Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy azt az 1/16-ot szvsz olcsóbban megkapnánk, mint 3 első kör. Evans fasza, nagyon bírnám, de pont 0% reálitása van. 😀
FA és draft terén is arra számítok, hogy Grigsonék teljesen másként gondolkoznak, mint én, vagy akár mi. Még csak szóba sem hoznak majd minket jobb cornerrel és ILB-vel, ebben szinte biztos vagyok. 😀 Előre félek, hogy Deckerrel találkozni fogunk a klubházban és jó kis licitháborúba akarunk majd becsatlakozni, elég súlyos zsozsóért el is fogjuk hozni végül, nekem az a tippem. 😊
Vontae és Bethea maradni fog, de így sem gondolkozunk majd jobb CB-be Toler helyett. Deckert várom nagy pénzért, egyébként megint ilyen Toler-Walden féle "félmegoldásokkal" fogunk majd operálni, néhány túlfizetett, középszer játékossal.
És akkor majd jön a reménykedés a FO-tól is, hogy igenis a sérültek visszatérése olyan pluszt adjon majd a csapatnak, amivel a legvégén is ott lehessünk majd.
Ez csak tipp nyilván. 😊 De van egy ilyen rossz előérzetem, hogy hiába reménykedünk valami jóban. 😀
több mint 12 éve
ezeket a mostani rosterhez gondolnad vagy mikent kepzeled el emelle a fa aktivitast ? nem nevekre volnek kivancsi, inkabb arra h ezen esetekben hogyan nezne ki a keret a draft idejen. mondjuk az h evansert odaadtad a fel franchiset szamomra egybol vallalhatatlanna teszi az utobbi egeszet, de kivancsi volnek azert mindkettore.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Draft szimulátoron 2015ös vagy 2016os pick eladása nélkül ezt hoztam le a csapatnak :trade-eltem 3x is.
Round 3 Pick 18 (CHI): Jared Abbrederis, WR, Wisconsin (B+)
Round 3 Pick 26: Marcus Martin, C, Southern California (A)
Round 4 Pick 15 (NYJ): DaQuan Jones, DT, Penn State (A)
Round 4 Pick 17 (CHI): Terrance Mitchell, CB, Oregon (A)
Round 5 Pick 11 (TENN): Zach Fulton, OG, Tennessee (E)
Round 5 Pick 26: Caleb Lavey, ILB, Oklahoma State (F)
Round 6 Pick 6 (ATL): Derrell Johnson, OLB, East Carolina (E)
Round 6 Pick 27: Jeff Janis, WR, Saginaw Valley (B-)
Round 7 Pick 17: Colt Lyerla, TE, Oregon (D-)
az ILB nagy baklövés a G-vel és az OLB-vel együtt, de az elejét aláírnám 😀
2. próbálkozásra 2015 + 2016os 1. kört is odaadtam egy 1. körért, személyes kedvencem miatt.
Round 1 Pick 16 (DAL): Mike Evans, WR, Texas A&M (A)
Round 4 Pick 6 (CLE): DaQuan Jones, DT, Penn State (A)
Round 4 Pick 31 (DEN): Christian Jones, ILB, Florida State (A)
Round 5 Pick 11 (TENN): Tyler Starr, OLB, South Dakota (E)
Round 5 Pick 19 (JAX): Antone Exum, CB, Virginia Tech (A-)
Round 6 Pick 12 (STL): Bennett Jackson, CB, Notre Dame (B+)
Round 6 Pick 26 (N.O.): Tyler Larsen, C, Utah State (A)
Round 6 Pick 27: Tre Boston, FS, North Carolina (D)
Round 7 Pick 13 (TENN): Ryan Groy, OG, Wisconsin (D)
Round 7 Pick 17: Richard Rodgers, TE, California (B+)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Egyetértek, hogy a védelmen is lehetne javítani Mondjuk Vontae-vel hosszabbítani, Bethea is kérdéses. De azért Lucknak sem ártana egy minőségi (és kevéssé sérülékeny) WR, a stabil 4500 yardos szezonjai miatt is jó lenne tán. 😊 Mondjuk lehet ez nem ebben a szezonban lenne esedékes, még.szerintem is a védelmet kellene erősíteni, így is felraktunk meccsenként 22-26 pontot, elit védelemmel, turnoverekkel ez még szebb lehet. A védelem nyeri a bajnoságot, de a meccseket Luck 😊 nem kell neki Decker a GWD-hoz.Miska84Nem csábítgatja Luck, annyit mondott csak mikor kérdezték róla, hogy imádná, hogy ha nálunk kötne ki. És mivel Stanford Colts vagyunk, így alap volt, hogy szóba hozzák a csapattal.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24458114/andrew-luck-in-favor-of-bringing-jonathan-martin-to-indianapolis
Már egy ideje rebesgettem a dolgot, de nem hiszek egyébként benne. Decker sem meglepő, bár őt sem #1 WR-nek akarnánk hozni. Csak ő akar #1 WR pénzt sajnos, emiatt remélem, hogy nem tőlünk kapja ezt meg. Helyette jöjjön akkor már Verner. Csak Irsay valamikor elszólta magát, hogy a sok alacsony WR mellé más stílusú, leginkább fizikális és lehetőleg magas opciót akarnak találni, mivel pedig első körünk nincsen, ellenben nagy cap spaceünk van, így nagy agresszivitást várnak Grigsonéktól, mondván, hogy pickek híján FA-n is kell valamit alkotnunk, mert amúgy nem lesz elég.
