Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
4 év 22 millát megér...kicsit csodálkozom is, hogy ennyiért aláírt.FearTomiFőleg, ha tényleg 11 millió a garantált.
több mint 12 éve
4 év 22 millát megér...kicsit csodálkozom is, hogy ennyiért aláírt.
több mint 12 éve
én is, jó lesz a freeman-jackson kezdő. ha nem sérülnek meg akkor már csak egy jó NT kellene, vissza davis-bethea és a kezdő kerek. mélység ugyan nincsD'Qwell Jackson: 4 év, 22 millió dollárvassadiSzerintem az rendben van! Én személy szerint örülök neki.dugo1993
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
D'Qwell Jackson: 4 év, 22 millió dollárvassadiSzerintem az rendben van! Én személy szerint örülök neki.
több mint 12 éve
D'Qwell Jackson: 4 év, 22 millió dollár
több mint 12 éve
Jackson in da house
több mint 12 éve
Ezt Pattol vartam volna. 😀 😀Stezremélem ezzel sem okoz nagy csalódást 😊 twitter.com/TheRealC_Portis/status/441565602504003584/photo/1
több mint 12 éve
Na, még egy túlfizetett játékos landolhat nálunk? Bailey?😀FearTomiNem hinném. Lassú már, sérülékeny lett. S-re nincs szükségünk, ha Bethea visszajön, max backupra. CB-be meg már nem nagyon kezdetném.
És ő nem az lesz, akit szerintem vet.min környékén el lehetne hozni.
több mint 12 éve
Na, még egy túlfizetett játékos landolhat nálunk? Bailey?😀
több mint 12 éve
Ezt Pattol vartam volna. 😀 😀
több mint 12 éve
Én leszarnám, ha túlfizetnénk Deckert, de akkor játszon is qrva jól, h megérje a pénzét.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nem lehet nem újraigazolni😀http://instagram.com/p/lLQ2DXmkSL/
több mint 12 éve
Felőlem jöjjön Decker, ha korrekt pénzt fizetünk, és mellette hozunk egy jó cornert is, meg máshová is erősítünk, ezúttal normálisan, nem Waldenekkel. 😀Jackson amúgy a hét végére ígérte a választ, addig megfontolja, melyik csapathoz írjon alá. Ugye a Titansnél, a Broncosnál és a Miaminál volt viziten. Szerintem a 3-4 miatt hátrányból indulunk, és a Titansre vagy a Miamira tippelek.
több mint 12 éve
Jones nem rossz játékos, bár nekem azért picit vannak kétségeim ott, hogy Rodgers mennyire tette-e "naggyá"... És nála azt vettem észre, hogy nagyon hajlamos eltünedezésekre, akkor pedig ugyanannyit látunk belőle, mint Rogersből... Van 1-2 jó meccse, ahol elkapja nagyon a fonalat, de nem tud igazán megbízható lenni. Ráadásul a Packersnél rendre csak a #2 CB-kkel találkozott Nelson miatt, így azért fontos lenne a kiegyensúlyozottság.Tate tuti nem jön, nem lenne értelme még egy törpét behúzni. Sajnos Decker az egyetlen olyan aki beleillene most Irsay és az FO elképzeléseibe, félek, hogy elhozzuk és rendesen túl is fogjuk fizetni. Most Jason Avant is FA-lett, sztem ő nem is kérne nagyon sokat, de ő is csak 183 cm és viszonylag öreg is. Nicks porcelán, Grigson azt mondta nem kell több porcelán. Szóval, ha FA-ról jön WR akkor az Decker , vagy senki.
