Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
zolten
230
Nagyon jó kis meccs volt, teljesen megérdemeltük a győzelmet! Amúgy szerintem egyetlen fő különbség volt az eddigi vesztes meccseinkhez képest; nem voltak elejtett passzok. Ha a három elbukott meccsen is így tapad az elkapók kezéhez a labda, akkor most 7-0. Ennyi.
több mint 14 éve
Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.
több mint 14 éve
Jó ezért tettem zárójelben mert nem az itéltettel inkább a szabállyal vitatkoznék. Harvinon meg volt akkora DPI mint mondjuk amekkora OPI-t fújtak Mossra korábban.Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Az nfl-szabályok szerint, ha földet ér a labda, incomplete pass, mindegy, hogy teljesen kontrollája, vagy sem (lásd Megatron vs Bears). hogy jó-e a szabály, az vitatható, de hogy földet ért a labda, az nem 😉Szobi22
Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
Amúgy A-Rod mindig ilyen súlytalan a meccsek végén ?Toca
És most mondjam azt hogy nem mindegy hogy TDt nem kaptok meg vagy egy FD-t 😊 Mondjuk ebben hülye BC a legnagyobb hibás még McCarthy is betudja dobni a flaget. E.J még mutatta is hogy nincs meg a TD...
Persze voltak hibák ide is oda is csak a mieik pöppet falsúlyosabbak...
Lényegtelen otthon nekünk Dallas ellen dőlt picit a pálya, most meg mi voltunk a szenvedők. Jösztök ti még hozzánk idén 😀
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Az nfl-szabályok szerint, ha földet ér a labda, incomplete pass, mindegy, hogy teljesen kontrollája, vagy sem (lásd Megatron vs Bears). hogy jó-e a szabály, az vitatható, de hogy földet ért a labda, az nem 😉
Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Nálam meg az csapta a biztosítékot, hogy a bírók kétszer is TD-t (2 Harvin TD) ítéltek a javatokra, amikor Harvin kilépett, pedig mindkét esetben 2 yardon belül volt a bíró és semmi nem takarta előle az adott jelenetet... meg a Shianco nem TD előtti 15 yardos late hit, meg Jennings 1st down helyetti 4th down, amit aztán be is buktunk. 😛
Egyszóval a bírók tévedtek ide is, oda is, nem hiszem, hogy a bíróknak köszönhetjük a győzelmet. Favrenak sokkal inkább. 😀
Egyébként (természetesen 😊) nem értek veled egyet, ami a DPI-t illeti a 2. Harvin TD-nél. Én többször visszanéztem a jelenetet és szerintem nem volt DPI. Peprah talán hozzáér egy pillanatra Harvin mellkasához, de nem akadályozza, nem löki meg. Ha mindenképp DPI-t akarsz, akkor gyanúsabb az utolsó passznál Bishop megmozdulása. 😉
A-Rod pedig nem a meccsek végén ilyen súlytalan, hanem idén. Mondjuk ebben nagyon nagy szerepe van Grant, Finley és a tegnapi meccsen már Driver hiányzásának is.
+ most, hogy kikaptatok, azért drukkolok Nektek a jövő héten 😉 😊
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már. Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
Amúgy A-Rod mindig ilyen súlytalan a meccsek végén ?
több mint 14 éve
.brk
1 890
majd vki PM-ben tud tízyardost a meccshez?összefoglaló alapján húbazmeg. de W és most ez számít.
több mint 14 éve
Sajnos nem láttam a meccset, de az összefoglalókban is sokat sántikált szomorúan a papper, és ez nagyon tetszett 😀. amúgy nem gondoltam volna, hogy meglesz ez a meccs, remélhetőleg ad egy lökést a csapatnak. a megnyert challengek nélkül meg nem lett volna meg, úgyhogy tényleg MM is kitett magáért.az end zone hátuljában a bírónak viszont komoly látásgondjai lehetnek 😛
több mint 14 éve
Nagyon jó meccs volt, aki nekem ma hatalmas pozitívum volt az C.J. Wilson! Második meccsén kezdett, 8 tackle abból több is a 4. negyedben. A Colllins INT gyönyörű volt, Bishop picksix a legjobbkor jött. Amit sajnáltam, hogy szerintem többet használhatnánk Jacksont, mind a futásoknál, mind az elkapásoknál, mert az előző meccseken nagyon jó teljesítményt nyújtott.
