Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Revist kivágta a Bucs.Na repüljünk rá. 😀
több mint 12 éve
Kíváncsian várom ezt a Mack szitut.Mi és a Ravens nagyon meg akarjuk szerezni, de a Browns megtartaná, és hát 30-40 milliós cap space-el simán meg is tehetik, ha akarják.
Izgi lesz.
több mint 12 éve
Davis-nek adhattunk volna egy agyat is az évi 9.75 milla mellé. Közölte a sajtóval, hogy a köv. célja az, hogy játszhasson a Pro Bowl-on...FearTomiEz a mi Vontae-nk, így szeretjük 😀
több mint 12 éve
na állítólag Mackért 4 csapat van harcba, az egyik mi vagyunkItten vanik Chud, imádkozzunk, hogy az ő személye pluszt jelenthet a számunkra.
hajráhajráshady
több mint 12 éve
na állítólag Mackért 4 csapat van harcba, az egyik mi vagyunkhajráhajrá
több mint 12 éve
Hát ennyi pénzért meg is dolgozhat érte.na de mostmár Irsay tweetet akarok 😀
több mint 12 éve
Davis-nek adhattunk volna egy agyat is az évi 9.75 milla mellé. Közölte a sajtóval, hogy a köv. célja az, hogy játszhasson a Pro Bowl-on...
több mint 12 éve
Sprolesnak is örülnék. Nem lenne valami drága, de a robbanékonysága és a sebessége életveszélyt jelentene az ellenfél számára. Futásban, passznál is használható, meglehetősen nagy upgrade lenne szvsz, ráadásul visszahordani is tud.Stez
Mennyi lehet az ára így öregen? Az ST-ben új dimenziókat jelentene.
több mint 12 éve
Én meg remélem, hogy de. 😊Decker állítólag aláír a Jetshez.StezKívánok neki sikeres karriert. Remélem Nicks-et nem hozzuk el...FearTomi
Plusz Macket és Decoudot, vagy DRC-t.
több mint 12 éve
jah, sok sikert neki, nekünk meg akkor egy Mack-et, ha már ennyit spóroltunk 😀
több mint 12 éve
Decker állítólag aláír a Jetshez.StezKívánok neki sikeres karriert. Remélem Nicks-et nem hozzuk el...
több mint 12 éve
Decker állítólag aláír a Jetshez.
több mint 12 éve
Bradshaw, Ballard és Ricsi mellé sztem kizárt, de valóban jó lenne.
több mint 12 éve
Sprolesnak is örülnék. Nem lenne valami drága, de a robbanékonysága és a sebessége életveszélyt jelentene az ellenfél számára. Futásban, passznál is használható, meglehetősen nagy upgrade lenne szvsz, ráadásul visszahordani is tud.
több mint 12 éve
Elég csöndes egyelőre ez a mai nap... Még csak hírek sincsenek arról, kik, kik iránt érdeklődünk, kiket hívnánk vizitre.mackmackmack.......
Tavaly pont ugyanígy volt ez Landrynél és szinte a semmiből bukkant fel a stadionnál, de most már jöhetne itt is valami biztató hír. 😀
Mondjuk egy Mack offer, vagy egy Nicks vizit.Stez
(vagy igazoljuk vissza mcglynn tavaly mikor center volt oktattunk) 😛
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
ráadásul Irsay is elég visszafogott a twitteren, itt vmi készül 😀
több mint 12 éve
Elég csöndes egyelőre ez a mai nap... Még csak hírek sincsenek arról, kik, kik iránt érdeklődünk, kiket hívnánk vizitre.Tavaly pont ugyanígy volt ez Landrynél és szinte a semmiből bukkant fel a stadionnál, de most már jöhetne itt is valami biztató hír. 😀
Mondjuk egy Mack offer, vagy egy Nicks vizit.
