Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Colts agreed w/WR Hakeem Nicks on 1 yr deal. Heard were offering $3M, with chance for $1.5M in incentives. We'll see if that got it done
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
offaz oregon state pro day alatt 2 csapat linebacker drilleket gyakoroltatott Scott Chrichtonnal. Az Eagles és mi. Werner foshat ha rámegyünk 2. körben, de ez csak érdekesség egyelőre.
több mint 12 éve
99% of the time the Colts promote a guy being in the building with a Twitter pic, the dude signs. So, yeah. #journalism
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Közben Davis számai:Davis caps: 6.25 mill ('14), 11.25 mill ('15), 8.25 mill ('16), 10.25 mill ('17). 4 yrs, $36 mill. Incent. for $3 mill in final 2 yrs
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/Colts/status/444574484788289536/photo/1/largeStev85Stez picit megnyugodhat. 😀
több mint 12 éve
Dietrich-Smith elkelt, a Bucsba de 4/14M ért..
több mint 12 éve
igaz, Howellt eléggé favorizálták, ő eszembe se jutott, annyira kiesett a sérülés után a látókörömbőlSafetyre több helyen is olvastam, hogy Howell fits the scheme, stb, ami tudjuk mit jelent Grigsonéknál. Persze ettől még lehet, hogy jön majd S, de én nem hiszek benne, plusz a jobbak azért már el is költöztek máshova.coltmanCB,S úgyse fog jönni, ez már szinte tuti.coltmanTuti? 😀 mert? 3 nap telt el a szezonbolHöri
több mint 12 éve
közben Deitrich-Smith is elkelt. Lassan Mack marad az utolsó említésre méltó center.shadyma kivágta a redskins Will Montgomery-t. Amúgy meg a 4 kezdő FA centerből 3 elérhető, mi ez a pánik? :p
több mint 12 éve
azért második körben is lehet találni jó játékosokat, ráadásul olcsóbban is. Mindenki újoncként kezdi...a tavalyi csapatnál egy szem Betheával vagyunk gyengébbek, de ugyanakkor más posztokon erősödtünk is, és még bőven érkezhetnek új emberek.
4 ember kéne még, C, WR, S, CB. Ebből 3at simán meg lehet oldani kellő minőséggel. Olyan meg úgy sem lesz soha egyik csapatnál sem hogy nincs hiányposzt.
közben Deitrich-Smith is elkelt. Lassan Mack marad az utolsó említésre méltó center. Hozni kell!
Nicks meg odatalálhatna már az irodához.
több mint 12 éve
ott van még a draft is, nem fog így maradni a secondary, ebben biztos vagyok. Lehet h hekoföpléjer, de lesz érkező.shadyFélek tőle, hogy a draftról akarjuk a DB sort "megerősíteni".
több mint 12 éve
ott van még a draft is, nem fog így maradni a secondary, ebben biztos vagyok. Lehet h hekoföpléjer, de lesz érkező.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Safetyre több helyen is olvastam, hogy Howell fits the scheme, stb, ami tudjuk mit jelent Grigsonéknál. Persze ettől még lehet, hogy jön majd S, de én nem hiszek benne, plusz a jobbak azért már el is költöztek máshova.CB,S úgyse fog jönni, ez már szinte tuti.coltmanTuti? 😀 mert? 3 nap telt el a szezonbolHöri
Tolert meg megint csak nem nagyon kerülgeti a hír, hogy kitennék, és azt meg megint csak nem hiszem, hogy majd 5 misit akarnánk valakinek fizetni, ha nem kezdőnek szánjuk - Satelet pikk-pakk kirakták, mivel volt rá tervük (még ha elég gyengus), szóval ha Toler helyére lenne hasonló, akkor szerintem már ő is menne Satele után.
De ne legyen igazam, és jöjjenek.
több mint 12 éve
Nem a WR lenne az első számú prioritás ezért nem számoltam, most Nicks-szel. Smith és Holmes meg szerintem most kevesebb pénzért is hozhatóak. Mack elég drága lenne és ha Nickset is hozzuk akkor lehet megint nem maradna hely normálisabb S-nek és CB-nek a jelenlegi FA-k közül.Satele 4 millát keresett volna idén, ugye? Hát Costa nagyjából hasonló, de legalább olcsóbb. Mackben már nem hiszek, hogy megszerezhető lenne. S, CB, OG és ha marad pénz vmi. veterán WR 1 évre max. (Smith, Holmes).BCSHolmes gyökér és törpe, Smith gyökér és törpe, egyik se kell. Mack még simán jöhet szerintem, egyáltalán nem úgy nyilatkoztak, mint akik úgy számolnak Costa-val, mint kezdő centerrel.FearTomi
több mint 12 éve
Satele 4 millát keresett volna idén, ugye? Hát Costa nagyjából hasonló, de legalább olcsóbb. Mackben már nem hiszek, hogy megszerezhető lenne. S, CB, OG és ha marad pénz vmi. veterán WR 1 évre max. (Smith, Holmes).BCSHolmes gyökér és törpe, Smith gyökér és törpe, egyik se kell. Mack még simán jöhet szerintem, egyáltalán nem úgy nyilatkoztak, mint akik úgy számolnak Costa-val, mint kezdő centerrel.
több mint 12 éve
Kint már délután van és még mindig nem írnak semmit sem Nicks vizitjéről.Grigsonék lehet megölték és elásták a Lucas Oil end zonejához, mert nem akart aláírni azonnal.
több mint 12 éve
Satele 4 millát keresett volna idén, ugye? Hát Costa nagyjából hasonló, de legalább olcsóbb. Mackben már nem hiszek, hogy megszerezhető lenne. S, CB, OG és ha marad pénz vmi. veterán WR 1 évre max. (Smith, Holmes).
több mint 12 éve
Jó volna már valami hír Nicksről, nagyon nagy a csend.StezSzerintem Irsaynek jelszót cseréltek a Twitterjén és elfelejtette, mert idén meglehetősen csendben van.. 😀
Tavaly jobb forrás volt mint bármelyik NFL elemző...
több mint 12 éve
Jó volna már valami hír Nicksről, nagyon nagy a csend.
több mint 12 éve
CB,S úgyse fog jönni, ez már szinte tuti.coltmanTuti? 😀 mert? 3 nap telt el a szezonbol
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Mack saga újabb fontos mondata Grigsontól : Phil is a young, hard-nosed and physical center who has shown he can play at a winning level in our league. (saját megjegyzés : bullshit) He will provide strong competition at the center position.Gondolom itt nem Khaled Holmesra céloz Grigson, és akkor Costa még el is fér ezért az összegért, ráadásul 450-ért ki is vágható, ha kell a cap space, az meg azért túlélhető, ha mégis jönne mondjuk Mack.
több mint 12 éve
deleted account
1 758
Hát utána számoltam, és a 29 az 24-25, de ebben még egyik helyen sincs benne Vontae fizuja, szóval az olyan - 7-8 alaphangon, tehát mégis csak az a 17 lesz a valós környéke - mondjuk ebbe még mindig belefér Mack és Nicks is, ha akarjuk - és remélem hogy nem egy bohóc Costaval kezdjük a szezont.Állítólag 29 millás cap spaceünk van.29? ez hogy jött ki, meg mennyire hihető? Nemrég még 17 volt, azóta jött még Costa is.
Nabameg, ez sok.Stez
De ha ennyi akkor királyság 😕)shady