Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
ne írjátok be a bullshit polgárpukkasztó híreket 😛Höride, ezt muszáj volt 😛
engem nagyon felbasz már maga a feltételezés is, de hát kíváncsi voltam/vagyok, hogy ki mit szól ehhez, meg az egész témához hogyan viszonyul
remélem holnap Luck tol egy fasza pro dayt, aztán bekussoltatja itt az összes agyast, aztán sima 1/1
több mint 12 éve
Gil Brandt szerint ergéhárom zseniális volt a pro dayen és elkápráztatott mindenkit. Szerinte egyáltaán nem biztos, hogy Luck lesz az 1/1.Ha RGIII-at vinnénk .... szeretném magam főbe lőni ( ha meg tudnám oldani, többször is)
Na az bebaszna mondjukStez
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Gil Brandt szerint ergéhárom zseniális volt a pro dayen és elkápráztatott mindenkit. Szerinte egyáltaán nem biztos, hogy Luck lesz az 1/1.Na az bebaszna mondjuk
több mint 12 éve
fasza, akkor manapság már nem nagyon izgat minket, hogy kerüljük a balhés arcokat 😀StezÚgy látszik, így akarjátok megelőzni azt, hogy hozzánk kerüljenek, ha nálatok feleslegessé válnának.
több mint 12 éve
ha már NT-k, akkor így 4. kör környékén kik eshetnek le nekünk?Josh Chapman a legnagyobb zseni az NT-k között Poe után, minden Alabama védő őt élteti elsőként ha mondani kelle gy társat. gondolom tudjátok, hogy szakadt ACL-lel nyomott le 8 meccset asszem és lett bajnok. az a baj, hogy 6'0 és 316 lbs, ami nem profi méret, pedig eddigi játéka alapján messze a többiek előtt jár.
Jean-Baptiste-Chapman-Martin tróból valamelyikre lesz sanszunk ekkörül? na és mondjuk Höri, szerinted melyik mennyire jó?
vagy más?Stez
Martin az ellentéte, ő kurva nagy meg erős meg gyors, de Pagano nem kocsmai bunyóra gyűjt játékosokat, hanem focizni akar remélhetőleg, így én őt hanyagolnám, bár elismerem, hogy rutinos. Polian imádta a BigTen játékosokat, én mindig mondtam, hogy onnan NE_jöjjön_senki 😀 (kivéve Iowa persze) nagyja szemét is volt sajnos.
Akiem Hicks, aki sleepernek számít, LSU-ból igazolt kanadába, Shrine Gamen villogott, ő nyers, de deffenzív guru mesterünknek lehet, hogy megtetszik majd. Jean-Baptise is ott tornázta fel az értékét, de inkább csak udfaból lett late round várományos.
több mint 12 éve
Sándor Gaálszolid kezdő inkább ZBSben, semmi extra. Ár érték szempontból rendben van sztem.
Satele Colts szerződésének számai: 3 év, 10,8 millió $, 5 millió garantált.
OlcóHöri
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
ha már NT-k, akkor így 4. kör környékén kik eshetnek le nekünk?Jean-Baptiste-Chapman-Taa'Mu sorból valamelyikre lesz sanszunk ekkörül? na és mondjuk Höri, szerinted melyik mennyire jó?
vagy más?
több mint 12 éve
Sándor Gaál Satele Colts szerződésének számai: 3 év, 10,8 millió $, 5 millió garantált.
Olcó
több mint 12 éve
Na ugye.van esély rá, hogy addig csússzon.Jean-Baptiste a Baylorban monstrum NT prospect, csak mondom.Wrightot ne nézegesse, neki csúsznia kell a 3. körig.... 😀 😛apeszos
Szerintem őt nézegette Pagi, esetleg Kendall WrightotHöri
ha találnak a pincéjében egy meth labort vagy kirabol egy zálogházat mondjuk.
esetleg ha kiderül, hogy nagy barátja Burfict.Höri
több mint 12 éve
van esély rá, hogy addig csússzon.Wrightot ne nézegesse, neki csúsznia kell a 3. körig.... 😀 😛apeszosma volt Baylor pro day és Pagano is kint volt személyesenJean-Baptiste a Baylorban monstrum NT prospect, csak mondom.
lehet jön a nigga harmadik rész.. pedig Tibit vártam volna 😕Stez
ha találnak a pincéjében egy meth labort vagy kirabol egy zálogházat mondjuk.
esetleg ha kiderül, hogy nagy barátja Burfict.
több mint 12 éve
Wrightot ne nézegesse, neki csúsznia kell a 3. körig.... 😀 😛Jean-Baptiste a Baylorban monstrum NT prospect, csak mondom.hát Tebow se jön, ebből QB draft lesz 1/1-re, úgy tűnik. 😮Hörima volt Baylor pro day és Pagano is kint volt személyesen
több mint 12 éve
Jean-Baptiste a Baylorban monstrum NT prospect, csak mondom.hát Tebow se jön, ebből QB draft lesz 1/1-re, úgy tűnik. 😮Hörima volt Baylor pro day és Pagano is kint volt személyesen
Szerintem őt nézegette Pagi, esetleg Kendall Wrightot
több mint 12 éve
hát Tebow se jön, ebből QB draft lesz 1/1-re, úgy tűnik. 😮Hörima volt Baylor pro day és Pagano is kint volt személyesen
lehet jön a nigga harmadik rész.. pedig Tibit vártam volna 😕
több mint 12 éve
Sanchez kevés, Tebow már a puszta jelenlétével megbénítja Bradyt.Tebowt hozhattuk volna 4-5. körért mi is, befért volna TE-nek, vagy akár a falba 😀StezNo ezt a másik, amit nem értek: minek áldoz a dagadt 4. kört Tibire, mikor most hosszabbított Sanchezzel?szf61
több mint 12 éve
Tebowt hozhattuk volna 4-5. körért mi is, befért volna TE-nek, vagy akár a falba 😀StezNo ezt a másik, amit nem értek: minek áldoz a dagadt 4. kört Tibire, mikor most hosszabbított Sanchezzel?
