Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Jackson szerződés nélkül távozott.
A hírek szerint még FA kezdete előtt alá fog írni a négy csapat egyikéhez, akiknél volt viziten.
Ez ugye a Titans, a Broncos, a Miami és mi vagyunk. Szerintem tutira nem mi leszünk a befutók egyébként. 😀
Browner pedig szabadon igazolható, valami occsóért megpróbálhatnánk elhozni olyan kitétellel, hogy attól függően kapja a pénzt, amennyit játszik, mert amilyen hülye, rögtön eltiltatná magát egész évre. 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Decker menjen a búsba, mi meg 2.körben elhozzuk Jordan Matthewst 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Ja és Decker kb. 10 millát akar...felejtősFearTomi
Hát elég nagyok valóban az igényei...remélem Oaklandben köt ki.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Ja és Decker kb. 10 millát akar...felejtős

több mint 12 éve
Jackson érdekes.
Alapvetően futás ellen szar, passz ellen picit jobb, de panaszkodtak rá az utóbbi időben. A Dolphinsnál is valami gond volt az előző viziten.
De még így is bőven upgrade szerintem Angererhez vagy főleg Sheppardhoz képest. Ha korrekt pénzért jön, akkor örülnék neki.
De alapból tetszik, hogy egyáltalán a neve felmerült, mert akkor látják Grigsonék, hogy Freeman mellett nagy a lyuk és próbálnak is tenni valamit.

több mint 12 éve
CBS Sports' Jason La Canfora reports free agent ILB D'Qwell Jackson will visit the Colts.

Nem mai gyerek,de 1 korrekt szerződéssel nem lenne rossz megoldás.Tony Adams
3-4 -ben nem a legjobb...

több mint 12 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 854 — Colts Fan
CBS Sports' Jason La Canfora reports free agent ILB D'Qwell Jackson will visit the Colts.

Nem mai gyerek,de 1 korrekt szerződéssel nem lenne rossz megoldás.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Mack transition taget kapott.
Én tutira rámennék, mert ha a Browns nem matcheli az ajánlatunkat, akkor ingyen jön hozzánk, nem kell picket adnunk, mint a sima tagnél. Egy próbát megérne, ordas nagy needünk a poszt, vele pedig azért az OG-k is feljavulnának véleményem szerint, és nem kellene Satele gyökérkedését figyelnünk.
Bár előre látom, hogy Mack pénze megy majd el Deckerre. 😀Stez
Igen, ezt láttam én is - de akár nagyobb összeggel is rámehetünk Mackre, mivel ugye ha ő jön, akkor Satele cut, rögtön van plusz 4 misi. Persze sajnos reális forgatókönyv amit említesz, de csak nem lesznek már ilyen gyökerek, és rájönnek, hogy elhozhatjuk akár Megatront is WR-nek, ha Luck 0-1.1mp között sackelve van, akkor b....juk.

Én amúgy Thornton helyére is el tudnék képzelni valakit, de mondjuk oda FAról így nem tudnék senkit mondani - Incognito nálam nem játszik, ritka nagy tajparaszt a csávó, nálam vetekszik Finnegan-nel, nem hiszem hogy csapat szellemben beférne hozzánk.coltman
úgy kéne elhozni martint, hogy közben titokban megegyezünk incognitoval 😀
nyilván kizárólag azonos oldalon lehetnének 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Én tutira rámennék, mert ha a Browns nem matcheli az ajánlatunkat, akkor ingyen jön hozzánk, nem kell picket adnunk, mint a sima tagnél. Egy próbát megérne, ordas nagy needünk a poszt, vele pedig azért az OG-k is feljavulnának véleményem szerint, és nem kellene Satele gyökérkedését figyelnünk.
Bár előre látom, hogy Mack pénze megy majd el Deckerre. 😀Stez
Igen, ezt láttam én is - de akár nagyobb összeggel is rámehetünk Mackre, mivel ugye ha ő jön, akkor Satele cut, rögtön van plusz 4 misi. Persze sajnos reális forgatókönyv amit említesz, de csak nem lesznek már ilyen gyökerek, és rájönnek, hogy elhozhatjuk akár Megatront is WR-nek, ha Luck 0-1.1mp között sackelve van, akkor b....juk.

