Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
deleted account
1 758
A WR-eket.Viszont pont a mélység miatt van az a mázlink, hogy az első kör hiánya most súlyt legkevésbé minket - persze tény, hogy azért jól jönne az az első kör. Amúgy a legerősebb az nem biztos, mivel 98 underclassmen is lesz, akik ugye nem biztos, hogy elsőre NFL szinten is megállják a helyüket - persze jó pickek onnan is jöhetnek.
Szerintem tuti azt húzunk először, hacsak valami nagy név le nem csúszik más poszton.
Mondjuk szopkovic, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb, ha nem legerősebb classában nincs első körünk. Nyilván sokkal mélyebb és hátrébb is tudunk majd jó playákat húzni, de rohadtul jól jönne azért az az első kör.Stez
több mint 12 éve
A WR-eket.Szerintem tuti azt húzunk először, hacsak valami nagy név le nem csúszik más poszton.
Mondjuk szopkovic, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb, ha nem legerősebb classában nincs első körünk. Nyilván sokkal mélyebb és hátrébb is tudunk majd jó playákat húzni, de rohadtul jól jönne azért az az első kör.
több mint 12 éve
Szerintetek kit vagy kiket érdemes kiemelt figyelemmel követnünk a combine-on?Kik lehetnek potenciális célpontok a drafton nálunk?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Luck nálam sem elit (még), de bőven "sötétzöld"Reggie Elite, Johnson sem fiatal már mégis megkapta az elit jelzőt ugyanezen értékelésnél
Allen értékelése vicc, ennyit még nem tett le az asztalra (bár szerintem fog)
Hilton, meg bőven jobb ennél, főleg ha Allen ilyen értékelést kapott
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
pl Luck, Allen, Wayne, Hilton "színeiben" nem nagyon látom a logikátLuck még nem elit, de jó QB.
nem tudom ezt h hozták kiFarky
Allen sztem túlzás, egy éve volt a ligában.
Wayne
Hilton meg 3.évére készül, és méretei alapján nem is lehet soha "kék" (sajnos).
de nincsenek itt azok, akiknek nincs még szerződésük: Vontae, Bethea, Franklin
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Sziasztok! Új reg, de régóta olvasom a fórumot, és követem az eredménykövetőt is... Jópár éve megrögzött Colts fan vagyok 😊Az értékelésekből talán csak Wayne-el nem értek egyet, őt én bőven az ,,elite"-be sorolnám, de nála úgy érzem, hogy van egy kis pesszimizmus a sérülése miatt. Luck -bár nagy kedvenc- előtt nagy jövő áll, de még nem tett le annyit, hogy elitnek lehessen nevezni (bár a high quality-be csak beraktam volna... ).
Ami igazából érdekel, az a véleményetek:
Da'Rick Rogers-nek , valamint Whalen-nek jósoltok komolyabb jövőt a csapatnál? Szerintem idén tettek le valamit az asztalra, bár tény, hogy egy kényszermegoldás volt az egész... Ellenben láttam bennük potenciált... 😊
több mint 12 éve
pl Luck, Allen, Wayne, Hilton "színeiben" nem nagyon látom a logikátnem tudom ezt h hozták ki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve

azért van amivel tudnék vitatkozni
több mint 12 éve
deleted account
1 758
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325466/article/andrew-luck-younger-qbs-eclipsing-peyton-manning-older-vets?campaign=Facebook_writers_brandtAzért remélem kevesebb PO-szindróma fog jelentkezni nála 😉
"If anyone in this group of youngsters has a chance to put together a career that will rival Peyton Manning's one day, it's Luck."
Jó ilyet olvasni Lükiről 😀Borbinho
több mint 12 éve
"If anyone in this group of youngsters has a chance to put together a career that will rival Peyton Manning's one day, it's Luck."
Jó ilyet olvasni Lükiről 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Hivatalosan a mienk a legkönnyebb (0.430) sorsolás a 2014-es szezonban. Szerintem ez egy hatalmas baromság😊FearTomiHát a mostaninál egyértelműen kedvezőbbnek tűnik. Idén (vagy tavaly, ahogy tetszik) megkaptuk az NFC és AFC legerősebb csoportját, és játszottunk egy elég erős Cincinattival is. Szerencsénkre a csoportunk viszont a leggyengébb lett. Jövőre simán összehozhatunk egy hasonló, vagy akár picit jobb eredményt is, annyiból lesz nehezebb dolgunk, hogy a Houston várhatóan új erőre kap majd, ahogy mi meg a KC is az elmúlt években. NFC East nem egy túl nehéz csoport, AFC North is volt már sokkal erősebb.
