Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
NFL Network suggests the Colts, Browns, Texans and Lions as possible landing spots for free agent Eric Decker

Na én a Texanst és a Lionst is kizárnám.
A Brownsnál need a WR, de amúgy szerintem draftolnak majd inkább valakit, a Texansnál ott van AJ, plusz tavalyi elsőkörös Hopkins, a Lionsnak need lenne szintén, de szerintem a majdnem 20 millát kereső Megatron mellé nem hoznak egy 10 millás Deckert... Luxus egyszerűen. Inkább 1/10-en viszik majd Evanst.

A Browns vagy mi leszünk a befutók Deckernél szvsz. 😛Stez
Lions-t sztem is ki lehet lőni, ők Tate-t viszik szvsz, ha nem draftolnak inkább.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 807 — Whoops, looks like something went wrong.
NFL Network suggests the Colts, Browns, Texans and Lions as possible landing spots for free agent Eric Decker

Na én a Texanst és a Lionst is kizárnám.
A Brownsnál need a WR, de amúgy szerintem draftolnak majd inkább valakit, a Texansnál ott van AJ, plusz tavalyi elsőkörös Hopkins, a Lionsnak need lenne szintén, de szerintem a majdnem 20 millát kereső Megatron mellé nem hoznak egy 10 millás Deckert... Luxus egyszerűen. Inkább 1/10-en viszik majd Evanst.

A Browns vagy mi leszünk a befutók Deckernél szvsz. 😛

több mint 12 éve
Remélem, hogy ott vagyunk az érdeklődők között, ami Waret illeti. Ha egészséges tud maradni, akkor lenne itt pass rush.Stez
Eagles viszi valszeg, Coples 280 fonttal nem megoldás OLB-be 😀Borbinho
Eagles és Coples?
Nem jön össze nekem a kettő. 😛
Egyébként azt írták, 6 PO csapat érdeklődik utána. Már több napja sejteni lehetett, hogy kivágja a Dallas, én végig reménykedtem, hogy talán kiköthet nálunk valami meccsfüggő pénzért, hogy ne ülje végig sérülten a szezont. A 4-3-ban szarul érezte magát, nálunk kedvére mehetne a QB-ra 3-4-ben. 😊Stez
Vinny Curryre gondoltam, my badBorbinho
Azért egy Ware-Mathis nem kicsit pusztítana. De én még mindig azt mondom, hogy hozzuk Byrdöt, vagy egy elit OG-t ,vagy egy CB-t. De OLB-be jött tavalyról FA + rookie isBorbinho
Elit OG-t nem nagyon hozunk már. Asamoah és Beadles is elkeltek, de egyébként szerintem semelyik sem elit játékos a posztján. Tavaly kellett volna akkor már Levitre.
Byrd sem jön szerintem, ha Bethea nem ért meg nekünk annyit, amennyit, CB-t meg kizárom szintén így, hogy Vontae majdnem évi 10 millát keres mostantól. De még egy király CB-vel nagyon is kiegyeznék, ahogy Byrddel is, csak nem fog jönni. 😀

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Remélem, hogy ott vagyunk az érdeklődők között, ami Waret illeti. Ha egészséges tud maradni, akkor lenne itt pass rush.Stez
Eagles és Coples?
Egyébként azt írták, 6 PO csapat érdeklődik utána. Már több napja sejteni lehetett, hogy kivágja a Dallas, én végig reménykedtem, hogy talán kiköthet nálunk valami meccsfüggő pénzért, hogy ne ülje végig sérülten a szezont. A 4-3-ban szarul érezte magát, nálunk kedvére mehetne a QB-ra 3-4-ben. 😊Stez
Curry éppen 3-4 DE-nek hízik 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eagles és Coples?
Azért egy Ware-Mathis nem kicsit pusztítana. De én még mindig azt mondom, hogy hozzuk Byrdöt, vagy egy elit OG-t ,vagy egy CB-t. De OLB-be jött tavalyról FA + rookie is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eagles és Coples?
Vinny Curryre gondoltam, my bad

