Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mikor a viszi el a májzsugor szerencsétlent... 😀Távollétében (gondolok itt rehabra, stb....) ki fogja amúgy irányítani a franchise-t?
több mint 12 éve
biztos nyomta a szokásos "teeee engeeem nem büntethetsz meg mert én vagyok a colts tulajabazeeeg"
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
Börtön koszt, száraz kenyér, vodka😀Tuti van nála valami dugi pia 😀dugo1993szakadok bazmeg...xDNézd a jó oldalát, lehet, hogy x év után megtudjuk, végre hogyan néz ki józanul😀FearTomi
Irsay, mi így szeretünk!
dobhatna fel pár képet a dutyiból twitterre 😀shady
több mint 12 éve
Tuti van nála valami dugi pia 😀szakadok bazmeg...xDNézd a jó oldalát, lehet, hogy x év után megtudjuk, végre hogyan néz ki józanul😀FearTomi
Irsay, mi így szeretünk!
több mint 12 éve
szakadok bazmeg...xDÉn is a jó oldalát nézem a dolognak. Lehet, hogy x év után megtudjuk, végre hogy néz ki józanul😀
Irsay, mi így szeretünk!
több mint 12 éve
szakadok bazmeg...xDIrsay, mi így szeretünk!
dobhatna fel pár képet a dutyiból twitterre 😀
több mint 12 éve
Mi csak reméljük, hogy leszokott a piáról. Bár a múlt héten előkerült egy friss partyzós kép róla.neki elhiszem. és sosem drogozott. tuti belecsempészték az italába..Miska84Alkesz vállalja a fejét. Neki a hét végén volt autóbalesete (kidurrant a GMCje kereke), de a helyszínelők szerint színjózan volt!iktriadmeg Blackmon 😛Miska84Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.iktriadAuthorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalomHöri
több mint 12 éve
neki elhiszem. és sosem drogozott. tuti belecsempészték az italába..Alkesz vállalja a fejét. Neki a hét végén volt autóbalesete (kidurrant a GMCje kereke), de a helyszínelők szerint színjózan volt!iktriadmeg Blackmon 😛Miska84Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.iktriadAuthorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalomHöri
több mint 12 éve
Alkesz vállalja a fejét. Neki a hét végén volt autóbalesete (kidurrant a GMCje kereke), de a helyszínelők szerint színjózan volt!meg Blackmon 😛Miska84Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.iktriadAuthorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalomHöri
több mint 12 éve
meg Blackmon 😛Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.iktriadAuthorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalomHöri
több mint 12 éve
Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalomHöri
több mint 12 éve
Haha, mi megmondtuk! Az összes kemény franchise elbújhat...a leggangsterebb amikor az owner megy dutyiba😀 Amúgy McAfee is elébe járt a dolgoknak, gyorsan elutazott Írországba St. Patrick napot ünnepelni, nehogy lecsukják PI-ért Indianaban😀
több mint 12 éve
In October of 2013, Irsay tweeted that he hadn't had a drink in more than 15 years. xDundisputedlyÉn elhiszem. Biztos annyira fosul sikerült a FA-nk, hogy nem bírta és megkóstolt egy pohárka whiskeyt.
Egyetértek vele, ez az idei piac részegítő. 😀
több mint 12 éve
Ez nem ő, valami paraszt hasonmása, aki csak bele akarja rángatni a kakiba. 😀
több mint 12 éve
In October of 2013, Irsay tweeted that he hadn't had a drink in more than 15 years. xD
több mint 12 éve
Az aranyos amúgy, hogy állítólag valami kábszer is volt nála, lehet orvosi fű. 😀
több mint 12 éve
Jó lesz az dutyiban, holnaptól akkor én irányítom a franchiseot.Elhozzuk PP-t! 😀
több mint 12 éve
Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorxrágalom
több mint 12 éve
Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.
több mint 12 éve
Valamiért úgy érzem, hogy kivárásra játszunk. Ha Brady és Manning visszavonul akkor 1, max 2 nagyon erős csapat lehet az AFC-ben rajtunk kívül.A Steelers hagyományosan jó csapat, de úgy érzem kezdenek elfogyni, a KC-ből és a Texansból hiányzik valami nagyon kis nüansz, az igazi konkurencia a Bengals és a Ravens lesz.aztecA Bengalsnál elég komoly a kérdés jelenleg QB poszton. Plusz Dalton FA lesz szezon uztán (bár lehet, ha elengedik, azzal jobban járnának Cincyben...)
A Texans, ha draftol egy franchise Qbt az 1/1el, az a keret kapásból hosszú ideig ütőképes lesz.
A Steelersnél még mindig megvan az irányítójuk nagy dolgokhoz, csak a draftjaik/offenzív felfogásuk szarok mostanság, és mégis, ennek ellenére minden évben a Wildcard helyért küzdenek legrosszabb esetben a végén.
A Ravensnél kérdés, hogy Flacco tud-e úgy játszik, ahogy meg van fizetve és a 2013 januárjában játszott végig a playoffban. Nekem továbbra sem egyértelmű erre a kérdésre a válasz. Igaz viszont, hogy az egyik legjobb GMjük van az egész NFLben.
És akkor még bele se megyek, hogy mi történik, ha mondjuk jövőre az AFCbe jön Winston és/vagy Mariota... Vagy idén mondjuk Teddy.
több mint 12 éve
Viszont még mindig van 17-20 millió körüli helyünk szerintemStezsokallom
17ről szóltak a hírek, azóta jött Costa és Nicks
aztán meg fenetudja
több mint 12 éve
Nyugi srácok, márc 15.-én a Colts sem foglalkozik FA-val, majd ma este aláírunk Mack-kel😉
több mint 12 éve
Szerintem már alá is lesz írva bőven.
Amúgy meg eléggé nevetséges lenne, ha így kivárnánk, amikor Brady és Manning is szerintem akkor fog kb. visszavonulni, amikor nekünk Luckkal már az új, 100-120 milliós szerződéséről kell tárgyalnunk.Stez
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)