NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Jaja, jó backup. Futás ellen extra.Nem volt kritikán aluli, backupnak teljesen korrekt voltSteza védelem tovább vékonyodik valszeg, Wheeler megy a Dolphinshoz vizitreAnderson mennyire volt kritikán aluli?Amadeus91
Conner lesz vajon a másik ILB Hengerer mellett? Én Őt mondanám
közben Anderson meg a Bengalshoz írt aláStez
több mint 12 éve
Nem volt kritikán aluli, backupnak teljesen korrekt volta védelem tovább vékonyodik valszeg, Wheeler megy a Dolphinshoz vizitreAnderson mennyire volt kritikán aluli?Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
a védelem tovább vékonyodik valszeg, Wheeler megy a Dolphinshoz vizitreAnderson mennyire volt kritikán aluli?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
a védelem tovább vékonyodik valszeg, Wheeler megy a Dolphinshoz vizitreConner lesz vajon a másik ILB Hengerer mellett? Én Őt mondanám
közben Anderson meg a Bengalshoz írt alá
több mint 12 éve
Na erre nem számítottam 😊franchise QB, top3 ligaszinten.
1/1 Blackmon!
több mint 12 éve
Avery baszki... kicsit jön a kockáztatás, bár gondolom minimum körül írt alá. Egyébként nagyon ügyes WR, szélvész is, csak hát térde nincs már, meg úgy deréktól lefelé béna lehet. Ha nem sérül fasza lesz viszont, imádkozzunk. De azért ez még foghíjas Luckynak is. Még kell Fleener, meg 1-2 használható WR.
több mint 12 éve
Ennyit ért.Tulajdonképpen Justicet és Stantont megszerezte úgy Grigson, hogy a 6. körös választásunkért kapunk egy 7. kört. Szép munka. Sessionért amúgy is várható egy 4., míg C. Johnsonért egy 5./6. körös kompenzációs pick.
Ezek mellett nem teljesen elhanyagolható tényező: ki a kutya akarna normális, veterán FAként leülni Luck mögé?
edit: felkelt a FO, jött Donnie Avery is. Vele kapcsolatban az az érdekes, hogy szinte 1az1ben Gonzo életpályáját követte. Pár pickkel utána húzták, 2 produktív év, majd 2 sérüléssel küszködő. Be kell érnünk az ilyenekkel, legalább van upside-ja. (bár én inkább megtartottam volna Gonzot hasonló indokból)
több mint 12 éve
6. körös pick (eredetileg Eagles) = Stanton + 7. körös pick (eredetileg Jaguars)vassadiNaná hogy ebben a trade-ben is benne vagyunk 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
6. körös pick (eredetileg Eagles) = Stanton + 7. körös pick (eredetileg Jaguars)
több mint 12 éve
Hörinek jó estéje lesz 😉 Szerintem jól jártatok vele. Mi viszont nem 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827d27cf/article/colts-acquire-backup-qb-stanton-in-trade-with-jets?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
4th round?! Akkor követelném ki az új vezetést a városból 0 meccs után. Mindenképp el akart jönni, miután a Jets megszegte az ígéretét, és semmi extra veterán backup. Igazából még a 6. kört is sajnálnám rá...Drew Stanton!Remélem nem adtunk érte többet mint egy 4th round pick ....
Micsoda ellenértéket kapunk majd az 1/1ért. Championship.Escalade
... 2019-ben.
Painternél jobb lesz.szf61
több mint 12 éve
Drew Stanton!Remélem nem adtunk érte többet mint egy 4th round pick ....
Micsoda ellenértéket kapunk majd az 1/1ért. Championship.Escalade
... 2019-ben.
Painternél jobb lesz.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Ha olcsón megússzuk,ez is jó döntésnek tűnik számomra...
több mint 12 éve
Drew Stanton!Micsoda ellenértéket kapunk majd az 1/1ért. Championship.
több mint 12 éve
Akkor azt is megmagyarázzuk logikusan 😊
több mint 12 éve
Aki látta Luck Pro Dayét annak kétsége sincs afelől jó lesz e, ahogy Griffinről szintén elmondható ez.Aztán ha mégsem lesz az, akkor max tévedtek 😛 😊
Bár edit mondja, azért a lejátszott meccsei árulkodóbbak.Delonso_
több mint 12 éve
Aki látta Luck Pro Dayét annak kétsége sincs afelől jó lesz e, ahogy Griffinről szintén elmondható ez.Bár edit mondja, azért a lejátszott meccsei árulkodóbbak.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Stanford Cardinal eredménye, mielőtt Luck kezdő lett:2008 5-7
Miután kezdő lett
2009 8-5 (vesztes bowl) - Még Toby Gerharttal
2010 12-1 (győztes bowl)
2011 11-2 (vesztes bowl)
Jó lesz ez 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Addai még elmehetne a bronkókhoz egyébként, úgyis kell nekik RB 😀
több mint 12 éve
ja Diem meg visszavonult ijedtében 😀 Pollákot is utálják Carolinában persze, de őt jogosan.boldog az a csapat ahol az offenseben Saturday miatt kel legjobban izgulni.HöriMekkora szar lehetett ez az elmúlt időszakbéli Colts offense... Peyton elmegy Denverbe, lázad a város, gyűlölik már Elwayt satöbbi, (Tamme miatt is lassan nyiszálják az ereiket néhányan), a másik kulcsfigura Szombat meg elmegy a Packersbe és ott is utálják az egészet... Wayne gondolom azért maradt "otthon", mert félt, hogy elmegy valahova, azt még meglincselik 😀fetomy
Garcont csak a mieink akarják fejbeverni bunkósbottal, akire még várunk az Addai, Clark és persze Curtis.
több mint 12 éve
boldog az a csapat ahol az offenseben Saturday miatt kel legjobban izgulni.HöriMekkora szar lehetett ez az elmúlt időszakbéli Colts offense... Peyton elmegy Denverbe, lázad a város, gyűlölik már Elwayt satöbbi, (Tamme miatt is lassan nyiszálják az ereiket néhányan), a másik kulcsfigura Szombat meg elmegy a Packersbe és ott is utálják az egészet... Wayne gondolom azért maradt "otthon", mert félt, hogy elmegy valahova, azt még meglincselik 😀
több mint 12 éve
Mivel a youtube tele van RG3 és Luck Pro Day videókkal, vettem a fáradtságot ls megnéztem még egyszer őket.Nem vagyok szakértő de látom, hogy mindkét srác megdob mindent amit kell, gyorsak, erősek.
Ami viszont feltűnt.
RG3 pro day:
Gondosan mixelt R&B és Rap egyveleg szól a háttérben.
Minden dobás után body slam, high five, kis ünneplés, nagy vigyor.
Sponsored by: legújabb csili-vili Adidas, high-tech izompóló.
Utána sajtó konferencia: szépen bevilágítva derítő fényekkel, neonzöld cucc, sponsored by: Time Warner Cable.
Luck pro day:
Odaáll egy fekete gatyában + egy szürke pólóban és szépen erőlködés nélkül megdob mindent.
Interjúk a pálya szélén... hazamenés.
Nekem ez utóbbi mentalitás jobban bejön.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
TE Jacob Tamme to Denver: 3yrs, $9M with $3.5 grntd.Remélem ezekben a pillanatokban Grigson a másik oldalára fordult...