Természetesen fontos figyelembe venni, hogy van kb 200 nap a kezdésig, addig még nagyon sokat változhatnak az erőszviszonyok, szóval amit most írtam az szimpla spekuláció, de remélem azért igazam lesz.
Lenne egy kér(d)ésem nálam hozzáértőbb fórumozókhoz:
hol találhatok releváns infót a csapatok offence-defence stratégiájáról, play hívásáról?
Köszi a válaszokat , Go Colts!
több mint 12 éve
Hivatalosan a mienk a legkönnyebb (0.430) sorsolás a 2014-es szezonban. Szerintem ez egy hatalmas baromság😊
több mint 12 éve
Jól mutatja a Muamba iránti bizalmat, hogy az eddigi legnagyobb aláíráspénzt ő kapta a ligában a future contractos játékosok közül. 374 ilyen szerződést kötöttek meg a klubok, Muamba pedig 107 ezer dollárt biztosan megkap!AFC South Powa! (Vajon Joe Lefeged -pardon- Young mennyit kaphatott tőlünk?...)
A 374 játékosból mindössze 19 tartalmaz garantált pénzt, az egyiket már említettem korábban, mert szintén a mienk. Lance Louis 25 ezerért lett a Colt. A második amúgy a jacksonville-i Sherrod Martin kereken 100 ezer dollárral.Höri
több mint 12 éve
Jól mutatja a Muamba iránti bizalmat, hogy az eddigi legnagyobb aláíráspénzt ő kapta a ligában a future contractos játékosok közül. 374 ilyen szerződést kötöttek meg a klubok, Muamba pedig 107 ezer dollárt biztosan megkap!A 374 játékosból mindössze 19 tartalmaz garantált pénzt, az egyiket már említettem korábban, mert szintén a mienk. Lance Louis 25 ezerért lett a Colt. A második amúgy a jacksonville-i Sherrod Martin kereken 100 ezer dollárral.
több mint 12 éve
Nem maradtam le, arra mondtam, hogy milyn furcsa, hogy nem megint CFL-bol , AFL-bol hozott valakit😊Colts sign S - David Sims. Na, mi tortent Grigsonnal FA-t hoz? Semmi AFL, CFL?😊FearTomiEzek szerint lemaradtál Muambáról - szóval azért van ami nem változik 😉coltman
több mint 12 éve
deleted account
1 758
FearTomi, Coltman, PM, nézzétek 😊Néztem, csak még időm nem volt reagálni, de kedd magasságában részemről számíthatsz reakcióra - legalábbis remélem 😉
Sorry offStez
több mint 12 éve
FearTomi, Coltman, PM, nézzétek 😊Sorry off
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Colts sign S - David Sims. Na, mi tortent Grigsonnal FA-t hoz? Semmi AFL, CFL?😊FearTomiEzek szerint lemaradtál Muambáról - szóval azért van ami nem változik 😉
több mint 12 éve
Colts sign S - David Sims. Na, mi tortent Grigsonnal FA-t hoz? Semmi AFL, CFL?😊
több mint 12 éve
Ez emberfüggő. Én mint mondtam, Macket szeretném a csapatba látni, plusz Vernert. Az eddigi éveik alapján nem úgy tűnik, hogy hirtelen elkezdenének beleszarni a játékba, főleg, mert valljuk be, hogy azért legtöbbeket motivál az eredmény, sikeréhesek. Na most ezt Clevelandben és Tennesseeben nem nagyon érhették meg. Jól hangzik egy olyan csapat, ahol egy ilyen kaliberű másodéves QB dobál, fiatal csapat van, már most PO contendernek lehet nevezni. És valamelyik topikban volt írva az is, hogy sok FA-nak fontos, hogy hová igazol, nem csak a pénz érdekli. Itt dómban játszhatnak, Jennings tavaly azért cirkuszolt, mert GB-ben hideg volt mindig. Van fél tucat csapat, ami annyira nem csábító jelenleg a playák számára. És ami nagyon fontos, hogy itt a vezetőség nem állatkodik clevelandi módra. Nyugodt környezet van, Pagano folyton a játékosai seggében lóg és motiválja, segíti őket, ezt pedig azért Davisnél lehetett észrevenni, hogy mennyire fontos és meggyőződésem, hogy olcsóbban alá is fog írni hosszútávra, annyira odáig van a csapatért és az FO-ért, ezt az utóbbi dolgot mondta is, hogy egyenesen rajong értük.És DB-knél szerintem Pagano a kulcs, aki a 20 éves DB edzői múltjával akár már egy találkozással is képes lehet egy Vernert megfogni.
