Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
dugo93
4 233
hogy szidta év közben mindenki Lacikát, most meg már ő is hiányzik..ájjááájjj
több mint 12 éve
persze, már el is képzeltem, hogy Hosleyt 4. kör elején rántjuk be és ordas nagy steal leszLászlót sajnálom, így tényleg már csak Powers az egyetlen értékelhető cornerünkazt raersz szvsz kesobb is kerni mint 2/2. iden am cb nelkul nyomjuk majd jovore szerzunk olyat is 😀Fake
lehet tippelni a 2/2 Fleener lesz-e vagy CB pick
Paganonak fogalmazom is a levelet, hogy Hosleyt is kérem draftrólStez
akkor meg jövőre nem is kell CB már, PO csapatunk lesz 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lászlót sajnálom, így tényleg már csak Powers az egyetlen értékelhető cornerünkazt raersz szvsz kesobb is kerni mint 2/2. iden am cb nelkul nyomjuk majd jovore szerzunk olyat is 😀
lehet tippelni a 2/2 Fleener lesz-e vagy CB pick
Paganonak fogalmazom is a levelet, hogy Hosleyt is kérem draftrólStez
több mint 12 éve
Lászlót sajnálom, így tényleg már csak Powers az egyetlen értékelhető cornerünklehet tippelni a 2/2 Fleener lesz-e vagy CB pick
Paganonak fogalmazom is a levelet, hogy Hosleyt is kérem draftról
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Normális (jó) passrush mellett mire lehet képes Lacey? Lehet stabil 2.számú corner vagy nézegessem azért a draft prospecteket (CB- ket persze)?Bazzaninezegessed mr mayhew 😀
több mint 12 éve
Normális (jó) passrush mellett mire lehet képes Lacey? Lehet stabil 2.számú corner vagy nézegessem azért a draft prospecteket (CB- ket persze)?
több mint 12 éve
nekem mindegy, ha csak nem ad belőle, de azt hittem azért többet kapPM meg 5 évre $ 96 millióért megy DenverbeFarkyaz már nekünk mindegy mennyiért.
nem?Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
PM meg 5 évre $ 96 millióért megy DenverbeFarkyaz már nekünk mindegy mennyiért.
nem?
több mint 12 éve
Lacey elment Detroitba 😕Höriremek :-/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
PM meg 5 évre $ 96 millióért megy Denverbe
több mint 12 éve
Én írtam az egyik (?) első nagyobb cikket az "információs szupersztrádáról" a magyar sajtóban annak idején az ÉS-be 😉Anyám... most gondoltam vissza, hogy akkoriban még Compuserve-t is használtam 😊
Mindenesetre arra gondoltam, hogy akkor még csak max. newsgroupokban beszélgettek online az emberek, igen szűk kör, és ők sem abban s stílben, ami ma egy átlagos topikbeli odamondogatást jellemez.wmitty
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
mondjuk nekem az is eszembe jutott, hogy Tebow jön ide ILB-nekEz jó 😀
Hengererrel ütős duó lehetnének, TT meg playmaker, aztán a 2 TE-s felállásoknál beállhat a fal egyik oldalára
sajnos elit S-ünk már van a boxos személyében, Cb-nek viszont lassú Tibi 😕
marad az ILB-TEStez
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
ettől függetlenül pl. a Times cikkét érdemes összehasonlítani a mai eseményekkel, szerintem két teljesen különböző helyzetről beszélünk... (Montana már napokkal a váltás előtt kérte a vezetőket, hogy cseréljék el a Chiefs-be, ahol Krieg a playoff bukta miatt nem igazán volt népszerű QB, Len Dawson meg nem adta oda a korábban visszavonultatott 16-os mezt Joe-nak 😊)net már bőven voltjjncaaPersze - még ha a "bőven" szó túlzás is.
Én írtam az egyik (?) első nagyobb cikket az "információs szupersztrádáról" a magyar sajtóban annak idején az ÉS-be 😉
Mindenesetre arra gondoltam, hogy akkor még csak max. newsgroupokban beszélgettek online az emberek, igen szűk kör, és ők sem abban s stílben, ami ma egy átlagos topikbeli odamondogatást jellemez.wmitty
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mondjuk nekem az is eszembe jutott, hogy Tebow jön ide ILB-nekHengererrel ütős duó lehetnének, TT meg playmaker, aztán a 2 TE-s felállásoknál beállhat a fal egyik oldalára
sajnos elit S-ünk már van a boxos személyében, Cb-nek viszont lassú Tibi 😕
marad az ILB-TE
több mint 12 éve
net már bőven voltjjncaaPersze - még ha a "bőven" szó túlzás is.
Én írtam az egyik (?) első nagyobb cikket az "információs szupersztrádáról" a magyar sajtóban annak idején az ÉS-be 😉
Mindenesetre arra gondoltam, hogy akkor még csak max. newsgroupokban beszélgettek online az emberek, igen szűk kör, és ők sem abban s stílben, ami ma egy átlagos topikbeli odamondogatást jellemez.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
mondjuk számomra kibaszott nagy meglepetés, hogy Wayne akkor miért is maradt nálunk...fél, hogy megfagy
végig Ő hangoztatta, hogy követi PM-et, akárhová is megy.. és Ő maradt az egyetlen igaz Colt 😀
rájött, hogy Luckyval és Fleenerrel faszás lesz ez a csapatStez
több mint 12 éve
mondjuk számomra kibaszott nagy meglepetés, hogy Wayne akkor miért is maradt nálunk...végig Ő hangoztatta, hogy követi PM-et, akárhová is megy.. és Ő maradt az egyetlen igaz Colt 😀
rájött, hogy Luckyval és Fleenerrel faszás lesz ez a csapat
több mint 12 éve
Broncos az új Jax? 😂 Akkor Tebow megy iktriadékhoz? 😂aztecÉrdekes felvetés, de nem hiszem, hogy Timmy idejönne, mert megvagyunk RB és TE poszton.
Viszont JDR és Manning egy csapatban fog dolgozni. Ironikus.
több mint 12 éve
deyell
11 702
a broncos viszi valszeg Tammet isAddai? pass protectionben tudna segíteni, ami nem túl acélos a Broncosnál.
meg ugye Clarkot és SaturdaytStez
choose life
több mint 12 éve
szaba
10 553
a broncos viszi valszeg Tammet isPolian nem jön? 😀
meg ugye Clarkot és SaturdaytStez
több mint 12 éve
aztec
1 360
Broncos az új Jax? 😂 Akkor Tebow megy iktriadékhoz? 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Az NFL Network-ön épp most mondtak valami olyat hogy az idős QB (Frank Tripucka, azt hiszem 82 éves ) úgy nyilatkozott, hogy hozzájárulna, hogy Manning hordhassa a meztne izgulj, nem játszhat 18-asban mert azt visszavonultatták már 😀Höri
így mennyivel jobbFarky
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
a broncos viszi valszeg Tammet ismeg ugye Clarkot és Saturdayt