Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
BORZALOM. Inkább kaptunk volna ki 20+ ponttal...

Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a sérültekkel.

szerk: gyors kérdés, mikor nyertünk utoljára OT-ban? Tán nem 2007 vs. denver...?

több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
minden perc amit láttam agónia volt.
a liga legjobb csapata lehetnénk, ehhez képest szánalmasak vagyunk. de most tényleg mindenki indiszponált volt, Áron és DD katasztrofálisan játszottak, D az meg lyukas, ez látszik is rajta.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 034
Ennyi sérülés a ligában nincs, mint amennyi nálatok... Tényleg sajnálom ezt a csapatot...tenorx
Lássuk csak,

Grant, Barnett, Burnett, Tauscher, Shields, Chillar, most csatlakozott hozzájuk ismeretlen időre Finley, Pickett, Dondald Lee, Matthews. Ezenkívül van egy állandóan sérült Clifton Collins kettős.

Ez legalább 8 kezdő játékos, 5 hét után. No comment.

Ez a mai meccs szintén no comment.
több mint 14 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Ez szörnyű volt... Többet most nem nagyon tudok mondani...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát csak gratulálni lehet....
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Ennyi sérülés a ligában nincs, mint amennyi nálatok... Tényleg sajnálom ezt a csapatot...
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Inactive: CB Sam Shields, FB Quinn Johnson, OL Nick McDonald, OL Marshall Newhouse, T Mark Tauscher, DE Jairus Wynn, LB Nick Barnett, LB Brandon Chillar

Bulaga lesz a RT.Sanco
McDonald és NewHouse is sérült?
Csak mert szerintem Cilfton térde sem biztos, hogy végig fogja bírni.LN
Nem csak inaktívok. Ha Clifton sem bírja, akkor szerintem Lang lesz a RT és Bulaga a LT.
több mint 14 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Inactive: CB Sam Shields, FB Quinn Johnson, OL Nick McDonald, OL Marshall Newhouse, T Mark Tauscher, DE Jairus Wynn, LB Nick Barnett, LB Brandon Chillar

Bulaga lesz a RT.Sanco
Csak mert szerintem Cilfton térde sem biztos, hogy végig fogja bírni.LN
Ha Clifton kidőlne, akkor eléggé meg kell majd keverni az OL-t, mert ahogy nézem a 2. Bulaga az LT poszton, a 3. meg Newhouse. Ha megsérül Clifton akkor Colledge játszana LT-t?
több mint 14 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan

Bulaga lesz a RT.Sanco
Csak mert szerintem Cilfton térde sem biztos, hogy végig fogja bírni.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan

Bulaga lesz a RT.
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Nahátakkor... Gameday. Az idei első amit nem igazán várok.
Félek hogy szétszedik a gyenge védelmet, és a szokásosnál is több pontot nyelünk be. Haynesworth hiányzása miatt remélhetőleg kevesebb lesz a nyomás Áronon. Szoros meccsben kikapást várok.kobalu91
Az biztos hogy rengeteg pont lesz, Rodgerstől 350+ yardot várok. Egyrészt nagyon gyenge a Skins passz ellen másrészt haladni kell majd előre mert nemhiszem hogy sokat fog puntolni az ellen...JayB
Lehet érdemes lenne azt a taktikát alkalmazni, mint ami ebben a videóban van 😀 http://www.youtube.com/watch?v=0oIsKkyU0xI
több mint 14 éve
Félek hogy szétszedik a gyenge védelmet, és a szokásosnál is több pontot nyelünk be. Haynesworth hiányzása miatt remélhetőleg kevesebb lesz a nyomás Áronon. Szoros meccsben kikapást várok.kobalu91
Az biztos hogy rengeteg pont lesz, Rodgerstől 350+ yardot várok. Egyrészt nagyon gyenge a Skins passz ellen másrészt haladni kell majd előre mert nemhiszem hogy sokat fog puntolni az ellen...
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Félek hogy szétszedik a gyenge védelmet, és a szokásosnál is több pontot nyelünk be. Haynesworth hiányzása miatt remélhetőleg kevesebb lesz a nyomás Áronon. Szoros meccsben kikapást várok.
több mint 14 éve
Ahogy elnézem, még Bulaga - Colledge - Wells - Sitton - Lang is lehet akár a fal.
Tauscher válla és Clifton térde megint problémás.

Ha így halad, az év végére ez lesz a kezdő falunk.
több mint 14 éve
Egy kis érdekesség Peprah-ról, nagyapja Ghána vezetője volt akit később kivégeztek ezért Charlie szülei elmenekültek az országból, először Németországba majd Angliába végül Texasba. Peprah már itt született. Komoly.
több mint 14 éve
hát, pedig egy FA tényleg nem kerülne "semmibe". Szobi22
nem tudom hol késik Ahman Green 😀 😀Höri
Jacksonnál még mindig többet tudna az fix.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát, pedig egy FA tényleg nem kerülne "semmibe". Szobi22
nem tudom hol késik Ahman Green 😀 😀

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nem csak mi agyalunk ezen...

http://bleacherreport.com/articles/485677-green-bay-packers-five-running-backs-who-can-replace-ryan-grantLN
DeAngelo Williams/Marion Barber/Tashard Choice-ról is ovlastam, persze ezek mind csak felvetések amik sosem fognak megvalósulni.JayB
hát, pedig egy FA tényleg nem kerülne "semmibe". Slaton meg nyilvánvalóan álom, pedig jövő szezontól nem lennének rosszak Granttel szvsz.
Az meg most jutott eszembe, hogy áldjuk a sorsot, hogy Hawkot nem tradeltük el a szezon elején, amikor felmerült 😊

több mint 14 éve

http://bleacherreport.com/articles/485677-green-bay-packers-five-running-backs-who-can-replace-ryan-grantLN
DeAngelo Williams/Marion Barber/Tashard Choice-ról is ovlastam, persze ezek mind csak felvetések amik sosem fognak megvalósulni.
több mint 14 éve

http://bleacherreport.com/articles/485677-green-bay-packers-five-running-backs-who-can-replace-ryan-grant
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
"LBs Nick Barnett and Brandon Chillar, FB Quinn Johnson and CB Sam Shields have been ruled out for Sunday’s game. T Mark Tauscher is doubtful.

Everyone else on the injury report is probable."

Collins edzett.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Valaki fönnt nem akarja hogy idén messzire meneteljünk.JayB
Akkor majd jövőre...
Annál jobban fog esni a pezsgőzés 😊
több mint 14 éve
Valaki fönnt nem akarja hogy idén messzire meneteljünk.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
kíváncsi vagyok így mire megy a csapat. valszeg semmire, de hátha
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Basszus mi folyik itt...tenorx
Kórházválogatott....