Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Hűt túl sok optimizmust tőlünk most nem fogsz látni max ha kivágják Chillyt. 😀Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊anferneeSzervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
Új fiú vagyok a Fórumon ...még " tanulom " a kezelését...
Három éve láttam először A Green Bay Packers-t,..... azóta kedvenc csapatom ..
Remélem nem zavarok senkit jelenlétemmel . Leginkább olvasgatom a Fórumot Megszólalni ritkán fogok - igérem- . :rolleyes:
ilarisilaris
welcome!.brk
De azért a sajtfejüeket még szenvedve halálunkon is megpróbáljuk eltángálni. 😀 (csak hogy mégis igaz legyen 😀)
Nem is trollkodunk aljas rágalom. 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Náluk se mindenki csak a vezér 😛Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊anferneeSzervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
Remélem nem zavarok senkit jelenlétemmel . Leginkább olvasgatom a Fórumot Megszólalni ritkán fogok - igérem- . :rolleyes:
ilarisilaris
welcome!.brk
több mint 14 éve
Ők csak simán trollkodnak folyamatosan 😊Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊anferneeSzervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
ilarisilaris
welcome!.brk
több mint 14 éve
ők hova legyenek még pesszimisták? 😀Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊anferneeSzervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
ilarisilaris
welcome!.brk
és üdv a fórumon ilaris, ne fogd vissza magad 😉
több mint 14 éve
Hátha a hétvégén átállítjuk őket is a sötét oldalra... 😊Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊anferneeSzervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
ilarisilaris
welcome!.brk
Bár nem reménykedem benne, mint pl. Jayb, de gondolom ti nem örülnétek neki...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Amúgy ez a pesszimista sztájl NFC Northra úgy ahogy van igaz,Vikingeket leszámítva😊Szervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
ilarisilaris
welcome!.brk
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
.brk
1 890
Szervusztok Packers fanok.plusz ha nézed neten a meccseket, az eredménykövetőbe várunk sok szeretettel. legjobb közösség a GB szurkolóké a magunk pesszimista módján 😊
ilarisilaris
welcome!
több mint 14 éve
Szervusztok Packers fanok.Üdv.
ilarisilaris
Nyugodtan írogass, ha kérdezel, akkor tanulsz 😊 A játékról a csapatról, így megy ez 😊
több mint 14 éve
Szervusztok Packers fanok.Ilyet ne ígérj, ez egy fórum 😀
ilarisilaris
Üdv a fedélzeten! 😊
több mint 14 éve
ilaris
215
Szervusztok Packers fanok.Új fiú vagyok a Fórumon ...még " tanulom " a kezelését...
ilaris
több mint 14 éve
A tavalyi szezonra emlékeztet az idei...ott is elástuk/temettük a csapatot, aztán a sírból jöttünk vissza...Dehogy szellem, csak McChallenge jellem 😀
Kezdek hinni a Packers szellemben 😊.MarioAna
több mint 14 éve
Két statisztikában vezetjük az NFL-t;Nomeg 5-ös holtverseny 14 INT-vel, amiből 3 TD
legtöbb sack: 28
legkevesebb kapott pont/mérkőzés: 15,9
Azért ez nem semmi, ráadásul egy elég foghíjas védelemmel!zolten
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
A tavalyi szezonra emlékeztet az idei...ott is elástuk/temettük a csapatot, aztán a sírból jöttünk vissza...Kezdek hinni a Packers szellemben 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
zolten
230
Két statisztikában vezetjük az NFL-t; legtöbb sack: 28
legkevesebb kapott pont/mérkőzés: 15,9
Azért ez nem semmi, ráadásul egy elég foghíjas védelemmel!