Én megelégszem a Mack-Verner duóval FA-ról, draftról jöjjön WR-OG-ILB. 😊 Na jó, tán ILB is jöhet piacról. 😀Stez
"Just to be clear though, the Colts quarterback was also asked if he'd be 100 percent in favor of bringing Martin to Indianapolis, "Yes," Luck said." Feltételes mód, de ki tudja...gondolom azért nem először vetődött ez fel és azt rögtön a sajtóval közölné.
Kérdés, hogy a vezetőség mennyit lát még Reggie-ben, de 2 évnél szerintem aligha többet. Ha ide jönne akkor eléggé sanszos lenne idővel az a No.1 WR státusz. Bár a szezon elején azért voltak dropjai bőven, Decker számai is a szezon végén kúsztak fel, én sem preferálnám, annyira ha Indyben landolna. Most már csak az a kérdés, hogy mit tekintünk No.1 WR-nek , nyilván nem egy Megatron de a Colts-nál a jelenlegi garniturát tekintve lehetne esélye erre a státuszra. Hilton jó, a számai is egyre jobbak, de azért nem gondolnám, hogy ő valaha is No.1 WR lehetne itt, ha mindenki egészséges közülük.BCS
Persze ha Reggie, Allen és Ballard nem lett volna sérült egyszerre akkor ezt fel sem vetődhetett volna szerintem.
Deckerre én sem költenék, abból a pénzből inkább az OL-t kellene egy picit gatyába rázni, ha már az offense-re akarnak áldozni.
több mint 12 éve
Decker pénzéből Verner jöjjön, 2. körben meg hozzunk WR-t, esetleg fel is mehetünk egyért. 😀Rohadt sok cap spaceünk lesz, belefér 1-2 minőségi FA, csak számomra nem Decker az ennyi pénzért. 😊
Bár kíváncsi leszek az FA-ra, mert így, hogy laza 10 millát emelkedik a cap, bőven lehet, hogy jó néhány játékost megtart a csapata, akiknél eddig a piac volt az esélyes.
több mint 12 éve
szerintem is a védelmet kellene erősíteni, így is felraktunk meccsenként 22-26 pontot, elit védelemmel, turnoverekkel ez még szebb lehet. A védelem nyeri a bajnoságot, de a meccseket Luck 😊 nem kell neki Decker a GWD-hoz.Nem csábítgatja Luck, annyit mondott csak mikor kérdezték róla, hogy imádná, hogy ha nálunk kötne ki. És mivel Stanford Colts vagyunk, így alap volt, hogy szóba hozzák a csapattal.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24458114/andrew-luck-in-favor-of-bringing-jonathan-martin-to-indianapolis
Már egy ideje rebesgettem a dolgot, de nem hiszek egyébként benne. Decker sem meglepő, bár őt sem #1 WR-nek akarnánk hozni. Csak ő akar #1 WR pénzt sajnos, emiatt remélem, hogy nem tőlünk kapja ezt meg. Helyette jöjjön akkor már Verner. Csak Irsay valamikor elszólta magát, hogy a sok alacsony WR mellé más stílusú, leginkább fizikális és lehetőleg magas opciót akarnak találni, mivel pedig első körünk nincsen, ellenben nagy cap spaceünk van, így nagy agresszivitást várnak Grigsonéktól, mondván, hogy pickek híján FA-n is kell valamit alkotnunk, mert amúgy nem lesz elég.