Nyilván ez tökre random, meg szubjektív vélemény, de ezek mind mind apró, de lényeges dolgok lehetnek abban, hogy egy olyan szabadügynök, aki nem kizárólag a pénzre hajt, aláírjon hozzánk.
Abszolút pozitívan látom ebből az irányból a dolgokat, ami az FO-t illeti. És azért valljuk be, hogy elég gyakran vannak jelei annak, hogy melyik FA utazik csak a pénzre, melyik nem. Kitűnik sokszor a játékukból, a nyilatkozataikból.
Emiatt is mondom, hogy Mack és Verner szerintem például nem ilyenek. Mindig vannak ellenpéldák és plusz példák is, de lesznek is. 😊
Ezzel nem nagyon tehetünk mást, mint hogy bízunk Grigsonékban, hogy ezt ki tudják szűrni. 😊
több mint 12 éve
Mindegy. 😊 Igazából már ha kérdezni kell, akkor az is arra utal, hogy olyan nagyon nem szoktak bejönni a nagy gázsis átigazolások az új csapatnak. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ki volt az a FA "nagy hal", aki az utóbbi években komoly pénzért - 10 milla körül vagy fölött - igazolt más csapathoz, és legalább úgy teljesített, mint a régi csapatában? Garcon jut eszembe hirtelen. Aztán?peterk2005hany evre visszamenoleg "er" mondani ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Jó, igazatok van, a Niners rossz példa volt. A mondókámat viszont tartom. A csapat gerincét, az elit játékosok zömét elöl húzza mindenki, és fontos, hogy alig-alig legyen bust, különben Oakland van, meg Indy utolsó Polian évei. De az is fontos, hogy legyen még egy csomó jó kezdő is, olcsón. Ha nem is Sherman, de pl. Chris Harris, Chris Clark, Ihenacho, hogy csak hármat mondjak a Denverből (van még jópár). Freeman azt mutatja, hogy mi is képesek vagyunk erre, csak még kéne 5-6 hasonlóan olcsó, de jó kezdő kaliberű játékost találni.Az FA igazolásokra is szükség van persze. Amúgy is, mire fel van 40 milla caphelyünk, ha nem igazolunk? De én nagyon tartok a top FA igazolásoktól. Ki volt az a FA "nagy hal", aki az utóbbi években komoly pénzért - 10 milla körül vagy fölött - igazolt más csapathoz, és legalább úgy teljesített, mint a régi csapatában? Garcon jut eszembe hirtelen. Aztán?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nee, már megírtam a hsz-t amikor megláttam ezt 😀(Az elmúlt évek sikeres csapatai: Seattle, Niners, Broncos, sőt még Panthers, stb. is attól - is - lettek olyan jók, hogy hátsó körös, meg máshol nem virító, olcsó játékosokból tudták kihozni ami bennük van.peterk2005szerintem ez egyáltalán nem igaz ninersre,
a panthersnél meg maximum a secondary-re.
Staley, Iupati, A.Davis, Crab, V.Davis, Willis, Reid, Aldon Smith mind első körös
nem ők draftolták Boldint, Whitnert, Justin Smith, Rogerst, Goodwint, Dawsont se.
2. nap vitték Bowmant, Kaepet.
Egyedül Gore illik a teóriádba de ő száz éve ott van, és eleinte bottom5 csapat voltak vele együtt.Höri
Annyit még hozzá tennék,hogy kb ugyanazt az utat járta be a 9ers 2005-től a Nolan Singletary kettőssel, amit most a Rams. Bivaly keret, szar mérleg, tovább húzkodják az első köröket, aztán ...
Szerk: Plusz Gore is 3. körös volt
en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_49ers_draft_history#2008_NFL_Draft