Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
dzsí Indianapolis Colts 3
Igazabol a Dl es Lb sor javitasaval ugy erzem, hogy megelegszenek egy atlagos Db sorral. ( nő a pass rush, talan konnyebb dolguk lesz... ). OL-be varnek valami upgradet, mert ugy tudna megmutatkozni igazan az offense . Wr szinten szerintem vallalhatoak vagyunk...
több mint 12 éve
deleted account 1 758
de tényleg csak ember izgat h honnan szerzünk 2 nózit? sopoaga nyugger, bár mentornak mimimumért jó lehetMiska84
Montori Hughes
Höri
Ja, meg Chapman 😀 5.körös NT duóBorbinho
Ja, a vicc duó. Az egyik sosem volt tényező, ami a pass rusht illeti, a másik a pályát is alig látja, amikor meg mégis, akkor megsérül.
Hurrá.
De én még mindig nem a nózit tartom lényegesnek S és CB nélkül, offense oldalon meg OC-RG (és WR) nélkül.
Nincsen annyi pickünk, hogy nyugodtan üljünk mondván, majd draftról is hozhatunk pár állatot. És olyannyira lófaszt sem csinálunk az elmúlt két napban, hogy már-már biztosra veszem a Nicks dealt, és vaami meglepi még várni fog ránk. 😀Stez
Hát S poszton azt hallottam, hogy Grigsonnak tetszik Howell, és hogy nagyjából őt képzelik Bethea utódjának, szóval vsz oda nem is fogunk senkit hozni, legalábbis nagy pénzért. WR poszton nem tudom miért erőltetjük ennyire a plusz WR-t, amikor a fal bal oldala olyan fos, hogy ha Megatron jönne, akkor se kerülnénk sokkal közelebb a 4500 yardos szezonhoz. CB poszton szerintem megint ne várjatok nagy igazolást, Tolernek szerintem akarnak adni még egy évet - szóval ott megint marad a lyuk.
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
végülis ez is egy megoldás 😀
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
de tényleg csak ember izgat h honnan szerzünk 2 nózit? sopoaga nyugger, bár mentornak mimimumért jó lehetMiska84
Montori Hughes
Höri
Ja, a vicc duó. Az egyik sosem volt tényező, ami a pass rusht illeti, a másik a pályát is alig látja, amikor meg mégis, akkor megsérül.
Hurrá.
De én még mindig nem a nózit tartom lényegesnek S és CB nélkül, offense oldalon meg OC-RG (és WR) nélkül.
Nincsen annyi pickünk, hogy nyugodtan üljünk mondván, majd draftról is hozhatunk pár állatot. És olyannyira lófaszt sem csinálunk az elmúlt két napban, hogy már-már biztosra veszem a Nicks dealt, és vaami meglepi még várni fog ránk. 😀Stez
Vince kell ide baszki meg draftoljuk Nixet, aztán minek a secondary, ha minden playben 1,28 mp alatt felborítjuk az OLt, aztán valami LB besackeli a qb-t a g.cibe 😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 811 — Whoops, looks like something went wrong.
Montori Hughes
Höri
Hurrá.
Nincsen annyi pickünk, hogy nyugodtan üljünk mondván, majd draftról is hozhatunk pár állatot. És olyannyira lófaszt sem csinálunk az elmúlt két napban, hogy már-már biztosra veszem a Nicks dealt, és vaami meglepi még várni fog ránk. 😀

több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Montori Hughes
Höri
Ja, meg Chapman 😀 5.körös NT duó

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Wilforkot ki fogja rakni a Pats.
Meg kell nézni, milyen állapotban van a sérülése, meg mennyit kér. Ha keveset, akkor ott lenne a nózitok, bár megmondom őszintén, nem tudom minek, amikor a Pagano-féle rendszerben nincs is fent olyan nagyon sokat nózi.