Én megelégszem a Mack-Verner duóval FA-ról, draftról jöjjön WR-OG-ILB. 😊 Na jó, tán ILB is jöhet piacról. 😀Stez
"Just to be clear though, the Colts quarterback was also asked if he'd be 100 percent in favor of bringing Martin to Indianapolis, "Yes," Luck said." Feltételes mód, de ki tudja...gondolom azért nem először vetődött ez fel és azt rögtön a sajtóval közölné.
Kérdés, hogy a vezetőség mennyit lát még Reggie-ben, de 2 évnél szerintem aligha többet. Ha ide jönne akkor eléggé sanszos lenne idővel az a No.1 WR státusz. Bár a szezon elején azért voltak dropjai bőven, Decker számai is a szezon végén kúsztak fel, én sem preferálnám, annyira ha Indyben landolna. Most már csak az a kérdés, hogy mit tekintünk No.1 WR-nek , nyilván nem egy Megatron de a Colts-nál a jelenlegi garniturát tekintve lehetne esélye erre a státuszra. Hilton jó, a számai is egyre jobbak, de azért nem gondolnám, hogy ő valaha is No.1 WR lehetne itt, ha mindenki egészséges közülük.BCS
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nem csábítgatja Luck, annyit mondott csak mikor kérdezték róla, hogy imádná, hogy ha nálunk kötne ki. És mivel Stanford Colts vagyunk, így alap volt, hogy szóba hozzák a csapattal.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24458114/andrew-luck-in-favor-of-bringing-jonathan-martin-to-indianapolis
Kérdés, hogy a vezetőség mennyit lát még Reggie-ben, de 2 évnél szerintem aligha többet. Ha ide jönne akkor eléggé sanszos lenne idővel az a No.1 WR státusz. Bár a szezon elején azért voltak dropjai bőven, Decker számai is a szezon végén kúsztak fel, én sem preferálnám, annyira ha Indyben landolna. Most már csak az a kérdés, hogy mit tekintünk No.1 WR-nek , nyilván nem egy Megatron de a Colts-nál a jelenlegi garniturát tekintve lehetne esélye erre a státuszra. Hilton jó, a számai is egyre jobbak, de azért nem gondolnám, hogy ő valaha is No.1 WR lehetne itt, ha mindenki egészséges közülük.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Aki rajtunk kívül Stanford playát húz akár drafton, akár visz el UDFA-ként, azt Irsay kiheréli. Vele nem mernek ujjat húzni.StezHát azért nehéz egy harcedzett, és fájdalomcsillapítozott emberrel vívni, szóval lehet, hogy tényleg érdemes vele vigyázni 😉
Amúgy meg ez a lista ötletes, bár kb elég erős bullshit jellege van - nemá, összes Stanfordról. Ezt szerintem még ők is csak poénnak szánták - persze annak viszont jó 😀
több mint 12 éve
Aki rajtunk kívül Stanford playát húz akár drafton, akár visz el UDFA-ként, azt Irsay kiheréli. Vele nem mernek ujjat húzni.
több mint 12 éve
#59re elhozzuk, homer pickjó, hogy szóba hoztátok, kiszivárgott Paganóék terve már most, de pár perc után törölték twitterről. Ez volt:Skov körüli hype miatt nem valószínű a 3. kör bár én imádnám. még a 2. vége sem..😕Miska84
2. kör: Trent Murphy, OLB, Stanford
3. kör: Shayne Skov, ILB, Stanford
5. kör: Ed Reynolds, S, Stanford
6. kör: Ryan Hewitt, FB, Stanford
7. kor: Tyler Gaffney, RB, Stanford
és dolgoznak, hogy felcserélnek első kör végére David Yankey-ért, aki amúgy a Stanfordban játszott.Höri
több mint 12 éve
jó, hogy szóba hoztátok, kiszivárgott Paganóék terve már most, de pár perc után törölték twitterről. Ez volt:Skov körüli hype miatt nem valószínű a 3. kör bár én imádnám. még a 2. vége sem..😕
és dolgoznak, hogy felcserélnek első kör végére David Yankey-ért, aki amúgy a Stanfordban játszott.Höri
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
jó, hogy szóba hoztátok, kiszivárgott Paganóék terve már most, de pár perc után törölték twitterről. Ez volt:Nem is tudtam, hogy az idegenek nemrég felcserélték Grigson és Fucu agyát. Előbbi képzeéem, hogy élvezi a Koszta Janis sztorikat. Bár Irsay után lehet, hogy még az is jobb. 😀😀
több mint 12 éve
jó, hogy szóba hoztátok, kiszivárgott Paganóék terve már most, de pár perc után törölték twitterről. Ez volt:2. kör: Trent Murphy, OLB, Stanford
és dolgoznak, hogy felcserélnek első kör végére David Yankey-ért, aki amúgy a Stanfordban játszott.
