Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Pollák - CarolinaHöriMost elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
riporter Whalennélcatch fumble recovery 😂
több mint 12 éve
Eleresztett a végén egy 70 yardosat, szélben, tökéletesen pontos lett, nincs gond azzal a kar erősséggel. 😊ZoloJa ... Az nem semmi volt, csak úgy a végére a kétkedőknek 😊
Ami nekem tetszett, hogy dobott két szart az elején ... semmi pánik ... utána minden dobás ott volt helyén
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Eleresztett a végén egy 70 yardosat, szélben, tökéletesen pontos lett, nincs gond azzal a kar erősséggel. 😊
több mint 12 éve
Fleener 4,45-t futott az imént, az ütviszont a bokája nincs rendben, az látszik a mozgásán
de a Brad Pitt hajától megszabadult 😀
több mint 12 éve
dugo93
4 233
egyébként nem tudom miért lenne, olyan hatalmas probléma az rgiii daft. ha már ilyen nagy rebuild van akár más stílusú qb is jöhetne.ez csak egy gondolat, egyébként én is luck párti vagyok.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Kuharsky cikke az ESPN-en:ha nem jönne be az NFL karrier, akkor menne Hillis után a C.I.A. soraiba?
By the way Condolezza Rice volt nemzetbiztonsági miniszter asszony is ott van a nézők között 😊szf61
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Kuharsky cikke az ESPN-en:http://es.pn/GRjm0L
A scoutok véleménye szerint a Luck Pro Day puszta formalitás.
Ha csak nem jelenik meg fél lábbal és vakon, akkor dolog már le van zsírozva.
És egyébként is mit tudsz, meg 30 perc alatt valakiről, amit nem tudsz már 400 óra film megnézése után ?
Csak a show az egész.
Egyébként Condolezza Rice volt nemzetbiztonsági miniszter asszony is ott van a nézők között 😊
Ha valaki élőben akarja nézni:
http://bit.ly/GG7QVD
több mint 12 éve
Jaj ott volt Kolb el is cseréltük DRC-re gyorsan
több mint 12 éve
Nem vagyok az.én meg a phillyben nem tudok nem feketét
Csak valahogy nem tudok nem fehér QB-t elképzelni a coltsban.
Meg jobb játékos is Luck mint rg3Janek
nigger banda
na mindegy, öflösleges ezen agyalni, minnyá jön a Stanford pro day
több mint 12 éve
Nem vagyok az.Csak valahogy nem tudok nem fehér QB-t elképzelni a coltsban.
Meg jobb játékos is Luck mint rg3
több mint 12 éve
Meg fehér isJanekrasszista eagle
sicc 😕
több mint 12 éve
Luck jobban olvassa a védelmet és a nyomást is jobban érzi, leader csávó, de a karja gyengébb picit, bár ez nem vészes egyáltalán, azt mondjákRG3-nál ezek a hiányosságok, ellenben villámgyors és futkározik, illetőleg a karja is erős
Nálam Luck. Nem is illik bele ebbe a csapatba szvsz egy scrambler QB
több mint 12 éve
Szimpátián kívül különbség a kettő között? Egy rebuilding csapatba mindkettő illene nem?Mindenki azzal jön, hogy Lucknak nem elég erős a karja.
RGIII-al sem járhattok olyan rosszul.undisputedly
Nekem inkább kéne egy intelligens pocket passer, aki jól olvassa a védelmeket, mint scrambler, aki izomból dob 60 yardot.
több mint 12 éve
aztán majd jön Kalil... 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Szimpátián kívül különbség a kettő között? Egy rebuilding csapatba mindkettő illene nem?RGIII-al sem járhattok olyan rosszul.
több mint 12 éve
ez hetekkel ezelőtt voltma lesz Lucky pro dayEgyszer már beírtam ide amit nemrég találtam valamelyik fórumon.
ha nem lesz kibebaszottübergecijó, akkor jönnek a RGIII 1/1-es agyalások ezer helyrőlStez
An NFL Network dude said a source close to Irsay said he does not care if Griffin flies at the combine. Luck is the guy.
NFL Network-ös csávó mondta: Bennfentes forrás szerint, Irsay-t nem érdekli ha Griffin repülni is tud a commbine-n. Luck a választott.
Nem lesz baj.szf61
azóta Mayock is felszállt a Griffin vonatra, de a szakértők fele is
én csak remélem, hogy Irsayék kitartanak
több mint 12 éve
ma lesz Lucky pro dayEgyszer már beírtam ide amit nemrég találtam valamelyik fórumon.
ha nem lesz kibebaszottübergecijó, akkor jönnek a RGIII 1/1-es agyalások ezer helyrőlStez
An NFL Network dude said a source close to Irsay said he does not care if Griffin flies at the combine. Luck is the guy.
NFL Network-ös csávó mondta: Bennfentes forrás szerint, Irsay-t nem érdekli ha Griffin repülni is tud a commbine-n. Luck a választott.
Nem lesz baj.
több mint 12 éve
ma lesz Lucky pro dayha nem lesz kibebaszottübergecijó, akkor jönnek a RGIII 1/1-es agyalások ezer helyről
több mint 12 éve
Gonzo meg a 2.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
azon gondolkodtam, hogy sanszosan nálunk is volt bounty rendszer, csak nálunk KO helyett IR volt a cél és kibaszottul Bobzilla nyerte a versenyt minden évben, olyan jól toltaez nem lehet véletlen