Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
az csak nekem tűnt fel, hogy 12-en vannak mindkét oldalon? too many players on the field 😛
értem én, hogy be akarják mutatni a csapatot, de akkor az egész rostert fel kellene tüntetni. pl. legtöbbször FB-kel kezdtünk.
mondjuk 12v12 korrekt 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283

azért van amivel tudnék vitatkozniFarky
Luck szerintem abszolút sötét zöld, de idén esélyes lesz a kékre, AFC top 5 QB-ben benne van, de szerintem Peyton és Brady után jelenleg a 3. Riversnél vagy Big Bennél többre tartom az uccsó 2 év alapján, amiben nem tagadom, hogy van elfogultság is. T-Rich nálam piros, Freeman meg halványzöld. Reggie is inkább kék.
több mint 12 éve
én nem hoznék most wr-t, láthattuk hogy ezekben a fiatalokban bőven van lehetőség, és még jön hozzájuk Wayne és Allen. Vannak fontosabb befoltozandó lyukak. Ha az OL rendbe lenne téve, akkor ez az O# top5 lesz jövőre, mindenféle új wr nélkül.

Amugy ti mennyi esélyt láttok rá h a jóöreg GM-ünk összehoz egy első kört? Túl sok minden nincs amit ajánlani tudnánk érte, de belőle simán kinézemshady
Szerintem nem akar összehozni első kört. Annyira nincs is rá szükség...FearTomi
szerintem sem, max akkor ha nagyon akarunk egy posztra hozni kezdő szintű embert, pl. OG és beindul egy rush. de akkor sem első kört, mert az mindig drága, inkább 2/5-2/8 közötti jövünk fel ha kell

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
én nem hoznék most wr-t, láthattuk hogy ezekben a fiatalokban bőven van lehetőség, és még jön hozzájuk Wayne és Allen. Vannak fontosabb befoltozandó lyukak. Ha az OL rendbe lenne téve, akkor ez az O# top5 lesz jövőre, mindenféle új wr nélkül.

Amugy ti mennyi esélyt láttok rá h a jóöreg GM-ünk összehoz egy első kört? Túl sok minden nincs amit ajánlani tudnánk érte, de belőle simán kinézemshady
Szerintem nem akar összehozni első kört. Annyira nincs is rá szükség...

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820

Amugy ti mennyi esélyt láttok rá h a jóöreg GM-ünk összehoz egy első kört? Túl sok minden nincs amit ajánlani tudnánk érte, de belőle simán kinézem
több mint 12 éve
jacoby jones mennyibe fájna? meg lenne oldva a mélységi célpont mellett a returner poszt is!!!

több mint 12 éve
Sziasztok! Új reg, de régóta olvasom a fórumot, és követem az eredménykövetőt is... Jópár éve megrögzött Colts fan vagyok 😊
Az értékelésekből talán csak Wayne-el nem értek egyet, őt én bőven az ,,elite"-be sorolnám, de nála úgy érzem, hogy van egy kis pesszimizmus a sérülése miatt. Luck -bár nagy kedvenc- előtt nagy jövő áll, de még nem tett le annyit, hogy elitnek lehessen nevezni (bár a high quality-be csak beraktam volna... ).
Ami igazából érdekel, az a véleményetek:
Da'Rick Rogers-nek , valamint Whalen-nek jósoltok komolyabb jövőt a csapatnál? Szerintem idén tettek le valamit az asztalra, bár tény, hogy egy kényszermegoldás volt az egész... Ellenben láttam bennük potenciált... 😊dzsí
mindkettő keveset mutatott még, de főleg - ha hajlandó levetkőzni a hülyeségeit - Rogersben látom a potenciált a méretei miatt. Whalen csipázom, de nagyon kevés szituban bevethető, nem mondom h nem marad még évekig mert olcsóért megtartható, de nagy szerepet nem fog kapni soha. szerintem