több mint 14 éve
Akkor mondjuk úgy, még nem vette fel a ritmust 😊Nagyon igazad van, egyedül Quarless-el nem értek egyet, neki jó lenne a keze csak a tökei meggátolják ebben 😀kobalu91Akkor tessék továbbra is aggódni érte... 😀 Napi 10 perc min! 😀Meglesz 😊
Amúgy szerintem nagyjából eddig megvoltunk Havner nélkül, szerintem "értékes tapasztalatokkal" tért vissza Detroitból. Majd most a szezon második felében jön majd jól, erős lesz a menetrend. :/kobalu91
Csak nagyjából. Ha megnézed, Lee, Crabtree és sajnos Quarless (bár most épp out volt) keze nem valami biztos. Igaz Havner nem az a kimondott WR típusú TE, de ha megy a laszti, nagy százalékban elkapja. A rövid yardos szituknál (márpedig az 5- yardoknál nem vagyunk acélosak) ez kell.LN
több mint 14 éve
Nagyon igazad van, egyedül Quarless-el nem értek egyet, neki jó lenne a keze csak a tökei meggátolják ebben 😀Akkor tessék továbbra is aggódni érte... 😀 Napi 10 perc min! 😀Meglesz 😊
Amúgy szerintem nagyjából eddig megvoltunk Havner nélkül, szerintem "értékes tapasztalatokkal" tért vissza Detroitból. Majd most a szezon második felében jön majd jól, erős lesz a menetrend. :/kobalu91
Csak nagyjából. Ha megnézed, Lee, Crabtree és sajnos Quarless (bár most épp out volt) keze nem valami biztos. Igaz Havner nem az a kimondott WR típusú TE, de ha megy a laszti, nagy százalékban elkapja. A rövid yardos szituknál (márpedig az 5- yardoknál nem vagyunk acélosak) ez kell.LN
több mint 14 éve
Akkor tessék továbbra is aggódni érte... 😀 Napi 10 perc min! 😀Meglesz 😊
Csak nagyjából. Ha megnézed, Lee, Crabtree és sajnos Quarless (bár most épp out volt) keze nem valami biztos. Igaz Havner nem az a kimondott WR típusú TE, de ha megy a laszti, nagy százalékban elkapja. A rövid yardos szituknál (márpedig az 5- yardoknál nem vagyunk acélosak) ez kell.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Havnernek McCarthy-nál van a helye, imádja az ilyen futball őskorából származó kemény mindenes (fehér 😀) faszagyerekeket.
több mint 14 éve
Akkor tessék továbbra is aggódni érte... 😀 Napi 10 perc min! 😀Havnert elengedni sem kellett volna. Jól blokkol, a keze sem fa, most pláne jól jön. Crabtree szerintem nem jobb, miatta kellett mennie.Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Úú Taucher-ért nagyon kár...
Tauscher pedig IR-en fejezte be az (valószínű) utolsó szezonját.Sanco
Havnernek meg pont ennyire örülök... 😀kobalu91
Nameg ha kell, az LB corps-ba is besegíthet.
Tauscher kiválásával azt hiszem Bulaga az év végéig RT lesz, hacsak nem Clifton térde közbeszól. Bár amióta rettenet mód aggódom érte, jól van és jól is nyomja 😊LN
Amúgy szerintem nagyjából eddig megvoltunk Havner nélkül, szerintem "értékes tapasztalatokkal" tért vissza Detroitból. Majd most a szezon második felében jön majd jól, erős lesz a menetrend. :/
több mint 14 éve
Havnert elengedni sem kellett volna. Jól blokkol, a keze sem fa, most pláne jól jön. Crabtree szerintem nem jobb, miatta kellett mennie.Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Úú Taucher-ért nagyon kár...
Havnernek meg pont ennyire örülök... 😀kobalu91
Nameg ha kell, az LB corps-ba is besegíthet.
Tauscher kiválásával azt hiszem Bulaga az év végéig RT lesz, hacsak nem Clifton térde közbeszól. Bár amióta rettenet mód aggódom érte, jól van és jól is nyomja 😊
több mint 14 éve
Jól hangzik! Elfér egy jollyjoker a csapatban !ezen kívül ST-ben is király. tavaly 9 elkapásból 5 TDSzobi22? 😊bebopMindenes 😛
TE,LB pl. 😊Newman
több mint 14 éve
ezen kívül ST-ben is király. tavaly 9 elkapásból 5 TDMindenes 😛All-round monster... 😛kobalu91? 😊bebop
TE,LB pl. 😊Newman
több mint 14 éve
Mindenes 😛? 😊bebopKi ez a Havner?bebopAll-round monster... 😛kobalu91
TE,LB pl. 😊
több mint 14 éve
? 😊All-round monster... 😛kobalu91Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Ki ez a Havner?bebop
több mint 14 éve
All-round monster... 😛Zsebében a teljes Lions playbookkal, visszatért Havner. 😀Ki ez a Havner?bebop