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Montori Hughes
újabb Avery, DHB féle 1 éves szerződés?shady
jó lenne, a 0 TD annyira nem győzött meg tavalyHöri
Bezzeg DHB. Ő csak futott egyet :'D

több mint 12 éve
Montori Hughes
jó lenne, a 0 TD annyira nem győzött meg tavalyHöri
Tavaly melyik Giants O# playának volt jó szezonja, akire azt is lehetne mondani, meggyőzött?
Nicks azért jó és nem DHB szintű balfasz, aki tulajdonképpen egy hülye tulaj egyik utolsó butasága volt.
Szerintem köthetnénk vele hosszútávút, egyszerűen csak sérülésre ki kell kötni valami opciót, hogy véletlenül se gondolja azt Nicks, hogy pihizhet.
Nicks nem zsákbamacska, ami a tudását illeti, viszont ha odatolunk neki egyéves offert és elkap 1000+ yardot, akkor jövőre meg majd évi 8 milláért tudnánk megtartani, ami már nem biztos, hogy olyan jó biznisz lesz.
Egyébként szerintem jobb játékos Deckernél, egyszerűen tényleg csak oda kell figyelni a sérülés-opcióra.
Azért ezt most szerintem nem a tavalyi DHB-féle "lássuk, hogy mit tud, aztán kap egy zsíros összeget" szitu. Nicks megmutatta, hogy mit tud. És tud.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Montori Hughes
jó lenne, a 0 TD annyira nem győzött meg tavaly

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Tény, hogy Macket simán matchelheti a Browns, de azért azt ne felejtsük el, hogy Mack megmondta, hogy TÁVOZNI AKAR. És azért a játékos szava is döntő lehet az ügyben, ráadásul valljuk be, hogy azért egy centernek 10 millió körüli fizetés, háát... Nagyon nem kevés... Bőven benne lehet majd a pakliban, hogy sokallják és amiatt akár nem matchelik. Azért a jövőt is szem előtt kell tartani, Haden gigaszerződése mellé nem biztos, hogy egy centernek akarnak ilyen pénzt kifizetni.Stez
A nem matchelés dologban az az egy bibi, hogy ha nem akarnának 10+ misit fizetni érte, akkor szerintem inkább dobtak volna rá egy non-exclusive franchise taget, mert akkor legalább kapnak érte draft helyet, így meg semmit. Bár a Browns FO csinált már érdekes dolgokat, szóval lehet hogy neked lesz igazad.coltman
Nagyban más, amikor valaki egy évre kap 10 millát, vagy mondjuk évente 10-et 5 éven keresztül.Stez
Szerintem az alábbi szerződést senki nem fogja bevállalni, szóval azért a Brownsnak sem kell ettől félnie, hogy egy ilyet kellene matchelnie.
több mint 12 éve
Tény, hogy Macket simán matchelheti a Browns, de azért azt ne felejtsük el, hogy Mack megmondta, hogy TÁVOZNI AKAR. És azért a játékos szava is döntő lehet az ügyben, ráadásul valljuk be, hogy azért egy centernek 10 millió körüli fizetés, háát... Nagyon nem kevés... Bőven benne lehet majd a pakliban, hogy sokallják és amiatt akár nem matchelik. Azért a jövőt is szem előtt kell tartani, Haden gigaszerződése mellé nem biztos, hogy egy centernek akarnak ilyen pénzt kifizetni.Stez
A nem matchelés dologban az az egy bibi, hogy ha nem akarnának 10+ misit fizetni érte, akkor szerintem inkább dobtak volna rá egy non-exclusive franchise taget, mert akkor legalább kapnak érte draft helyet, így meg semmit. Bár a Browns FO csinált már érdekes dolgokat, szóval lehet hogy neked lesz igazad.coltman
Nagyban más, amikor valaki egy évre kap 10 millát, vagy mondjuk évente 10-et 5 éven keresztül.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
A nem matchelés dologban az az egy bibi, hogy ha nem akarnának 10+ misit fizetni érte, akkor szerintem inkább dobtak volna rá egy non-exclusive franchise taget, mert akkor legalább kapnak érte draft helyet, így meg semmit. Bár a Browns FO csinált már érdekes dolgokat, szóval lehet hogy neked lesz igazad.
több mint 12 éve
Decker, mint a FA piac legjobb wr-e, nem tette túl magasra a lécet fizetés terén, úgyhogy remélem Nicks megelégszik az apróval is

Mack-be meg bízok azért hogy idejön. Nem lehetünk olyan hülyék hogy elküldjük FA nyitás előtt a kb egyetlen centerünket és nincs biztos érkező a helyére, aki komoly upgrade is.