több mint 12 éve
deleted account 1 758
A WR-eket.
Szerintem tuti azt húzunk először, hacsak valami nagy név le nem csúszik más poszton.
Mondjuk szopkovic, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb, ha nem legerősebb classában nincs első körünk. Nyilván sokkal mélyebb és hátrébb is tudunk majd jó playákat húzni, de rohadtul jól jönne azért az az első kör.Stez
Viszont pont a mélység miatt van az a mázlink, hogy az első kör hiánya most súlyt legkevésbé minket - persze tény, hogy azért jól jönne az az első kör. Amúgy a legerősebb az nem biztos, mivel 98 underclassmen is lesz, akik ugye nem biztos, hogy elsőre NFL szinten is megállják a helyüket - persze jó pickek onnan is jöhetnek.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 447 — Whoops, looks like something went wrong.
A WR-eket.
Szerintem tuti azt húzunk először, hacsak valami nagy név le nem csúszik más poszton.
Mondjuk szopkovic, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb, ha nem legerősebb classában nincs első körünk. Nyilván sokkal mélyebb és hátrébb is tudunk majd jó playákat húzni, de rohadtul jól jönne azért az az első kör.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Szerintetek kit vagy kiket érdemes kiemelt figyelemmel követnünk a combine-on?Kik lehetnek potenciális célpontok a drafton nálunk?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Luck nálam sem elit (még), de bőven "sötétzöld"
Reggie Elite, Johnson sem fiatal már mégis megkapta az elit jelzőt ugyanezen értékelésnél
Allen értékelése vicc, ennyit még nem tett le az asztalra (bár szerintem fog)
Hilton, meg bőven jobb ennél, főleg ha Allen ilyen értékelést kapott

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
pl Luck, Allen, Wayne, Hilton "színeiben" nem nagyon látom a logikát

nem tudom ezt h hozták kiFarky
Luck még nem elit, de jó QB.
Allen sztem túlzás, egy éve volt a ligában.
Wayne sztem azért nem kék, mert idős + sérült.
Hilton meg 3.évére készül, és méretei alapján nem is lehet soha "kék" (sajnos).

de nincsenek itt azok, akiknek nincs még szerződésük: Vontae, Bethea, Franklin

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
dzsí Indianapolis Colts 3
Sziasztok! Új reg, de régóta olvasom a fórumot, és követem az eredménykövetőt is... Jópár éve megrögzött Colts fan vagyok 😊
Az értékelésekből talán csak Wayne-el nem értek egyet, őt én bőven az ,,elite"-be sorolnám, de nála úgy érzem, hogy van egy kis pesszimizmus a sérülése miatt. Luck -bár nagy kedvenc- előtt nagy jövő áll, de még nem tett le annyit, hogy elitnek lehessen nevezni (bár a high quality-be csak beraktam volna... ).
Ami igazából érdekel, az a véleményetek:
Da'Rick Rogers-nek , valamint Whalen-nek jósoltok komolyabb jövőt a csapatnál? Szerintem idén tettek le valamit az asztalra, bár tény, hogy egy kényszermegoldás volt az egész... Ellenben láttam bennük potenciált... 😊
több mint 12 éve
pl Luck, Allen, Wayne, Hilton "színeiben" nem nagyon látom a logikát

nem tudom ezt h hozták ki

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
azért van amivel tudnék vitatkozniFarky
bővebben? 😊

több mint 12 éve

azért van amivel tudnék vitatkozni

több mint 12 éve
deleted account 1 758
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000325466/article/andrew-luck-younger-qbs-eclipsing-peyton-manning-older-vets?campaign=Facebook_writers_brandt

"If anyone in this group of youngsters has a chance to put together a career that will rival Peyton Manning's one day, it's Luck."
Jó ilyet olvasni Lükiről 😀Borbinho
Azért remélem kevesebb PO-szindróma fog jelentkezni nála 😉
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mcz6y2avurxolr50u78l
Andrew Luck, younger QBs eclipsing Peyton Manning, older vets
Gil Brandt ponders "the quarterback wall" -- and wonders whether Peyton Manning and the older generation of signal-callers will soon be eclipsed by Russell Wilson and his younger peers.

