Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Calvin Pryor, Jimmie Ward meg tudná oldani a safety gondjainkat?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
nézd meg az ismertetőket, HaHa és Pryoron kívül akárkit elérhetünk 2. kör végén.safety-t könnyű draftolni legalább mert az elején senki se akar választani.Kik lehetnek egyből kezdő szintű és nagyon jó safety-k az idei drafton, akiket elérhetünk?aztec
bye bye Antoine 😥Höri
de úgy is jönni fog valami veterán
több mint 12 éve
Gabbertet elcserélte a Jax.Hívom a pszichológusom, mert ezt nem bíírom feldolgozni...
Fene, amíg ő a csoportban volt, sosem aggódtam. 😀Stez
több mint 12 éve
jó ez, a 20 millióból nem megy mind a sapkába, el lehet számolni signing bonusként is.ha meg jól szerepel akkor kapjon 39-et, ki nem szarja le.
több mint 12 éve
Nem baj így legalább maradt egy használható CB a csapatban . Na meg Brady ellen 4 évre be vagyunk biztosítva.Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.Stev85sztem nem ér ennyit, de remélem rám cáfolFarky
több mint 12 éve
Gabbertet elcserélte a Jax.Fene, amíg ő a csoportban volt, sosem aggódtam. 😀
több mint 12 éve
Most az a kérdés akartunk e.. Mert Csak 30 körüli Bethea (29 pontosan)....Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.Stev85Az "szép". És a kintiek szerint Bethea-nak nem tudtunk volna annyit adni, mint a Niners...?BCS
több mint 12 éve
Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.Stev85Az "szép". És a kintiek szerint Bethea-nak nem tudtunk volna annyit adni, mint a Niners...?
több mint 12 éve
Sok.Mondtam túlfizetjük..
A 4 év meg kevés.Stez
több mint 12 éve
Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.Stev85sztem nem ér ennyit, de remélem rám cáfol
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Colts are giving CB Vontae Davis a four-year, $39 million deal, including $20 million guaranteed, per source.
több mint 12 éve
Jóvan, ennek örülök.Og tuti nem jön, a falemberek mocskosul túl vannak fizetve a piacon.. Nincs 7M alatti falember szerződés...
Akkor már csak egy CB és S kell védelembe. 😀
Plusz WR, C, OGStez
több mint 12 éve
Jóvan, ennek örülök.én még egy OLB-t elnéznék Mathis mellé, Björni nem tudom be fog-e válni valaha is
Akkor már csak egy CB és S kell védelembe. 😀
Plusz WR, C, OGStez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
safety-t könnyű draftolni legalább mert az elején senki se akar választani.Kik lehetnek egyből kezdő szintű és nagyon jó safety-k az idei drafton, akiket elérhetünk?
bye bye Antoine 😥Höri
több mint 12 éve
Jóvan, ennek örülök.Akkor már csak egy CB és S kell védelembe. 😀
Plusz WR, C, OG
több mint 12 éve
na Irsay felkelt 😀
több mint 12 éve
Jim Irsay @JimIrsay 7 mpMarad, vagy öreg megint piás 😀
Glad to welcome back Vontae Davis to the team! #COLTSTRONGStev85
több mint 12 éve
Jim Irsay Glad to welcome back Vontae Davis to the team! #COLTSTRONG
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jim Irsay @JimIrsay 7 mpGlad to welcome back Vontae Davis to the team! #COLTSTRONG
több mint 12 éve
állítólag Davis hosszabbított is
több mint 12 éve
A Jetsel kell harcolni Davisért de állítólag közel a megegyezés.. Félek túl lesz fizetve...
több mint 12 éve
Plz, jöjjön Byrd legalább, mert ha Davis marad, akkor Revis már tuti nem pottyan le hozzánk.