Én amúgy Thornton helyére is el tudnék képzelni valakit, de mondjuk oda FAról így nem tudnék senkit mondani - Incognito nálam nem játszik, ritka nagy tajparaszt a csávó, nálam vetekszik Finnegan-nel, nem hiszem hogy csapat szellemben beférne hozzánk.
több mint 12 éve
Bár előre látom, hogy Mack pénze megy majd el Deckerre. 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Keresd a hibát! 😀
Farky
Én is nagyot néztem...FearTomi
Ez szerintem már most megnyerte az év poénja díjat 😀
több mint 12 éve
Keresd a hibát! 😀
Farky
Én is nagyot néztem...

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Keresd a hibát! 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Talibért annyira nem vagyok oda, nálunk tutira hosszú időre megsérülne és akkor jönne Vaughn.😊BCS
És vele együtt az SB windugo1993
ha csak ezen múlik, személyesen töröm ki a bokáját 😊

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Grimes szerződése csak 1 faktor, van még pár elit CB, aki új kontraktra vár Vontae-n kívül. Talib, DRC, Shields, Verner, Tillman vagy Thurmond III. Mondjuk a hírek szerint nem akarják megvárni Grigsonék március 11-et, de ez a legtöbb csapatnál szintán igaz.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Talibért annyira nem vagyok oda, nálunk tutira hosszú időre megsérülne és akkor jönne Vaughn.😊BCS
És vele együtt az SB win

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Grimes most kapott évi 8 millás pénzt.
Davist is valahol ezen a környéken képzelem el, de igazából Talibot is.
Mondjuk én ezt drágállnám, ha ennyiért tudnánk csak aláíratni.Stez
Talibért annyira nem vagyok oda, nálunk tutira hosszú időre megsérülne és akkor jönne Vaughn.😊
több mint 12 éve
Grimes most kapott évi 8 millás pénzt.
Davist is valahol ezen a környéken képzelem el, de igazából Talibot is.
Mondjuk én ezt drágállnám, ha ennyiért tudnánk csak aláíratni.

több mint 12 éve
a hivatalos közlemény szerint Vontae Davis NEM kap franchise taget amennyiben nem írja alá a hosszú távú szerződést.Höri
Nem lesz vele gond. Grigsonnak csak meg kell győznie a mamáját 😛dugo1993
Ha az ügynöke nem egy pöcs, akkor nem hiszem, hogy győzködni kell majd. Miamiból is úgy jött el, hogy majdnem sírt, itt meg imád játszani. A FO meg nem olyan szemét, hogy egy nagyon szar szerződést tolna az orra alá...

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
a hivatalos közlemény szerint Vontae Davis NEM kap franchise taget amennyiben nem írja alá a hosszú távú szerződést.Höri
Nem lesz vele gond. Grigsonnak csak meg kell győznie a mamáját 😛

több mint 12 éve
Nagyon helyes!

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a hivatalos közlemény szerint Vontae Davis NEM kap franchise taget amennyiben nem írja alá a hosszú távú szerződést.

