Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Közben a Colts megerősítette!

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Colts re-signed veteran K Adam Vinatieri to a two-year deal, per source.Stev85
o_o de sok!Höri
Nem vitte túlzásba 😀 De szerintem innen fog visszavonulni, főleg ha 2 év alatt összejön 1 SB.Stev85
bevállalós tipp egy 40 éves játékossal kapcsolatban :cool:Höri
Csak aztán a szerződés lejárta után nehogy csináljon egy "Favre"-ot (és itt most nem a kukifotóra vagy a mostani favágós külsőre gondolok. 😀😀) és elmenjen a Texansba. 😀😀
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
o_o de sok!Höri
Nem vitte túlzásba 😀 De szerintem innen fog visszavonulni, főleg ha 2 év alatt összejön 1 SB.Stev85
bevállalós tipp egy 40 éves játékossal kapcsolatban :cool:

több mint 12 éve
o_o de sok!Höri
Nem vitte túlzásba 😀 De szerintem innen fog visszavonulni, főleg ha 2 év alatt összejön 1 SB.

több mint 12 éve
o_o de sok!

több mint 12 éve
Colts re-signed veteran K Adam Vinatieri to a two-year deal, per source.
Adam Schefter tweetelte

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Jonesnak meg évi 6-7 milliót fogunk perkálni állítólag.
Akkor már inkább a DB-re menne el ez a pénz, hiába jó Jones..Stez
de azt nem írja, hogy kézhez kapja-e vagy teljesíteni is kell hozzá. Reméljük utóbbi.

Vontae meg rohadjon meg ha elmegy 😛 vele is kaptunk ötvenet, mire veri magát. Majd jön Cromartie, Tillman, Talib vagy DRC aztán röhöghet, hogy másfél millióval többet keres Oaklandben.

Bethea szerintem marad, szerény ,hálás figura, mi csináltunk belőle embert.Höri
Én még abban bízom, hogy Landry beszél Davis fejével, nagy haverok lettek nálunk😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vontae meg rohadjon meg ha elmegy 😛 vele is kaptunk ötvenet, mire veri magát. Majd jön Cromartie, Tillman, Talib vagy DRC aztán röhöghet, hogy másfél millióval többet keres Oaklandben.
Höri
Revissel nem is számolsz? 😀
Kár hogy T-Rich szerződése garantált (tehát nem spórolnátok semmit, ha kivágjátok). Pedig most milyen jól jönne...
Tényleg Donald kacsa marad? Mert ha nem, Lil Polian még képes lesz rá, és rádumálja Caldwellt, hogy leigazolja(most vágtuk ki Forsettet is, és MJD sem hiszem, hogy visszajön). Mondjuk nem kell nagyon meggyőzni, csak meg kell neki mutatni az elmúlt pár Colts- Jags felvételét...
több mint 12 éve
de azt nem írja, hogy kézhez kapja-e vagy teljesíteni is kell hozzá. Reméljük utóbbi.

Bethea szerintem marad, szerény ,hálás figura, mi csináltunk belőle embert.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 801 — Whoops, looks like something went wrong.
Akkor már inkább a DB-re menne el ez a pénz, hiába jó Jones..

több mint 12 éve
Arthur Jones jól tud focizni, a mi védelmünkbe elkél az erősítés, nagy fogás lesz.
Höri
Na ettől tartok én is. A DB sorotok alaposan meggyengülni látszik jelenleg, de az LBitek büntetni fognak idén, ha Jones tényleg idejön.iktriad
Kinek kell DB sor, ha a QB majd a dobásig sem fog eljutni?😀FearTomi
A DB-sor egy túlértékelt dolog 😀coltman
Azért fizetnek 9-10 millát jobb CBnek mostanság.
Mondjuk Revis hamarosan elérhető lesz. (A Bucs 2 1. körös picket kért érte mindenkitől, a liga többi tagja körberöhögte őket a hírek szerint). Mondjuk annak azért nagyon nem örülnék, ha ő itt kötne ki nálatok
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Arthur Jones jól tud focizni, a mi védelmünkbe elkél az erősítés, nagy fogás lesz.
Höri
Na ettől tartok én is. A DB sorotok alaposan meggyengülni látszik jelenleg, de az LBitek büntetni fognak idén, ha Jones tényleg idejön.iktriad
Kinek kell DB sor, ha a QB majd a dobásig sem fog eljutni?😀FearTomi
A DB-sor egy túlértékelt dolog 😀
több mint 12 éve
Höri
Kinek kell DB sor, ha a QB majd a dobásig sem fog eljutni?😀

több mint 12 éve
Höri
Na ettől tartok én is. A DB sorotok alaposan meggyengülni látszik jelenleg, de az LBitek büntetni fognak idén, ha Jones tényleg idejön.
több mint 12 éve

Főleg mert Reddign 34 éves lesz novemberben.

több mint 12 éve
Arthur Jones érkezik a 2. vágányon. A vágány mellett kérem vigyázzanak.

