Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Barnett rájött a sérülése mivoltára 😀Ok just thought about something!!! No more kids for me!! Every time I am expecting I get hurt!! First kid!! Broken hand second ACL 3rd wirst
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Azért jövőre jó lenne elcsípni. Bár TTT-ről beszélünk, úgyhogy az óhaj marad 😐LNJövőre nem lehet elcsípni, most kellene. Ez a szezon úgyis bukta, kísérletezgessünk csak.
több mint 14 éve
Azért jövőre jó lenne elcsípni. Bár TTT-ről beszélünk, úgyhogy az óhaj marad 😐
több mint 14 éve
OK. Akkor így nem azért nem lesz segítségünkre, mert IR-en van... 😛Chargers placed linebacker Shawne Merriman on Reserve-Injured with a calf injury. This means Merriman must be released by the team when he becomes healthy. Career in SD over. Distinction to be made here: Shawne Merriman can play again this season for another team. But he is finished in San Diego. Once Merriman is healthy, which could be in a couple weeks, Chargers must release him and he is free to sign with another team this season.JayBNem hát de ki ne örülne neki? Biztos jobb mint a Brad Jones/Zombo/Francois trió...JayBArra utaltam, hogy IR-en van. 😉Sanco
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Chargers placed linebacker Shawne Merriman on Reserve-Injured with a calf injury. This means Merriman must be released by the team when he becomes healthy. Career in SD over. Distinction to be made here: Shawne Merriman can play again this season for another team. But he is finished in San Diego. Once Merriman is healthy, which could be in a couple weeks, Chargers must release him and he is free to sign with another team this season.Arra utaltam, hogy IR-en van. 😉SancoMondani lehet, de idén már ő sem húzna ki minket a szarból! 😀SancoNem hát de ki ne örülne neki? Biztos jobb mint a Brad Jones/Zombo/Francois trió...JayB
több mint 14 éve
Arra utaltam, hogy IR-en van. 😉Nem hát de ki ne örülne neki? Biztos jobb mint a Brad Jones/Zombo/Francois trió...JayBMost mondanám hogy beszálhatnánk Merrimanért de áhh 😀JayBMondani lehet, de idén már ő sem húzna ki minket a szarból! 😀Sanco
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Nem hát de ki ne örülne neki? Biztos jobb mint a Brad Jones/Zombo/Francois trió...Mondani lehet, de idén már ő sem húzna ki minket a szarból! 😀SancoPoppinga is szalagszakadás, elég siralmas itt a helyzetStezMost mondanám hogy beszálhatnánk Merrimanért de áhh 😀JayB
több mint 14 éve
Mondani lehet, de idén már ő sem húzna ki minket a szarból! 😀Poppinga is szalagszakadás, elég siralmas itt a helyzetStezMost mondanám hogy beszálhatnánk Merrimanért de áhh 😀JayB
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Poppinga is szalagszakadás, elég siralmas itt a helyzetStezMost mondanám hogy beszálhatnánk Merrimanért de áhh 😀
több mint 14 éve
Poppinga is szalagszakadás, elég siralmas itt a helyzetStezés még mindig fokozódik.. Ha a hétvégére nem szívják fel magukat a srácok és nem hoznak bravúrt, elment a szezon.
Sok borzalom után egy kis jó dolog is: kedvenc torrentoldalunkra dual-audio-val (is) felkerült a 'Phins elleni meccs.
több mint 14 éve
Poppinga is szalagszakadás, elég siralmas itt a helyzet
több mint 14 éve
Tavaly Tampa után azt hiszem, nagyon sokan úgy hittük: vége a szezonnak. Aztán mégsem.Sérülések sújtanak minket, nagy mértékben, ez egy ok. De: úgy érzem, hogy AR kissé (...) halványabb, igaz, az elmúlt két szezonban nagyon elkényeztetett minket. Jayb véleményével azonosulva azonban ne varrjunk túl sokat a nyakába, most állítólag fogainak egy része bánta + elharapott nyelv, másrészt a Skins ellen az utolsó hitnél szabálytalanság volt, ami miatt vissza kellett volna fújni a TD-t, az NFL is elismerte. Nem akarom ráfogni az egészet a bírókra, de olyan érzésem van, hogy túl sok mindent elnéznek, már ami az ellene elkövetett szabálytalanságokat illeti. Mindez azonban nem mentesíti őt sem, és az egész offense-t, hogy 17, 13, 20 pontot érnek el olyan ellenfelek ellen, akiket, ha úgy teljesítenek, ahogy valójában tudnak, röhögve kellene elpáholni.
