Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Ki ez a Havner?bebophttp://www.packers.com/team/roster/Spencer-Havner/566d131e-d45a-451e-b501-ffab9fa89ba5 😉
több mint 14 éve
Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Ki ez a Havner?
Tauscher pedig IR-en fejezte be az (valószínű) utolsó szezonját.Sanco
több mint 14 éve
.brk
1 890
valójában csak egy kém volt, és a titkos küldetéséről csak McChallenge és ő tudtak 😀Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Úú Taucher-ért nagyon kár...
Havnernek meg pont ennyire örülök... 😀kobalu91
több mint 14 éve
Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Úú Taucher-ért nagyon kár...
Havnernek meg pont ennyire örülök... 😀
több mint 14 éve
Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Tauscher pedig IR-en fejezte be az (valószínű) utolsó szezonját.
több mint 14 éve
Urlacher? vagy Briggs? 😛 😀Símán Suh lesz a DPOY. 😉BazzaniBtw, OBJEKTÍV látásmódot, Steelers fantól még nem láttam itt fórumon.Umenyora a liga legdurvább falában vitézkedik és ő tényleg egydimenziós játékos. Az persze nagyon megy neki szó se róla.JayB
Derrick Johnson, Jerod Mayo, Bernard Pollard, LaRon Landry, de ha annyira STAT fightolunk akkor D.J. Williams(Denver) is játszik Timmons szintjén....NEM azt mondom, hogy Timmons nem jó játékos, egy steelers védelemből kitűnni nem kis dolog, ezért elismerés jár, viszont szerintem nem DPOY esélyes.
Umenyora meg 8sack+7FF, azért az sem szar 😊.MarioAna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Símán Suh lesz a DPOY. 😉Umenyora a liga legdurvább falában vitézkedik és ő tényleg egydimenziós játékos. Az persze nagyon megy neki szó se róla.JayBJól van fiam, ülj le kettes. Steelers fan vagy, természetes hogy neked ő a legjobb. Szerintem nem te döntöd el a szavazást, hanem nálad elismertebb focival foglalkozó emberek, akik hétrő-hétre főállásban elemzik a srácokat.kobalu91Btw, OBJEKTÍV látásmódot, Steelers fantól még nem láttam itt fórumon.
Derrick Johnson, Jerod Mayo, Bernard Pollard, LaRon Landry, de ha annyira STAT fightolunk akkor D.J. Williams(Denver) is játszik Timmons szintjén....NEM azt mondom, hogy Timmons nem jó játékos, egy steelers védelemből kitűnni nem kis dolog, ezért elismerés jár, viszont szerintem nem DPOY esélyes.
több mint 14 éve
Kampy-nek elszakadt a térdszalagja, már hivatalos... Reméljük nem career-ending sérülés. A legjobbakat neki.kobalu91Legjobbakat neki. Remélem látjuk még
több mint 14 éve
Kampy-nek elszakadt a térdszalagja, már hivatalos... Reméljük nem career-ending sérülés. A legjobbakat neki.
több mint 14 éve
CM wired. http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c05b38/Sound-FX-Clay-being-ClayNagyon pörög a nyelve 😀
Jó látni, hogy megérti magát a többiekkel, még Ware-rel is.
"You're so Hollywood" - Áronnak, amiért lejött a negyedikben... 😂
Emlékszem, páran azért kicsit sokalltuk az érte adott pickeket. Asszem most már senki 😊Gergőbácsi
Azért, a vitázóknak kiemelném a mondatot az elején "show us why he is one of the leading candidates of DPOY" 😊
több mint 14 éve
CM wired. http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c05b38/Sound-FX-Clay-being-ClayJó látni, hogy megérti magát a többiekkel, még Ware-rel is.
"You're so Hollywood" - Áronnak, amiért lejött a negyedikben... 😂
Emlékszem, páran azért kicsit sokalltuk az érte adott pickeket. Asszem most már senki 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Umenyora a liga legdurvább falában vitézkedik és ő tényleg egydimenziós játékos. Az persze nagyon megy neki szó se róla.Jól van fiam, ülj le kettes. Steelers fan vagy, természetes hogy neked ő a legjobb. Szerintem nem te döntöd el a szavazást, hanem nálad elismertebb focival foglalkozó emberek, akik hétrő-hétre főállásban elemzik a srácokat.kobalu91Btw, OBJEKTÍV látásmódot, Steelers fantól még nem láttam itt fórumon.