Sources predict Arthur Jones will sign with the Indianapolis Colts as soon as today. Expected between $6 million and $7 million per year(Aaron Wilson - Raveninsider)
iktriad
Megelőztél 😀

több mint 12 éve
Arthur Jones érkezik a 2. vágányon. A vágány mellett kérem vigyázzanak.

Sources predict Arthur Jones will sign with the Indianapolis Colts as soon as today. Expected between $6 million and $7 million per year(Aaron Wilson - Raveninsider)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Davis megy a Jetshez. (még nincs megerősítve)Stev85
Verner vagy Davis állítólag aláír FA nyitás után rögtön.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ja, évek óta el lehet elvileg, mi mégis szenvedünk folyamatosan a poszttal. Mert a 4.5 millás Toler sokat ért például.
Tény, hogy sokat kér és ennyit nem ér, de akkor is azért kulcsemberünk lett.
Sajna megy, ez van, de azért kurvára felborítja ez a két távozás a védelmet, ami amúgy is fos volt.
Most már komolyan reménykedem benne, hogy elhozzuk a manapság trade blockra kerülő Revist. Ő legalább egy szintet hozni fog és nem kell attól fosni, hogy hogyan fog játszani. Abszolút elit.Stez
Ha megfelelően használjátok. 😊
több mint 12 éve
Állítólag Davis megy a Jetshez. (még nincs megerősítve)

több mint 12 éve
Ja, évek óta el lehet elvileg, mi mégis szenvedünk folyamatosan a poszttal. Mert a 4.5 millás Toler sokat ért például.
Tény, hogy sokat kér és ennyit nem ér, de akkor is azért kulcsemberünk lett.
Sajna megy, ez van, de azért kurvára felborítja ez a két távozás a védelmet, ami amúgy is fos volt.
Most már komolyan reménykedem benne, hogy elhozzuk a manapság trade blockra kerülő Revist. Ő legalább egy szintet hozni fog és nem kell attól fosni, hogy hogyan fog játszani. Abszolút elit.

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
azért Davis nem volt világmegváltó
Ha sokat kér akkor meg kell mutatni neki az ajtót, nem vagyok benn biztos hogy ne tudnánk találni hasonlóan teljesítő CB-t jóval olcsóbbért. Akár draftról is.
Azér a pénzér amit kér lehetne hozni két stabil kezdő embert is. Még jobban is járnánk.
több mint 12 éve
Búcsúzzunk el Davistől, de egyébként szerintem Betheától is.
Nem tudom, hogy hol aludta át Grigson az elmúlt heteket, de csupán a két legfontosabb kulcsemberünk veszítjük el a védelemből.
És ha ez így lesz, akkor nulla az egész eddigi elgondolásunk a piacról, két súlyos needünk keletkezik ezzel.Stez
Szerintem is. Jó lett volna először ezt a két embert megtartani, mielőtt egy 4 éves szerződést tolunk egy olyan játékos elé, akinek nem tudjuk megjósolni a teljesítményét.FearTomi
Jacksonnal nincsen gond, csak nem tudom, hogy az elmúlt hetekben mit csináltak Grigsonék. Most meg felébrednek a téli álmukból, de addigra két kulcsember pápát int. Ráadásul abból az egyiket egy 2. körért hoztuk, nem is olyan régen. Még a végén visszamegy Miamiba. 😀

több mint 12 éve
Nem tudom, hogy hol aludta át Grigson az elmúlt heteket, de csupán a két legfontosabb kulcsemberünk veszítjük el a védelemből.
És ha ez így lesz, akkor nulla az egész eddigi elgondolásunk a piacról, két súlyos needünk keletkezik ezzel.Stez
Szerintem is. Jó lett volna először ezt a két embert megtartani, mielőtt egy 4 éves szerződést tolunk egy olyan játékos elé, akinek nem tudjuk megjósolni a teljesítményét.

több mint 12 éve
És ha ez így lesz, akkor nulla az egész eddigi elgondolásunk a piacról, két súlyos needünk keletkezik ezzel.