A D - a sérülések ellenére sem kap olyan egetrengető sok pontot, de sokat vannak fent. Woodson DPOY formájához képest visszaesett, sok a bünti, de ez lehet hogy az agresszív stílusának is betudható, legalább egy részben.
Kiemelkedően jó Tramon, merem remélni hogy Harris ha felépül, nem szorítja ki a kezdőből.
Még siralmasabb lesz a hangulat a hétvégi Vikings zakó után, ezt érzem, mert nincs együtt a csapat.
A jósors voltából még simán versenyben lehetünk a PO-ért, kíváncsi leszek, mennyire leszünk ténylegesen versenyképesek, főkénmt a szezon második felében.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Újabb "jó" hírek: Tauscher még néhány hétig OFF, Poppinga műtét...Remélem Matthews-t és Pickett-et is összedrótozzák valahogyan.
több mint 14 éve
Finley IR-en van most már hivatalosan is. (remélem nem volt még...)
több mint 14 éve
KGB
79
tavaly: Bengals idén: Dolphinsidén: bírói szemétség az egyik Miami TD előtt, meg nem adott dolphins FD, vissza nézés után sem
tavaly: Hochuli idén: Hochuli
tavaly: szar játék idén: szar játék
tavaly: bírói csalás a végén idén: bírói szemétség az egyik Miami TD előtt
tavaly: Antwan Odom idén: Cameron Wake
bejutunk a playoffba? 😊 😊Hurka
több mint 14 éve
tavaly: második forduló idén: hatodik fordulószóval verni kellene a macikat a Lambeau-n, a Lions idegenben, Vikings-t oda vissza 😀, majd a soros ellenfeleiknek szurkolni..
tavaly: az O-Lineon kívül nagyjából okék voltunk idén: sérülések sorozata
konklúzió: ha megnyerjük a csoportot csak akkor. wildcard esélytelen.brk
Sőt Brett papával már e héten összefutunk... Utána szép kis sorozatunk lesz, én balga meg azt hittem, hogy a vikings meccs után megyünk bye weekre 😂
Matthews csináljon sacke(ke)t a Tatán, a többi csak ráadás lesz. 😛
több mint 14 éve
.brk
1 890
tavaly: Bengals idén: Dolphinstavaly: második forduló idén: hatodik forduló
tavaly: Hochuli idén: Hochuli
bejutunk a playoffba? 😊 😊Hurka
tavaly: az O-Lineon kívül nagyjából okék voltunk idén: sérülések sorozata
konklúzió: ha megnyerjük a csoportot csak akkor. wildcard esélytelen
több mint 14 éve
tavaly: Bengals idén: Dolphinstavaly: Hochuli idén: Hochuli
bejutunk a playoffba? 😊 😊
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Rodgerst szerintem jobban szídjuk a kelleténél. Az hogy lóbál az nem (csak) az ő hibája. Az "elit" elkapóink nemtudnak szabaddá válni. Persze magához képest kicsit gyengébben játszik de még ígyis vagy 25 csapat összetenné a két kezét egy ilyen irányító teljesítményért.
több mint 14 éve
Kicsit megint olyan a helyzet, mint a 6-10-es szezonban. Eddig minden vereség 3 pont volt.Csak a 6-10-es szezonban sokszor tényleg balszerencsésen kaptunk ki, most meg teljesen megérdemelten.