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Eagles és Coples?
Egyébként azt írták, 6 PO csapat érdeklődik utána. Már több napja sejteni lehetett, hogy kivágja a Dallas, én végig reménykedtem, hogy talán kiköthet nálunk valami meccsfüggő pénzért, hogy ne ülje végig sérülten a szezont. A 4-3-ban szarul érezte magát, nálunk kedvére mehetne a QB-ra 3-4-ben. 😊

több mint 12 éve
Eagles viszi valszeg, Coples 280 fonttal nem megoldás OLB-be 😀

több mint 12 éve
Remélem, hogy ott vagyunk az érdeklődők között, ami Waret illeti. Ha egészséges tud maradni, akkor lenne itt pass rush.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Bradshaw újabb 1 évre jön

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Decker körül nagy a csend.
Ott egy vizit lesz szerintem. Még Kyle Cook tippem, aki jönni fog.

több mint 12 éve
Újraigazoltuk Bradshawt

több mint 12 éve
Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
Indi felé fordulhatnál...Stev85
NO-nak van kb. 2 milla a sapkában...mit akarnak tőle?FearTomi
van még ott játékos akit kivághatnakFarky
És Graham nem kell nekik?

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Bills free-agent S Jairus Byrd is on his way to New Orleans to visit the Saints, per source.
NO-nak van kb. 2 milla a sapkában...mit akarnak tőle?FearTomi
van még ott játékos akit kivághatnak

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
NO-nak van kb. 2 milla a sapkában...mit akarnak tőle?

több mint 12 éve
Byrd NO felé repül. Nem számoltam vele, túl drága lenne, de azért kár érte. 😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Indi felé fordulhatnál...

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
lehet ő lesz a kezdő? 😀
több mint 12 éve
OFF: Sírok, Kaepernick : 1,1 M , Gabbert: 2,1 M ...😀 Ráadásul 2 picket adnak érte...megvadult az FA piac megint😊

több mint 12 éve
Arthur Jones due base salaries of $4.5 million, $6 million, $4.5 million,, $6.25 million, $6.25. First-year fully guaranteed

több mint 12 éve
Előre látom Bethea lesz az új Manning, akiért a Colts fanok majd rinyálnak😊 Szvsz egyáltalán nem ért annyit, amennyit a Niners adott neki.FearTomi
Jó de ez egy olyan dolog, lehet nem ér annyit de ha Sb utolsó percében az ő Int-jével biztosítod az SB győzelmet, leszarod megéri e...Stev85
Jó ez most olyan, hogy, ha Vaughn ott lett volna és fog egy intet és azzal nyered meg az SB-t, elé tolsz egy 26 millás szerződést? Ez szerintem nem mérvadó...Bethea hozott egy átlagos, néha kicsit jobb szintet, átlag alá nem ment nagyon, ez igaz, de ettől nem lesz elit.FearTomi
Bethea az egyik legalulértékeltebb S a ligában, már évek óta.
Nagyon jó játékos. Egyszerűen csak megvannak a korlátai. Passz ellen hajlamos szenvedni és ez a pass heavy eltolódás miatt fontos azért. Nem is egy ballhawk játékos, azért jó pár picket ejtett el.
Ettől még viszont jó játékos, nagyon is. De 29 éves azért. Plusz box safety, mi pedig éppen tavaly hoztunk elég sok pénzért egy ugyanilyet Landry személyében.
Bethea és Landry nem is voltak jó páros. Ők nem kiegészítették egymást.
Imádom Betheát, de egyáltalán nem dőlök a kardomba, hogy elengedtük. Persze ha megfelelően pótoljuk...Stez
Nem azt mondtam, hogy szar játékos és én is bírtam, de nem volt akkora hiba elengedni.

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan

volt pár évig ez a jó kis montázsom
mai nappal végképp értelmét vesztette

Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Kb 20M cap spaceünk van...Stev85
Több. 25 körül vagyunk szerintem.

több mint 12 éve
Kb 20M cap spaceünk van...

több mint 12 éve
Gabbert megért egy 6. kört a Frisconak, ahogy látom.BCS
Harbaugh néha tud szarból várat építeni, lehet most is sikerül makd neki.FearTomi
Akkor Ik a kardjába dől 😀