Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
GRAHAMén meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>HarrellKGBhttp://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
na ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.kobalu91
több mint 14 éve
KGB
79
én meg csak annyit hogy Nelson(bármennyire is semmilyen volt idén)>Harrellhttp://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛JayB
na ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.kobalu91
több mint 14 éve
http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comÉn csak annyit mondok: Graham Harrell 😛
több mint 14 éve
http://blogs.greenbaypressgazette.com/blogs/gpg/insider/2010/12/13/jordy-nelson-confirms-he-is-emergency-quarterback/?utm_source=bleacherreport.comna ezt nem gondoltam volna, igaz ennek a bekövetkezését nem szeretném megvárni, bármennyire is szeretem Jordy-t.
több mint 14 éve
De persze én mint szurkoló kalkulálhatom biztos vereségnek 😛 Kibaszott idegesítő a pats ellen játszani, ezek a rövid passzok amiket senki nemtud lekövetni időben és amivel mindig pont megvan a kívánt yardmennyiség valami elképesztően idegörlő. Egy közepes formában lévő Patset biztos nem kapunk el, viszont nekünk élet-halál meccs ők meg már biztos továbbjutók, talán itt van egy kis szikrányi reménység.
több mint 14 éve
Ha kiütjük Brady-t akkor biztos. 😀Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.JayBNa Jayb kifejtette részletesebben amit mondani akartam.
Közhely, de minden meccsen meg lehet halni. Szerintem sincs olyan hogy bekalkulált vereség az NFL-ben, de a Packersnél szinte fix hogy nincs.
És ki tudja, talán nem lesz hó... 😊
Az offenset meg alsógatyában rohangáltatni, aztán hóágyúval lődözni közben őket. A D-nek is kemény edzést, corporal punishment, baby. Rodgers fejecskéjét se cuki masszőzök simogassák.
Adott esetben mi lehetünk az a Patsnek, ami nekünk a Lions volt.Gergőbácsi
Tom Barátunk amúgy se szeret szaladgálni, ha Capers előhúz különböző változatos blitzsémákat akkor megizzaszthatjuk őt passzjáték közben.
Csak nehogy ez a futás elleni védelem kárára menjen. Ben-Jarvustól kicsit félek, jó formában van.
több mint 14 éve
Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.JayBNa Jayb kifejtette részletesebben amit mondani akartam.
Közhely, de minden meccsen meg lehet halni. Szerintem sincs olyan hogy bekalkulált vereség az NFL-ben, de a Packersnél szinte fix hogy nincs.
És ki tudja, talán nem lesz hó... 😊
Az offenset meg alsógatyában rohangáltatni, aztán hóágyúval lődözni közben őket. A D-nek is kemény edzést, corporal punishment, baby. Rodgers fejecskéjét se cuki masszőzök simogassák.
Adott esetben mi lehetünk az a Patsnek, ami nekünk a Lions volt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Rodgerst ha enggedik a külsős orvosok akkor játszani fog akármi van, sablon de ez az NFL itt nem lehet úgy felmenni a pályára hogy úgyis kikapunk ne erőltessük. Remélem ez a meccs olyan volt mint tavaly a Tampa, mostabtól PO fokon kell izzani és ha ez netán összejön az hatamas előny lesz a rájátszásban.
több mint 14 éve
Jól érted.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊tüsi91
A Maciknak a MIN elleni meccs lesz a fontos. ha ott kikapnak, és ellenünk sem nyernek, akkor lesz számolgatás.
Akkor mindenkinek 10-6 (optimális esetben, ha elkapjuk a Giants-Bears párost). Ha nem, akkor meg figyelni kell a Giants, Bucs páros eredményeit.
De előbb legyünk túl a mai meccsen.
