Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorx
rágalomHöri
Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.iktriad
meg Blackmon 😛Miska84
Alkesz vállalja a fejét. Neki a hét végén volt autóbalesete (kidurrant a GMCje kereke), de a helyszínelők szerint színjózan volt!iktriad
neki elhiszem. és sosem drogozott. tuti belecsempészték az italába..

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.tenorx
rágalomHöri
meg Blackmon 😛Miska84
Alkesz vállalja a fejét. Neki a hét végén volt autóbalesete (kidurrant a GMCje kereke), de a helyszínelők szerint színjózan volt!
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
rágalomHöri
meg Blackmon 😛

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
rágalomHöri
Csak McAffe helyett viszi el a balhét. Tuti, hogy ő is vele volt.
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Haha, mi megmondtuk! Az összes kemény franchise elbújhat...a leggangsterebb amikor az owner megy dutyiba😀 Amúgy McAfee is elébe járt a dolgoknak, gyorsan elutazott Írországba St. Patrick napot ünnepelni, nehogy lecsukják PI-ért Indianaban😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 812 — Whoops, looks like something went wrong.
In October of 2013, Irsay tweeted that he hadn't had a drink in more than 15 years. xDundisputedly
Én elhiszem. Biztos annyira fosul sikerült a FA-nk, hogy nem bírta és megkóstolt egy pohárka whiskeyt.
Egyetértek vele, ez az idei piac részegítő. 😀

több mint 12 éve
Ez nem ő, valami paraszt hasonmása, aki csak bele akarja rángatni a kakiba. 😀

több mint 12 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
In October of 2013, Irsay tweeted that he hadn't had a drink in more than 15 years. xD
több mint 12 éve
Az aranyos amúgy, hogy állítólag valami kábszer is volt nála, lehet orvosi fű. 😀

több mint 12 éve
Jó lesz az dutyiban, holnaptól akkor én irányítom a franchiseot.
Elhozzuk PP-t! 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
rágalom

több mint 12 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Authorities say Indianapolis Colts owner Jim Irsay is in jail after being stopped for suspected drunken driving Sunday night.
több mint 12 éve
Valamiért úgy érzem, hogy kivárásra játszunk. Ha Brady és Manning visszavonul akkor 1, max 2 nagyon erős csapat lehet az AFC-ben rajtunk kívül.A Steelers hagyományosan jó csapat, de úgy érzem kezdenek elfogyni, a KC-ből és a Texansból hiányzik valami nagyon kis nüansz, az igazi konkurencia a Bengals és a Ravens lesz.aztec
A Bengalsnál elég komoly a kérdés jelenleg QB poszton. Plusz Dalton FA lesz szezon uztán (bár lehet, ha elengedik, azzal jobban járnának Cincyben...)
A Texans, ha draftol egy franchise Qbt az 1/1el, az a keret kapásból hosszú ideig ütőképes lesz.
A Steelersnél még mindig megvan az irányítójuk nagy dolgokhoz, csak a draftjaik/offenzív felfogásuk szarok mostanság, és mégis, ennek ellenére minden évben a Wildcard helyért küzdenek legrosszabb esetben a végén.
A Ravensnél kérdés, hogy Flacco tud-e úgy játszik, ahogy meg van fizetve és a 2013 januárjában játszott végig a playoffban. Nekem továbbra sem egyértelmű erre a kérdésre a válasz. Igaz viszont, hogy az egyik legjobb GMjük van az egész NFLben.
És akkor még bele se megyek, hogy mi történik, ha mondjuk jövőre az AFCbe jön Winston és/vagy Mariota... Vagy idén mondjuk Teddy.
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Viszont még mindig van 17-20 millió körüli helyünk szerintemStez
sokallom
17ről szóltak a hírek, azóta jött Costa és Nicks

aztán meg fenetudja
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nyugi srácok, márc 15.-én a Colts sem foglalkozik FA-val, majd ma este aláírunk Mack-kel😉

