Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
én nem így gondolom
Jött Jackson és Jonson, akik nagy hasznára lehetnek a védelemnek, és Bethean kívül minden fontosabb FA-nk újra lett igazolva. Így most az S is hiányposzt lett, de e mellett csak a center és esetleg a WR poszt problémás. Na jó, vegyünk ide még egy cornert, de sztem az hanyagolva lesz, max drafton valahol hátul kukázunk egyet.
De ez a három poszt simán betölthető még komolyabb nevekkel is, én az egyiket amugy is draftról oldanám meg, második körben ha valahogy feljebb tudunk menni akkor találhatunk használható embert.

mondjuk nálam amúgy sem jönne WR, de ezt már leírtam párszor, és ha Grigsonék is így gondolják akkor máris csak C, S, és CB kell. És még van vagy 20 millánk FA-ra + draft. Nem vészes a helyzet.
több mint 12 éve
BCS Indianapolis Colts 283
Revis is ma valszeg el fog kelni, bár ahogy hallom a Patsbe szeretne menni...Ők is elég szarul állnak a DB-kel Talib távozásával, jó lenne előlük megkaparintani. 😊
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Ha jön Decker, akkor azt fogom mondani, hogy ok az eddigi FA teljesítmény, de eddig kb. nulla. Remélem Grigson valami meglepetést tartogat.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 47 811 — Whoops, looks like something went wrong.
C meg S kell mindenképp, nálam a WR nem prioritás az alapján ami az utolsó meccseinken volt. Lesz Lucknak célpontja, nem kell aggódni.shady
Megmondom őszintén, hogy én nem hallottam Mackről, viszont állítólag voltak hírek, miszerint őt elhozzuk Clevelandből. Igaz, hogy ezek 2-3 napos hírek. Én mondjuk ebben nem hiszek. A safety posztot már taglaltam, egyedül Clemonst látnám szívesen, vagy talán DeCoudot, de coverben azért egyik sem valami király.
És hát mindketten 29 évesek lesznek, szóval akkor már megtarthattuk volna Betheát is...
Úgy érzem, hogy egy picit kényszerbe kerültünk Davisnél és amíg vele szenvedtünk, elaludtunk Betheánál, Davist meg túl is fizettük a végén.
Sajnos az S poszt mellett még mindig ott a CB poszt elég nagy neednek.
Igazából hogy ha hoznánk valaki akár 8-10 millióért, akkor is maradna 15 milliós helyünk kb, szóval azért 3 minőségi játékos jöhet még, hogy ha mindenképpen FA-n akarunk állatkodni.
Ha viszont Decker tényleg 8-10 millió körül akarna kapni, akkor lehet, hogy Nickset favorizálnám, de csak olyan szerződéssel, ahol ki van kötve a sérülésre valami. Nicks is jó játékos, fontos milliókkal el lehetne hozni, ami az éves pénzét illeti. Én nagyon örülnék neki. Lehet, hogy jobban is, mint Deckernek. Decker ugyanannyira gondban van a dekoncentráltsággal, ilyenkor hajlamos csúnyán eltűnni, ahogy Nicks is. Csak Nicks sérülékeny. Ezt kell kivédeni olyan szerződéssel, amiben kitérünk erre.
Nicks-Mack-Decoud-DRC (Tillman, Cromartie) lenne nekem az abszolút favorit, ha átgondolom a jelenlegi FA-t.
Viszont DRC-t ki is zárom, mert szerintem baszott sokat kérhet. Macket meg alapból nem hozzuk el szerintem, inkább valami Kyle Cook féle szarral próbálkozunk majd. 😀
Ja, meg ott van Browner, aki fasza lenne ilyen kis pénzért. 😀 Nyilván meccsfüggően kaphatna pénzt, hogy az eltiltással legalább fizetni se kelljen neki. 😀

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
C meg S kell mindenképp, nálam a WR nem prioritás az alapján ami az utolsó meccseinken volt. Lesz Lucknak célpontja, nem kell aggódni.
több mint 12 éve
Ki lehet az idei nagy fogásunk?Byrd nem jött, faszipántos CB-k DRC kívül talán csak Walter Thurmond és Antoine Cromartie, aki már nem fiatalka. Jonathan Martinban reménykedtem, hogy kiköthet nálunk, erre ő most csatlakozott a 49ershez.aztec
Szerintem ilyen nem lesz. Maximum Decker, vagy Nicks, akit jó fogásként könyvelnek majd el.
Csak hát eléggé aggasztó a helyzet azért tudván, hogy első körünk nincsen. Kőne valami aktivitás ma is, nincs falunk és secondarynk, de WR-ünk sem. 😀

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ki lehet az idei nagy fogásunk?Byrd nem jött, faszipántos CB-k DRC kívül talán csak Walter Thurmond és Antoine Cromartie, aki már nem fiatalka. Jonathan Martinban reménykedtem, hogy kiköthet nálunk, erre ő most csatlakozott a 49ershez.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
V. Davis első reakciója instagramon az újraigazolásra."Gonna be a lot of SWAG in Lucas Oil Stadium"...bíztató😀

több mint 12 éve
Decker megy a Jetshez vizitre.

több mint 12 éve
Lehetne, hogy nem a Jaxen vitáztok itt milliós idézeteken át?