több mint 14 éve
Na akkor ülj le és kapaszkodj meg....Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...kobalu91mit challlengelt már a szerencsétlen megint? az első félidőt nem láttam 😕gamerkr
2 Challenge-et is megnyert! 😀
több mint 14 éve
Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...kobalu91mit challlengelt már a szerencsétlen megint? az első félidőt nem láttam 😕
több mint 14 éve
Gyönyörű meccs volt, és ezt a meccset a D nyerte meg... Büszkék lehetünk rájuk. Bódottá.Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...
több mint 14 éve
szóval megnyertük a Super Bowl-t 😀 na de nem az offense... :o DE megvan!
több mint 14 éve
srácok nem tudjátok adja az ESPN America a meccseteket??? mert baseballt ír arra az időpontra :mad:
több mint 14 éve
nem érdekelnek a sérülések, szedjük széjjel az "árulót" a meccsen!HurkaEzaz! 12>4! Aggyá neki Rádzsörsz! Bátran mint disznóvágáskó!
több mint 14 éve
nem érdekelnek a sérülések, szedjük széjjel az "árulót" a meccsen!
több mint 14 éve
Ebben csak az a szomorú, hogy ez kb. minden 3. meccs.Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Erről mondjuk legkevésbé ő tehet, pechjére az amcsik szeretik az irányítóhoz kapcsolni az ilyen statisztikákat.JayB
Vagyis minden 3. meccs szoros és kikapunk rajta. Még akkor is, ha a nagyja a 6-10-es idényben volt.
Meg idén lesz. 😕 Feltéve, ha idén nem kapunk ki párszor jó nagyon.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Erről mondjuk legkevésbé ő tehet, pechjére az amcsik szeretik az irányítóhoz kapcsolni az ilyen statisztikákat.
több mint 14 éve
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Viszont, az az 1 győzelem idén volt, a Detroit ellen. 😉
Hogy legyen még egy riasztó statisztika: Favre vs. Capers D# 8-0 :o , ami nem csoda visszagondolva a tavalyi két meccsre.
Ja és nagy valószínűséggel esni fog (most is esik), ami a futásra helyezheti a fő hangsúlyt és összehasonlítva a két csapat futóteljesítményét...
Ezek után nem lehet kétséges, hogy be fogjuk húzni ezt a rangadót! 😀
több mint 14 éve
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Ez a mi kis privát Super Bowl-unk, nemérdekel ha nem lesz playoff, a Vikest oda-vissza verni kell, mert csak!
több mint 14 éve
Újabb nap amit nagyon nem vártam...Olyan szinten nem tudok tippelni a kimenetelére a meccsnek, hogy csak na. 50 pontos veréstől, amin Peterson fut 6 TD-t az újabb OT-ig (ami nálam szívrohammal járna), mindent el tudok képzelni...
több mint 14 éve
Írtáttok, hogy Bigby és Harris visszatérhet, hát még nem most fog megtörténni, nem lettek aktíválva egyelőre: http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/10/23/packers-dont-activate-harris-bigby-off-pup/
több mint 14 éve
Matthews Appears Ready To Return: After practicing on Friday on a limited basis for the third consecutive day, the NFL sack leader appears poised to return on Sunday night against the Vikings in an important divisional matchup: http://pckrs.com/2dxn(péntek)
több mint 14 éve
Elég hosszú már a sor. Vékonyak vagyunk "csak ennyi téren": DE, OLB, ILB, S(még az igazolással is), RB, TE, OT.OT most nem olyan vészes a többihez képest, Newhouse meg tud azt játszani ha kell.
Bódottá. :mad:kobalu91
El tudnék képzelni egy Bulaga-Lang kettőst a 2 szélen, sőt az év vége felé meg is lesz.
Clifton térde nem fogja végigbírni a szezont, erre mérget vennék, Tauscher is állandóan maródi.