Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Kint már délután van és még mindig nem írnak semmit sem Nicks vizitjéről.Grigsonék lehet megölték és elásták a Lucas Oil end zonejához, mert nem akart aláírni azonnal.
több mint 12 éve
Satele 4 millát keresett volna idén, ugye? Hát Costa nagyjából hasonló, de legalább olcsóbb. Mackben már nem hiszek, hogy megszerezhető lenne. S, CB, OG és ha marad pénz vmi. veterán WR 1 évre max. (Smith, Holmes).
több mint 12 éve
Jó volna már valami hír Nicksről, nagyon nagy a csend.StezSzerintem Irsaynek jelszót cseréltek a Twitterjén és elfelejtette, mert idén meglehetősen csendben van.. 😀
Tavaly jobb forrás volt mint bármelyik NFL elemző...
több mint 12 éve
Jó volna már valami hír Nicksről, nagyon nagy a csend.
több mint 12 éve
CB,S úgyse fog jönni, ez már szinte tuti.coltmanTuti? 😀 mert? 3 nap telt el a szezonbol
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Mack saga újabb fontos mondata Grigsontól : Phil is a young, hard-nosed and physical center who has shown he can play at a winning level in our league. (saját megjegyzés : bullshit) He will provide strong competition at the center position.Gondolom itt nem Khaled Holmesra céloz Grigson, és akkor Costa még el is fér ezért az összegért, ráadásul 450-ért ki is vágható, ha kell a cap space, az meg azért túlélhető, ha mégis jönne mondjuk Mack.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát utána számoltam, és a 29 az 24-25, de ebben még egyik helyen sincs benne Vontae fizuja, szóval az olyan - 7-8 alaphangon, tehát mégis csak az a 17 lesz a valós környéke - mondjuk ebbe még mindig belefér Mack és Nicks is, ha akarjuk - és remélem hogy nem egy bohóc Costaval kezdjük a szezont.Állítólag 29 millás cap spaceünk van.29? ez hogy jött ki, meg mennyire hihető? Nemrég még 17 volt, azóta jött még Costa is.
Nabameg, ez sok.Stez
De ha ennyi akkor királyság 😕)shady
több mint 12 éve
Állítólag 29 millás cap spaceünk van.29? ez hogy jött ki, meg mennyire hihető? Nemrég még 17 volt, azóta jött még Costa is.
Nabameg, ez sok.Stez
De ha ennyi akkor királyság 😕)
több mint 12 éve
Valamiért rémlett Costa neve, aztán rájöttem miért. Ő volt az aki 2011-ben kb. 1 jó snapet sem adott kb. Romo-nak a Redskins elleni meccsükön. Aztán kitalálták, hogy a Redskins csalt és azért nem😊
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Állítólag 29 millás cap spaceünk van.Ezt én jó hírnek élem meg, mert akkor még lehet esély arra, hogy Macket elhozzuk, és még Nicks is belefér - CB,S úgyse fog jönni, ez már szinte tuti.
Nabameg, ez sok.Stez
több mint 12 éve
Állítólag 29 millás cap spaceünk van.Nabameg, ez sok.
több mint 12 éve
Nem is olyan WR-t keresünk, aki 1800 yardot fog elkapni. Ha 7-900 yardokat elkapdos, de jól játszik és Hiltonnak + Waynenek több helye lesz általa, akkor egy szavam sem lesz. Ja, meg főleg ha egészséges lesz. És Nicksben ott van az 1000+ yard is, hiszen megmutatta. Sok esélyünk nem lesz Nicksre. Nálunk vizitel először elvileg, ha Grigson ott akarja tartani, ott is fogja. De a Panthers Smith elküldése után rohadtul ráállt, ahogy a 49ers is vizitre akarja hívni Edelman után.
Mondom, én mindenképp azt favorizálom, hogy aláírassuk, akkor ellőhetnénk CB-S-re a 2. kört, de a WR sorunk konkrétan rohadt jól fog kinézni.