több mint 12 éve
Vic Lombardi of CBS 4 Denver reports the Colts "have interest" in free agent Eric Decker.7 misi a max és akkor annak még örülhet is😊 El kell hozni és akkor van +1 pick, amit elhasználhatunk másra😛 Rogers meg nagyon ígéretes, de szerintem nem fogja tudni tartani magát. Naponta postolja a különböző Miami-i klubbokban csajokkal, szivarral a szájában készült képek az instagramra... Ami szerintem tuti, hogy egy RB-t húzni fogunk...az RB fétis tovább él a csapatnál.
7 milla környékéért jöhetne, drágábban már fúj. 😀Stez
több mint 12 éve
Nem csábítgatja Luck, annyit mondott csak mikor kérdezték róla, hogy imádná, hogy ha nálunk kötne ki. És mivel Stanford Colts vagyunk, így alap volt, hogy szóba hozzák a csapattal.Már egy ideje rebesgettem a dolgot, de nem hiszek egyébként benne. Decker sem meglepő, bár őt sem #1 WR-nek akarnánk hozni. Csak ő akar #1 WR pénzt sajnos, emiatt remélem, hogy nem tőlünk kapja ezt meg. Helyette jöjjön akkor már Verner. Csak Irsay valamikor elszólta magát, hogy a sok alacsony WR mellé más stílusú, leginkább fizikális és lehetőleg magas opciót akarnak találni, mivel pedig első körünk nincsen, ellenben nagy cap spaceünk van, így nagy agresszivitást várnak Grigsonéktól, mondván, hogy pickek híján FA-n is kell valamit alkotnunk, mert amúgy nem lesz elég.
Én megelégszem a Mack-Verner duóval FA-ról, draftról jöjjön WR-OG-ILB. 😊 Na jó, tán ILB is jöhet piacról. 😀
több mint 12 éve
Komolyan mondom a Stanfordot lassan Colts ifinek is nevezhetnék akkor. 😊Na, bedobták Deckert, mint lehetséges kiszemeltünk No.1 WR-nek...remélem ez a színjáték csak a Broncos-szal törtnénő hosszabbításról szól.Csábítgathatná DeCastro-t is 😊aztec
Jonathan Martint állítólag Luck csábítgatja, nálunk szerintem be is tudna illeszkedni.BCS
több mint 12 éve
Na, bedobták Deckert, mint lehetséges kiszemeltünk No.1 WR-nek...remélem ez a színjáték csak a Broncos-szal törtnénő hosszabbításról szól.Csábítgathatná DeCastro-t is 😊
Jonathan Martint állítólag Luck csábítgatja, nálunk szerintem be is tudna illeszkedni.BCS
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Na, bedobták Deckert, mint lehetséges kiszemeltünk No.1 WR-nek...remélem ez a színjáték csak a Broncos-szal törtnénő hosszabbításról szól.Jonathan Martint állítólag Luck csábítgatja, nálunk szerintem be is tudna illeszkedni.
több mint 12 éve
akárhogy nézzük, nyomhatjuk a BPA-zást végig :pHöriIrsay májusra kitanulja a Turbo Pascalt és ír egy progit, ami az összes draftra jelentkező játékosból randomol valakit, ha pedig az illetőt már választották, akkor letradelünk.
több mint 12 éve
Akárkit húzunk, SBt nyerünk.A Legion of Kox verhetetlen.
több mint 12 éve
Van elég needünk, most nem arra kell alapozni, hogy mi van, ha?PER PILLANAT:
Mert pontosan ugyanolyan jó pick a QB is, mert mi van, ha Luck megsérül?
De nem véletlen hoztunk tavaly első körért egy OLB-t. Hiába volt szar, hiába volt sérült Werner tavaly, akkor sem fogunk rögtön egy szezon után ráhúzni egy újabb OLB-t a seggére.
