NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 488
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Valószínűleg gaza lesz azoknak, akik azt várják, nem lesz egyoldalú meccs. Ahogy több résztvevő is mondta, ezek a srácok szinte betéve ismerik az ellenfelet, a siker azon múlhat, hogy ki csinálja meg azt jobban, amit éppen kell (no ez milyen szép semmitmondó mondat volt).Fergeteges O-nk a két meccen 27 pontot termelt, no de a Bears sem alázott meg minket. Lehet, hogy Áron első két drive-ja két intivel zárul, lehet, hogy Raji ezúttal FB-ként vagy HB-ként fut TD-t, lehet, hogy Briggs a negyedik playben olyat odabasz A-rodnak, hogy csak a negyedik negyedben tud visszaállni, lehet, hogy Shields visszavisz egy kickoffot TD-re, lehet, hogy a Bears blokkol egy FG kísérletet.
A fenébe.... nem bírom az izgalmakat 😊
De sokkal sokkal szívesebben látom, hogy a Chicagoval játszhatunk, mint bármely más csapattal.
Go Pack Go!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
This is my second year, I have a chance to go to the Super Bowl," said defensive nose tackle B.J. Raji. "Meanwhile, my defensive coordinator has been in the game 25 years, and he’s never been. It’s a big game for a lot of guys.”“I try to let them know, this is my tenth year, I’ve been one time. A guy like Driver has never been," "It is a special opportunity we have, we have to make the best of it. Me and 'Wood' try to tell the young players how hard it is to get to the Super Bowl. It’s not every year that you make it this far.” said Pickett
Szívem szakad meg ha Woodsonnak nem sikerül gyűrűt nyernie.
[Ez érdekes,nálam is vmi ilyen van,nem szeretem a Packerst de tisztelem őket és ha nyertek akkor sok szerencsét a Superbowlon.Igen, ez a rivalizálás nem olyan mint a Jets-Pats, itt a kölcsönös tisztelet maximálisan megvan.
Ditka foglamazta meg ezt jól:"Our rivalry wasn't built on hatred. It was built on respect."anfernee
több mint 14 éve
Ez érdekes,nálam is vmi ilyen van,nem szeretem a Packerst de tisztelem őket és ha nyertek akkor sok szerencsét a Superbowlon.Nekem sem tetszik ez a hype, nem mondom hogy nem jogos de tényleg jobb az underdog szerep.JayBAzt szerintem senki sem vitatja, hogy jobb csapat vagytok, legalábbis annak tűntök. Ezzel semmi gond. Írják is le, azzal sincs gond. Azzal már több, hogy gyakorlatilag teljesen biztossá veszik, hogy mi nekünk semmi esélyünk és jobb ha ki se állunk, vagy már igen jó, ha megússzuk -10en belül. Ez a hype ez sokakban gyűlöletet szül. Bennem nem, mert én attól függetlenül, hogy csoportellenfél, meg ősi rivális, meg stb. én, ha nem is azt mondom, hogy szimpatizálok a Packerssel, de valamilyen szinten kedvelem őket. De sokakban ez a hype ez nagyon ellenszenvessé teszi a csapatot.tüsi91
Ditka foglamazta meg ezt jól:"Our rivalry wasn't built on hatred. It was built on respect."
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Nekem sem tetszik ez a hype, nem mondom hogy nem jogos de tényleg jobb az underdog szerep.JayBAzt szerintem senki sem vitatja, hogy jobb csapat vagytok, legalábbis annak tűntök. Ezzel semmi gond. Írják is le, azzal sincs gond. Azzal már több, hogy gyakorlatilag teljesen biztossá veszik, hogy mi nekünk semmi esélyünk és jobb ha ki se állunk, vagy már igen jó, ha megússzuk -10en belül. Ez a hype ez sokakban gyűlöletet szül. Bennem nem, mert én attól függetlenül, hogy csoportellenfél, meg ősi rivális, meg stb. én, ha nem is azt mondom, hogy szimpatizálok a Packerssel, de valamilyen szinten kedvelem őket. De sokakban ez a hype ez nagyon ellenszenvessé teszi a csapatot.
több mint 14 éve
Nekem sem tetszik ez a hype, nem mondom hogy nem jogos de tényleg jobb az underdog szerep.
több mint 14 éve
Egyrészt, másrészt, míg nálatok aránylag kiegyensúlyozott az offense és a defense erőviszonya addig nálunk nem annyira. Bár néha nem tudom eldönteni, hogy nálunk hogy van. Néha az offense jó és a defense szar és fordítva.Mindenhol azt olvasni hogy a Bears D, Bears D Bears D. Miért is? Mind engedett pontban mint kapott yardban jobb a Packers D...JayBItt nem az a lényeg,azért storyznak Bears D-ről annyit mert az a key,h Rodgers szétszedi e őket vagy nem...azt biztosra veszik h Packers D nem sokat enged Cutlernek...futás ellen kérdéses talán,de a highlight Rodgers játéka és az h tudunk e egyáltalán tenni vmit ellene...anfernee
mondjuk én meg rengeteg helyen azt olvasom, hogy vajon a Jets vagy a Steelers lesz-é a Packers ellenfele a Superbowlon. Pedig addig még van a Packersnek egy meccse. de ez még hagyján, ha az alapszakaszbeli meccsen mindkét alkalommal szarrá vertek volna minket. Mindegy. Jobban kedvelem magunkat underdogként, mint esélyesként. Ezért is örültem, hogy a sokak szemében már tuti SB résztvevő Pats kiesett.