Verner pénze nem túl vészes, azt hiszem, hogy ezt a Davis-féle 9-10 milliós évi pénzt is rakhattuk volna sokkal jobb helyre. 7 körül jöhetett volna Verner. Na mindegy. Én rámennék még DRC-re is, mert valami corner kell. Azt sem lehet mondani, hogy úgy állunk, mint FA nyitás előtt, mert egy minőségi safetyvel kevesebb van itt. Az égető CB need megmaradt, párosult mellé egy S is.
Én arra tippelek, hogy egyik sem fog érkezni, max draftról, már csak Decker jön, aki név.
Akárhogy is nézem, nem nagyon látok olyan safetyt, aki nagy javulást hozhatna. Woodson öreg, Clark öreg, Harper, Chung szar és coverben nullák, Mikell öreg.
Hááát talán Clemons. Neki még lehet, hogy örülnék, bár 29 lesz ő is és passz ellen azért ős sem akkora király.

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
oszt ki fog neki dobálni? 😀Farky
Most hogy Gabbert már Friscoban van, majd Stanzi. 😀iktriad
nem lehet, ő tehetségesFarky
Idén olyan dolgokkal kísérletezünk, amivel már rég nem. Pl. ezzel.iktriad
hiszem ha látomFarky
Figyelj idén emberi FA t is nyom a Jags, nem csak ül a pénzén 😀
vagy ZS típusú lecsúszott játékosokat vesz..

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 714 — Colts Fan és Anti-Pats Fan
Közben látom Byrd is megkattant és elment NO ba.. -,- Zokog a szívem...

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Donald kacsa -> Chargers
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Verner 13millával kevesebbért, 6millával kisebb garantáltért ment a Buccs-ba. Én akkor már inkább hoztam volna őt + 1-2 millával...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Közben Austint is kivágta a Cowboys, kíváncsi vagyok őt mikor hozzák hírbe velünkFarky
jó lesz a Jetsbe, úgy is ott lakik

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Közben Austint is kivágta a Cowboys, kíváncsi vagyok őt mikor hozzák hírbe velünk

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Idén olyan dolgokkal kísérletezünk, amivel már rég nem. Pl. ezzel.iktriad
hiszem ha látom

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 923 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idén olyan dolgokkal kísérletezünk, amivel már rég nem. Pl. ezzel.
több mint 12 éve
nem lehet, ő tehetséges

több mint 12 éve
NFL Network suggests the Colts, Browns, Texans and Lions as possible landing spots for free agent Eric Decker

Na én a Texanst és a Lionst is kizárnám.
A Brownsnál need a WR, de amúgy szerintem draftolnak majd inkább valakit, a Texansnál ott van AJ, plusz tavalyi elsőkörös Hopkins, a Lionsnak need lenne szintén, de szerintem a majdnem 20 millát kereső Megatron mellé nem hoznak egy 10 millás Deckert... Luxus egyszerűen. Inkább 1/10-en viszik majd Evanst.

A Browns vagy mi leszünk a befutók Deckernél szvsz. 😛Stez
Csak aztán nehogy mi vigyük el. A Denver Post szerint mi is érdeklődünk felőle. Cap spaceünk és a top WR needünk meg megvan hozzá. Bár azért kétlem, hogy nálunk kötne ki.iktriad
Stanzi😊

több mint 12 éve
Most hogy Gabbert már Friscoban van, majd Stanzi. 😀
több mint 12 éve
NFL Network suggests the Colts, Browns, Texans and Lions as possible landing spots for free agent Eric Decker

A Brownsnál need a WR, de amúgy szerintem draftolnak majd inkább valakit, a Texansnál ott van AJ, plusz tavalyi elsőkörös Hopkins, a Lionsnak need lenne szintén, de szerintem a majdnem 20 millát kereső Megatron mellé nem hoznak egy 10 millás Deckert... Luxus egyszerűen. Inkább 1/10-en viszik majd Evanst.

Csak aztán nehogy mi vigyük el. A Denver Post szerint mi is érdeklődünk felőle. Cap spaceünk és a top WR needünk meg megvan hozzá. Bár azért kétlem, hogy nálunk kötne ki.iktriad
oszt ki fog neki dobálni? 😀

több mint 12 éve

Ti buzik vagytok. Decker meg nem az, nem akar melegfalvára igazolni. 😕

több mint 12 éve

Csak aztán nehogy mi vigyük el. A Denver Post szerint mi is érdeklődünk felőle. Cap spaceünk és a top WR needünk meg megvan hozzá. Bár azért kétlem, hogy nálunk kötne ki.
több mint 12 éve

Lionsnál vizitál elvileg Tate, így ők szerintem kiesnek