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Jól van fiam, ülj le kettes. Steelers fan vagy, természetes hogy neked ő a legjobb. Szerintem nem te döntöd el a szavazást, hanem nálad elismertebb focival foglalkozó emberek, akik hétrő-hétre főállásban elemzik a srácokat.kobalu91Btw, OBJEKTÍV látásmódot, Steelers fantól még nem láttam itt fórumon.
Umenyora meg 8sack+7FF, azért az sem szar 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Ha már Clay-ről van szó...LB Clay Matthews Named NFC Defensive Player of the Week
Más:
Felkerült a Larry McCarren's Show e heti adása, szuper mint mindig 😀
több mint 14 éve
Jól van fiam, ülj le kettes. Steelers fan vagy, természetes hogy neked ő a legjobb. Szerintem nem te döntöd el a szavazást, hanem nálad elismertebb focival foglalkozó emberek, akik hétrő-hétre főállásban elemzik a srácokat.Ebben igazad van, térjünk vissza rá dec végén. Tényleg nem a statok a lényegesek, de Timmons egyszerűen mindenhol ott van hétrő-hétre, nálam ezért vezet eddig ő. Nem lennék meglepve, ha év végén nekem lenne igazam 😊ShilkorBishop tényleg nem áll rosszul, ha így folytatja, de nálam Timmons előrébb tart... Clay csak egy dologban tűnik ki, ami számomra kevesebbet ér, mint a játék minden elemében jónak lenni, mindig ott lenni a labda körül.Shilkorennyi erővel Warren Sapp is egysíkú volt... rosszul érvelsz, CM3 feladata az irányító életének a megkeserítése elsősorban, amit kimagaslóan tesz, nem a tackle gyártás, mint pl Timmonsnak. ettől független mindketten nagyszerű játékosok, de ne statok alapján ítéljük meg a DPOY-t. pláne ne november elején... 😊.brk
több mint 14 éve
Ebben igazad van, térjünk vissza rá dec végén. Tényleg nem a statok a lényegesek, de Timmons egyszerűen mindenhol ott van hétrő-hétre, nálam ezért vezet eddig ő. Nem lennék meglepve, ha év végén nekem lenne igazam 😊Bishop tényleg nem áll rosszul, ha így folytatja, de nálam Timmons előrébb tart... Clay csak egy dologban tűnik ki, ami számomra kevesebbet ér, mint a játék minden elemében jónak lenni, mindig ott lenni a labda körül.Shilkorennyi erővel Warren Sapp is egysíkú volt... rosszul érvelsz, CM3 feladata az irányító életének a megkeserítése elsősorban, amit kimagaslóan tesz, nem a tackle gyártás, mint pl Timmonsnak. ettől független mindketten nagyszerű játékosok, de ne statok alapján ítéljük meg a DPOY-t. pláne ne november elején... 😊.brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Bishop tényleg nem áll rosszul, ha így folytatja, de nálam Timmons előrébb tart... Clay csak egy dologban tűnik ki, ami számomra kevesebbet ér, mint a játék minden elemében jónak lenni, mindig ott lenni a labda körül.Shilkorennyi erővel Warren Sapp is egysíkú volt... rosszul érvelsz, CM3 feladata az irányító életének a megkeserítése elsősorban, amit kimagaslóan tesz, nem a tackle gyártás, mint pl Timmonsnak. ettől független mindketten nagyszerű játékosok, de ne statok alapján ítéljük meg a DPOY-t. pláne ne november elején... 😊
több mint 14 éve
Bishop tényleg nem áll rosszul, ha így folytatja, de nálam Timmons előrébb tart... Clay csak egy dologban tűnik ki, ami számomra kevesebbet ér, mint a játék minden elemében jónak lenni, mindig ott lenni a labda körül.Clay egy remel OLB ezt senki nem vitatja, de azért a DPOY-től azért még messze van szeintem. + egy közepes védelemből szvsz könnyebb kitűnni, az hogy Timmons kerül szóba, mint DPOY és nem Harrison vagy bárki más a D#-ből már önmagában komoly dícséret. A liga legjobb védelmében vált vezérré...Shilkoregyrészt, ahogy írtam: Desmond Bishop 😛 mióta kezdő(5 meccs), 47 tackle (31 solo), 1 normális INT TD(Favre->Moss 😉), 2 sack, 1 FF, ezek szerint ő sem áll rosszul 😉
az a közepes védelem kapta meccsenként a második legkevesebb pontot amúgy. és ő nem a Packers-védelemből tűnt ki, hanem a ligából 😀
(amúgy meg gondold át, hogy egy pass rushernek a dominánsabb társak vajon megkönnyítenék-e a dolgát..)Szobi22
több mint 14 éve
Clay egy remel OLB ezt senki nem vitatja, de azért a DPOY-től azért még messze van szeintem. + egy közepes védelemből szvsz könnyebb kitűnni, az hogy Timmons kerül szóba, mint DPOY és nem Harrison vagy bárki más a D#-ből már önmagában komoly dícséret. A liga legjobb védelmében vált vezérré...Shilkoregyrészt, ahogy írtam: Desmond Bishop 😛 mióta kezdő(5 meccs), 47 tackle (31 solo), 1 normális INT TD(Favre->Moss 😉), 2 sack, 1 FF, ezek szerint ő sem áll rosszul 😉
az a közepes védelem kapta meccsenként a második legkevesebb pontot amúgy. és ő nem a Packers-védelemből tűnt ki, hanem a ligából 😀
(amúgy meg gondold át, hogy egy pass rushernek a dominánsabb társak vajon megkönnyítenék-e a dolgát..)
