Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Jaja.jelzi, milyen jó fal van előttük 😊StezHátha abból indulunk ki, hogy nálunk Cutler kihagyta a hétvégit egész hasonló okokból, akkor sanszos, hogy Rodgers is pihen a Phins ellen.tüsi91Azért kemény,hogy a 3. kezdő QB dől ki a csoportban.
Stafford,Cutler majd most Rodgers.Bazzani
A Vikes fal sem túl acélos,ez nem jó jel Favre papának.
Bár ha így játszik akkor maradjon csak egészséges. 😉
több mint 14 éve
nálatok ennyi a sérült, a vikes is szenved kicsit, a lions szárnyal az utolsó meccsből kiindulva nálunk meg már az sem baj ha Cutler nem játszik...Mi lesz itt, Lions&Bears playoff? 😛davemayerEzt azért Te sem hiszed el. 😉
Tippem szerint csak egy csapat jut PO-ba a csoportból,főleg ha lesznek körbeverések,márpedig lesznek.
Azért az se felejtsük el,hogy a Lionsból is kidőlt újabb két kezdő és a 2.számú (de 4 meccsen kezdő) MLB + pár peremember.
Én még mindig azt gondolom,hogy a GB behúzza a csoportot,de csak nem akar kipukkadni a Bears lufi.
több mint 14 éve
jelzi, milyen jó fal van előttük 😊Azért kemény,hogy a 3. kezdő QB dől ki a csoportban.:ogamerkrHátha abból indulunk ki, hogy nálunk Cutler kihagyta a hétvégit egész hasonló okokból, akkor sanszos, hogy Rodgers is pihen a Phins ellen.tüsi91
Stafford,Cutler majd most Rodgers.Bazzani
több mint 14 éve
Azért kemény,hogy a 3. kezdő QB dől ki a csoportban.Hátha abból indulunk ki, hogy nálunk Cutler kihagyta a hétvégit egész hasonló okokból, akkor sanszos, hogy Rodgers is pihen a Phins ellen.tüsi91QB Aaron Rodgers’ concussion will at a minimum keep him out of some practice time this week. His availability for Sunday’s game isn’t yet known, but McCarthy acknowledged it’s possible he could miss the game.:ogamerkr
Stafford,Cutler majd most Rodgers.
több mint 14 éve
nálatok ennyi a sérült, a vikes is szenved kicsit, a lions szárnyal az utolsó meccsből kiindulva nálunk meg már az sem baj ha Cutler nem játszik...Mi lesz itt, Lions&Bears playoff? 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ha már Teddy Thompson nem nagyon akar trade-elnii akkor legalább Dr.House-t megszerezhetné a free agency-n.....
több mint 14 éve
Finley mellett D. Lee is kihagyhat néhány hetet vállsérülése miatt. Hullanak a TE-ek is.Jobb hír viszont neketek, hogy Matthews sérülése nem látszik komolynak.
több mint 14 éve
Legalább megláthatjuk, hogy jövőre ki lesz az, aki névtelenként nagyot teljesít, és super bowl-ba viszi a csapatot. 😉Nézzük a pozitív oldalát, Graham Harrellnek fel kell jönnie PS-ből egy kis időre 😛 Komolyra fordítva elbaszott egy szezon ez, én már beletörődtem de megpróbálom élvezni.JayBQB Aaron Rodgers’ concussion will at a minimum keep him out of some practice time this week. His availability for Sunday’s game isn’t yet known, but McCarthy acknowledged it’s possible he could miss the game.:ogamerkr
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Szerény számításaim szerint gondban lehetünk a 45 ember kiállításával a Miami ellen 😀 ha nem lesz 45 egészséges játékos valakit IR-re kell tenni.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Hátha abból indulunk ki, hogy nálunk Cutler kihagyta a hétvégit egész hasonló okokból, akkor sanszos, hogy Rodgers is pihen a Phins ellen.QB Aaron Rodgers’ concussion will at a minimum keep him out of some practice time this week. His availability for Sunday’s game isn’t yet known, but McCarthy acknowledged it’s possible he could miss the game.:ogamerkr
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Nézzük a pozitív oldalát, Graham Harrellnek fel kell jönnie PS-ből egy kis időre 😛 Komolyra fordítva elbaszott egy szezon ez, én már beletörődtem de megpróbálom élvezni.QB Aaron Rodgers’ concussion will at a minimum keep him out of some practice time this week. His availability for Sunday’s game isn’t yet known, but McCarthy acknowledged it’s possible he could miss the game.:ogamerkr
több mint 14 éve
QB Aaron Rodgers’ concussion will at a minimum keep him out of some practice time this week. His availability for Sunday’s game isn’t yet known, but McCarthy acknowledged it’s possible he could miss the game.:o
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Starksnak két éve volt utoljára snapje futbalpályán. Elég gáz ha a ő benne látjuk a "megváltót".én csak annyit mondok most, hogy cut PeprahHurkaMajd ha a PUP listáról lehet behozni játékosokat (6. hét ugye?) akkor jön Bigby, Harris és Starks is.