"If anyone in this group of youngsters has a chance to put together a career that will rival Peyton Manning's one day, it's Luck."
Jó ilyet olvasni Lükiről 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Szlartibartfaszt Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 53
Hivatalosan a mienk a legkönnyebb (0.430) sorsolás a 2014-es szezonban. Szerintem ez egy hatalmas baromság😊FearTomi
Hát a mostaninál egyértelműen kedvezőbbnek tűnik. Idén (vagy tavaly, ahogy tetszik) megkaptuk az NFC és AFC legerősebb csoportját, és játszottunk egy elég erős Cincinattival is. Szerencsénkre a csoportunk viszont a leggyengébb lett. Jövőre simán összehozhatunk egy hasonló, vagy akár picit jobb eredményt is, annyiból lesz nehezebb dolgunk, hogy a Houston várhatóan új erőre kap majd, ahogy mi meg a KC is az elmúlt években. NFC East nem egy túl nehéz csoport, AFC North is volt már sokkal erősebb.
Természetesen fontos figyelembe venni, hogy van kb 200 nap a kezdésig, addig még nagyon sokat változhatnak az erőszviszonyok, szóval amit most írtam az szimpla spekuláció, de remélem azért igazam lesz.
Lenne egy kér(d)ésem nálam hozzáértőbb fórumozókhoz:
hol találhatok releváns infót a csapatok offence-defence stratégiájáról, play hívásáról?
Köszi a válaszokat , Go Colts!
több mint 12 éve
Hivatalosan a mienk a legkönnyebb (0.430) sorsolás a 2014-es szezonban. Szerintem ez egy hatalmas baromság😊

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 205 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól mutatja a Muamba iránti bizalmat, hogy az eddigi legnagyobb aláíráspénzt ő kapta a ligában a future contractos játékosok közül. 374 ilyen szerződést kötöttek meg a klubok, Muamba pedig 107 ezer dollárt biztosan megkap!

A 374 játékosból mindössze 19 tartalmaz garantált pénzt, az egyiket már említettem korábban, mert szintén a mienk. Lance Louis 25 ezerért lett a Colt. A második amúgy a jacksonville-i Sherrod Martin kereken 100 ezer dollárral.Höri
AFC South Powa! (Vajon Joe Lefeged -pardon- Young mennyit kaphatott tőlünk?...)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jól mutatja a Muamba iránti bizalmat, hogy az eddigi legnagyobb aláíráspénzt ő kapta a ligában a future contractos játékosok közül. 374 ilyen szerződést kötöttek meg a klubok, Muamba pedig 107 ezer dollárt biztosan megkap!

A 374 játékosból mindössze 19 tartalmaz garantált pénzt, az egyiket már említettem korábban, mert szintén a mienk. Lance Louis 25 ezerért lett a Colt. A második amúgy a jacksonville-i Sherrod Martin kereken 100 ezer dollárral.

több mint 12 éve
Colts sign S - David Sims. Na, mi tortent Grigsonnal FA-t hoz? Semmi AFL, CFL?😊FearTomi
Ezek szerint lemaradtál Muambáról - szóval azért van ami nem változik 😉coltman
Nem maradtam le, arra mondtam, hogy milyn furcsa, hogy nem megint CFL-bol , AFL-bol hozott valakit😊

több mint 12 éve
deleted account 1 758
FearTomi, Coltman, PM, nézzétek 😊

Sorry offStez
Néztem, csak még időm nem volt reagálni, de kedd magasságában részemről számíthatsz reakcióra - legalábbis remélem 😉
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 49 447 — Whoops, looks like something went wrong.
FearTomi, Coltman, PM, nézzétek 😊

Sorry off