Ami fontos, hogy Nicksnek azért nem voltak olyan dropgondjai, mint DHB-nek. Csak a mocskos sérülések, de hát ennek megfelelően kell szerződést adni neki. Ha olyan hülyék Grigsonék, hogy erre ne figyeljenek oda maximálisan, meg is érdemeljük, hogy megszívjuk.
több mint 12 éve
2012-ben volt 700 yardja 3 TD-vel ha az relevánsabb. Lehet benne reménykedni, hogy hullámhegy következik a pályafutásába, de ugyanannyi esély van rá mint, hogy leeresztett végleg.Tavaly melyik Giants O# playának volt jó szezonja, akire azt is lehetne mondani, meggyőzött?újabb Avery, DHB féle 1 éves szerződés?shadyjó lenne, a 0 TD annyira nem győzött meg tavalyHöri
Nicks azért jó és nem DHB szintű balfasz, aki tulajdonképpen egy hülye tulaj egyik utolsó butasága volt.
Szerintem köthetnénk vele hosszútávút, egyszerűen csak sérülésre ki kell kötni valami opciót, hogy véletlenül se gondolja azt Nicks, hogy pihizhet.
Nicks nem zsákbamacska, ami a tudását illeti, viszont ha odatolunk neki egyéves offert és elkap 1000+ yardot, akkor jövőre meg majd évi 8 milláért tudnánk megtartani, ami már nem biztos, hogy olyan jó biznisz lesz.Stez
ha meg jó lesz és fizetni kell, hogy maradjon, hát fizessünk, az a legkisebb problémám.
több mint 12 éve
Phil Costa to 2-year, $2.7 mill contract. Can go to $3.5 mill if he hits play-time incentives.Farkynem is kell írnom semmit, "a számok nem hazudnak"
több mint 12 éve
de így tényleg marad egy csomó lóvénk, akkor nickset már muszáj lesz túlfizetni. 😛akkot fogok röhögni ha többet kap mint decker 😀
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
nem mondták, hogy kezdő lesz, vagy hogy az előző metaforát folytassam: egyszerre két nőd is lehet egy fullos, és egy "azokra a napokra"Phil Costa to 2-year, $2.7 mill contract. Can go to $3.5 mill if he hits play-time incentives.FarkyNem túl alacsony fizu egy kezdő centernek?aztec
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ezt lehetne még ragozni, de inkább a többiek érdekében hagyjuk abba 😀Értem, de ugye ha kidobod annak ellenére hogy rendszeresen edzettél vele, akkor azért nem kis defekt kellett hozzá, ergo ha hozol egy kicsivel jobbat, az azt jelenti, hogy ugyanúgy megmarad a defekt, és hogy rövid távon őt is cutolni fogod a kapcsolatodból 😀coltmanjó a szó, tesó 😀 amúgy ha már nők meg analógia, akkor ha a nődet kidobod, és hozol helyette egy kicsivel jobbat, azt ugyanúgy tudod d.gni, nem? 😀 nem kell feltétlenül a sokkal jobbJSanyoEz a nincs csúnya nő, csak kevés alkohol analógiára emlékeztet 😀coltmanDe sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?coltmanholnapra már valszeg nekem is tetszeni fog, este 11re meg ez lesz az év igazolása 😀JSanyo
mivel a mienk, és így marad hely a többieknek, nem.Phil Costa to 2-year, $2.7 mill contract. Can go to $3.5 mill if he hits play-time incentives.FarkyNem túl alacsony fizu egy kezdő centernek?aztec
több mint 12 éve