Gyanítom, hogy TTT is erre vár. Mármint futóval.LN
több mint 14 éve
én csak annyit mondok most, hogy cut PeprahHurkaMajd ha a PUP listáról lehet behozni játékosokat (6. hét ugye?) akkor jön Bigby, Harris és Starks is.
Gyanítom, hogy TTT is erre vár. Mármint futóval.
több mint 14 éve
BORZALOM. Inkább kaptunk volna ki 20+ ponttal...de
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a sérültekkel.
szerk: gyors kérdés, mikor nyertünk utoljára OT-ban? Tán nem 2007 vs. denver...?gamerkr
több mint 14 éve
Mit gondoltok a playhívásokról?RoyalFlushHa nem mentünk volna 4 & 1-re és akartunk volna mindenképp td-t... Amikor a QB sneak nem jött be, már éreztem, hogy rúgni kell 😕
több mint 14 éve
JéBé
7 034
én csak annyit mondok most, hogy cut PeprahHurkaBeszopott egy nagy playt de egy harmadik számú safetyhez képest szerintem vállalható telljesítményt nyújtott.
Rodgers meg valóban nem úgy játszik ahogy tavaly de még mindig ő itt a legnagyobb fogaskerék, nélküle garantálható lenne a top 5 draftcetli. Driver sokkalta szarabb volt, és ez elmondható az egész elkapó gárdáról. Többször is előfordult hogy Rodgersnek volt ideje de csak pumpálásig jutott, nem volt senki szabad, droppokról ne is beszéljünk. A védelmet nem bántanám, ennyi kulcs sérülttel nem lehet többet elvárni. A gond ott volt hogy ez a csoda offense tegnap nem volt akkora csoda, Rodgerstől nem lehet elvárni hogy 3 éven át folyamatosan egyedül vigye a vállán a csapatot. Mert egyedül kell neki. Szerintem kezdjetek beletörődni hogy idén nem lesz semmi komoly dolog, egyrét vannak hibáink másrészt mióta NFL-t nézek nem láttam ilyen szerencsétlen sérülés hullámot mint ami ittvan (már-már megkérdőjelezném a medical staff felkészítő munkáját) Egy playoff talán összejöhet, koncentrálni kell a hibák kijavítására, a fiatalok fejlődésére stb. Mi szerencsére nem vagyunk abban a helyzetben mint a Vikings, nincs most vagy soha, van időnk és van egy jó alap.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mit gondoltok a playhívásokról?szerintem lehetett volna kicsivel több futás.Talán úgy ahogy ment is a futás és akkor azért kisebb lenne a teher Áronon.Meg azért a washington D tudta hogy szinte mindig passz várható.Kicsit keverni kellett volna mert ez így nagyon kiszámítható volt.Szerény véleményem szerint.
több mint 14 éve
én csak annyit mondok most, hogy cut Peprah
több mint 14 éve
A tegnapi meccsel én úgy érzem tisztán kiderült, Rodgers nem top3 QB. De még top 10se... Amíg nem csinál valami nagyot, pl. 1 game-winning utolsó perces drive-ot, addig ezt elfelejthetjük... Valami nagyon hiányzik idén belőle; csak tudnám mi...A többiekre meg nincs szó, szegény embert az ág is húzza...
több mint 14 éve
Ne feledkezzünk meg Donald Leeről, Pickettről, és Martinról sem..http://www.jsonline.com/blogs/sports/104674874.html
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Áron meg agyrázkódás... Szerintetek erre mit lehet mondani?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na neeeeee.Matthews és Finley is? Ugye ez most nem komoly?
több mint 14 éve
According to Greg Bedard of the Milwaukee Journal-Sentinel, Aaron Rodgers "apparently" suffered a concussion toward the end of Green Bay's Week 5 loss to the Redskins. 😕 Na már csak ez hiányozna nektek.Finley:displaced hamstring ligament
Matthews:hamstring
Bizonytalan, hogy játszhatnak-e jövő héten.