elleni Sound FX: Leading the pack videó HDban az archivumba 😀 http://www60.zippyshare.com/v/8132180/file.html
na mostmár tényleg ideges vagyok, még 16 óra
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Minél jobban benne vagyunk a playoffban, annál jobban utálok jósolni, de megpróbálok:A srácok a lelküket is kiteszik a pályára, és megmutatják, hogy nem sérülésektől súlytott, cserejátékos-banda van a pályán, hanem egy egészséges kezdőcsapat. :cool: