Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Holmes meg kötve hiszem, hogy már barkire is hallgatna.FearTomi
Csak én nem emlékszek semmi balhéjára az elmúlt pár évben? (simán lehet 😀)dugo1993
2010 óta nem csinált nagyobb balhét a páylán kívül, de a korábbi pedigréje miatt szerintem nem hozzuk el.

Mostanában már "csak" a csapategységet bomlasztja:
 espn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/28486/sunday-notes-santonio-holmes-is-a-pain
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Holmes meg kötve hiszem, hogy már barkire is hallgatna.FearTomi
Csak én nem emlékszek semmi balhéjára az elmúlt pár évben? (simán lehet 😀)

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Colts agreed to terms with Fili Moala.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
OLB Justin Hickman contract extension. lassan nevezhetjük át a csapatot Indianapolis Canadiens-reJSanyo
Akkor már inkább Stanford Canadians-re😊

Amúgy Rogers se egy angyal, még is itt van 😛dugo1993
Na igen, de Rogers rookie, hallgat az öregekre és észhez térhet. Holmes meg kötve hiszem, hogy már barkire is hallgatna.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
OLB Justin Hickman contract extension. lassan nevezhetjük át a csapatot Indianapolis Canadiens-re

több mint 12 éve
Most nézem, hogy az öreg Santonio is ki lett hajítva. Nem igazán volt jó az elmúlt 1-2 évben, de nagy kedvencem. Olcsó pénzért azért megnézném, hogy nálunk mit tud.dugo1993

Elég balhés arc, szóval nem hozzánk jön. 😊BCS
Ez azért az utóbbi időben nem igen mondható el róla. Amúgy Rogers se egy angyal, még is itt van 😛

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 801 — Whoops, looks like something went wrong.
Holmest én is szívesen láttam volna nálunk, de most már öregszik, ami meg főleg zavar, hogy elég komoly sérülései voltak az utóbbi időkben. Így nem tudom, mennyire upgrade nekünk. Akkor már a fiatalok... Vagy valami FA, akiben több potenciál van.

több mint 12 éve
Most nézem, hogy az öreg Santonio is ki lett hajítva. Nem igazán volt jó az elmúlt 1-2 évben, de nagy kedvencem. Olcsó pénzért azért megnézném, hogy nálunk mit tud.dugo1993

Elég balhés arc, szóval nem hozzánk jön. 😊
több mint 12 éve
Most nézem, hogy az öreg Santonio is ki lett hajítva. Nem igazán volt jó az elmúlt 1-2 évben, de nagy kedvencem. Olcsó pénzért azért megnézném, hogy nálunk mit tud.

több mint 12 éve
Közben Nicks "udvarolt" egy sort Lucknak, miszerint szívesen játszana vele egy csapatban...hát ha Nicks és Decker közül kellene választani, akkor lehet az utóbbit preferálnám.BCS
Nicks porcelán, persze, hogy udvarol. De amúgy igaza van, ütős páros lennének😊FearTomi
Nickset el lehetne hozni olcsóbban egy évre, csak kérdés, hogy azzal mennyit érünk.
Tavaly elég motiválatlan volt, ami mondjuk a játékuk és az eltrade-elése körüli hercehurca miatt sem csoda.
Jobban örülnék egy fizikálisabb WR-nek, aki nem csak 1 évre jönne és ugródeszkának használná a Coltsot, hanem Reggie visszavonulása után lehetne No1. WR perspektíva. Tény, hogy az sokba fájna anyagilag.

Mondjuk ha idén jönne Nicks 1 évre és nem hosszabbítanánk vele, akkor 2015-ben melyik nevesebb WR lesz FA, akit el lehetne hozni? Csak attól tartok, hogy Nicks összehoz egy 1200-1300 yardos szezont és megkínáljuk egy hosszútávú szerződéssel, annak viszont nem örülnék annyira.
több mint 12 éve
Közben Nicks "udvarolt" egy sort Lucknak, miszerint szívesen játszana vele egy csapatban...hát ha Nicks és Decker közül kellene választani, akkor lehet az utóbbit preferálnám.BCS
Ja, meg még Riverst és Camet is körbeudvarolta egy kicsit.
Próbált odanyalni a WR needes csapatoknak, akiknek azért jobb QB-juk van és passzolnak is rendesen, hátha valaki kipenget neki egy szép összeget. 😀
Bár megmondta amúgy, hogy hajlandó egy évre is aláírni, ami plusz pont azért, de ha már választani kell, akkor valóban Decker... Csak mondjuk a két WRm ára között is jelentős különbség lesz szerintem.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Satele fizuja 4M+1M lett volna idén akkor a bowl.hu miért írja twitteren h 1,7M csináltunk a cuttal?
ki lesz az utánpótlás? meg csináltuk volna meg ha nem lenne egy tuti terv. De la Puente? macket ugye buktuk

