Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 803 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez Cbnek Carlos Rogers nagyon szar, vagy elmegx?Stev85
Rogers vén kuki. Slotba király lenne szerintem, szélre nem merném elhozni, meg hát nem a jövő Jean-Claude Van Damme-ja.
És slotban ott van Butler, aki jó volt nagyon is. Bár van egy olyan érzésem, hogy megy a szélre jövőre és csak egy corner érkezik.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
nagyon szar. öreg, nem kell ide

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Öregszik, de ebben a nem túl jó helyzetben elfogadnám simán, ha ő jönne.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Csak nekem van olyan érzésem, mint tavaly?! Jött Walden, Toler, stb, középszintű/fos/átlag játékosok, többnyire a védelembe. Mint most Arthur Jones. Tudom, hogy a DL-t nem lehet eléggé mélyíteni, és jó playa, de Asamoah-t miért nem hoztuk el pl egy Reitz/McGlyn/Linkenbach szintű OL-be? Bocs, Thortont kihagytam...facepalm

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Stez Cbnek Carlos Rogers nagyon szar, vagy elmegx?

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
Ezt a nem tudtunk volna annyit fizetni dumát kissé nevetségesnek tartom.
Vagy szomorúnak...
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Kinti fórumok szerint nem tudtunk volna annyit fizetni Betheának mint a 49ers....Stev85
hmm...érdekes. Akkor vki/vkikre nagyon spórolunk
több mint 12 éve
Kinti fórumok szerint nem tudtunk volna annyit fizetni Betheának mint a 49ers....Stev85
De tudtunk volna, csak nem akartunk.
Pénzünk van elég. De ha ennyire az árral van a gondjuk Grigsonéknak, akkor Wardról és Byrdről is letehetünk, mert náluk 8-9 éves pénzt kell megadnunk.

több mint 12 éve
Colts have officially announced the Arthur Jones signing. Reportedly a 5-year, $30 million deal with $16 million guaranteed. #Colts

több mint 12 éve
Kinti fórumok szerint nem tudtunk volna annyit fizetni Betheának mint a 49ers....

több mint 12 éve
Arthur Brown's deal with the #Colts is for five years. Don't know guarantees yet.

több mint 12 éve
jó, akkor itt a terv
Byrd, Revis, Decker, és egy cenyó
a drafton meg második körbe hozunk egy másik CB-t

jó ez 😀shady
Egy center sem ártana, fogadok behúzzuk Costa-t 😊BCS
Fogadhatunk, én Kyle Cookra tippelek.
Amúgy meg OG is kellene.

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
jó, akkor itt a terv

jó ez 😀shady
Egy center meg egy guard sem ártana, fogadok behúzzuk Costa-t 😊
több mint 12 éve
Nagyon lapítunk... Sehol egy Irsay részeg Fotó aláíró játékosokkal...

több mint 12 éve
jó, akkor itt a terv

jó ez 😀
több mint 12 éve
Bethea reportedly got a 4 yr/26 million dollar deal. No wonder the #Colts let him walk.
Simán megadhattuk volna...Stev85

Hát ja. 4 éves 27 millás szerződése volt ezidáig...szerintem SB-t akar nyerni, amilyen hamar csak lehet.BCS
Akkor Seattlebe kellett volna mennie.... Vagy maradni,.Stev85
A kispadra azért nem akart menni, lehet.
több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
Betheát rohadtul sajnálom, most kell tökös munka az FOtól,és ésszel elkölteni a pénzünket.
De pesszimista vagyok, sztem ezt a CB-S needet is megoldjuk úgy,hogy a 2 jó helyett hozunk 1 jót,meg 1 középszart,akivel kapcsolatban majd hintheti az FO a rizsát,hogy mekkora ász is ő. Aztán lemegy 3-4 forduló,mi meg foghatjuk a fejünket...
több mint 12 éve
Bethea reportedly got a 4 yr/26 million dollar deal. No wonder the #Colts let him walk.

Hát ja. 4 éves 27 millás szerződése volt ezidáig...szerintem SB-t akar nyerni, amilyen hamar csak lehet.BCS
Akkor Seattlebe kellett volna mennie.... Vagy maradni,.

több mint 12 éve
akkor maradhatott volna itt
több mint 12 éve

Hát ja. 4 éves 27 millás szerződése volt ezidáig...szerintem SB-t akar nyerni, amilyen hamar csak lehet és a Frisconál látta a több esélyt erre. Nem hibáztatom.
több mint 12 éve
Antoine Bethea ‏@Tweez41 17 mp
Indy it's been real... Fans and city showed me nothing but love my eight years there and greeted me w/ open arms Appreciate all the support!Stev85
Leveszem a likeot róla facebookon. 😀
Mondjuk nem bírom nem szeretni. Nem tudom, hogy miért nem tudtuk megtartani, de szerintem nem az ő követeléseivel volt a fő gond...
Sajnálom, igazi Colt az én szememben. Innentől pedig akkor hivatalosan is van egy brutálisan lyukas védelmünk, pickünk meg alig. Úgyhogy most kell alkotnia Grigsonéknak.Stez
Be húzzák Byrdöt a helyére azzal elégedett leszel? 😊Stev85
Már hónapokkal ezelőtt megmondtam, hogy ha Betheát elengedjük, hozzuk Byrdöt, vissza lehet keresni...
És igen, mivel én rohadtul hiányolok egy király cover safetyt a csapatból, Byrd meg ballhawk is, playmaker, erre lenne szükségünk. Ha Byrd nem buzul be a mánitól, akkor még örülnék is a cserének, mert jobb játékos és fiatalabb.

több mint 12 éve
Simán megadhattuk volna...

több mint 12 éve
Indy it's been real... Fans and city showed me nothing but love my eight years there and greeted me w/ open arms Appreciate all the support!Stev85
Mondjuk nem bírom nem szeretni. Nem tudom, hogy miért nem tudtuk megtartani, de szerintem nem az ő követeléseivel volt a fő gond...
Sajnálom, igazi Colt az én szememben. Innentől pedig akkor hivatalosan is van egy brutálisan lyukas védelmünk, pickünk meg alig. Úgyhogy most kell alkotnia Grigsonéknak.Stez
Be húzzák Byrdöt a helyére azzal elégedett leszel? 😊

több mint 12 éve
Sajnálom, igazi Colt az én szememben. Innentől pedig akkor hivatalosan is van egy brutálisan lyukas védelmünk, pickünk meg alig. Úgyhogy most kell alkotnia Grigsonéknak.

több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 704 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gyors hangulatváltozás?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018