NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
aztec
1 360
Csak tudnám, hogy miért akart eljönni ennyire Miamiból?Most itt ne a csapat erejét nézzük.Oké, problémás a srác, de valaminek még kell lennie.És még a honlapját is frissítenie kell 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Vontae Davis, második körért, hmm... Persze, nézhetjük úgy, hogy előre húztunk egy második körös, NFL tapasztalatokkal bíró CB-t, és mivel az egyik legnagyobb needünk a CB poszt volt, tulajdonképpen szeretnem kéne a trade-et. Egy fiatal, első körös tehetség, aki túl van az első két évén, és még a rookie szerződését tölti, elvileg főnyeremény, ha azt vesszük, hogy a CB poszton jellemzően idő kell mire egy játékos hozni képes a tehetségének megfelelő szintet. De... Először is, nagyon nem szeretem a problémás játékosokat, másodszor, nem szeretem a buta játékosokat, mert mintkettő kockázatot jelent. Márpedig, amennyit Davisről tudok, az alapján hozzáállásbeli gondok is vannak vele, és az esze se sokkal több, mint egy légynek...
Mindegy, majd meglátjuk. Ha nem jön be, elő-tankoltunk magunknak egy második körös bustot. Legalább cap hitben nem jelent akkora gondot, mintha egy veteránnal mondanánk csődöt.
szerk.: Ha jól emlékszem Asante Samuel 5. körért cserélt csapatot... Better be good, Davis...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nekik kellett menni első körben:CB-Cameron Chism, CB-Antonio Fenelus, CB-Terrence Johnson, CB-Chris Rucker, S-Matt Merletti, S-David Caldwell, LB-Mike Balogun, WR-Quan Cosby, RB-Alvester Alexander, G-Jason Foster and P-Brian Stahovich.
Ennyit a Fenelus sleeper-jóslatomról.
Ami szomorú, hogy ezen DB-k közül mennyi szerzett nálunk kezdő rutint tavaly, ehhez képest most a 75-be se fértek oda.
több mint 12 éve
Az egész DL nevetséges igazából így, hogy Redding is sérült. És akkor a belső LB-inkről nem is beszéltem. Hiába tolja a tackleöket Freeman, ha szar. De attól egyenesen rettegek, hogy Fukou kerüljön pályára.
több mint 12 éve
McKinney IR, Chapman PUP.Tony AdamsChapman eddig is alkalmatlan volt a játékra.
Félelmetes így a Nose depthünk.
Sorolom: Johnson.
több mint 12 éve
Nincs baj ezzel a traddel, csak azt nem tudom, mi a faszt húztak napokig ezen, amikor már az elején mondta mindenki, hogy 2. kör for Davis elvileg a trade. Most azon baszakodott a Phins, hogy egy plusz 6. kört kapjanak? Hát ez csúcs. 😀Én mondjuk továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Freeney nálunk kezdi-e meg a szezont, nem lennék meglepve, ha még Őt is elpasszolnánk valahová.
Na mindegy, remélem Vontae hamar beleszokik az új közegbe és fasza lesz. A tudása megvan hozzá, csak fejben kell összeszednie magát.
több mint 12 éve
Nem értem ezt a sok aggódást a 2. körös pickért.Fogjuk fel úgy, hogy draftoltunk egy NFL tapasztalatú cornert a 2. körben.
Persze rá lehetne menni egy cornerre a drafton jövőre is, aki vagy bejön vagy nem.
Szerintem ez rendben van... legalábbis kevesebb rizikóval jár mint egy rookie.
Az "off the field issue"-ktől meg nem félek .. Pagano-ék rendbe rakják.
A srác boldog, hogy kiszabdult Miami-ból.. teljesíteni fog.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
aztec
1 360
Akkor eddig úgy tűnik, hogy a 2013as drafton már csak négyszer választhat a Colts?
több mint 12 éve
A 2. kört sokallom.2/32 lesz. 😀
Az 1 igen erős pick lesz jövőre is...😕Tony Adams
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem írt csak annyit, hogy két draft pick. De gondolom ilyesmi lehet.Bazzaniteljesítményfüggő hatodik körös a másik.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Még igencsak fiatal Davis, igazán fel lehet fogni úgy is, hogy draftoltunk egy NFL rutinnal rendelkező CB-t 😀
több mint 12 éve
Nem írt csak annyit, hogy két draft pick. De gondolom ilyesmi lehet.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Schefter már két picket ír.Bazzani2.kör + egy hátsó körös?
több mint 12 éve
McKinney IR, Chapman PUP.
több mint 12 éve
The silver lining with this trade is that Miami could be gearing up for a big offseason in 2013, as they have over $50 million in cap space and now have 5 draft picks in the first 3 rounds. A magyarázat...
több mint 12 éve
ha a boxos is összeszedi magát akkor nem lesz olyan szar a kezdő secondary
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Vontae Davis Tweet:Nem pici...
Thank GOD for keeping me in the right direction!!!!! #BLESSED
Rohadt nagy lehet a córesz Miamiban.szf61
több mint 12 éve
Vontae Davis Tweet:Thank GOD for keeping me in the right direction!!!!! #BLESSED
Rohadt nagy lehet a córesz Miamiban.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
szaba
10 556
Szerintetek Irsay megáll egy igazolásnál?Lehet még lesz egy nagy dobása.aztecMJD for Karim.
több mint 12 éve
Vontae ennyiért nem vészes, vállalható még, szerencsére nem adtunk első kört, ennyire betegek nem voltunk.Nézed a Hard Knocks-ot?
Csak tudnám, hogy a Dolphins mit akar..Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem tetszik ez a csere, még ha egy kicsit magas is ez a 2. kör. Rohadt tehetséges, fiatal corner.
több mint 12 éve
Nekem tetszik a csere. Amennyire a hard knocksban láttam, Vontae annyira nem volt motivált a Fins idei évét illetően, a környezetváltás jót fog neki tenni, és nyugodtan vihetik a 2/32-t