Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Bethea szerződéshosszabításával kapcsolatosan van vmi. új infótok? Nekem ez a leguccsó infóm róla: espn.go.com/blog/indianapolis-colts/post/_/id/3509/free-agent-watch-antoine-bethea
Remélem azért nem lesznek Davis szintű igényei...
több mint 12 éve
Vontae + Bethea-t most bárki elvihetné tőlünk? vagy vmeddig még csak mi?BorbinhoKedd este 10ig csak beszélhetnek velük más csapatok.
több mint 12 éve
Vontae + Bethea-t most bárki elvihetné tőlünk? vagy vmeddig még csak mi?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Wernerben én is reménykedek, hogy a következő évben jön az áttörés, inkább a többiek érdekelnének, pl: mi a helyzet Montori Hughs-zal (elnézést, ha rosszul írtam le). Az amúgy gyakori, hogy a 6-7. körös pickek még a practice squadba se férnek be (mert nálunk tavaly ez történt)?
több mint 12 éve
A tavalyi rookiekban mennyi fejlődési lehetőséget láttok? Werner sérült is volt, de azért a 2,5 sack elég kevés , szóval tőle mindenképp több kell. Hugh Thornton sem váltotta meg a világot, nem tudom, hogy ő mennyit fejlődhet.Werner-nél azért ne felejtsük el, hogy ő DE volt és most ILB-t játszik, ráadásul 3-4-ben. Szóval, én az idei szezont tartom az ő esélyének arra, hogy megmutassa mit tud igazából és nem a tavalyit.
Viszont Khaled Holmest is draftoltuk tavaly, de róla semmit nem tudok, rá lehet számítani centerként?Coltsfan2007
több mint 12 éve
A tavalyi rookiekban mennyi fejlődési lehetőséget láttok? Werner sérült is volt, de azért a 2,5 sack elég kevés , szóval tőle mindenképp több kell. Hugh Thornton sem váltotta meg a világot, nem tudom, hogy ő mennyit fejlődhet.Viszont Khaled Holmest is draftoltuk tavaly, de róla semmit nem tudok, rá lehet számítani centerként?
több mint 12 éve
Kezd kijönni a 27 órás ébrenlétből származó fáradtság.Na most már lehet tudni, Davis mennyi $$$-t szeretne. Jó sokat.Nem kellett volna sokat visszaolvasnod.Stez
"The Indianapolis Star reports free agent CB Vontae Davis is looking for a deal in excess of Brent Grimes' four-year, $32 million contract."iktriad
több mint 12 éve
Na most már lehet tudni, Davis mennyi $$$-t szeretne. Jó sokat.Nem kellett volna sokat visszaolvasnod.
"The Indianapolis Star reports free agent CB Vontae Davis is looking for a deal in excess of Brent Grimes' four-year, $32 million contract."iktriad
több mint 12 éve
McAfee-nek örülök, remélem Vinatieri is vállal még legalább egy szezont. Davis azért nagyon el van szállva azzal a 8+ millával, ha valóban igaz.
több mint 12 éve
Na most már lehet tudni, Davis mennyi $$$-t szeretne. Jó sokat. "The Indianapolis Star reports free agent CB Vontae Davis is looking for a deal in excess of Brent Grimes' four-year, $32 million contract."
több mint 12 éve
Én inkább a DM-jétől fosok. Ha nem válik be, akkor nagyon súlyos ára lesz a kivágásának.Elég bátrak voltunk, nagyon bízhatnak benne Grigsonék.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
mondjuk Grime (szerintem) akkor sem ér annyit amennyit kapott, Davissel meg kicsit elfogult vagyok, de elborult összegért tényleg nincs értelme megtartani.Mondjuk az remélem csak elírás, hogy 2015 Roster Bonus: $4.63 million (guarantees March 2014), és 2015 akar az valójában lenni.
Közben jönnek ilyen infók is:
#Colts structured D'Qwell Jackson's deal in a smart way. Only $1M signing bonus, $4.5M gtd base salary in 2014.
www.spotrac.com/nfl/indianapolis-colts/dqwell-jackson/Farky
több mint 12 éve
mondjuk Grime (szerintem) akkor sem ér annyit amennyit kapott, Davissel meg kicsit elfogult vagyok, de elborult összegért tényleg nincs értelme megtartani.Közben jönnek ilyen infók is:
#Colts structured D'Qwell Jackson's deal in a smart way. Only $1M signing bonus, $4.5M gtd base salary in 2014.
www.spotrac.com/nfl/indianapolis-colts/dqwell-jackson/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Na, hat azt mondta itt valaki, hogy Grimes szerzodese nem fogja befolyasolni Daviset, sajnos ez nem jott be, Davis ugyanis tobb penzt akar ennel az evi 8 millional is. Emlekszem, milyen huledezes volt, amikor en evi 7-7,5 milliora vartam, mert mennyire sok az... Ez van sracok,a piac es a csapatok is egyre nagyobb penzeket osztogatnak manapsag mar kozepszer jatekosoknak is, ezt tudjak ok is. El mer kerni lazan evi 8 millanal is tobbet, mert tudja, hohy FA nagyon siman megkapja. Es az sem lepne meg, ha evi 9-10 milliot adna neki valami hulye. Az van eleg...De jo volna ujraigazolni Davist es Betheat, mert mi veluk szamoltunk mar itt a neednel, de ha ok sem maradnak, akkor azert mar lesz gond rendesen. Mert nem mi leleszunk azok, akik hoznak ket jo cornert es Byrdot vagy Wardot...
több mint 12 éve
Örülök hogy csak a 8. Legtobb penzt keresi maj pat a punterek közt. Komilyan fostam hogy top összeget kap majd
több mint 12 éve
Állítólag Davis és az FO már tárgyalnak az új szerződésről, de nagyon messze jár a két oldal elképzelése egymástól egyelőre.Azért remélem, megtartjuk. 😀
több mint 12 éve
5 évre 14 misi Patnek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
jesssz frencsájz pléjer!!!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Irsay-é, mikor beállva táncol az öltözőben a Lombardival 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
megvan a legfontosabb igazolás! 😀shadyÉs lehet már fogadni arra, hogy kinek a meztelen segge fog legközelebb megjelenni a twitterén? 😀
több mint 12 éve
megvan a legfontosabb igazolás! 😀
több mint 12 éve
Colts re-signed P Pat McAfee to a five-year contract.vassadiKedvem nyílt egy részeges csatorna fürdéshez 😀
több mint 12 éve
Colts re-signed P Pat McAfee to a five-year contract.vassadiVégre!😊 Pont most kaptam az értesítést. Tudtam, hogy nem engedjük el😊