több mint 12 éve
Amúgy azt az 1/16-ot szvsz olcsóbban megkapnánk, mint 3 első kör.
Evans fasza, nagyon bírnám, de pont 0% reálitása van. 😀
FA és draft terén is arra számítok, hogy Grigsonék teljesen másként gondolkoznak, mint én, vagy akár mi. Még csak szóba sem hoznak majd minket jobb cornerrel és ILB-vel, ebben szinte biztos vagyok. 😀 Előre félek, hogy Deckerrel találkozni fogunk a klubházban és jó kis licitháborúba akarunk majd becsatlakozni, elég súlyos zsozsóért el is fogjuk hozni végül, nekem az a tippem. 😊
Vontae és Bethea maradni fog, de így sem gondolkozunk majd jobb CB-be Toler helyett. Deckert várom nagy pénzért, egyébként megint ilyen Toler-Walden féle "félmegoldásokkal" fogunk majd operálni, néhány túlfizetett, középszer játékossal.
És akkor majd jön a reménykedés a FO-tól is, hogy igenis a sérültek visszatérése olyan pluszt adjon majd a csapatnak, amivel a legvégén is ott lehessünk majd.
Ez csak tipp nyilván. 😊 De van egy ilyen rossz előérzetem, hogy hiába reménykedünk valami jóban. 😀Stez
két első meg egy második. A másodikunk meg 2.kör végén van, annyival értéktelenebb. Azért kell a két jövő évi 1.kör, mert nem adták oda másért 😀 Gondolj bele 16.választás helyett 55-60. hely körül kellene húzniuk.Borbinho
Szvsz megkapnánk az 1/16-ot idei 2.+2015-ös 1+2-ért is. IRL a pickeket többre értékelik.
Teljesen mindegy, így is nonsense a dolog, még ha én örülnék is Evansnek.
De akkor gondolj bele, hogy még teljesen reális is lehetne a neve, hogy ha lenne első körünk. 😊 A rohadt életbe Grigson, mi? 😀 Amúgy Cunningham emlékeim szerint már nem a mi játékosunk, még ha csak PS-ben is van, de elvitte a Rams.

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Amúgy azt az 1/16-ot szvsz olcsóbban megkapnánk, mint 3 első kör.
Evans fasza, nagyon bírnám, de pont 0% reálitása van. 😀
FA és draft terén is arra számítok, hogy Grigsonék teljesen másként gondolkoznak, mint én, vagy akár mi. Még csak szóba sem hoznak majd minket jobb cornerrel és ILB-vel, ebben szinte biztos vagyok. 😀 Előre félek, hogy Deckerrel találkozni fogunk a klubházban és jó kis licitháborúba akarunk majd becsatlakozni, elég súlyos zsozsóért el is fogjuk hozni végül, nekem az a tippem. 😊
Vontae és Bethea maradni fog, de így sem gondolkozunk majd jobb CB-be Toler helyett. Deckert várom nagy pénzért, egyébként megint ilyen Toler-Walden féle "félmegoldásokkal" fogunk majd operálni, néhány túlfizetett, középszer játékossal.
És akkor majd jön a reménykedés a FO-tól is, hogy igenis a sérültek visszatérése olyan pluszt adjon majd a csapatnak, amivel a legvégén is ott lehessünk majd.
Ez csak tipp nyilván. 😊 De van egy ilyen rossz előérzetem, hogy hiába reménykedünk valami jóban. 😀Stez
két első meg egy második. A másodikunk meg 2.kör végén van, annyival értéktelenebb. Azért kell a két jövő évi 1.kör, mert nem adták oda másért 😀 Gondolj bele 16.választás helyett 55-60. hely körül kellene húzniuk.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
ezeket a mostani rosterhez gondolnad vagy mikent kepzeled el emelle a fa aktivitast ? nem nevekre volnek kivancsi, inkabb arra h ezen esetekben hogyan nezne ki a keret a draft idejen. mondjuk az h evansert odaadtad a fel franchiset szamomra egybol vallalhatatlanna teszi az utobbi egeszet, de kivancsi volnek azert mindkettore.MMMS
FA-ról várok egy OG-t, aki kezdene, depthbe meg jönne a rookie. Abbrederis 6'0 7/8, mehetne szélre meg slotba is néha. Bethea + Vontae marad. A TE meg jól jöhet, mert Allen-Coby mögött egy blokkoló TE-nk van Cunningham személyében. És Lyerla szélen is indult nem egyszer, szal oda is mehetne sérülés esetén.
De össz csak megnéztem mit tudok kihozni, roster + FA-ra való tekintet nélkül 😊
+ nagy méretű BPA-zás is van benne 😀