Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
U.i.: Jó látni, hogy dabasi szurkolója is van a csapatnak.vaszaHihihi... 😊 Pontosítok, Gyóni 😊
Már rég erre vártam, h legyen valaki földim 😊
több mint 14 éve
.brk
1 890
pats után kb mi vezetünk szvsz. na jó, lehet, hogy a steelers előz még minket szurkolókban.
több mint 14 éve
Üdv Urak!Üdv a fórumon, látom, egyre többen vagyunk, nagyon helyes 😊
Már két éve olvasgatom eme nagyszerű fórumot, csak még nem írtam.
17 Csak a Green Bay Titletown Packers.
U.i.: Jó látni, hogy dabasi szurkolója is van a csapatnak.vasza
több mint 14 éve
november 28-án lesz egy megint a Sugar Pubban, és a Green Bay-Seattle is terítékre kerülJJ Tillernem Atlanta lesz akkor?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
vasza
59
Üdv Urak!Már két éve olvasgatom eme nagyszerű fórumot, csak még nem írtam.
17 Csak a Green Bay Titletown Packers.
U.i.: Jó látni, hogy dabasi szurkolója is van a csapatnak.
több mint 14 éve
november 28-án lesz egy megint a Sugar Pubban, és a Green Bay-Seattle is terítékre kerül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Minimum 😊ez nagyon jó ötlet, de nem lehetne korábban, teszem azt vizsgaidőszak előtt? 😀.brkA sok iskolás.. 😀LN
Meccsnézés hol lenne? Pesten? Vmi krimóban?bebop
több mint 14 éve
A sok iskolás.. 😀LNAztán valamikor a szezon vége felé - pláne ha jól alakul - lehetne valami közös meccsnézés. Azt hiszem ilyen már volt.Gergőbácsiez nagyon jó ötlet, de nem lehetne korábban, teszem azt vizsgaidőszak előtt? 😀.brk
Meccsnézés hol lenne? Pesten? Vmi krimóban?
több mint 14 éve
ilaris
215
AKKOR 16 !!!!!!! 😊Hol tartunk a számolásban ???????15 😊LN
18...??????? :/
ilarisilaris
több mint 14 éve
Hol tartunk a számolásban ???????15 😊
18...??????? :/
ilarisilaris
több mint 14 éve
A sok iskolás.. 😀Aztán valamikor a szezon vége felé - pláne ha jól alakul - lehetne valami közös meccsnézés. Azt hiszem ilyen már volt.Gergőbácsiez nagyon jó ötlet, de nem lehetne korábban, teszem azt vizsgaidőszak előtt? 😀.brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Aztán valamikor a szezon vége felé - pláne ha jól alakul - lehetne valami közös meccsnézés. Azt hiszem ilyen már volt.Gergőbácsiez nagyon jó ötlet, de nem lehetne korábban, teszem azt vizsgaidőszak előtt? 😀
több mint 14 éve
Pickett, Driver, Hall Questionable, többiek mind probable az injury reporton... Driver még nagyon aggaszt mindig... Lassan gyógyulhat.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Senior éve előtt Clay is egy nagy nulla volt, kutya nem törődött vele. Kicsit aggódok amúgy a szteroid ügyek miatt, nagyon hirtelen fejlődött hatalmasat. Nehogy az legyen mint ami Merrimannel volt, mióta megbukott csak árnyéka önmagának. De persze az ártatlanság védelme őt duplán megilleti mivel az egyik kedvencemmé nőtte ki magát 😊az itteni szakikhoz nyilván soha nem fogok felérni egyrészt 😊. másrészt abban egyetértek velük (bár nem láttam., mit írtak), hogy elt NFL-playa nem lesz. de egyáltalán nem lassú (Oregon..), és csinál nagy playeket. és Matthews 😛Szobi22Oregon-fanként néztem én is, hogy nem rossz 😊. az egyetlen gond vele, hogy 4-3-ban játszik MLB-t, ettől függetlenül simán elfogadnám 😊Szobi22Ekkorát fejlődött volna!?
Tavaly, az itteni szakik nagyon lehúzták.Sanco
több mint 14 éve
15megjegyeztelek kobalu 😛
mostanában kicsit csendben voltam, de nyugi, aktivizálom magam lassan 😛
több mint 14 éve
az itteni szakikhoz nyilván soha nem fogok felérni egyrészt 😊. másrészt abban egyetértek velük (bár nem láttam., mit írtak), hogy elt NFL-playa nem lesz. de egyáltalán nem lassú (Oregon..), és csinál nagy playeket. és Matthews 😛Ekkorát fejlődött volna!?Claymaker tesója tweetelteOregon-fanként néztem én is, hogy nem rossz 😊. az egyetlen gond vele, hogy 4-3-ban játszik MLB-t, ettől függetlenül simán elfogadnám 😊Szobi22
2 weeks and done with school forever!!! Whats next? 11:15 PM Nov 17th via web
# Green Bay sounds nice.... 1:43 AM Nov 18th via Twitter for BlackBerry®
😊.brk
Tavaly, az itteni szakik nagyon lehúzták.Sanco
több mint 14 éve
Ekkorát fejlődött volna!?Claymaker tesója tweetelteOregon-fanként néztem én is, hogy nem rossz 😊. az egyetlen gond vele, hogy 4-3-ban játszik MLB-t, ettől függetlenül simán elfogadnám 😊Szobi22
😊.brk
Tavaly, az itteni szakik nagyon lehúzták.
több mint 14 éve
Claymaker tesója tweetelteOregon-fanként néztem én is, hogy nem rossz 😊. az egyetlen gond vele, hogy 4-3-ban játszik MLB-t, ettől függetlenül simán elfogadnám 😊
😊.brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Claymaker tesója tweetelte2 weeks and done with school forever!!! Whats next? 11:15 PM Nov 17th via web
😊
több mint 14 éve
Nem. favre sem.Hurka volt már? 😊LNÚgy látom lassan megállnak a számok... 😊 Nem olyan sok, de már február elejétől jóval többen leszünk... 😉 Persze ha minden jól halad... 😊kobalu91Vannak azért még itt emberek...Gergőbácsi
Gratula Barnettnek.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Béla is lehet, csak egészséges legyen 😀hoppá. bagoly mondja...és a nagy örömben rosszul a gyerek nevét 😀.brk? 😊LN
szóval nagy örömében rosszul írta le a gyerek nevét. Nixonnal írta pedig Knixon lesz..brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
hoppá. bagoly mondja...? 😊LNEgy kis színes: Barnett a kórházban van, kedves felesége szül... és Nick szépen tweetelgeti az eseményeket 😊 Már a szülőszobában vannak 😊és a nagy örömben rosszul a gyerek nevét 😀.brk
Szerk: Megszületett 😀kobalu91
szóval nagy örömében rosszul írta le a gyerek nevét. Nixonnal írta pedig Knixon lesz.
több mint 14 éve
? 😊Egy kis színes: Barnett a kórházban van, kedves felesége szül... és Nick szépen tweetelgeti az eseményeket 😊 Már a szülőszobában vannak 😊és a nagy örömben rosszul a gyerek nevét 😀.brk
több mint 14 éve
.brk
1 890
Egy kis színes: Barnett a kórházban van, kedves felesége szül... és Nick szépen tweetelgeti az eseményeket 😊 Már a szülőszobában vannak 😊és a nagy örömben rosszul a gyerek nevét 😀