Többet se mondok ilyet, de hajrá Vikes! 😀
több mint 14 éve
...és még a jövőhéten is 😀Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22
Rodgersre rátérve, azért 2 agyrázkódás 2 hónapon belül nem játék. Ezzel játszatni egy olyan meccsen, ahol tényleg mind az offense és mind a defense extra teljesítménye kell a győzelemhez számomra több, mint kétséges. Nyílván a tegnapi vereség és a főcsoport többi rivális csapatának eredményei nehéz helyzetbe hozták a csapatot (főleg, ha a Giants is nyer) és hihetetlenül kellene Rodgers játéka, de vajon meg éri-e kockáztatni. Ha behúzzátok a Giants és Bears kombót, azzal még mindig belehet surrani WCre minimum.
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.tüsi91
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊tüsi91

több mint 14 éve
Tudom, én csak kifejtettem részletesebben.LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Szobi22Szerintem meg nem.Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.
A Pats elleni kalkulált vereség, úgy gondolom, látva a formájukat. A Giants és a Bears legyőzése fontosabb.
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.LN
Rodgersre rátérve, azért 2 agyrázkódás 2 hónapon belül nem játék. Ezzel játszatni egy olyan meccsen, ahol tényleg mind az offense és mind a defense extra teljesítménye kell a győzelemhez számomra több, mint kétséges. Nyílván a tegnapi vereség és a főcsoport többi rivális csapatának eredményei nehéz helyzetbe hozták a csapatot (főleg, ha a Giants is nyer) és hihetetlenül kellene Rodgers játéka, de vajon meg éri-e kockáztatni. Ha behúzzátok a Giants és Bears kombót, azzal még mindig belehet surrani WCre minimum.
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.tüsi91
Egyébként mindennek a legalja, hogy este a Vikingsnak kell drukkolnotok. 😛 😊
több mint 14 éve
LN pont ez írta: hogy a Pats meccs feladása nem a szezon feladása, tehát lehet Rodgerst pihentetni. legalábbis szerintem így értette 😊Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.GergőbácsiSzerintem meg nem.
A Pats elleni kalkulált vereség, úgy gondolom, látva a formájukat. A Giants és a Bears legyőzése fontosabb.
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.LN

több mint 14 éve
Nem megbántva és lebecsülve a Packerst, de ezt a Nyú Inglend Petrioccot most elég elképzelhetetlennek tűnik megállítani.Szerintem meg nem.Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
Igaz, ha a papírforma vereség bejön a NE ellen, akkor mi egy győzelemmel már vinnénk is a csoportot. De ez még nagyon képlékeny.
több mint 14 éve
Szerintem meg nem.Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
A Maciknak sem lesz sétagalopp és a csoportelsőség szempontjából az a 2 meccs fontosabb.
több mint 14 éve
és ez miért nincs így?! 😛 😀Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.Gergőbácsi
Szerintem is felkülditek ha az orvosok megengedik, más kérdés hogy a jövőre nézve lehet hogy nagyobb veszéllyel járhat...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.tüsi91Az azért gyakorlatilag azt jelentené hogy feladják a szezont.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Elnézve a Patset feleslegesnek tartanám Rodgers erőltetését.
több mint 14 éve
Lehet hogy a végén "köztes" diagnózis lesz, ha nagyon-nagyon akarna játszhatna (és szeretne is majd, mer Áron elég kemény gyerek), de a szigorú szabályozások miatt nem engedik majd.Speciel a Redskins elleni agyrázkódása után "felugrott és futkorászott", ellenben a mostanival, ahol nem tudott felállni egyedül. Nem véletlenül magyarázott neki hosszasan a spori, mert nem volt tiszta. Kolb viszont, ha jól rémlik, "csak" a fejét fájlalta (engem az is meglepett, hogy akkor ott agyrázkódást szenvedett), mégis kihagyta a következő meccset. Mondjuk az is igaz, hogy Vick beugrása után könnyebb volt "időt hagyni" Kolb teljes felépülésére. 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd4963/Rodgers-suffers-concussion?module=HP_videoHát még csúcs,hogy nem ugrott fel egyből és futkorászott 😂 Arra gondoltam,hogy nem kellett neki segíteni a sétálásban,ami viszonylag bíztató,értelmes HC egy "agyrázkódott" embert nem játszat,pláne nem,ha elit playaról van szó,kerülvén a súlyosabb sérülést.