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Nicks porcelán, persze, hogy udvarol. De amúgy igaza van, ütős páros lennének😊

több mint 12 éve
Közben Nicks "udvarolt" egy sort Lucknak, miszerint szívesen játszana vele egy csapatban...hát ha Nicks és Decker közül kellene választani, akkor lehet az utóbbit preferálnám.
több mint 12 éve
La Canfora írta, hogy még a keddi nyitás előtt meg fogja kapni a szerződést.

Ez jó hír.

A pénz eldönti majd, hogy mennyire.Höri
Pont annyira, hogy szerintem évi 8-9 milla alatt nem fogjuk megúszni, ami pedig szerintem már sok. Igazából még korábban meg kellett volna dobnunk egy új szerződéssel, mert így sokat vártunk és a többi idióta GM miatt mi szívjuk meg, mivel Davis is emelte az igényeit. Sajnos ezt elkurjantottuk most, ezzel szerintem nem számoltak Grigsonék.
És olyan helyzetben vagyunk, hogy így is sok a needünk, hiába sok a space, plusz a tavalyi 2. körös ellenérték is picit kényszerbe hozta Grigsonékat, hogy Davist meg KELL tartani.
Ennyit az évi 5-6 millióról, amiről mindenki beszélt Davis kapcsán.
És Bethea sem lesz olcsó, a következő két napban még őt is alá kéne íratnunk.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
La Canfora írta, hogy még a keddi nyitás előtt meg fogja kapni a szerződést.

Ez jó hír.

A pénz eldönti majd, hogy mennyire.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
"A Colts hétfőn újraigazolja Vontae Davist."

FK mondjuk
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
én sem tartom davist 8 milliós CB-nek de ha adunk is neki annyit ne legyen évi 2M-nál a signing bonus. ha visszaesik a teljesítménye akkor ki lehessen könnyen baffni.
mondjuk Pagano a secondary istene, szerintem pontosan tudja, hogy mennyit ér meg, és honnan mennyiért tudja pótolni.

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Na akkor Cromartie jöhet hozzánk😀

több mint 12 éve
Bethea szerződéshosszabításával kapcsolatosan van vmi. új infótok?

Nekem ez a leguccsó infóm róla:  espn.go.com/blog/indianapolis-colts/post/_/id/3509/free-agent-watch-antoine-bethea

Remélem azért nem lesznek Davis szintű igényei...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Shields szerződése se tett jót a tárgyalűásnak Davisszel

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 922 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vontae + Bethea-t most bárki elvihetné tőlünk? vagy vmeddig még csak mi?Borbinho
Kedd este 10ig csak beszélhetnek velük más csapatok.
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Vontae + Bethea-t most bárki elvihetné tőlünk? vagy vmeddig még csak mi?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Szlartibartfaszt Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 53
Wernerben én is reménykedek, hogy a következő évben jön az áttörés, inkább a többiek érdekelnének, pl: mi a helyzet Montori Hughs-zal (elnézést, ha rosszul írtam le). Az amúgy gyakori, hogy a 6-7. körös pickek még a practice squadba se férnek be (mert nálunk tavaly ez történt)?
több mint 12 éve
A tavalyi rookiekban mennyi fejlődési lehetőséget láttok? Werner sérült is volt, de azért a 2,5 sack elég kevés , szóval tőle mindenképp több kell. Hugh Thornton sem váltotta meg a világot, nem tudom, hogy ő mennyit fejlődhet.
Viszont Khaled Holmest is draftoltuk tavaly, de róla semmit nem tudok, rá lehet számítani centerként?Coltsfan2007
Werner-nél azért ne felejtsük el, hogy ő DE volt és most ILB-t játszik, ráadásul 3-4-ben. Szóval, én az idei szezont tartom az ő esélyének arra, hogy megmutassa mit tud igazából és nem a tavalyit.