Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Jó videó, bár rejtély, hogy Richardson és DHB hogy kerülhetett bele akár egy játék erejéig is. 😀Stez
Ahogy néztem DHB-nek az egy szem futott TD-je volt benne, míg Ricsinek a KC elleni fumblija 😀dugo1993
Ricsinél volt még egy futás, meg egy play actionJSanyo
NA NE! Hát a végén még összehozunk neki egy olyan highlightot, hogy elhiszik, mekkora egy király volt. 😀
Elküldöm a Raidersnek a videót, hátha odaadják az első körüket érte.

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Jó videó, bár rejtély, hogy Richardson és DHB hogy kerülhetett bele akár egy játék erejéig is. 😀Stez
Ahogy néztem DHB-nek az egy szem futott TD-je volt benne, míg Ricsinek a KC elleni fumblija 😀dugo1993
Ricsinél volt még egy futás, meg egy play action

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Remélem Nicks fasza lesz, és Wayne is egészséges lesz, de azt is remélem,h geci sokat játszunk 3 WR-el.hogy TY sok lehetőséget kapjon. + a két TE-s felállások is remélem sokat lesznek. De TY az egyik kedvencem lett a csapatból, talán csak Lükit szeretem nála jobban offenseből jelenleg 😀
és méretei annyira nem tűnnek fel nekem, nyilván nem jump ballokat kell rá dobni, de össz sztem kevés olyan csapat, aki ne örülne egy ilyen WR-nek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 562
Ahogy néztem DHB-nek az egy szem futott TD-je volt benne, míg Ricsinek a KC elleni fumblija 😀

több mint 11 éve
deleted account 1 758
Belekerültek, persze, csak míg a többieknél ez highlight, náluk full-recap of the season 😀
több mint 11 éve
Jó videó, bár rejtély, hogy Richardson és DHB hogy kerülhetett bele akár egy játék erejéig is. 😀

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com

Találtam egy egész jó videót a szezonról. Nem emlékszek, hogy lett volna már.dugo1993
Szezon kezdést akarok, most!😊

több mint 11 éve

Találtam egy egész jó videót a szezonról. Nem emlékszek, hogy lett volna már.

több mint 11 éve
BCS Indianapolis Colts 283

Végignéztem, érdemes mindenkinek. Nagyon szeressem, jóó lesz, egy sörben fogadok bárkivel! 😀Stez
Majdnem eléri a jó öreg Darrius szintjét 😀😀dugo1993
Ja, hát senki nem vonja kétségbe, hogy egy jó kezdő szint. Csak motivált legyen meg ne sérüljön meg!
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
No comp picks for the Colts this year.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
deleted account 1 758
Peyton 87 éves lett, Bódog Szülit nekije, azért csak a mi klasszisunk volt. 😀Stez
Ahhoz képest jól tartja magát 😀
több mint 11 éve
Peyton 87 éves lett, Bódog Szülit nekije, azért csak a mi klasszisunk volt. 😀