"Vígan" sétálgatott!? :o Azt se tudta pár másodpercig, hogy hol van! Csak ült és zavartan nézelődött a földön. Nem véletlen, hogy már a félidőt sem játszotta végig. A gondot tovább tetézi, hogy 2 hónapon belül ez már a második agyrázkodása, mert a Redskins ellen is szerzett egyet. De kívánom, hogy legyen igazad és jövő héten tudjon játszani!Sanco
Én is csak reménykedek benne,hogy játszik,de szerintem fog is.Kolb helyzete teljesen más is volt.Newman
De szerintem ezt már túlragoztuk. 😊 Én komolynak érzem, Te nem annyira. Majd a héten elválik, hogy mit mondanak a dokik.Sanco
Nálam kb ez a verzió a legvalószínűbbl.
több mint 14 éve
Speciel a Redskins elleni agyrázkódása után "felugrott és futkorászott", ellenben a mostanival, ahol nem tudott felállni egyedül. Nem véletlenül magyarázott neki hosszasan a spori, mert nem volt tiszta. Kolb viszont, ha jól rémlik, "csak" a fejét fájlalta (engem az is meglepett, hogy akkor ott agyrázkódást szenvedett), mégis kihagyta a következő meccset. Mondjuk az is igaz, hogy Vick beugrása után könnyebb volt "időt hagyni" Kolb teljes felépülésére. 😀Hát még csúcs,hogy nem ugrott fel egyből és futkorászott 😂 Arra gondoltam,hogy nem kellett neki segíteni a sétálásban,ami viszonylag bíztató,értelmes HC egy "agyrázkódott" embert nem játszat,pláne nem,ha elit playaról van szó,kerülvén a súlyosabb sérülést.Nekem nem,ráadásul Kolb ott meghalt,Rodgers meg "vígan" sétálgatott,szerintem jövő héten már harcra kész lesz.Newmanhttp://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd4963/Rodgers-suffers-concussion?module=HP_video
"Vígan" sétálgatott!? :o Azt se tudta pár másodpercig, hogy hol van! Csak ült és zavartan nézelődött a földön. Nem véletlen, hogy már a félidőt sem játszotta végig. A gondot tovább tetézi, hogy 2 hónapon belül ez már a második agyrázkodása, mert a Redskins ellen is szerzett egyet. De kívánom, hogy legyen igazad és jövő héten tudjon játszani!Sanco
Én is csak reménykedek benne,hogy játszik,de szerintem fog is.Kolb helyzete teljesen más is volt.Newman
De szerintem ezt már túlragoztuk. 😊 Én komolynak érzem, Te nem annyira. Majd a héten elválik, hogy mit mondanak a dokik.
több mint 14 éve
Hát még csúcs,hogy nem ugrott fel egyből és futkorászott 😂 Arra gondoltam,hogy nem kellett neki segíteni a sétálásban,ami viszonylag bíztató,értelmes HC egy "agyrázkódott" embert nem játszat,pláne nem,ha elit playaról van szó,kerülvén a súlyosabb sérülést.http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd4963/Rodgers-suffers-concussion?module=HP_videoNagyobbnak tűnt, mint amit Kolb kapott CM3-től. Rendesen odaverte a fejét a földhöz, ráadásul oldalról.SancoNekem nem,ráadásul Kolb ott meghalt,Rodgers meg "vígan" sétálgatott,szerintem jövő héten már harcra kész lesz.Newman
Én is csak reménykedek benne,hogy játszik,de szerintem fog is.Kolb helyzete teljesen más is volt.