Tegnap én Flynn-t játszattam volna, Rodgers hiába mondta, hogy egészséges, szerintem sokszor inkább csak kóválygott, főleg az ütések után. Lassú volt önmagához képest és bizonytalan.LN
több mint 14 éve
Kicsit megint olyan a helyzet, mint a 6-10-es szezonban. Eddig minden vereség 3 pont volt.Tegnap én Flynn-t játszattam volna, Rodgers hiába mondta, hogy egészséges, szerintem sokszor inkább csak kóválygott, főleg az ütések után. Lassú volt önmagához képest és bizonytalan.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Annó mikor elküldtük Woodsonék panaszkodtak hogy nem kellet volna, állítólag azért kellet mennie mert nemakart ST-ben játszani. Nekünk szerintem most komoly upgradenek számít...
több mint 14 éve
tradeAhogy mondani szoktad - Championship
érkezett Anthony Guarantee Smith Jacksonville-ből.Höri
Update- ha holnap átmegy a fizikai teszten; egy kondicionális 7. körös picket adtok nekünk.
Nem rossz játékos; sőt- szerintem jól jártatok vele ennyiért.
több mint 14 éve
tradeérkezett Anthony Guarantee Smith Jacksonville-ből.
volt már itt.
több mint 14 éve
Az OT és a 3 pont miatt egyáltalán nem érzem azt, hogy meg lehetett volna. Szánalmasan gyengék voltunk mindhárom csapategységben.Na akkor kijelenthetjük hogy vége a szezonnak, nem sikerült felülkerekedni a veszteségeken egy harmatgyenge Miami ellen sem. Sajnos ez van, kibaszott velünk a szerencse ezzel a sok sérüléssel.JayBno, hát Bulaga eddig nem véletlenül nem játszott, csak 3 sacket kaptunk róla. Másik oldalon Matthews nélkül 1et sem tudtak csinálni a srácok. ST katasztrófa mint mindig..ugye volt 1 gyönyörű bünti ami után jött is a TD. Nem olyan szar ez, csak ha minden meccsen 3 ponttal kapunk ki akkor az elég fájdalmas leszKGB
ST: Slocumot rég el kellett volna zavarni. Nem elég, hogy a kijelölt returnerek gyakran paródiába illő jeleneteket produkálnak, de hogy még azt sem tudja megtanítani, hogy hova lehet állni és hova nem, annak már tényleg ki kéne verni a biztosítékot TT-éknél is. Hogy OT-ban holdingért kapunk 10 yardot, amikor a labda már rég nincs a közelben, meg hogy 37 yardot képes puntolni a punter kiélezett szituációban, az már megszokott dolog.
D#: Hogy hiányzik Matthews, Barnett és Pickett (ide jutottunk) az érthető, de hogy miért nem lehet siettetni a QB-t blitzekkel??? Szinte folyamatosan 4 ember küzdött a delfinek falával, teljesen kilátástalanul és eredménytelenül. Persze ha nincs nyomás az irányítón, akkor könnyebb passzolnia, főleg ilyen secondarynek, ami gyakorlatilag egy kalap szar. Williamst az első félidőben porrá alázta Marshall, Woodson meg idén leginkább a zászlók gyűjtésében jár élen. Egyedül a Lions ellen játszott jól, a többi meccsen árnyéka volt önmagának. Collins is messze van tavalyi formájától, nem nagyon található meg a labda környékén.
O#:Ha a fal megfogja a az ellenfél védelmét, akkor Rodgers galoppozik oda a védőkhöz. Komolyan rossz volt nézni, ahogy mindig abba az irányba fordul, ahol majd megkapja a sacket. Ugyanúgy sokáig tartogatja a labdát, mint a tavalyi szezon első felében, csak ehhez hozzájön pluszba, hogy sokkal több a pontatlan passza. Amikor viszont pontos a labdája, akkor az elkapók droppolgatnak számolatlanul. Gyakorlatilag egyetlen értékelhető drive-ot volt képes összehozni (Jennings TD-t nem nevezem drivenak) az O# egész meccs alatt. Rossz vicc.
Bocs, hogy hosszú lett, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.