Ha a pass rush, akkor hozzunk DL-t, bár én azzal sem egyeznék ki a második körben. Van elég lyuk a csapatban, túl nagy luxus, hogy depthbe húzzunk, vagy hozzunk egy olyan posztra már most, amivel Grigsonék azonnal elismerik, hogy a tavalyi Werner pick egy szar volt.
Vigyünk WR-t vagy CB-t, vagy ILB-t, esetleg OC-t, OG-t, számomra ezek a nagyobb needek.Stez
ahova húznék:
WR, és hozzátenném, hogy possession, gyorsan szaladó kicsikből van elég, valami nagyobb forma is elkélne, Da'Rick mondjuk biztató, de Deckerhez meg spúrok leszünk
belső OL is kellene, mert valahogy nem sikerül gyémántot túrni az 5-7. kör szarkupacából, még a végén megint valami Linky-forma lesz a kezdő, aztán Luck nem éri meg a 10 évet a ligában, bár Thomasban bízok azért, hogy összeszedi magát
valami hízódisznó NT se ártana, Chapman nekem kevés
ILBnél Freeman is iszonyat nagy mák, hogy beválni látszik
CB kb Hayden óta nincs normális, Toler meg a világ leglassabban gyógyuló embere (b.zi)
S, ide szerintem nagyon kellene valaki, főleg hogy Boyett iszonyat pick volt tavaly, a Gyúrós kevés
ahova nem húznék
QB, Hassiet és Harnisht is mindenki szereti, nem csak Andrist
RB oké, hogy Ricsi kurva szar volt, nálam kapna még egy évet, ha Ballarddal fejenként hoznak 800-800 futott yardot, már világboldog leszek
OT, egész vállalható szerintem, furcsa is 😊
TE, Allen visszajön, és mindenkit megb.sz szárazon, Coby meg remélhetőleg nem NÁB
DE, egy évet még öregedhet mindenki, csak legyenek hajlandóak rendesen játszani, mert néhány meccsen 0k voltak
OLB, Mathis szintén, majd jövőre hozunk valakit, akit mentorolhat
hozzátenném, örülnék egy gyengébb szezonnak, hogy kicsit korábbi pickjeink legyenek, amikkel talán jobban tudunk húzni és ne legyen megint az, ami a Peyton-éra végén, hogy van 3-5 darab valamire való játékos a kezdőben, a többi meg bárkivel csereszabatos.
mondjuk úgysem értek hozzá 😊
több mint 12 éve
Vic Lombardi of CBS 4 Denver reports the Colts "have interest" in free agent Eric Decker.7 milla környékéért jöhetne, drágábban már fúj. 😀
több mint 12 éve
Van elég needünk, most nem arra kell alapozni, hogy mi van, ha?Mert pontosan ugyanolyan jó pick a QB is, mert mi van, ha Luck megsérül?
De nem véletlen hoztunk tavaly első körért egy OLB-t. Hiába volt szar, hiába volt sérült Werner tavaly, akkor sem fogunk rögtön egy szezon után ráhúzni egy újabb OLB-t a seggére.
Ha a pass rush, akkor hozzunk DL-t, bár én azzal sem egyeznék ki a második körben. Van elég lyuk a csapatban, túl nagy luxus, hogy depthbe húzzunk, vagy hozzunk egy olyan posztra már most, amivel Grigsonék azonnal elismerik, hogy a tavalyi Werner pick egy szar volt.
Vigyünk WR-t vagy CB-t, vagy ILB-t, esetleg OC-t, OG-t, számomra ezek a nagyobb needek.
több mint 12 éve
Hát nem csak az, hogy lesérül, de az is benne van a pakliban, hogy 10 év múlva visszavonul.Akkor meg lesz egy fiatal, 32 éves franchise QB-nk. 😛
Hát ezek ritka jó hozzászólások, a sporthíradó gurulós foci topikjában se találni hasonló gyöngyszemeket. Én csak felvetettem egy ötletet, ami ezek szerint marhaság. Az egyébként miért olyan elképzelhetetlen, hogy valamelyikük lesérül? Az alapszakaszban szinte minden héten van egy season -ending injury, tavaly a Coltsnál is volt egy pár. Lehet gúnyos megjegyzéseket tenni, főleg ha esetleg azt is leírnátok, hogy miben nincs igazam, vagy hogy ti kit húznátok a drafton.