több mint 14 éve
Mindenhol azt olvasni hogy a Bears D, Bears D Bears D. Miért is? Mind engedett pontban mint kapott yardban jobb a Packers D...JayBItt nem az a lényeg,azért storyznak Bears D-ről annyit mert az a key,h Rodgers szétszedi e őket vagy nem...azt biztosra veszik h Packers D nem sokat enged Cutlernek...futás ellen kérdéses talán,de a highlight Rodgers játéka és az h tudunk e egyáltalán tenni vmit ellene...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Mindenhol azt olvasni hogy a Bears D, Bears D Bears D. Miért is? Mind engedett pontban mint kapott yardban jobb a Packers D...
több mint 14 éve
Barnettnek is van még év. (5,5 ill 6 millió/év)hol írja ezt? az espn insideres cikkre nem is mentem rá, csak ez a vékonyka táblázat volt amit néztem....Más: érdekes összesítést olvastam a starterek által kihagyott meccsek számát illetően. http://www.footballoutsiders.com/fo-espn-feature-columns/2011/espn-starter-games-lost-and-packers"Nick Barnett is at the end of his career."
Gergőbácsi
Ezt komolyan gondolta?LN
A túl a karrierjén azért mindenképpen erős túlzás.... ha nem is marad Green Bayben, akkor máshol még sztem simán játszhat Barnett.
Azt el tudom képzelni, hogy Hawk szerződését megpróbálják átdolgozni hogy megtartsák, Bishop és Chillar ugye hosszú távú hosszabbítást kaptak...nem tudom Barnettnek mennyi van, de érdekes lesz a szitu.Gergőbácsi
több mint 14 éve
14-es sorszámú komment.hol írja ezt? az espn insideres cikkre nem is mentem rá, csak ez a vékonyka táblázat volt amit néztem....Más: érdekes összesítést olvastam a starterek által kihagyott meccsek számát illetően. http://www.footballoutsiders.com/fo-espn-feature-columns/2011/espn-starter-games-lost-and-packers"Nick Barnett is at the end of his career."
Gergőbácsi
Ezt komolyan gondolta?LN
A túl a karrierjén azért mindenképpen erős túlzás.... ha nem is marad Green Bayben, akkor máshol még sztem simán játszhat Barnett.
Azt el tudom képzelni, hogy Hawk szerződését megpróbálják átdolgozni hogy megtartsák, Bishop és Chillar ugye hosszú távú hosszabbítást kaptak...nem tudom Barnettnek mennyi van, de érdekes lesz a szitu.Gergőbácsi
több mint 14 éve
Barnett top 3 kedvenc, isten ments hogy elküldjük. Woodson mellett ő a másik "fővezér" a D-ben, ez sem Hawk-ról sem Bishopról nem mondható el.
több mint 14 éve
hol írja ezt? az espn insideres cikkre nem is mentem rá, csak ez a vékonyka táblázat volt amit néztem....Más: érdekes összesítést olvastam a starterek által kihagyott meccsek számát illetően. http://www.footballoutsiders.com/fo-espn-feature-columns/2011/espn-starter-games-lost-and-packers"Nick Barnett is at the end of his career."
Gergőbácsi
Ezt komolyan gondolta?LN
Azt el tudom képzelni, hogy Hawk szerződését megpróbálják átdolgozni hogy megtartsák, Bishop és Chillar ugye hosszú távú hosszabbítást kaptak...nem tudom Barnettnek mennyi van, de érdekes lesz a szitu.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Más: érdekes összesítést olvastam a starterek által kihagyott meccsek számát illetően. http://www.footballoutsiders.com/fo-espn-feature-columns/2011/espn-starter-games-lost-and-packers"Nick Barnett is at the end of his career."