Vagy drafton lesz az elsőszámú célpont egy center...
több mint 12 éve
Jöjjön csak Nicks, kurva jó lesz, és nem fog sérülni (kop-kop).
Mackre sok esély nincsen, amit eléggé nyilvánvalóvá tesz az, hogy az állítólagos nagy Mack roham közepette más centerek érkeznek vizitre.
Tény, hogy Macket simán matchelheti a Browns, de azért azt ne felejtsük el, hogy Mack megmondta, hogy TÁVOZNI AKAR. És azért a játékos szava is döntő lehet az ügyben, ráadásul valljuk be, hogy azért egy centernek 10 millió körüli fizetés, háát... Nagyon nem kevés... Bőven benne lehet majd a pakliban, hogy sokallják és amiatt akár nem matchelik. Azért a jövőt is szem előtt kell tartani, Haden gigaszerződése mellé nem biztos, hogy egy centernek akarnak ilyen pénzt kifizetni.
De mint mondtam, én alapból nem hiszem, hogy Mack itt köthet ki és ezt bizonyítja az is, hogy Costa nálunk vizitel, aminek egyébként baromira nem örülök. Akkor már jöjjön Dietrich-Smith, bár érte sem vagyok oda... De a többi meg vagy öreg, vagy szar.

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
sas lett sproles

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Valahogy éreztem, hogy Costanak adunk még egy esélyt...:S

WR-t szerintem FA-n már nem hozunk, végül is ha nem sérül meg Wayne, Allen, T.Y, Coby akkor Lucknak ennyi célpont elég lesz.
Végszükséglet esetén Rogers, Whalen sőt még Ballard is el tudja kapni.

A Safety meg a Center amit mielőbb be kellene tömni, rookie S azért elég rizikósnak tűnik...
több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Nicks jön tárgyalni! Jó egészséget és kicsi pénzt kívánok neki a továbbiakra! 😊

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
sőt, nyomorultabb, de olcsóbb is gondolom
de tényleg csak ember izgat h honnan szerzünk 2 nózit? sopoaga nyugger, bár mentornak mimimumért jó lehet

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Center kérdés : Phil Costa is visiting the Colts today, Bengals on Friday, according to a source. Remélem ez csak pletyka, mert különben nem tudom miben lesz ez upgrade Satelehez képest.coltman
Heck of a player!

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Decker a Jetsé, 5 év 36,25 milla, ebből 15 garantált. Ennyiért azért nem lett volna nekünk se sok és itt legalább QB-ja is lett volna...
Mackért remélhetőleg leverjük a Ravenst és persze a secondary erősítése is elkezdődhetne ma!!!SmAsH
Macket felejtsétek el, a Brownsnak jelenleg 34 misi a cap space, Mack 10 misis tagjét is figyelembe véve, és ebből csak Ward 4/22.5 meg Lauvao 4/17 hiányzik (ott még nincsenek részletek), durván ez nagyjából annyi, mint Mack tagje. Tehát akár egy kretén 10-12 misis ajánlatot is könnyedén tudnak matchelni.
több mint 12 éve
deleted account 1 758
Center kérdés : Phil Costa is visiting the Colts today, Bengals on Friday, according to a source. Remélem ez csak pletyka, mert különben nem tudom miben lesz ez upgrade Satelehez képest.
több mint 12 éve
Kötve hiszem, Nicks azt mondta, hogy hosszútávú szerződést akar.

több mint 12 éve
újabb Avery, DHB féle 1 éves szerződés?
több mint 12 éve
NFL on ESPN ‏@ESPNNFL 20 mp

DEVELOPING: WR Hakeem Nicks tells @JosinaAnderson that he is flying to Indianapolis to meet with the Colts tomorrow.Beki
Valamiért úgy érzem, hogy nálunk is marad😊