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Az a nagy baj, hogy annyira reménykedünk valami Mack-féle upgradeben, hogy már mindenbe bele akarjuk látni az elszólást, hogy tovább reménykedhessünk. 😀Stez
Igen, ez az öreg hiba kategória, de hát tudjuk, hogy a lepényhal először.... 😀
több mint 12 éve
Érdekes dolgot hallottam a Colts Upclose-ban, Jim Sorgi eléggé úgy beszélt az OL közepéről, hogy az még alakulóban van, és konkrétan Phil Costat sem kiáltotta ki kezdőnek, ami azért jelenthet valamit - persze nem ő az edző, de azért mégis valami remény.coltman
Erre választ adhat az, hogy Grigson szerint camp battle lesz Holmes és Costa között, míg azért az bőven elképzelhető, hogy draftról jön korai körben egy OG, mert mi ne volna az?
Így nyilván én sem beszélnék úgy a csapatról, mint ha bármelyik csapatrész biztos lenne már.
Szerintem ez semmi különös, túl nagyot látsz bele egy egyébként teljesen átlagos nyilatkozatba. 😊
Az FA közepén, draft előtt te beszélnél úgy a csapat részeiről, mint amik már "készen vannak"? Én nem.
Az a nagy baj, hogy annyira reménykedünk valami Mack-féle upgradeben, hogy már mindenbe bele akarjuk látni az elszólást, hogy tovább reménykedhessünk. 😀
Valaki biztosan jönni fog szerintem draftról is, de csak 3. körben. 2.-ban én S-t várok. Meg FA-ról még lehet érkezik valaki, de kétlem, hogy az kezdőbe jönne.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Érdekes dolgot hallottam a Colts Upclose-ban, Jim Sorgi eléggé úgy beszélt az OL közepéről, hogy az még alakulóban van, és konkrétan Phil Costat sem kiáltotta ki kezdőnek, ami azért jelenthet valamit - persze nem ő az edző, de azért mégis valami remény.
több mint 12 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
melyiket szeretnéd elérni? a 29 elkapást vagy a 309 yardra gondolsz? 😀

mert nekem elég ha 28 elkapásból teljesít 1000 yardot meg 20 TD-t 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 12 éve

Végignéztem, érdemes mindenkinek. Nagyon szeressem, jóó lesz, egy sörben fogadok bárkivel! 😀Stez
Majdnem eléri a jó öreg Darrius szintjét 😀😀

több mint 12 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
88's back

Otthonom MisColts
több mint 12 éve

Végignéztem, érdemes mindenkinek. Nagyon szeressem, jóó lesz, egy sörben fogadok bárkivel! 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
most néztem egy listát azokról a draftolható emberekről akiket ilyen-olyan módon figyelemmel követtünk. Összvissz 1 db center van köztük. Most vagy nagy dobásra készülnek még Grigsonék, vagy ennyire bíznak Holmes-Costa párosban...shady
az idei center classból akárkit néznek meg, sokkal előrébb nem lennénk.

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Colts general manager Ryan Grigson isn't changing his offseason plan - even though team owner Jim Irsay won't be around to approve big pay outs or help with the draft preparation.

On Friday, Grigson says he hopes Irsay makes a full recovery but that his absence wouldn't change the way Indy prepares for the May draft or deals with potential free-agent signings.

Ez most vagy a világ legnagyobb blöffje, hogy leplezzék fatöküségüket, vagy ha nem, akkor viszont úgy néz ki van még valami a kalapban 😉coltman
az egész FO megy spring breakre inni, csak kutyák bevallani az igazat

több mint 12 éve
Tradelunk CJ2K-ert, az a stil.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Biztos hoznak FAt, de az nem Mack lesz. Costa es Holmes versenyezni fog TCben a kezdoert. Nekem Ward a tippem 2.korben draftrol, ha meg bent lesz, vagy egy guard.Stez
Hát meglátjuk majd, mert a big pay out-tal gondolom nem épp Costa-ra céloztak, vagy épp Nicksre.
több mint 12 éve
Biztos hoznak FAt, de az nem Mack lesz. Costa es Holmes versenyezni fog TCben a kezdoert. Nekem Ward a tippem 2.korben draftrol, ha meg bent lesz, vagy egy guard.

több mint 12 éve
deleted account 1 758
Colts general manager Ryan Grigson isn't changing his offseason plan - even though team owner Jim Irsay won't be around to approve big pay outs or help with the draft preparation.

On Friday, Grigson says he hopes Irsay makes a full recovery but that his absence wouldn't change the way Indy prepares for the May draft or deals with potential free-agent signings.

Ez most vagy a világ legnagyobb blöffje, hogy leplezzék fatöküségüket, vagy ha nem, akkor viszont úgy néz ki van még valami a kalapban 😉