Gergőbácsi
Ezt komolyan gondolta?
több mint 14 éve
Ponst most írtam le ezt a Pats topikban. Úgy gondoltam ide is leírom.Jó választás. 😉
Úgy néz ki a második favoritom a Green Bay lett. Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen. De azért az elkövetkező Pats-GB meccseken kérdés nélkül a Pats-et választom. 😊 Szimpatikus a csapat. Nagyon remélem, hogy sikerül megnyerni a SB-t. Drukkolok nagyon!polonic
Más: érdekes összesítést olvastam a starterek által kihagyott meccsek számát illetően. http://www.footballoutsiders.com/fo-espn-feature-columns/2011/espn-starter-games-lost-and-packers
több "okos" emberke mondja külhoni fórumokon, hogy a Bears így meg úgy csak azért jutott el idáig, mert kevés sérült a kezdők közül stb stb. Közhelyesen szólva a pályán lévőknek kell a meccseket megnyerni. És ők megtették. Pont a Pack lehet a példa, hogy felül lehet kerekedni egy csomó dolgon... Pusztán érdekes stat.... Enyhe kontraszt van azért a két csapat között 😀
Még egy dolog, amit talán segít a sok sérülés közepette: a jövőt illetően olyanok is megmutathatták, éles helyzetben, sok play erejéig - így kellemes fejtörés lesz egy két playa esetében offszezonban, kit tartsunk meg, kit kell elengedni....
Persze ez nem magyarázat előre, inkább dicséret a csapat és a csapatvezetés felé, hogy ilyen helyzetből eljutottak eddig a lehetőségig. Mindenkinek, aki a pályán volt és teljesített!
Horribile dictu 😛 : dicséret és elismerés illeti a Medvéket is, mert mindenki által lesajnált csapatként eljutottak oda, hogy saját pályájukon egy lépésre vannak a SB-tól.
több mint 14 éve
Tramon kapott PB meghívót 😊 de nem lesz ott remélem 😀
több mint 14 éve
Hát, itteni idő szerint inkább 7-ig 😀Azt tudtátok h Áronkának van a legjobb ratingje azok közül akik 1500 passzkísérleten vannak túl 😊 98.4LokterDe a legkevesebb gyűrűje sajnos. Ebben a statisztikában komolyan javulnia kell február 6.-ig. :cool:kobalu91
több mint 14 éve
Azt tudtátok h Áronkának van a legjobb ratingje azok közül akik 1500 passzkísérleten vannak túl 😊 98.4LokterDe a legkevesebb gyűrűje sajnos. Ebben a statisztikában komolyan javulnia kell február 6.-ig. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt tudtátok h Áronkának van a legjobb ratingje azok közül akik 1500 passzkísérleten vannak túl 😊 98.4
több mint 14 éve
Ezt imdáom Rodgersben, ezt a hozzáállást, iszonyatosan laza de nem rossz értelemben. “Brian is probably my favorite player to play against just because I enjoy the seconds between snaps,” Rodgers said. “He’s a very funny guy on the field. I know a lot of his calls probably don’t mean a lot, and he probably knows the same thing about some of my calls, so we have some fun with each other back and forth, not only between plays, TV timeouts, (but) at the line of scrimmage.”
http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/
több mint 14 éve
Mike Smith:Kegyetlen ez a játék, -3-ból pár másodperc alatt +7, legalábbis a mi szempontunkból. Nem mintha velünk nem történt volna ilyen, vagy ne történhetne.... de ezért is gyönyörű ez a játék!
FIELD GOAL!!
U wanna take one more shot?
Vagy Ryan vagy Az OC mondhatott itt egy végzetes Yes-t, telljesen másképp alakult volna a meccs ha berúgják a 3 pontot.JayB
több mint 14 éve
Mike Smith:FIELD GOAL!!
U wanna take one more shot?
Vagy Ryan vagy Az OC mondhatott itt egy végzetes Yes-t, telljesen másképp alakult volna a meccs ha berúgják a 3 pontot.
több mint 14 éve
Végre egy sound FX, amiben a pufi angolna is szerepel 😀Mike Smith A-rodról: "can't throw a f..kin' incompletion" 😂 😂
http://www.nfl.com/videos/green-bay-packers/09000d5d81dcbdf0/Sound-FX-Packers-vs-Falconskobalu91
több mint 14 éve
Végre egy sound FX, amiben a pufi angolna is szerepel 😀Pufifánk hatalmas! Szó szerint is. 😀
http://www.nfl.com/videos/green-bay-packers/09000d5d81dcbdf0/Sound-FX-Packers-vs-Falconskobalu91
ezt a Sound Fx-et is tegyük el ínségesebb időkre HQban:
http://www32.zippyshare.com/v/39255250/file.html
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Amilyen össze-vissza fújások voltak, az idei NFC North meccseken én már nem csodálkoznék semmin. Katasztrófális meccseket csináltak idén a zebrák.McAuley-hoz: Nagyon remélem, hogy nem fog a bírókon eldőlni....ha jogos, csapjon sárgát mindkét oldalra, azzal nincs gondom....csak ne borítsa semerre a pályát....győzzön az ember csapata tisztességes módon...BearEgyetértek! Remélem összekapják magukat a zebrák is.MaG1Xx
több mint 14 éve
Végre egy sound FX, amiben a pufi angolna is szerepel 😀http://www.nfl.com/videos/green-bay-packers/09000d5d81dcbdf0/Sound-FX-Packers-vs-Falcons