több mint 12 éve
értem én h 3-4 de ahhoz vagy egy korszakos zseni kell (ngata stb) vagy 2-3 zsírdisznó. ezt igazán meg lehetne oldani
több mint 12 éve
Sanchez is fog kapni valahol szerződést, jót fogok azon röhögni, aki leigazolja. mondjuk tavaly nagyon jól hajtogatta a playbookot 😊Sanchitát állítólag 24 órán belül kivágják, úgyhogy ő nem valószínű. Vicket emlegetik folyton Jets relációban.BurkusDecker megy a Jetsbe 😀shadyKi fog ott neki dobálni? Smith vagy Sancho?aztec
Vicket írják oaklandbe és buffaloba is
de hogy ne offoljak csak. én sem látom vészesnek a helyzetet. és decker nálam nem fér bele. ahogy davis sem ő sem 10 milliós játékos. persze, hogy no2 WR-ként hozta a számokat, de ott volt még slotban welker és a TE is. nem bizonyított nekem még annyit.
inkább kéne mack, decoud, második körben egy ígéretes OG, és rendben lenne a fal. Luck meg fogja oldani ha lesz ideje. egy jó nózi kellene de nagyon. akkor redding jones is állatkodna, a LB posztunk rendben, van elit SS-nk, lenne FS. futó megoldott. CB-t meg hoznék a 3. körben mert minden idők talán legjobb classában ott is találsz jót. a legrizikósabb poszt, 10 nagy ígéretből 5-6 bust. majd pagano meglátja, hogy melyik lesz no2 CB-nek remek. neki ehhez van szeme
inkább én a NT-t nem látom h honnan kit és mennyiért. a két legjobb FA már elkelt...itt nem értettem egyedül grigsonékat
több mint 12 éve
Sanchez WR lesz😀Decker megy a Jetsbe 😀shadyKi fog ott neki dobálni? Smith vagy Sancho?aztec
több mint 12 éve
Sanchitát állítólag 24 órán belül kivágják, úgyhogy ő nem valószínű. Vicket emlegetik folyton Jets relációban.Decker megy a Jetsbe 😀shadyKi fog ott neki dobálni? Smith vagy Sancho?aztec
több mint 12 éve
Decker megy a Jetsbe 😀shadyKi fog ott neki dobálni? Smith vagy Sancho?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
17 millánk van elvileg, az elég Decker-re sztem, meg 1-2 középszerű játékosra. Vagy Decker nem jön és akkor van lé😊FearTomiÉn utóbbi forgatókönyvet támogatom, szerintem egy minőségi center nagyobb need, mint hogy legyen egy WR, aki ráadásul baromira túl lenne fizetve ugye - itt Deckerre gondolok. Satele cuttal meg amúgy is van egy centerünk, aki még semmit nem látott. Tavaly is hozták Cherilust meg Thomast, idén is valami hasonlót kell alkotniuk - bár Mackre kb zéró esélyünk van, mert még kva nagy cap space van a Brownsnak, ahogy néztem majdnem 30 misi (függően a még nem részletezett szerződésektől), abba Macknek szinte tutira matchelni tudják az ajánlatot, hacsak nem valami kretén nagyot adunk.
több mint 12 éve
Decker megy a Jetsbe 😀
több mint 12 éve
én nem így gondolom17 millánk van elvileg, az elég Decker-re sztem, meg 1-2 középszerű játékosra. Vagy Decker nem jön és akkor van lé😊
Jött Jackson és Jonson, akik nagy hasznára lehetnek a védelemnek, és Bethean kívül minden fontosabb FA-nk újra lett igazolva. Így most az S is hiányposzt lett, de e mellett csak a center és esetleg a WR poszt problémás. Na jó, vegyünk ide még egy cornert, de sztem az hanyagolva lesz, max drafton valahol hátul kukázunk egyet.
De ez a három poszt simán betölthető még komolyabb nevekkel is, én az egyiket amugy is draftról oldanám meg, második körben ha valahogy feljebb tudunk menni akkor találhatunk használható embert.
mondjuk nálam amúgy sem jönne WR, de ezt már leírtam párszor, és ha Grigsonék is így gondolják akkor máris csak C, S, és CB kell. És még van vagy 20 millánk FA-ra + draft. Nem vészes a helyzet.shady