több mint 12 éve
Tebowt hozhattuk volna 4-5. körért mi is, befért volna TE-nek, vagy akár a falba 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ja devan mar lapat. azt en is neztem h micsoda trollok gyulekeznek 😀 kis tulzassal satele par evvel ezelott meg tacklet jatszott vna nalunk meretei alapjan. ez maradt egyedul bill kesei elkepzelesebol h eleg volt a kisebb,atletikusabb olbol es ideje maulerbemutatot tartani. mondjuk ez annak fenyeben erdekes szamomra h a vasas pont az utobbi idoben kezdte el a falat kisebbiteni a mozgekonysag oltaran ezzel az ol edzovel es ariansszal ehhez kepest ugy nez ki h nalunk meg pont az ellenkezojet akarjak.
több mint 12 éve
Pollakot előbb újra kellene igazolnunk.Mert asszem Ő is UFA és egyelőre tojunk rá.
Szóval mondjuk vicces lesz a depth, az tuti 😀
vicces, hogy az egyetlen biztos pont a tavalyi Polian pick, Castonzo, akinek annyira nem örültünk
lesz bőven dolga Donald kacsának
több mint 12 éve
De igen, köszi. Nem is értem, hogy találtam ki... Mindenki kedvencére, Mikey Pollakra gondoltam.őő, DeVan a Phillyben van emlékeim szerintja nem az semmi bajom sincs vele de azert az ahogy iden kifog nezni a falunk az kisse mokas lesz bar semmivel sem nez ki szarabbul mint mondjuk a 2-3 evvel ezelotti katasztrofa. sot.Valamelyik nagy képességű (DeVan, Reitz) lesz szerintem a LG, Ijalana és Justice pedig jobb oldalt tornyosulnak. Szívem szerint Ijalananak jobban örülnék, mint tackle, viszont Justice paraméterben jobban passzol (6'4" vs 6'6")
castonzo - ijalana? - satele - linkenbach? - justice
backup : mcglynn, seth olsen, reitz
aki rosteren van de szvsz repulni fog : jake kirkpatrick, matt murphy, mike tepper, aq shipley
ez csak nekem tunik ugy h valaki meg erkezik drafton ? vagy az interiorban nem vagyunk meg ha ijalana fog rt-t jatszani vagy tackle poszton vagyunk kevesek ha ijalana guardkent szerepel.Fake
Masszív falnak tűnik: 6'7 - 6'7 - 6'3 - 6'4 - 6'6.Escalade
vagy lemaradtam?
szóval ő már leginkább DeNincsStez
több mint 12 éve
Goodell lesújtott a Saintsre.Sean Payton: egy éves eltiltás április 1-től fizetés nélkül
Gregg Williams: határozatlan idejű eltiltás azonnali hatállyal
Mickey Loomis: 8 mecccses eltiltás
+500.000 $ pénzbüntetés,
+ az idei és jövő évi második körös pick oda
több mint 12 éve
őő, DeVan a Phillyben van emlékeim szerintja nem az semmi bajom sincs vele de azert az ahogy iden kifog nezni a falunk az kisse mokas lesz bar semmivel sem nez ki szarabbul mint mondjuk a 2-3 evvel ezelotti katasztrofa. sot.Valamelyik nagy képességű (DeVan, Reitz) lesz szerintem a LG, Ijalana és Justice pedig jobb oldalt tornyosulnak. Szívem szerint Ijalananak jobban örülnék, mint tackle, viszont Justice paraméterben jobban passzol (6'4" vs 6'6")
aki rosteren van de szvsz repulni fog : jake kirkpatrick, matt murphy, mike tepper, aq shipley
ez csak nekem tunik ugy h valaki meg erkezik drafton ? vagy az interiorban nem vagyunk meg ha ijalana fog rt-t jatszani vagy tackle poszton vagyunk kevesek ha ijalana guardkent szerepel.Fake
Masszív falnak tűnik: 6'7 - 6'7 - 6'3 - 6'4 - 6'6.Escalade
vagy lemaradtam?
szóval ő már leginkább DeNincs
több mint 12 éve
ja nem az semmi bajom sincs vele de azert az ahogy iden kifog nezni a falunk az kisse mokas lesz bar semmivel sem nez ki szarabbul mint mondjuk a 2-3 evvel ezelotti katasztrofa. sot.Valamelyik nagy képességű (DeVan, Reitz) lesz szerintem a LG, Ijalana és Justice pedig jobb oldalt tornyosulnak. Szívem szerint Ijalananak jobban örülnék, mint tackle, viszont Justice paraméterben jobban passzol (6'4" vs 6'6")
Masszív falnak tűnik: 6'7 - 6'7 - 6'3 - 6'4 - 6'6.