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Amúgy meg eléggé nevetséges lenne, ha így kivárnánk, amikor Brady és Manning is szerintem akkor fog kb. visszavonulni, amikor nekünk Luckkal már az új, 100-120 milliós szerződéséről kell tárgyalnunk.Stez
Szerintem már alá is lesz írva bőven.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Valamiért úgy érzem, hogy kivárásra játszunk. Ha Brady és Manning visszavonul akkor 1, max 2 nagyon erős csapat lehet az AFC-ben rajtunk kívül.A Steelers hagyományosan jó csapat, de úgy érzem kezdenek elfogyni, a KC-ből és a Texansból hiányzik valami nagyon kis nüansz, az igazi konkurencia a Bengals és a Ravens lesz.aztec
Azt is nehéz megmondani mi lesz szeptembertől, nem hogy 1-2 év múlva. Igazából az, hogy egy csapatnak most erős a kerete, az pár év alatt teljesen megfordulhat. Szóval ez kicsit olyan vaktában való találgatás. Talán ami ehhez a legjobb támpontot adja, az az irányító személye. Szó mi szó, ott valószínűleg jól fogunk állni pár év múlva is, de pl a Bengals már nem biztos.

több mint 12 éve
Azért szerintem azok után, hogy a Pats Brady nélkül is 11 W-s szezont hozott néhány éve, nem árt azzal is számolni, hogy Brady után is ugyanúgy veszélyesek lesznek.
Amúgy meg eléggé nevetséges lenne, ha így kivárnánk, amikor Brady és Manning is szerintem akkor fog kb. visszavonulni, amikor nekünk Luckkal már az új, 100-120 milliós szerződéséről kell tárgyalnunk. Ergó kisegítve azzal sem leszünk és capkirályok is nehezen lehetünk...
És mi van, ha Osweiler király lesz Manning helyén? Akkor ennyit a kivárásról, összedőlt a tervünk? Én szerintem nem erre játszunk, egyszerűen csak Grigsonék félnek itt a nagy FA-ktől és a bennük rejlő kockázattól. Csak hogy még a saját FA-ink is szenvedve tudjuk megtartani, az már nem a legjobb.
Úgyhogy a FA maradék részében kb csak a védelmet kellene összerakni, mert most még a tavalyi, fos szinten sincsen. Nagy kérdés, hogy Jones mekkora pluszt ad, de szerintem nem ad akkorát, amit az üres CB# poszt és az S poszt elvesz.
Valamit már alkossunk, van cap, vannak megfelelő játékosok még bőven a piacon, akkor mi a kuki?

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Valamiért úgy érzem, hogy kivárásra játszunk. Ha Brady és Manning visszavonul akkor 1, max 2 nagyon erős csapat lehet az AFC-ben rajtunk kívül.A Steelers hagyományosan jó csapat, de úgy érzem kezdenek elfogyni, a KC-ből és a Texansból hiányzik valami nagyon kis nüansz, az igazi konkurencia a Bengals és a Ravens lesz.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Szerintem 10%. 😀
De mondjuk alapból furcsállom, hogy nincsen semmi hír az egészről. Állítólag akartuk őt, ahogy a Ravens is, ő is mondta, hogy a Colts csábító, jó csapat vagyunk, stb, de sehol sem olvastam, hogy konkrét ajánlatot tettünk volna, vagy akárcsak mondjuk egy vizitre invitálnánk... Plusz jött egy másik center.
Szóval szép pletykák ezek, de sokat nem érnek így.
Viszont még mindig van 17-20 millió körüli helyünk szerintem, ami bőven 3-4 akár jobb játékosra is elég lenne...
Valahogy az az érzésem, amit a piac első napja után is mondtam, hogy Grigsonék átaludták kicsit az idei FA-t, közben meg itt a Pats és a Broncos lerabolta a mezőnyt. Ami remek, de mi éppen őket akarjuk elvileg verni és nyerni az AFC-t. Ennek ellenére szépen végignéztük a zúzásukat, sőt még tapsoltunk is nekik.

több mint 12 éve
Mennyi sanszunk van Mack-re? Richardson is boldog lenne, ha valaki ismerőst láthatna, még ha csak hátulról is. 😀aztec
50%Farky
Tudom, igen vagy nem...de azért ennél gondolom van racionálisabb lehetőség is.

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Mennyi sanszunk van Mack-re? Richardson is boldog lenne, ha valaki ismerőst láthatna, még ha csak hátulról is. 😀aztec
50%

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Mennyi sanszunk van Mack-re? Richardson is boldog lenne, ha valaki ismerőst láthatna, még ha csak hátulról is. 😀

több mint 12 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
zseniális szerződés, ha ezért voltunk eddig balfaszok, mert ezek agyaltunk, akkor megbocsátok (majdnem) mindent. valaki itt írta h sérülésmentes éves és kis szerződést kívánok neki. a fele már megvan..Miska84
😉