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81cd4963/Rodgers-suffers-concussion?module=HP_videoNekem nem,ráadásul Kolb ott meghalt,Rodgers meg "vígan" sétálgatott,szerintem jövő héten már harcra kész lesz.Newmanagyrázkódás,nem volt annyira vészes az az ütközés szvsz,szerintem jövő héten már játszikNewmanNagyobbnak tűnt, mint amit Kolb kapott CM3-től. Rendesen odaverte a fejét a földhöz, ráadásul oldalról.Sanco
"Vígan" sétálgatott!? :o Azt se tudta pár másodpercig, hogy hol van! Csak ült és zavartan nézelődött a földön. Nem véletlen, hogy már a félidőt sem játszotta végig. A gondot tovább tetézi, hogy 2 hónapon belül ez már a második agyrázkodása, mert a Redskins ellen is szerzett egyet. De kívánom, hogy legyen igazad és jövő héten tudjon játszani!
több mint 14 éve
Úgynézki közben hogy a Bearst lehet temetni a Pats ellen..szóval nincs mese megkell nyerni a hátralévő meccseket és szurkolni a Vikings-Jets duonak hogy kapja el a macikat.a Seahawks max a csoportelsőségre megy,más kérdés,hogy most üti őket a 49ers
ha nem még mindig lehet számolni wild cardal..new orleansnak ott nemlehet gondja szóval 1 hely van amire meg a giants/eagles,tampa,seahawks és mi megyünk. tampát és a seahawksot nem érzem veszélyesnek, szóval marad a giants akivel még játszunk.
száz szónak is egy a vége: én még nem temetem a csapatot 😊Hall Of Green
Ebből Eagles/Giants vs Packers versenyfutás lesz,a TB tovább jutásához nagyon sok mindennek kell összejönnie.

több mint 14 éve
meg amikor FG előtt Jennings rohant és mutatta h dobja a zászlót...Mondjuk ettől kicsit félek. De hogy nem fogja Flynnre és nem is hagyja ráfogják a vereséget, az pozitívum: "I thought for the most part Matt Flynn did a good job."Legalább McCarthynak van önkritikája, ez becsülendő:Reméljük, hogy megváltozik benne valami. Örülnék, ha sokat tanulna ebből a pofonból.kobalu91
"Personally, I didn't do a very good job today. Anytime your offense scores three points, that's on me. The two turnovers were big at the beginning of the game. I didn't like the way we started the game offensively and defensively. ... When you hold them to seven points you should win the football game. It was a poor performance by the offense and myself."Sanco
Viszont a playhívásain nem hiszem, hogy nagymértékben változtatni fog. 😕Sanco
több mint 14 éve
Úgynézki közben hogy a Bearst lehet temetni a Pats ellen..szóval nincs mese megkell nyerni a hátralévő meccseket és szurkolni a Vikings-Jets duonak hogy kapja el a macikat.ha nem még mindig lehet számolni wild cardal..new orleansnak ott nemlehet gondja szóval 1 hely van amire meg a giants/eagles,tampa,seahawks és mi megyünk. tampát és a seahawksot nem érzem veszélyesnek, szóval marad a giants akivel még játszunk.
száz szónak is egy a vége: én még nem temetem a csapatot 😊

több mint 14 éve
Mondjuk ettől kicsit félek. De hogy nem fogja Flynnre és nem is hagyja ráfogják a vereséget, az pozitívum: "I thought for the most part Matt Flynn did a good job."Legalább McCarthynak van önkritikája, ez becsülendő:Reméljük, hogy megváltozik benne valami. Örülnék, ha sokat tanulna ebből a pofonból.kobalu91
"Personally, I didn't do a very good job today. Anytime your offense scores three points, that's on me. The two turnovers were big at the beginning of the game. I didn't like the way we started the game offensively and defensively. ... When you hold them to seven points you should win the football game. It was a poor performance by the offense and myself."Sanco
Viszont a playhívásain nem hiszem, hogy nagymértékben változtatni fog. 😕