több mint 14 éve
Clay egy remel OLB ezt senki nem vitatja, de azért a DPOY-től azért még messze van szeintem. + egy közepes védelemből szvsz könnyebb kitűnni, az hogy Timmons kerül szóba, mint DPOY és nem Harrison vagy bárki más a D#-ből már önmagában komoly dícséret. A liga legjobb védelmében vált vezérré...Clay mindnhol ott van ahol egy OLB-nek ott kell lennie. És nem mindegy milyen védelemből emelkedik ki, nincsenek James Harrisonok.JayBTimmons mit csinált idén? ILBként 78 tacklet? azta mindenségit 😊KGB+ 2 normális INT (nem a kezébe pattanós, mint Claynél...), 3 sack, 1 FF, 1 FR + minden playnél ott van a labda közelében. Clay csak passrushban jó, Timmons sokkal komplettebb játékos.Shilkor
több mint 14 éve
+ 2 normális INT (nem a kezébe pattanós, mint Claynél...), 3 sack, 1 FF, 1 FR + minden playnél ott van a labda közelében. Clay csak passrushban jó, Timmons sokkal komplettebb játékos.ShilkorDesmond Bishop 😛 mióta kezdő(5 meccs), 47 tackle (31 solo), 1 normális INT TD(Favre->Moss 😉), 2 sack, 1 FF
nem győztél meg 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Clay mindnhol ott van ahol egy OLB-nek ott kell lennie. És nem mindegy milyen védelemből emelkedik ki, nincsenek James Harrisonok.+ 2 normális INT (nem a kezébe pattanós, mint Claynél...), 3 sack, 1 FF, 1 FR + minden playnél ott van a labda közelében. Clay csak passrushban jó, Timmons sokkal komplettebb játékos.ShilkorCM mint MVP, viccnek is rossz.Timmons mit csinált idén? ILBként 78 tacklet? azta mindenségit 😊KGB
DPOY se lesz meg neki, az Timmonsé lesz.Shilkor
több mint 14 éve
+ 2 normális INT (nem a kezébe pattanós, mint Claynél...), 3 sack, 1 FF, 1 FR + minden playnél ott van a labda közelében. Clay csak passrushban jó, Timmons sokkal komplettebb játékos.Timmons mit csinált idén? ILBként 78 tacklet? azta mindenségit 😊KGBÉn már olvastam olyat amin liga MVP 😛CM mint MVP, viccnek is rossz.
http://www.espnmilwaukee.com/includes/news_items/40/news_items_more.php?id=4717§ion_id=40&utm_source=bleacherreport.com
Elég erősnek érzem, de hát ki tudja :cool:kobalu91
több mint 14 éve
KGB
79
Timmons mit csinált idén? ILBként 78 tacklet? azta mindenségit 😊CM mint MVP, viccnek is rossz.összefoglalóban mondták is, amikor SPOILER 😀 visszahordta a TD-t. SPOILERÉn már olvastam olyat amin liga MVP 😛
de tényleg, félelmetes a srác.brk
http://www.espnmilwaukee.com/includes/news_items/40/news_items_more.php?id=4717§ion_id=40&utm_source=bleacherreport.com
több mint 14 éve
CM mint MVP, viccnek is rossz.Én már olvastam olyat amin liga MVP 😛Ja és CM eléggé elkezdte hajszolni azt a DPOY címet, jelen állás szerint egyértelműen neki adnám.JayBösszefoglalóban mondták is, amikor SPOILER 😀 visszahordta a TD-t. SPOILER
de tényleg, félelmetes a srác.brk
DPOY se lesz meg neki, az Timmonsé lesz.