Lehet, hogy akkor Nickssel próbálkoznék, csak nála a sérülés a veszélyforrás, ilyen szerződést íratnék alá vele, amiben van erre kitétel. Vagy Golden Tate, csak ő meg pici, emiatt kizárom, hogy érdeklődjünk felőle, Irsay rá van kattanva, hogy valami magas, fizikális WR kell. És már nagyon félek, hogy Decker lesz az illető.Stez
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Grigson sosem hülyít senkit.Az tuti, tavaly nyitás után 12 órával már volt vagy 5-6 igazolásunk - nem kispályás az tuti 😀
10 millát kér Decker, Grigs 16-ot ad! 😀
Nem nagyon szeret szórakozni. 😀Stez
Jah, DHB-t meg resign, tudom 😀
több mint 12 éve
Grigson sosem hülyít senkit.10 millát kér Decker, Grigs 16-ot ad! 😀
Nem nagyon szeret szórakozni. 😀
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát azért én várnék Thomassal például. Amíg nem sérült, jó volt. Én OC-RG-t mondok, ami MOST szerintem need. LG nem.StezOf course, bár szerintem Castonzora vonatkozott a harmadik személy megjelölés, de egyértelműen elég lenne az általad említett upgrade, de főleg az OC. Remélem, hogy ez a WR mizéria a hírekben megint csak a Grigson-féle hülyítés része, és nem a valóság.
több mint 12 éve
Hát azért én várnék Thomassal például. Amíg nem sérült, jó volt. Én OC-RG-t mondok, ami MOST szerintem need. LG nem.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Az OL-ünket illetően olvastam az egyik forumon egy nagyon nagy dumát : If our O-Line was a poker hand, I'd draw three 😉
több mint 12 éve
Jones nem rossz játékos, bár nekem azért picit vannak kétségeim ott, hogy Rodgers mennyire tette-e "naggyá"... És nála azt vettem észre, hogy nagyon hajlamos eltünedezésekre, akkor pedig ugyanannyit látunk belőle, mint Rogersből... Van 1-2 jó meccse, ahol elkapja nagyon a fonalat, de nem tud igazán megbízható lenni. Ráadásul a Packersnél rendre csak a #2 CB-kkel találkozott Nelson miatt, így azért fontos lenne a kiegyensúlyozottság.Lehet, hogy akkor Nickssel próbálkoznék, csak nála a sérülés a veszélyforrás, ilyen szerződést íratnék alá vele, amiben van erre kitétel. Vagy Golden Tate, csak ő meg pici, emiatt kizárom, hogy érdeklődjünk felőle, Irsay rá van kattanva, hogy valami magas, fizikális WR kell. És már nagyon félek, hogy Decker lesz az illető.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
After two NFL seasons, Luck’s ability to continually orchestrate comebacks is something his head coach points back to his days of coaching in the secondary.“He’s like any great corner. You’ve got to have amnesia,” Pagano said of Luck.
“He touches the ball every play of the game. He gets frustrated for a split second, comes off, identifies the problem, the mistake that was made and then he’s able to move on and put that behind him.”
Az amnézián jót röhögtem, nekem a KC meccs után kb ez volt az első gondolatom Luckról. Mármint természetesen azon kívül, hogy egy állat 😉
több mint 12 éve
James Jones nem olyan jó mint decker de sokkal (?) olcsóbban jönne szvszWhile Jones has waited to hear from the Packers, he fully admits he's taken a glance around the NFL landscape for teams in need of help at wide receiver, with two teams in mind: the Colts and the Chargers.
több mint 12 éve
annyi erővel akkor mehetne a vasasba isnagyon hozzánk írják. ahogy byrdöt eaglesbe.Miska84hunhun?
Én sehol sem láttam, hogy hozzánk írogatnák. 😀
Amúgy Byrd más azért, ott akkora licitwarr lesz szerintem, hogy öröm lesz nézni, én simán a Skinst tippelném meg, hogy behúzzák, ők nagyon értenek a gigászati szerződésekhez. 😀Stez
olvastam fórumon is amit most nem találtam már, meg, hogy usa-ban sokat ezt tartják legvalószínűbbnek
ezt találtam meg azokból amit olvastam
www.nfl.com/news/story/0ap2000000330734/article/best-free-agent-fits?campaign=Facebook_atl_staff
több mint 12 éve
nagyon hozzánk írják. ahogy byrdöt eaglesbe.Miska84hunhun?
Én sehol sem láttam, hogy hozzánk írogatnák. 😀
Amúgy Byrd más azért, ott akkora licitwarr lesz szerintem, hogy öröm lesz nézni, én simán a Skinst tippelném meg, hogy behúzzák, ők nagyon értenek a gigászati szerződésekhez. 😀
több mint 12 éve
nagyon hozzánk írják. ahogy byrdöt eaglesbe.