Phil Costa to 2-year, $2.7 mill contract. Can go to $3.5 mill if he hits play-time incentives.FarkyNem túl alacsony fizu egy kezdő centernek?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Értem, de ugye ha kidobod annak ellenére hogy rendszeresen edzettél vele, akkor azért nem kis defekt kellett hozzá, ergo ha hozol egy kicsivel jobbat, az azt jelenti, hogy ugyanúgy megmarad a defekt, és hogy rövid távon őt is cutolni fogod a kapcsolatodból 😀jó a szó, tesó 😀 amúgy ha már nők meg analógia, akkor ha a nődet kidobod, és hozol helyette egy kicsivel jobbat, azt ugyanúgy tudod d.gni, nem? 😀 nem kell feltétlenül a sokkal jobbJSanyoEz a nincs csúnya nő, csak kevés alkohol analógiára emlékeztet 😀coltmanDe sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?coltmanholnapra már valszeg nekem is tetszeni fog, este 11re meg ez lesz az év igazolása 😀JSanyo
több mint 12 éve
Phil Costa to 2-year, $2.7 mill contract. Can go to $3.5 mill if he hits play-time incentives.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
jó a szó, tesó 😀 amúgy ha már nők meg analógia, akkor ha a nődet kidobod, és hozol helyette egy kicsivel jobbat, azt ugyanúgy tudod d.gni, nem? 😀 nem kell feltétlenül a sokkal jobbEz a nincs csúnya nő, csak kevés alkohol analógiára emlékeztet 😀coltmanDe sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?coltmanholnapra már valszeg nekem is tetszeni fog, este 11re meg ez lesz az év igazolása 😀JSanyo
több mint 12 éve
Nézzétek, milyen boldog, tudja, hogy ebből a falból nem fog lefelé kilógni.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Ez a nincs csúnya nő, csak kevés alkohol analógiára emlékeztet 😀holnapra már valszeg nekem is tetszeni fog, este 11re meg ez lesz az év igazolása 😀JSanyoDe sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?coltmanNekem nincs bajom Costa-val amúgy Sámsonnál tuti nem rosszabb...Nicks meg naná, hogy nálunk fog kikötni...Irsay tuti nem engedi el, nem volt még meg a felbaszós tweetje...FearTomiColts signed Phil Costa, nesztek az elit center😀FearTomiIrsay jó fej, holnap hozzuk Nickset is, aztán az egész Colts fanbase nyugodt lélekkel mehet el beb.szni péntek este. mondjuk ha Wilfork jön, nekem az is remek alkalom, csak pozitív felhanggalJSanyo
több mint 12 éve
holnapra már valszeg nekem is tetszeni fog, este 11re meg ez lesz az év igazolása 😀De sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?coltmanNekem nincs bajom Costa-val amúgy Sámsonnál tuti nem rosszabb...Nicks meg naná, hogy nálunk fog kikötni...Irsay tuti nem engedi el, nem volt még meg a felbaszós tweetje...FearTomiColts signed Phil Costa, nesztek az elit center😀FearTomiIrsay jó fej, holnap hozzuk Nickset is, aztán az egész Colts fanbase nyugodt lélekkel mehet el beb.szni péntek este. mondjuk ha Wilfork jön, nekem az is remek alkalom, csak pozitív felhanggalJSanyo
több mint 12 éve
deleted account
1 758
De sokkal nem is jobb, ha jobb - bár én kb Satele szintnek tartom, vagy a körül. Csak azt nem értem, ha kibasszuk a centerünket, mert szar (és tényleg az volt), akkor miért hozunk a helyére egy max kicsivel jobbat, és miért nem próbálunk meg esetleg egy sokkal jobbat?Nekem nincs bajom Costa-val amúgy Sámsonnál tuti nem rosszabb...Nicks meg naná, hogy nálunk fog kikötni...Irsay tuti nem engedi el, nem volt még meg a felbaszós tweetje...FearTomiColts signed Phil Costa, nesztek az elit center😀FearTomiIrsay jó fej, holnap hozzuk Nickset is, aztán az egész Colts fanbase nyugodt lélekkel mehet el beb.szni péntek este. mondjuk ha Wilfork jön, nekem az is remek alkalom, csak pozitív felhanggalJSanyo